کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از اقای نمکی سوالم این است که روی کدام انسان ها می خواهند آزمایش انجام دهند ؟!
روی فقرا؟
روی وزار؟
روی شعرا ؟
روی کدام انسان بی گناه قرار است تراوشات ذهن غربی تان را آزمایش کنید ؟!
آیا حاضرید فرزندان تان اولین آزمایش شوندگان باشند ؟
اگر حاضرید این کار را بکنید تا کلام شما صادقانه به دل مردم بنشیند ..
ملت ما کم تلفات نداده است بابت چرندیات تان که اسمش را علم گذشته اید !
بس است دیگر ..
تیدی پیور اصل
من تازه این موضوع را دیدم.
چرا یک نفر آدمی جواب این ضد علم بازی ها و این تئوری توطئه بافی های امثال تو را نمی دهد؟
این حرف ها چه است؟
این طب شیادی تا الان به اندازه یک شیاف دیکلوفناک به بشریت خدمت ننموده است که درد را آرام می کند.
با تشکر
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
----افرادی که کرونا را باور کردند حتما با دقت مشاهده کنند،کرونا فریب و دروغ بزرگ قرن است.---
آقا یا خانم تدی پیور اصل. یعنی هنوز افراد خشک مغزی مثل شما در کشور ما وجود دارند که کرونا را دروغ و فریب قرن می دانند. یک روز به نزدیکترین بیمارستان محل زندگیت برو تا خیلی خوب این فریب قرن را از نزدیک ببینی. چرا با این مضخرفاتت داغ کسانی را که از این بیماری عزیز از دست داده اند تازه می کنی.
علمی صحبت کن دوست عزیز . ولی من به عنوان کسی که از نزدیک در جریان کرونا هستم نمی توانم اینگونه جعل واقعیات را ببینم و سکوت کنم. یکی از این موارد داروی طب سنتی برای کرونا است. دوست عزیز کرونا در 80 تا 90 درصد موارد بدون مصرف حتی یک قرص و فقط با استراحت و خوردن مایعات گرم و ویتامین و مواد مغذی خوب می شود. تمام صحبت بر سر آن 10 تا 20 درصد موارد شدیدتر و از ان مهمتر صحبت بر سر آن 3 تا 5 درصد موارد بحرانی است که منجر به مرگ می شود. در حالی که مثلا درصد مرگ در آنفولانزا یک دهم درصد است و در سرماخوردگی تقریبا صفر است. من در همین جا اعلام می کنم به هر شخصی که بتواند از 5 مریض بحرانی کرونا با هر روش یا دارویی 4 نفر را خوب کند ده میلیارد تومان ناقابل اهدا می کنم و پایش را هم می بوسم.
ضمنا من در همین جا از شما بابت کلمه خشک مغز در پست بالاتر عذرخواهی می کنم. ببخشید چون در مورد کرونا بسیار کار می کنم و گاهی اوقات ممکن است عصبانی شوم.
علمی صحبت کن دوست عزیز . ولی من به عنوان کسی که از نزدیک در جریان کرونا هستم نمی توانم اینگونه جعل واقعیات را ببینم و سکوت کنم. یکی از این موارد داروی طب سنتی برای کرونا است. دوست عزیز کرونا در 80 تا 90 درصد موارد بدون مصرف حتی یک قرص و فقط با استراحت و خوردن مایعات گرم و ویتامین و مواد مغذی خوب می شود. تمام صحبت بر سر آن 10 تا 20 درصد موارد شدیدتر و از ان مهمتر صحبت بر سر آن 3 تا 5 درصد موارد بحرانی است که منجر به مرگ می شود. در حالی که مثلا درصد مرگ در آنفولانزا یک دهم درصد است و در سرماخوردگی تقریبا صفر است. من در همین جا اعلام می کنم به هر شخصی که بتواند از 5 مریض بحرانی کرونا با هر روش یا دارویی 4 نفر را خوب کند ده میلیارد تومان ناقابل اهدا می کنم و پایش را هم می بوسم.
اینطوری بهتر شد
اولا مرگ و میر همیشه بوده و هست
مربوط به دوره شروع بیماری دروغین کرونا نبوده و نیست
شما ببین چقدر حجله جوون و نوجوون قبل شروع کرونا میزدند سر هر محله
قلبلا روزانه چند نفر تلافات و کشته بیماری های مختلف داشتیم
الان همه اون هارو به اسم کرونا رد میکنند و آمار سازی میکنند
فامیل ما 3 سال بود سرطان داشت بهش گفتم من جنین داخل رحم با طب اسلامی درمان کردم ، بیا مشکل سرطان شما رو هم با همین طب درمان کنیم
قبول نکرد و بعد از کلی شیمی درمانی متاسفانه فوت شد
چالبیش اینجاست که همه فامیل میدونستند که این بنده خدا سرطان داره ولی بیمارستان گفت کرونا داره و حتی اجازه غسل هم به خدا بیامرز ندادند
مادر خودم من دیابت داره و قندش رفته بود بالا رو عدد 520
بردند بیمارستان به اسم کرونا بستریش کردند
هر چی بهش میگفتم دنبال انسولین نرو با طب اسلامی درمانش میکنیم قبول نکرد و نمیکنه
الان هم که انسولین گیر نمیاد
این چند تا مثال از نزدیکان خودم زدم که به خوبی در جریان مشکلات شون بودم که بهت بگم وزارت بهداشت داره آمار سازی میکنه
اما در مورد قسمت آخر صحبت شما
نیاز به ولخرجی نیست فدات شم 10 روز یک بار داروی امام کاظم بخور که هم زمستانه داره هم تابستانه پیشگیری میکنه از هر سرماخوردگی ساده ای مثل کرونا
باز برای درمان اون 4 پنج درصد حساس هم داروی معجزه آسای امام کاظم پیشنهاد میدم
و چند تا داروی دیگه از طب اسلامی
من یک جنین پسر 8 ماهه از دست دادم و به لطف خدا و برکت وجود دکتر تبریزیان جنین بعدی که مشکل هیدروپس داشت سالم به دنیا اومد
خدا شاهده من اصلا نمیدونستم طب اسلامی و سنتی چیه
ولی بچه خیلی دوست داشتم انقدر دنبال درمان رفتم تا با طب اسلامی آشنا شدم و با پیگیر شدن بچه بعدی سالم به دنیا اومد
سرت درد نیارم
تجربه نشون داده کسانی که از کرونا میترسند زودتر میمیرند
چون طبع ترس سرده و تضعیف کننده سیستم ایمنی بدن
وقتی از یک ساعت بخش خبری صدا و سیما 45 دقیقه به کرونا اختصاص داده میشه نا خودآگاه همه به سمت هراس و استرس میرن
?نقش پیام دکتر پیام طبرسی، رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری، که متعلق به دکتر ولایتی هست، و اولین بیمارستان آغاز کننده ی کرونا هراسی در ایران است, چیست؟
دکتر ولایتی چه سودی از آزمایش های دارویی کرونا میبرد؟!
تجربه نشون داده کسانی که از کرونا میترسند زودتر میمیرند
چون طبع ترس سرده و تضعیف کننده سیستم ایمنی بدن
وقتی از یک ساعت بخش خبری صدا و سیما 45 دقیقه به کرونا اختصاص داده میشه نا خودآگاه همه به سمت هراس و استرس میرن
شما اخبارتلویزیون کمتر نگاه کنی مشکلت حل میشه
به خصوص اخبار 30و20
درود..
صحب تاتون در مورد ترس از بیمار شدن را قبول دارم....از هر چی که بترسی سرت میاد....
در مورد کبد چرب...چطوری با طب سنتی درمان میشود؟....
مادرم کبد چرب دارد...
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
درود..
صحب تاتون در مورد ترس از بیمار شدن را قبول دارم....از هر چی که بترسی سرت میاد....
در مورد کبد چرب...چطوری با طب سنتی درمان میشود؟....
مادرم کبد چرب دارد...
من خودم از طب سنتی نتیجه خوبی نگرفتم به جز موارد مشترکی که طب سنتی با اسلامی داره بقیه موارد ارزش نداره
اما تو طب اسلامی درمان کبد چرب
خوردن دو ماه صاف کننده خون آیت الله تبریزیان
و خوردن دم کرده برگ سنا هر چهار روز یک بار به مقدار یک لیوان نه بیشتر
برگ سنا پاکستانی و هندی هم تو بازار وجود داره که ارزش کمتری دارند
حتما باید برگ سنای اصلی مکی استفاده کنند
البته من دکتر نیستما :D
ولی چون خیلی مطالعه داشتم دست و پا شکسته ی چیزایی فهمیدم
من خودم از طب سنتی نتیجه خوبی نگرفتم به جز موارد مشترکی که طب سنتی با اسلامی داره بقیه موارد ارزش نداره
اما تو طب اسلامی درمان کبد چرب
خوردن دو ماه صاف کننده خون آیت الله تبریزیان
و خوردن دم کرده برگ سنا هر چهار روز یک بار به مقدار یک لیوان نه بیشتر
برگ سنا پاکستانی و هندی هم تو بازار وجود داره که ارزش کمتری دارند
حتما باید برگ سنای اصلی مکی استفاده کنند
البته من دکتر نیستما :D
ولی چون خیلی مطالعه داشتم دست و پا شکسته ی چیزایی فهمیدم
ممنون از پاسخ تان..
منظورم همان طبی که گفتید بود...
اینهایی که گفتید از کجا پیدا کنیم؟....
عطاری شهرهای کوچک هم پیدا میشوند؟....
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر