کرونا (COVID-19)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کرونا (COVID-19)

بریده‌ای از اخبار شبکه پنج (شبکه تهران؟) در تلگرام بود که می‌گفت شربتی اخیرا توسط محققان ایرانی ساخته شده و به بیماران خورانده می‌شود به نام موکوزیفت که در بهبودی سریع‌تر بیماران تاثیر زیادی دارد.
    احتمالا این شربت همان دارویی است که اخیرا درباره‌اش صحبت شده.

---------------------------------

آمار کشته‌شدگان روزانه هم خدا را شکر دوباره برگشت به ۸۲ نفر.

----------------------------------

یک مستند یکی دو دقیقه‌ای می‌دیدم... در آن گفته شده بود کل ویروس‌های کرونای جهان که این همه انسان را کشته را اگر با هم جمع کنیم اندازه‌ی یک قاشق غذاخوری هم جا نمی‌گیرند!
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

تاریخ انتشار : جمعه ۱۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۴
      تولید داروی کنترل علائم کرونا در کشور
      شربت موکوزیفت به عنوان دارویی برای کنترل علائم بیماری کرونا (covid ۱۹) در کشور تولید شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، اثربخشی فرمولاسیون شربت موکوزیفت بر اساس مطالعات و منابع علمی معتبر طراحی شده و طی یک طرح پژوهشی ثبت شده در وزارت بهداشت و کارآزمایی بالینی کنترل شده با دارونما بر علائم مبتلایان به SARS-CoV-۲ بررسی شده است.

در این مطالعه علائم مبتلایان مانند سرفه، تنگی نفس، خستگی و بی اشتهایی، قبل و پس از مصرف فرآورده بررسی شد که بهبود این علائم به طور معنی داری در گروه دارو در مقایسه با گروه کنترل مشاهده شد. همچنین طول مدت بستری به طور معنی داری در گروه دارو کاهش یافت.

بر اساس نتایج این مطالعه و با تحلیل آماری دقیق شدت علائم بیماران نظیر تنگی نفس، خستگی و بی اشتهایی در گروه دارو نسبت به گروه کنترل کاهش چشمگیری داشته است. همچنین این مطالعه نشان داده است که بیماران دریافت کننده دارو به شکل معنی داری زودتر از بیمارستان مرخص شده اند (طول مدت بستری در گروه درمان ۷ روز و در گروه پلاسیو ۱۲ روز بوده است).

بخشی از اثربخشی شربت موکوزیفت مربوط به تاثیر آن بر تنظیم سیستم ایمنی است. مطالعه بالینی فوق نشان داده است که شربت موکوزیفت می‌تواند به شکل معنی داری سبب افزایش لنفوسیت‌ها گردد. همچنین احتمال دارد آثار ریوی این شربت از جمله بهبود معنی دار تنگی نفس از مسیر تاثیر بر TGF-beta باشد.. به نظر می‌رسد این دارو می‌تواند در کنترل علائم شاخص این بیماری به طور چشمگیری موثر واقع شود.

موارد مصرف: دارای مجوز از سازمان غذا و دارو جهت کاهش علائم خستگی و بی اشتهایی در Covid-۱۹؛ علاوه بر علائم فوق، علائمی نظیر تنگی نفس و سرفه نیز در کارآزمایی بالینی بررسی و اثربخشی مطلوبی مشاهده شده است.

گفتنی است ۱۹ آبان ماه امسال دکتر کیانوش جهانپور با بیان اینکه چهار فرآورده طبیعی با اجزای گیاهی مصوبه کمیسیون قانونی سازمان غذا و دارو را برای بهبود علائم بیماری کووید ١٩ اخذ کرده اند، اعلام کرد: مجوز تولید دو مورد از این فرآورده‌ها صادر شده است که موکوزیفت دومین دارویی است که عرضه شده است.

--------------------------------------------

مقاله:
      شربت موکوزیفت، فرآورده طبیعی، با کارآزمایی بالینی، جهت بهبود علائم بالینی بیماری COVID-19شربت موکوزیفت، جهت بهبود علائم بالینی بیماری COVID-19

چکیده

در شرایط گسترش جهانی بیماری COVID-19 و نبود دارو و روش های مناسب جهت کنترل آن، در راستای توسعه داروهای جدید و موثر، اثر فرآورده طبیعی شربت موکوزیفت بر علائم بیماران مبتلا به COVID-19 طی کارآزمایی بالینی تصادفی مورد بررسی قرار گرفت. در این مطالعه علائم مبتلایان مانند سرفه، تنگی نفس، خستگی و بی اشتهایی، قبل و پس از مصرف فرآورده بررسی شد که بهبود این علائم به طور معنی داری در گروه دارو در مقایسه با گروه کنترل مشاهده شد. همچنین طول مدت بستری به طور معنی داری در گروه دارو کاهش یافت. به نظر می رسد این دارو می تواند در کنترل علائم شاخص این بیماری به طور چشمگیری موثر واقع شود.

محققان: امیر محمدخان محمد کمالی نژاد حسین سرمدیان سید امیرحسین لطیفی محسن بهرامی وحید حسین زاده بهناز نجفی فریبا سعیدی
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• azad.
        عضو فعال
        • Jun 2019
        • 962

۱۹ آبان ماه دکتر کیانوش جهانپور ترکیب ۳ داروی گیاهی یعنی شکر سرخ،هلیله سیاه و مصطکی رو دارای اثر مثبت عنوان کرد.....
        دوستان دقت کنن که این داروها برای قوی کردن سیستم ایمنی بدن هست و همچنان ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی ضروری است....این ۳ دارو داروی مخصوص کرونا نیست و قبلا هم در درمان بیماری هایی مانند آنفولانزا تجویز میشده است..

نظر

• لولی بربط زن
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1862

همچنین ترکیبی از زرد چوبه+ انگور قرمز+ سیب برای درمان یکی از انواع سرطانهای شایع در مردان مفید است.

با سرعت نور داریم میریم به دوره ناصرالدین شاه.

خدا آخر عاقبت ما رو با این جماعت بخیر کنه.
          ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• azad.
            عضو فعال
            • Jun 2019
            • 962

من منکر واکسن و طب پزشکی و داروهای شیمیایی نیستم...ولی طب سنتی و گیاهی و دارویی یه مقوله جدید نیست .. از قدیم الایام بوده و هست و خواهد بود...نه طب سنتی و گیاهی و نه طب پزشکی مبتنی بر داروهای شیمیایی هیچ کدام به تنهایی موثر نیستن...خیییلی از داروهای گیاهی مثل گل گاوزبان اثر مثبتش بارها و بارها برای تسکین اعصاب و خواب افراد ثابت شده...حالا اگر یه بنده خدایی ترجیح میده هر روز قرص کلونازپام و الپرازلام بخوره خودش میدونه..
            البته این وسط نسخه های خنده داری هم مانند شیر الاغ و روغن بنفشه هست که بیشتر جنبه مزاح داره
            آخرین ویرایش توسط azad.؛ 2021/01/09, 18:02.

نظر

• تیدی آلفا
              Banned
              • Jul 2013
              • 2540

کیانوش جهانپور روش نشده بگه داروی امام کاظم علیه السلام

فقط ترکیبات دارو امام کاظم رو گفته

که همه فکر کنند داروی طب سنتیه

در حالی که منبع روایت ترکیبات دارو فقط مختص طب اسلامی و آیت الله تبریزیانه

اون که سخنگوی وزارت بهداشتمونه این شکلی

و ازش انتظاری نمی ره

از نوچه هاشون که این جا فقط مسخره بازیا یاد گرفتن چه انتظاری میشه داشت

طرف تا دیروز همه جا جار میزد آیدی بنده رو گذاشته تو لیست چشم پوشی و مسدودمون کرده

الان معلوم شد حرف مفت میزده همه حرفاش لاف تو غربت بوده

ادای مرد بودن در بیار شاید شبیهش شدی

نظر

• رادین1
                عضو فعال
                • Dec 2018
                • 4719

سالها قبل از تلویزیون یک فیلم سینمایی پخش شد ! بازگو کردن خلاصه ای از اون شاید بتواند خدای ناکرده جلوی زیان احتمالی برای برخی افراد معتقد به برخی باورهایی که صحت و سقم آنها هیچگاه نمی توان تعیین کرد بگیرد ! و اما موضوع فیلم :
                " یک خانواده سه نفره در یک شهر ساحلی در اروپا زندگی می کردند، این خانواده پسر بچه ای داشتند یک روز این بچه همراه چند تن از بچه های دیگر روی صخره سنگها بازی می کردند که ناگهان این بچه سرش به صخره ای می خورد و در اب می افتد ! بچه را به هر طریقی بود از آب می گیرند و آن بچه را به بیمارستان می برند! پدر و مادر سریعا خود را به بیمارستان می رسانند و با پزشک صحبت می کنند پزشک می گوید جای زیاد نگرانی نیست . بچه شما خون زیادی از دست داده است و با تزریق مقداری خون و یکی دو روز بستری شدن خوب می شود . مادر بچه می گوید خوب سریعا اقدام کنید اما!! داستان از اینجا به بعد غم انگیز می شود !! پدر خانواده دارای مذهب و اعتقاداتی خاص بود براساس اعتقادات پدر ، تزریق خون دقیقا مثل خوردن خون تلقی می شد و گناهی کبیره به حساب می آمد که می توانست برای همیشه روح آن بچه را عذاب دهد بر همین اساس پدر اجازه انتقال خون به بچه اش را نداد و مادر خانواده هم چون تابع بود(داستان فیلم مربوط به مثلا 70 سال قبل بود) کاری نمی توانست بکند . خلاصه بچه به دلیل عدم تزریق خون مرد !! بعد پدر خانواده گوشه گیری کرد و در اعتقاداتش بازبینی کرد و نهایتا به این نتیجه رسید که تصمیم اشتباهی گرفته است و بی خود جان تنها فرزندشان را هدر داده است .
                برخی وقتها برخی باورها می تواند زیانهای سنگین و غیرقابل جبرانی را به فرد، خانواده و یا جامعه وارد کند و متاسفانه زمانی متوجه می شوند که ضرر و زیان و صدمه وارد شده است و چه بسا دیگر نمیتوان کاری کرد !
                مثال زنده اش : عدم استفاده از واکسن، فرضا اگر پدری اجازه استفاده از واکسن فلج اطفال را برای فرزندانش ندهد و اگر بچه اش مبتلا به ویروس فلج اطفال شود !

نظر

• Rubi
                  عضو عادی
                  • Oct 2020
                  • 52

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
                  من منکر واکسن و طب پزشکی و داروهای شیمیایی نیستم...ولی طب سنتی و گیاهی و دارویی یه مقوله جدید نیست .. از قدیم الایام بوده و هست و خواهد بود...نه طب سنتی و گیاهی و نه طب پزشکی مبتنی بر داروهای شیمیایی هیچ کدام به تنهایی موثر نیستن...خیییلی از داروهای گیاهی مثل گل گاوزبان اثر مثبتش بارها و بارها برای تسکین اعصاب و خواب افراد ثابت شده...حالا اگر یه بنده خدایی ترجیح میده هر روز قرص کلونازپام و الپرازلام بخوره خودش میدونه..
                  البته این وسط نسخه های خنده داری هم مانند شیر الاغ و روغن بنفشه هست که بیشتر جنبه مزاح داره
                  حرف شما در مورد اینکه داروهای شیمیایی و سنتی میتونن مکمل باشن البتع در صورتیکه مصرف همزمان مشکلی ایجاد نکنه درسته ...ولی مثلا در خصوص داروهای اعصاب یا خواب...گل گاوزبان برای افرادی که مشکلات معمولی دارن عالیه ولی کسایی که اختلالات شدید خواب یا اعصاب دارن متاسفانه مجبور میشن داروی شیمیایی استفاده کن چون گل گاوزبان...بابونه یا سایر ارامبخش های طبی براشون کافی نیست....

نظر

• تیدی آلفا
                    Banned
                    • Jul 2013
                    • 2540

بله مثال زندش جناب را دین بنده هستم

هر وقت علم با این همه تجهیزات و بیمارستانهای مدرن و ... تونست برای مشکل و بیماری هیدروپس فتالیس که برای جنین اتفاق میفته

درمان مشخصی ارائه بده من هم خودم واکسن میزنم هم خانواده

هر وقت توانستند با همه دانشگاه ها و برو بیاشون برای ایدز و سرطان و سکته درمان کامل ارائه بدن منم واکسن میزنم

ولی طب اسلامی برای همشون درمان کامل داره

دوباره تاکید میکنم

درمان کامل

بدون عوارض

مذهب و دینی که فقط از توش نماز و روزه در بیاد به کار من نمیاد

اون دین ناقصه

فقط به درد همون حوزه علمیه میخوره

اینا با ی سرما خوردگی ساده کل دنیا رو به تعطیلی کشوندند

چه برسه به درمان ایدز و سرطان و سکته و....

نظر

• Rubi
                      عضو عادی
                      • Oct 2020
                      • 52

در اصل توسط تیدی پیور اصل پست شده است View Post

هر وقت علم با این همه تجهیزات و بیمارستانهای مدرن و ... تونست برای مشکل و بیماری هیدروپس فتالیس که برای جنین اتفاق میفته

هر وقت توانستند با همه دانشگاه ها و برو بیاشون برای ایدز و سرطان و سکته درمان کامل ارائه بدن منم واکسن میزنم

دوباره تاکید میکنم

درمان کامل

بدون عوارض

اون دین ناقصه

طرز تفکر هر کس و انتخابش مطمینا محترمه....ولی متاسفانه من همکاری داشتم که سرطان ریه داشت...و یکسال درمانش رو به تعویق انداخت که درمان طب سنتی یا اسلامی انجام بده...و زمان رو از دست داد...شاید اگع از اول شیمی درمانی میکرد چن سال زمان داشت تا حداقل بزرگ شدن دخترش رو ببینه

نظر

• شروع مجدد
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 914

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                        سالها قبل از تلویزیون یک فیلم سینمایی پخش شد ! بازگو کردن خلاصه ای از اون شاید بتواند خدای ناکرده جلوی زیان احتمالی برای برخی افراد معتقد به برخی باورهایی که صحت و سقم آنها هیچگاه نمی توان تعیین کرد بگیرد ! و اما موضوع فیلم :
                        " یک خانواده سه نفره در یک شهر ساحلی در اروپا زندگی می کردند، این خانواده پسر بچه ای داشتند یک روز این بچه همراه چند تن از بچه های دیگر روی صخره سنگها بازی می کردند که ناگهان این بچه سرش به صخره ای می خورد و در اب می افتد ! بچه را به هر طریقی بود از آب می گیرند و آن بچه را به بیمارستان می برند! پدر و مادر سریعا خود را به بیمارستان می رسانند و با پزشک صحبت می کنند پزشک می گوید جای زیاد نگرانی نیست . بچه شما خون زیادی از دست داده است و با تزریق مقداری خون و یکی دو روز بستری شدن خوب می شود . مادر بچه می گوید خوب سریعا اقدام کنید اما!! داستان از اینجا به بعد غم انگیز می شود !! پدر خانواده دارای مذهب و اعتقاداتی خاص بود براساس اعتقادات پدر ، تزریق خون دقیقا مثل خوردن خون تلقی می شد و گناهی کبیره به حساب می آمد که می توانست برای همیشه روح آن بچه را عذاب دهد بر همین اساس پدر اجازه انتقال خون به بچه اش را نداد و مادر خانواده هم چون تابع بود(داستان فیلم مربوط به مثلا 70 سال قبل بود) کاری نمی توانست بکند . خلاصه بچه به دلیل عدم تزریق خون مرد !! بعد پدر خانواده گوشه گیری کرد و در اعتقاداتش بازبینی کرد و نهایتا به این نتیجه رسید که تصمیم اشتباهی گرفته است و بی خود جان تنها فرزندشان را هدر داده است .
                        برخی وقتها برخی باورها می تواند زیانهای سنگین و غیرقابل جبرانی را به فرد، خانواده و یا جامعه وارد کند و متاسفانه زمانی متوجه می شوند که ضرر و زیان و صدمه وارد شده است و چه بسا دیگر نمیتوان کاری کرد !
                        مثال زنده اش : عدم استفاده از واکسن، فرضا اگر پدری اجازه استفاده از واکسن فلج اطفال را برای فرزندانش ندهد و اگر بچه اش مبتلا به ویروس فلج اطفال شود !
                        درود، فیلمی که به اشاره کردید رو منم یادم هست یک فیلم انگلیسی بود بنام" زندگی برای روت" تولید سال ۱۹۶۲.خیلی قدیمها پخش شد فکر کنم اوایل انقلاب بود.این روزها در مملکت ما ترویج خرافه و موهومات رو به گسترش هست. دستاوردهای علمی به سخره گرفته میشه و جان و سلامت مردم متاع کم ارزشی شده. فقر اقتصادی لاجرم منجر به فقر فرهنگی شده.
                        آنکه نامخت از گذشت روزگار
                        هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• رادین1
                          عضو فعال
                          • Dec 2018
                          • 4719

دوباره تاکید میکنم

درمان کامل

بدون عوارض

اون دین ناقصه

جناب تیدی پیور اصل ، ممکنه در برخی مواقع علم پزشکی ناتوان از علاج برخی بیماریها و بیماران بوده باشد اما بی انصافی است که کل علم پزشکی را زیر سوال ببریم . موفقیت علم پزشکی و دستاوردهای آن را لازم نیست با مقیاس صفر و یک اندازه گیری کنیم . بین صفر و یک بینهایت عدد وجود دارد . بدون شک مزایای استفاده از علم پزشکی بیش از معایب آن است .
                          آخرین ویرایش توسط رادین1؛ 2021/01/09, 22:31.

نظر

• تیدی آلفا
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2540

در اصل توسط Rubi پست شده است View Post
                            طرز تفکر هر کس و انتخابش مطمینا محترمه....ولی متاسفانه من همکاری داشتم که سرطان ریه داشت...و یکسال درمانش رو به تعویق انداخت که درمان طب سنتی یا اسلامی انجام بده...و زمان رو از دست داد...شاید اگع از اول شیمی درمانی میکرد چن سال زمان داشت تا حداقل بزرگ شدن دخترش رو ببینه

روحش شاد

ولی مطمئنم حتی اسم طب اسلامی هم به گوش همکار خدا بیامرزتون نرسیده بود

خیلی ها طب سنتی رو با طب اسلامی اشتباه میگیرند

شاید 30 تا چهل درصد موارد مشترک درمان تو طب اسلامی و سنتی وجود داشته باشه

الباقی به کلی متفاوته

احتمالا همکار و دوست شما هم از طب سنتی استفاده کردند

ما که خانواده مذهبی بودیم روحمون هم از طب اسلامی خبر نداشت

یعنی تا اتفاقی برامون پیش میومد فقط مطب دکتر و بیمارستانها رو می شناختیم

ولی میگم این طب اسلامی برای من سبب خیر شده

به هر کسی هم که معرفی کردم ، بعد از تجربه کردنش استقبال کرده

به نظرم من تو این تاپیک زیاده روی کردم

در حد معرفی کفایت میکرد

میگن هر چی مفت باشه کسی قدرش نمی دونه

امیدوارم برای همه سلامتی باشه و راه کسی به دوا دکتر و بیمارستانها نکشه

حتی دشمنم

ولی اگر هم افتاد اصراری نیست کسی راه تجربه کرده ما رو بره

هرکسی تو انتخاب راه آزاده

دیگه تو این تاپیک مطلبی نمی زنم خصوصا در مورد طب اسلامی

همتون سلامت باشید

نظر

• azad.
                              عضو فعال
                              • Jun 2019
                              • 962

در اصل توسط Rubi پست شده است View Post
                              حرف شما در مورد اینکه داروهای شیمیایی و سنتی میتونن مکمل باشن البتع در صورتیکه مصرف همزمان مشکلی ایجاد نکنه درسته ...ولی مثلا در خصوص داروهای اعصاب یا خواب...گل گاوزبان برای افرادی که مشکلات معمولی دارن عالیه ولی کسایی که اختلالات شدید خواب یا اعصاب دارن متاسفانه مجبور میشن داروی شیمیایی استفاده کن چون گل گاوزبان...بابونه یا سایر ارامبخش های طبی براشون کافی نیست....
                              درست می فرمائید..صدالبته که وقتی مشکل حاد وجود داره درمان ها هم تخصصی تر میشن....

من زمانی که یکی از نزدیکان کرونا گرفت با توجه به سن حدود ۷۵ سالی که داشتن و درگیری ۵۰ درصد ریه نمیتونستم بگم فقط داروهای گیاهی رو استفاده کنن...صدالبته که تجویز یک متخصص ریه بسیار ضروری بود...البته در کنارش داروهای گیاهی هم استفاده شد که خدا رو شکر بهبودی حاصل شد..

نظر

• mohsen55
                                عضو فعال
                                • Dec 2020
                                • 379

با سلام
                                تمام فرمایشات شما متین اما من ی سوال دارم پیشگیری مهمتریا درمان . البته که واکسن در هاله ابهام و فعلا زدنش هم اجباری نیست وواجب تراز همه سیاسی نکردن موضوع پزشکی هست

دوباره تاکید میکنم

درمان کامل

بدون عوارض

اون دین ناقصه

نظر

در حال کار...
                                X