کرونا (COVID-19)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کرونا (COVID-19)

دولت هزینه‌های زیادی برای این کرونا دارد می‌کند.
    مهترین و آخرینش این بسته‌ی معیشتی اضافه است.
    این از کجا تامین می‌شود؟ از جیب ما. چگونه؟ به وسیله‌ی بی‌ارزش شدن پول ملی.
    (پشتوانه که ندارد! دارد؟ به خصوص اکنون که نفت هم نمی‌فروشد. تو روز عادی‌اش هم که کفگیر به ته دیگ خورده بود چه برسد اکنون.)
    این روی تورم (زر و ارز و کالاها) تاثیر می‌تواند بگذارد.

https://i.vgy.me/bwahfB.png
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

با توجه به افزایش استفاده‌ی مردم از اینترنت و ارتباطات رادیویی،
      امکان استقبال به اخابر و همراه و های‌وب و ... هست.
      (بد نیست یک نگاه به نمودارهای اینها بیاندازیم.)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Senator1989
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 2577

بر طبق مشاهدات من در خیابان های شهر به هیچ وجهی سالمندان نکات بهداشتی این روزهای اپیدمی کرونا رو رعایت نمیکنند !!!

تو رو خدا برای اینها شفاف سازی کنید این مرض مسری رو بگیرید و خدای نکرده خوب نشوید به بدترین شرایط مرحوم و کلا از تشریفات مرسوم عزاداری هم خبری نیست !!!

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
          بر طبق مشاهدات من در خیابان های شهر به هیچ وجهی سالمندان نکات بهداشتی این روزهای اپیدمی کرونا رو رعایت نمیکنند !!!

تو رو خدا برای اینها شفاف سازی کنید این مرض مسری رو بگیرید و خدای نکرده خوب نشوید به بدترین شرایط مرحوم و کلا از تشریفات مرسوم عزاداری هم خبری نیست !!!
          واقعا همینش خیلی دردآوره.
          وگرنه مرگ حقه. هممون می میریم.
          این که هیچ گونه مراسمی گرفته نمیشه.
          و به هیچ طریقی نمیشه با بازماندگان همدردی کرد واقعا دردناکه.
          انسان ها وقتی عزیزی رو از دست میدن نیاز هست که مراسم سوگواری رو به جا بیارن.
          اطرافیان بیان کنارشون باشن تا دردشون سریع تر تسکین پیدا کنه.
          اما این مدل مرگ واقعا سخته.
          خدا خودش به هممون رحم کنه.
          امروز اخبار می گفت چین و روسیه و دانشمندان روسیه به این نتیجه رسیدن که این ویروس یه ویروس بیولوژیگ بوده و ساخته دست آمریکاست.
          برای نابود کردن ایران و چین و روسیه.
          من از سیاست زیاد سر در نمیارم.
          ولی سوالم اینه که یعنی یه کشوری واقعا این حق رو داره که این کار و بکنه و هیج کسی کاری به کارش نداشته باشه؟؟؟
          پس سازمان بین الملل چیه نقشش این وسط؟؟؟
          آمریکا به کی باید پاسخگو باشه؟؟؟
          کی باید حقمون و بگیره؟؟؟؟
          کی باید آمریکا رو بشونه سر جاش؟؟؟؟
          اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

دانشمند روس: ویروس کرونا، سلاح بیولوژیک آمریکا علیه چین و ایران است

یک دانشمند و زیست‌شناس روس اعلام کرد ویروس کرونا، سلاح بیولوژیک آمریکاست که از آن برای کنار زدن دشمنان خود از جمله چین و ایران استفاده می‌کند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، «ایگور نیکولین» یک دانشمند و زیست شناس روس با طرح این پرسش که چینی‌ها از هزاران سال حیوانات مختلف را می‌خورند، اما چرا طی ۲۰ سال گذشته بیماری‌هایی مانند ویروس کرونا در آن پدید آمده است و با اشاره به جنایت آمریکا در ایجاد آزمایشگاه‌هایی برای آزمایش‌های غیرمتعارف در خارج از آمریکا تأکید کرد ویروس کرونا، سلاح بیولوژیک آمریکاست که از آن برای کنار زدن دشمنان خود از جمله چین و ایران استفاده می‌کند.
            ایگور نیکولین این را هم گفت که تدابیر دولت روسیه تا این لحظه از شیوع این ویروس به شکل همه گیر جلوگیری کرده است.
            نیکولین که سابقا در کمیته سلاح بیولوژیک روسیه فعالیت کرده است، در مصاحبه‌ با شبکه روسیاالیوم درباره اینکه آیا ویروس کرونا ساخته دست بشر است یا واقعا در اثر عدم رعایت مسائل بهداشتی و از برخی غذا‌ها و حیوانات در چین منتقل شده است، گفت: «عقیده دارم در شهر‌های چین مانند همه شهر‌های بزرگ دیگر نقاط جهان بازاری وجود دارد که در آن حیواناتی فروخته می‌شوند و این غذا‌ها هزاران سال است که خورده می‌شود, اما ویروس کرونا در طول همه آن سال‌ها به انسان منتقل نشد، اما در بیست سال اخیر، این چهارمین شیوع ویروس در کشور چین است. عقیده دارم این مسئله تصادفی نیست و بلکه این یک طرح است. در اطراف مرز‌های چین, ۲۵ آزمایشگاه بیولوژیک آمریکایی فعال هستند، در قزاقستان، قرقیزستان، لائوس، ویتنام، تایوان، کره جنوبی، فیلیپین، تایلند و مالزی و حتی افغانستان و پاکستان، در همه کشور‌های اطراف چین، آزمایشگاه‌های بیولوژیک آمریکایی وجود دارد».
            وی درباره علت وجود چنین آزمایشگاه‌هایی در اطراف چین و نه در خاک آمریکا گفت: «زیرا آمریکایی‌ها در ظاهر به یک سری توافقنامه‌هایی پایبند هستند, اما برای جلوگیری از وقوع فجایع در کشورشان این آزمایشگاه‌ها را به خارج از خاک آمریکا انتقال داده‌اند. ما می‌دانیم که اتفاقاتی افتاد، مثلا ویروس سیاه زخم در سال ۲۰۰۱ از پژوهشکده بیماری‌های عفونی ارتش آمریکا در واشنگتن شیوع پیدا کرد. آمریکایی‌ها همچنین از امضای پروتکل منع گسترش سلاح میکروبی سر باز زدند و گفتند ما آن را اجرا نمی‌کنیم, زیرا راز‌هایی تجاری داریم و به کسی نمی‌گوییم که چه می‌کنیم. فراتر از آن، هزاران گردشگر و بازرگان چینی به روسیه می‌آیند، اما هیچ ویروسی وجود ندارد».
            مجری برنامه در ادامه پرسید: یعنی شما عقیده دارید که این ویروس ساخته شده و برنامه ریزی شده است و همچنین به طور مستقیم از چین به ایران انتقال داده شد و این تصادفی نیست؟ نیکولین در پاسخ گفت: «عقیده دارم که این تصادفی نیست، بلکه این ویروس به صورت انتخابی به کشور‌هایی که دشمن آمریکا شمرده می‌شوند، می‌رود یعنی چین، ایران، برخی از کشور‌های اتحادیه اروپا از جمله ایتالیا، همانطور که شاهد هستیم، تعداد مبتلایان به این ویروس در این کشور‌ها بیشتر است؛ بنابراین فکر نمی‌کنم این مسئله تصادفی باشد، بلکه این نقشه نخبگان «حکومت جهانی» است، اگرچه کسی آن‌ها را انتخاب نکرده است و آن‌ها خودشان این نام را برای خود می‌پسندند. دویست خانواده‌ای که ۴۰ هزار میلیارد دلار سرمایه دارند، فکر می‌کنند مهمترین موجودات کره زمین هستند، آن‌ها اغلب رسانه‌ها را در دست دارند و فیلم‌های هالیوودی را می‌سازند، در واقع آن‌ها بر عقل و ذهن بشریت تسلط دارند و ایده‌ای را مطرح می‌کنند که جمعیت جهان باید به یک دهم جمعیت کنونی برسد. البته این موضع رسمی واشنگتن نیست و این کشور‌ها نیستند که دست به این اقدام می‌زنند، یعنی نه انگلیس و نه آمریکا، بلکه شرکت‌های بزرگ مانند برخی شرکت‌های داروسازی در این کار دست دارند».
            در حال حاضر تعداد افرادی که در سراسر جهان به بیماری کووید-۱۹ دچار شده‌اند، به مرز ۹۰ هزار نفر نزدیک شد. چین، کره جنوبی و ایتالیا بالاترین میزان مبتلایان به ویروس کرونا را دارند.
            اواخر سال ۲۰۱۹ شیوع ویروس کرونا از شهر ووهان چین آغاز شد و هنوز درمان قطعی برای آن پیدا نشده است.
            انتهای پیام/

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
              واقعا همینش خیلی دردآوره.
              وگرنه مرگ حقه. هممون می میریم.
              این که هیچ گونه مراسمی گرفته نمیشه.
              و به هیچ طریقی نمیشه با بازماندگان همدردی کرد واقعا دردناکه.
              انسان ها وقتی عزیزی رو از دست میدن نیاز هست که مراسم سوگواری رو به جا بیارن.
              اطرافیان بیان کنارشون باشن تا دردشون سریع تر تسکین پیدا کنه.
              اما این مدل مرگ واقعا سخته.
              خدا خودش به هممون رحم کنه.
              امروز اخبار می گفت چین و روسیه و دانشمندان روسیه به این نتیجه رسیدن که این ویروس یه ویروس بیولوژیگ بوده و ساخته دست آمریکاست.
              برای نابود کردن ایران و چین و روسیه.
              من از سیاست زیاد سر در نمیارم.
              ولی سوالم اینه که یعنی یه کشوری واقعا این حق رو داره که این کار و بکنه و هیج کسی کاری به کارش نداشته باشه؟؟؟
              پس سازمان بین الملل چیه نقشش این وسط؟؟؟
              آمریکا به کی باید پاسخگو باشه؟؟؟
              کی باید حقمون و بگیره؟؟؟؟
              کی باید آمریکا رو بشونه سر جاش؟؟؟؟
              از مدت‌ها پیش می‌گفتند رژیم صهیونیستی دارد اجساد مردگان را از نژادهای مختلف می‌دزدد!
              در اوایل کسی نمی‌دانست برای چه؟ ولی بعدا یک عده حدس زدند که دنبال ساخت یک سلاح بیولوژیک است که (بیشتر) روی نژادهای خاص تاثیر داشته باشد!
              این یک طرف.

از طرف دیگر تقریبا همه می‌دانند که آمریکا و خیلی کشورهای دیگر روی ویروس‌ها و ارتقاء آنها کار می‌کنند و آزمایشگاه‌های مخفی نظامی دارند...
              یک عده اخبار و شایعاتی آمده که از روی همین برداشته‌اند یک مقدار فیلم و سریال و قصه و ... هم ساخته‌اند. (مانند ایده‌ی زامبی‌ها در رسانه‌ها.)
              زمانی که خیلی علنی و زیاد روی سلاح‌های شیمیایی و اتمی کار می‌کنند چرا روی سلاح‌های زیستی کار نکنند؟

سارس را هم می‌گفتند کار آمریکا بوده. البته آن هم نتوانست اقتصاد چین را مدت زمان زیادی مختل کند. و چین دوباره (سریع) برگشت. موارد دیگر مانند آنفلوانزای خوکی هم بوده.

ولی!
              همه‌ی اینها در حد حرف است!
              کسی نمی‌تواند اثبات کند.
              مانند حمله‌ی نظامی گسترده هم نیست که یک چیز واضح و مشخصی باشد. معلوم نیست که زده؟ به کجا زده؟ اصلا کسی زده؟ یا خودش خود به خود ایجاد شده... معلوم نیست.

====================================

حالا پاسخ چینی‌ها جالب بود!
              :d
              درآمده بود گفته بود اگر کار آمریکا باشد آمریکا یک «عذرخواهی» به ما بدهکار است!!!
              =))
              یعنی من که این را شنیده بودم یک مدت همین‌جوری مانده‌ بودم! گفتم... عزیزم یک وقت ناراحت نشوی با این همه خشونت! :d :d :d
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                از مدت‌ها پیش می‌گفتند رژیم صهیونیستی دارد اجساد مردگان را از نژادهای مختلف می‌دزدد!
                در اوایل کسی نمی‌دانست برای چه؟ ولی بعدا یک عده حدس زدند که دنبال ساخت یک سلاح بیولوژیک است که (بیشتر) روی نژادهای خاص تاثیر داشته باشد!
                این یک طرف.

از طرف دیگر تقریبا همه می‌دانند که آمریکا و خیلی کشورهای دیگر روی ویروس‌ها و ارتقاء آنها کار می‌کنند و آزمایشگاه‌های مخفی نظامی دارند...
                یک عده اخبار و شایعاتی آمده که از روی همین برداشته‌اند یک مقدار فیلم و سریال و قصه و ... هم ساخته‌اند. (مانند ایده‌ی زامبی‌ها در رسانه‌ها.)
                زمانی که خیلی علنی و زیاد روی سلاح‌های شیمیایی و اتمی کار می‌کنند چرا روی سلاح‌های زیستی کار نکنند؟

سارس را هم می‌گفتند کار آمریکا بوده. البته آن هم نتوانست اقتصاد چین را مدت زمان زیادی مختل کند. و چین دوباره (سریع) برگشت. موارد دیگر مانند آنفلوانزای خوکی هم بوده.

ولی!
                کسی نمی‌تواند اثبات کند.
                مانند حمله‌ی نظامی گسترده هم نیست که یک چیز واضح و مشخصی باشد. معلوم نیست که زده؟ به کجا زده؟ اصلا کسی زده؟ یا خودش خود به خود ایجاد شده... معلوم نیست.

درآمده بود گفته بود اگر کار آمریکا باشد آمریکا یک «عذرخواهی» به ما بدهکار است!!!
                =))
                یعنی من که این را شنیده بودم یک مدت همین‌جوری مانده‌ بودم! گفتم... عزیزم یک وقت ناراحت نشوی با این همه خشونت! :d :d :d
                =))=))=))=))
                عذرخواهی

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

این یک طرف.

ولی!
                  کسی نمی‌تواند اثبات کند.

=))
                  ببخشید یعنی امریکا و اسراییل به چینی ها گفتند شما هر کوفته زهرماری رو بخورین ،مریض شدین ما میگیم کار ما بوده؟!
                  چرا وقتی به خوردن مثلا گوشت خوک که میرسه میگید نجسه مرض داره کرم داره ولی موقع خوردن گوشت خفاش و سگ و موش و مورچه خوار و هزار کوفت زهرمار دیگه توسط چینی ها میرسه، میگید مشکلی نداره و کار ،کار امریکا و اسرائیله!!!
                  عجب زاویه دید منطقی دارید شما.
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    ببخشید یعنی امریکا و اسراییل به چینی ها گفتند شما هر کوفته زهرماری رو بخورین ،مریض شدین ما میگیم کار ما بوده؟!
                    چرا وقتی به خوردن مثلا گوشت خوک که میرسه میگید نجسه مرض داره کرم داره ولی موقع خوردن گوشت خفاش و سگ و موش و مورچه خوار و هزار کوفت زهرمار دیگه توسط چینی ها میرسه، میگید مشکلی نداره و کار ،کار امریکا و اسرائیله!!!
                    عجب زاویه دید منطقی دارید شما.
                    سلام.
                    این بخش از نوشته‌ی من را اصلا دیدید؟

من گفتم مطمئنا کار فلان است؟
                    من گفتم خوردن گوشت خفاش و موش مشکل ندارد؟
                    /:.mellowsmiley.://:.hmmsmiley.:/
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

سلام.
                      این بخش از نوشته‌ی من را اصلا دیدید؟

من گفتم مطمئنا کار فلان است؟
                      من گفتم خوردن گوشت خفاش و موش مشکل ندارد؟
                      /:.mellowsmiley.://:.hmmsmiley.:/
                      سلام
                      شما در اون مطالب بالا انواع و اقسام اتهامات به این و اون میزنید بعد میگید حالا اینا در حد حرفه؟!!
                      اصل موضوع اینه کشوری که هر گونه حیوان وحشی رو میخوره،باید منتظر عواقبش هم باشه.
                      تمامی کشورهای دنیا باید در یک پرونده واحد به دادگاه شکایت کنند و از چین غرامت بگیرند. باید تا دلار آخر از این چینی ها غرامت فوتی های ویروس کرونا و صدمات اقتصادی گرفته بشه تا بفهمند که هر چیزی رو نخورند و باعث زیان اقتصادی کلان و کشته شدن مرم نشوند.
                      چندین ساله حامیان حیوانات به دولت چین فشار میارند که خوردن گوشت سگ و گربه و خفاش و مورچه خوار رو قدغن کنه ولی کو گوش شنوا.
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

سلام
                        شما در اون مطالب بالا انواع و اقسام اتهامات به این و اون میزنید بعد میگید حالا اینا در حد حرفه؟!!
                        اصل موضوع اینه کشوری که هر گونه حیوان وحشی رو میخوره،باید منتظر عواقبش هم باشه.
                        تمامی کشورهای دنیا باید در یک پرونده واحد به دادگاه شکایت کنند و از چین غرامت بگیرند. باید تا دلار آخر از این چینی ها غرامت فوتی های ویروس کرونا و صدمات اقتصادی گرفته بشه تا بفهمند که هر چیزی رو نخورند و باعث زیان اقتصادی کلان و کشته شدن مرم نشوند.
                        چندین ساله حامیان حیوانات به دولت چین فشار میارند که خوردن گوشت سگ و گربه و خفاش و مورچه خوار رو قدغن کنه ولی کو گوش شنوا.
                        جناب سجاد؟
                        یه سوالی واقعا اینجا واسه من به وجود میاد.
                        میگن ویروس کرونا با حرارت 70 درجه از بین میره.
                        اگه تو سوپ خفاش بوده یا کلا مواد غذایی که میخورن خب اونا رو مگه نمی پزن.
                        وقتی میپزن باید ویروس بمیره.
                        به نظر من هم این نمی تونه دلیلش باشه.
                        خیلی دلیلش بالاتر از این حرفاست.
                        به نظر من هم همون حمله بیولوژیک هست.
                        جناب سجاد؟ بعد از تجارت اسلحه بیشترین پول ها توی صنعت داور داره جابجا میشه.
                        اصلا خیلی از شرکت های دارویی دارن عملا بشر رو به سمت نابودی می کشونن.
                        و اجازه نمیدن که انسان ها به قدرت های درونی شون پی ببرن.
                        کوین ترودو یکی از اساتید بزرگ موفقیت دنیاست.
                        وقتی خیلی از رازهای قدرت بشر و جهان هستی رو برملا کرد انداختنش زندان.
                        از نظر اونها موفقیت و ثروت و قدرت باید فقط واسه اونا باشه.
                        و نمی خوان مردم عادی هم یاد بگیرن.
                        همین کرونایی که داره انسان ها رو به چنگال مرگ میبره بدن انسان قطعا میتونه شکستش بده.
                        حتی بدون هیچ دارویی
                        فقط و فقط با قدرت ذهن
                        اما همین ها هستن که نمیخوان بشر این ها رو یاد بگیره.

آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/03/13, 22:05.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

جناب سجاد؟
                          یه سوالی واقعا اینجا واسه من به وجود میاد.
                          میگن ویروس کرونا با حرارت 70 درجه از بین میره.
                          اگه تو سوپ خفاش بوده یا کلا مواد غذایی که میخورن خب اونا رو مگه نمی پزن.
                          وقتی میپزن باید ویروس بمیره.
                          به نظر من هم این نمی تونه دلیلش باشه.
                          خیلی دلیلش بالاتر از این حرفاست.
                          به نظر من هم همون حمله بیولوژیک هست.

ویروس کویید 19 از خفاش به مورچه خوار پولک دار انتقال پیدا کرده و چینی ها هم از پولک های مورچه خوار برای طب استفاده میکردند .احتمالا اون پولک ها رو پودر میکنند و نمی پزندشون.

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

یک دانشمند و زیست‌شناس روس اعلام کرد ویروس کرونا، سلاح بیولوژیک آمریکاست که از آن برای کنار زدن دشمنان خود از جمله چین و ایران استفاده می‌کند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، «ایگور نیکولین» یک دانشمند و زیست شناس روس با طرح این پرسش که چینی‌ها از هزاران سال حیوانات مختلف را می‌خورند، اما چرا طی ۲۰ سال گذشته بیماری‌هایی مانند ویروس کرونا در آن پدید آمده است و با اشاره به جنایت آمریکا در ایجاد آزمایشگاه‌هایی برای آزمایش‌های غیرمتعارف در خارج از آمریکا تأکید کرد ویروس کرونا، سلاح بیولوژیک آمریکاست که از آن برای کنار زدن دشمنان خود از جمله چین و ایران استفاده می‌کند.
                            ایگور نیکولین این را هم گفت که تدابیر دولت روسیه تا این لحظه از شیوع این ویروس به شکل همه گیر جلوگیری کرده است.
                            نیکولین که سابقا در کمیته سلاح بیولوژیک روسیه فعالیت کرده است، در مصاحبه‌ با شبکه روسیاالیوم درباره اینکه آیا ویروس کرونا ساخته دست بشر است یا واقعا در اثر عدم رعایت مسائل بهداشتی و از برخی غذا‌ها و حیوانات در چین منتقل شده است، گفت: «عقیده دارم در شهر‌های چین مانند همه شهر‌های بزرگ دیگر نقاط جهان بازاری وجود دارد که در آن حیواناتی فروخته می‌شوند و این غذا‌ها هزاران سال است که خورده می‌شود, اما ویروس کرونا در طول همه آن سال‌ها به انسان منتقل نشد، اما در بیست سال اخیر، این چهارمین شیوع ویروس در کشور چین است. عقیده دارم این مسئله تصادفی نیست و بلکه این یک طرح است. در اطراف مرز‌های چین, ۲۵ آزمایشگاه بیولوژیک آمریکایی فعال هستند، در قزاقستان، قرقیزستان، لائوس، ویتنام، تایوان، کره جنوبی، فیلیپین، تایلند و مالزی و حتی افغانستان و پاکستان، در همه کشور‌های اطراف چین، آزمایشگاه‌های بیولوژیک آمریکایی وجود دارد».
                            وی درباره علت وجود چنین آزمایشگاه‌هایی در اطراف چین و نه در خاک آمریکا گفت: «زیرا آمریکایی‌ها در ظاهر به یک سری توافقنامه‌هایی پایبند هستند, اما برای جلوگیری از وقوع فجایع در کشورشان این آزمایشگاه‌ها را به خارج از خاک آمریکا انتقال داده‌اند. ما می‌دانیم که اتفاقاتی افتاد، مثلا ویروس سیاه زخم در سال ۲۰۰۱ از پژوهشکده بیماری‌های عفونی ارتش آمریکا در واشنگتن شیوع پیدا کرد. آمریکایی‌ها همچنین از امضای پروتکل منع گسترش سلاح میکروبی سر باز زدند و گفتند ما آن را اجرا نمی‌کنیم, زیرا راز‌هایی تجاری داریم و به کسی نمی‌گوییم که چه می‌کنیم. فراتر از آن، هزاران گردشگر و بازرگان چینی به روسیه می‌آیند، اما هیچ ویروسی وجود ندارد».
                            مجری برنامه در ادامه پرسید: یعنی شما عقیده دارید که این ویروس ساخته شده و برنامه ریزی شده است و همچنین به طور مستقیم از چین به ایران انتقال داده شد و این تصادفی نیست؟ نیکولین در پاسخ گفت: «عقیده دارم که این تصادفی نیست، بلکه این ویروس به صورت انتخابی به کشور‌هایی که دشمن آمریکا شمرده می‌شوند، می‌رود یعنی چین، ایران، برخی از کشور‌های اتحادیه اروپا از جمله ایتالیا، همانطور که شاهد هستیم، تعداد مبتلایان به این ویروس در این کشور‌ها بیشتر است؛ بنابراین فکر نمی‌کنم این مسئله تصادفی باشد، بلکه این نقشه نخبگان «حکومت جهانی» است، اگرچه کسی آن‌ها را انتخاب نکرده است و آن‌ها خودشان این نام را برای خود می‌پسندند. دویست خانواده‌ای که ۴۰ هزار میلیارد دلار سرمایه دارند، فکر می‌کنند مهمترین موجودات کره زمین هستند، آن‌ها اغلب رسانه‌ها را در دست دارند و فیلم‌های هالیوودی را می‌سازند، در واقع آن‌ها بر عقل و ذهن بشریت تسلط دارند و ایده‌ای را مطرح می‌کنند که جمعیت جهان باید به یک دهم جمعیت کنونی برسد. البته این موضع رسمی واشنگتن نیست و این کشور‌ها نیستند که دست به این اقدام می‌زنند، یعنی نه انگلیس و نه آمریکا، بلکه شرکت‌های بزرگ مانند برخی شرکت‌های داروسازی در این کار دست دارند».
                            در حال حاضر تعداد افرادی که در سراسر جهان به بیماری کووید-۱۹ دچار شده‌اند، به مرز ۹۰ هزار نفر نزدیک شد. چین، کره جنوبی و ایتالیا بالاترین میزان مبتلایان به ویروس کرونا را دارند.
                            اواخر سال ۲۰۱۹ شیوع ویروس کرونا از شهر ووهان چین آغاز شد و هنوز درمان قطعی برای آن پیدا نشده است.
                            انتهای پیام/
                            ما نمیدونیم آنچه که واقعا رخ داده چی بوده.
                            فقط میتونیم همه چیز رو بشنویم و از قدرت تفکرمون استفاده کنیم.

و به یه سری نتایج برسیم.
                            حقیقت واقعا مشخص نیست.
                            شاید هیچ وقت هم مشخص نشه.
                            اما ما قدرت تفکر داریم.
                            من این رو بیشتر می تونم باور کنم تا سوپ خفاش و مورچه خوار و مسائل دیگه رو.
                            شاید هم شخص دیگری سوپ خفاش برایش منطقی تر باشه.
                            به هر حال هر کسی یه فکری می کنه.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

انتهای پیام/
                              اصلا کی هست این ایگور نیکولین که شما به حرفشون استناد میکنید؟!
                              چه سندی برای حرفاش داره که در آزمایشکاههای کشوری های اطراف چین،امریکا آزمایش بیولوژیک میکنه؟
                              گیریم اصلا میکنه ،این جناب مدرکی داره که نشون بده این ویروس در اونجا درست شده؟!
                              تروخدا استدلال رو ببین میگه چون چینی ها هزار ساله گوشت حیوانات وحشی رو میخورند و هیچ اتفاقی نیفتاده پس منبعد هم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد!خب اگه اینجوریه مام بخوریم دیگه،چه لزومی داره بریم گوشت 120 هزاروتومنی بخریم .وقتی اونا هزار ساله نمردند بیایید همگی از فردا گوشت خفاش و مورچه خوار و سگ و گربه بخوریم اتفاقی هم افتاد بگیم کار آزمایشگاههای امریکاست!!!
                              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2020/03/13, 22:31.

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

اصلا کی هست این ایگور نیکولین که شما به حرفشون استناد میکنید؟!
                                چه سندی برای حرفاش داره که در آزمایشکاههای کشوری های اطراف چین،امریکا آزمایش بیولوژیک میکنه؟
                                گیریم اصلا میکنه ،این جناب مدرکی داره که نشون بده این ویروس در اونجا درست شده؟!
                                تروخدا استدلال رو ببین چون چینی ها هزار ساله گوشت حیوانات وحشی رو میخورند و هیچ اتفاقی نیفتاده پس منبعد هم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد!خب اگه اینجوریه مام بخوریم دیگه،چه لزومی داره بریم گوشت 120 هزاروتومنی بخریم .وقتی اونا هزار ساله نمردند بیایید همگی از فردا گوشت خفاش و مورچه خوار و سگ و گربه بخوریم اتفاقی هم افتاد بگیم کار آزمایشگاههای امریکاست!!!
                                نمیدونم جناب سجاد.
                                میگم که حقیقت آشکار نیست.
                                اما شما الان در مورد حمله بیولوژیک تو ویکی پدیا هم بزنید کلی مطلب در موردش میاد.
                                در مورد بیماری های ویروسی که برخی کشورها به وجودش آوردن و روش کار می کردن.
                                و در مورد اینکه 165 کشور در سراسر جهان این کنوانسیون را امضا کردند و تعهد کردند که برنامه‌ای برای استفاده از سلاحهای بیولوژیک نداشته باشند
                                اما آمریکا اون رو امضا نکرد و بهانه تراشی کرد.

نظر

در حال کار...
                                X