کرونا (COVID-19)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کرونا (Coronaviruses)

دارویی‌ها اصلا امروز عالی بودند. تقریبا بلااستثناء ۵٪ دادند.
    از آن ور در شوینده‌ها من شگل را نگاه می‌کردم اصلا جان نداشت. قضیه‌اش چیست نمی‌دانم.
    ساینا هم همین‌جور.
    شپاکسا هم همین‌جور.
    به جایش پاکشو و شوینده خوب بودند و ترکاندند. شتولی هم که مدت‌هاست دارد می‌ترکاند! به سارس و کرونا و سرماخوردگی و عفونت و غیره و ذالک کاری ندارد.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

دوستان نمی‌دانم دارویی‌ها را نگاه می‌کردند یا نه؟
      در بین دارویی‌ها رفتار یکی دو تا برایم مشکوک بود.
      در تیپیکو فروشنده (گمان کنم حقوقی) همین‌جور عرضه می‌کرد و نمی‌گذاشت صف خرید شود. حالا نمی‌دانم جریانش چیست ولی بی‌وقفه عرضه می‌کرد. با توجه به کرونا و با توجه به اینکه حالا حالاها کشور با این موضوع درگیر است و با توجه به صف‌های احتمالی آتی، و با توجه به اینکه احتمالا می‌توانسته بالاتر بیشتر و گران‌تر بفروشد، عجیب است که اینجا داشت عرضه می‌کرد.
      کسی توجیهی دارد برای این رفتار در تیپیکو؟
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

(چون بحث fatf هم در لابه‌لای این جستار آمده ترجیح دادم اینجا در موردش بگویم.)
        بازار یک مقدار به fatf بها داد. (در سال‌های گذشته فقط با همین بهانه بازار دو ماه می‌رفت کما! دوستان خاطرشان هست! ولی این‌قدر ولع مردم زیاد شده که اصلا انگار نه انگار!)
        تاثیرش بیشتر روی بانک‌ها بود. روی بانک‌های بزرگی که با خارج کار می‌کنند. انگار.
        روی وتجارت خیلی تاثیر داشت و حجیم و سنگین مردم وتجارت می‌فروختند. همین‌جور وپارس و ... (در ازایش دی و وپست و وگردش و وملل و کلا بانک‌های کوچولو را خوب می‌خریدند امروز.)
        همین افتی که روی این بانک‌ها دارد می‌آید اگر زیاد شود خودش می‌تواند عامل جذاب شدن هم بشودها! بعدا شاید رویشان کار کنیم. به خصوص اگر طولانی مدت یا (از نگر ارزشی) سنگین افت کنند.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• علیرضا حسنی
          عضو فعال
          • Mar 2019
          • 1642

BREAKING : The window of opportunity is narrowing to contain the outbreak of Coronavirus COVID19, WHO Director-General Tedros Ghebreyesus told reporters in Geneva.

Breaking: New cases of coronavirus in Italy. Italy: 79 cases & 2 deaths

نظر

• علیرضا حسنی
            عضو فعال
            • Mar 2019
            • 1642

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            در تیپیکو فروشنده (گمان کنم حقوقی) همین‌جور عرضه می‌کرد و نمی‌گذاشت صف خرید شود. حالا نمی‌دانم جریانش چیست ولی بی‌وقفه عرضه می‌کرد. با توجه به کرونا و با توجه به اینکه حالا حالاها کشور با این موضوع درگیر است و با توجه به صف‌های احتمالی آتی، و با توجه به اینکه احتمالا می‌توانسته بالاتر بیشتر و گران‌تر بفروشد، عجیب است که اینجا داشت عرضه می‌کرد.
            بازار گاهی گیج میزنه، مثل همون قضیه بیت کوین.
            اینکه بازار مردد هست نسبت به این نکته که این صنعت در بحران موجود باید بره بالا یا خیر، از نظر بنیادی خیر، چون این بیماری دارویی نداره که اینا تولید کنندش باشن، فقط چرخه سایر تولیداتشون و وارداتشون مثل بقیه شرکت های بورسی ممکنه آسیب ببینه از این بحران.

به نظر من که بیشتر موقعیت فروش هستن تا خرید، اما اگه کلیت بازار هر چند اشتباه اونها رو موقعیت خرید بدونه شاید حتی رشد هم بکنن.

به نظر من در کل با سهام بودن این روزها خیلی ریسک داره، خیلی فرقی نمیکنه چه سهمی یا چه صنعتی. من فکر میکنم اگه حداکثر بحران رو ۱۰۰ در نظر بگیریم هنوز به ۱۰ هم نرسیدیم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
              بازار گاهی گیج میزنه، مثل همون قضیه بیت کوین.
              اینکه بازار مردد هست نسبت به این نکته که این صنعت در بحران موجود باید بره بالا یا خیر، از نظر بنیادی خیر، چون این بیماری دارویی نداره که اینا تولید کنندش باشن، فقط چرخه سایر تولیداتشون و وارداتشون مثل بقیه شرکت های بورسی ممکنه آسیب ببینه از این بحران.

به نظر من که بیشتر موقعیت فروش هستن تا خرید، اما اگه کلیت بازار هر چند اشتباه اونها رو موقعیت خرید بدونه شاید حتی رشد هم بکنن.

به نظر من در کل با سهام بودن این روزها خیلی ریسک داره، خیلی فرقی نمیکنه چه سهمی یا چه صنعتی. من فکر میکنم اگه حداکثر بحران رو ۱۰۰ در نظر بگیریم هنوز به ۱۰ هم نرسیدیم.
              در مورد دارویی‌ها...
              همین اکنون در داروخانه‌ها ویتامین c قیمتش دو برابر شده گویا. و دو روز دیگر امکان دارد کمیاب شود. (این را کدام کارخانه تولید می‌کند؟)
              همین‌جور پدهای الکلی و ژل استریل کننده و ... تولید کننده‌های اینها در بورس (زیرمجموعه‌ی هلدینگ شفا یا برکت مثلا) نیستند؟ خود الکل اصلا (به خصوص در حجم زیاد که با آن جاهای عمومی را هم در آینده باید پاک کنند).
              به علاوه در آینده نیز داروی این کرونای جدید (کوید۱۹؟ اگر اشتباه نکنم) اگر کشف شد و به ایران هم فرمولش را دادند همین‌ها باید بروند تولیدش کنند. حتی اگر اصل محصول را ندهند باز بسته‌بندی کردن (و ترکیب کردن) قرص‌ها و آمپول‌ها و... را نیز باز باید همین شرکت‌ها انجام دهند. (شرکتی مانند کرازی.) و شرکت‌های فرعی دیگر (مانند دتوزیع و هجرت) هم بالاخره منتفع می‌شوند.

=====================
              شرکت‌های شوینده هم که مشخص است...
              =====================
              اما حتی اگر اینها اشتباه هم باشد باز شما بهتر می‌دانید که ما نباید چیزی به بازار یاد بدهیم. ما اجازه نداریم بگوییم بازار دارد اشتباه می‌کند. بازار است که باید به ما بگوید چه دوست دارد. صد در صد اگر حرفش غلط هم باشد درست است.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

اگر خط زرد را رو به پایین بشکند خطرناک می‌شود. (سر و شانه)
                ولی تا زمانی که بالای این خط است می‌تواند یک موج عالی دیگر تا سقف کانال داشته باشد.
                در حال حاضر هیچ علامت خاصی دال بر تحرک قیمتی در آن دیده نمی‌شود.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

پاسخ : کرونا (COVID-19)

بازار تهران طلا آخرین قیمت ها
                  98/12/04 = 11:14
                  ������اونس طلای جهانی 1644 دلار

������مظنه بازار تهران 2،685،000

������گرم طلای 18 عيار 619،800

������سکه امامی 6،050،000

������سکه قدیمی 6،040،000

������دلار ������������ تهران 15،630

یورو اتحادیه اروپا 16،800

������درهم ������������ امارات 4،270

شبکه اطلاع رسانی بازار تهران طلا
                  @bazare_tehrantala

===========================================

دلار فروش صرافی #ملی 14,750
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

یک بررسی آماری انجام داده بودند و در آن گفته بودند هر ساعت به طور میانگین هر شخص ۴ بار دستش را به صورتش می‌زند!!!

پیدایش کردم:
                    Code:
                    [COLOR=#333333][FONT=&amp]Alonso and colleagues randomly selected 249 [/FONT][/COLOR][URL="https://www.livescience.com/35996-public-restrooms-diverse-bacterial-communities.html"]people in public places[/URL][COLOR=#333333][FONT=&amp], on the Washington, D.C. subway and in the Brazilian city of Florianopolis. The researchers observed them, noting how often they touched a common surface and then their mouth or nose. They found that people touched their faces an average of 3.6 times per hour, and common objects an average of 3.3 times per hour.[/FONT][/COLOR]
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

گمان کنم اینجا را خواند طرف! ;)
                      دیروز همین‌جور داشت عرضه می‌کرد در حالی که امروز پنج درصد بالاتر عرضه‌اش نکرد!
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• علیرضا حسنی
                        عضو فعال
                        • Mar 2019
                        • 1642

در مورد دارویی‌ها...
                        همین اکنون در داروخانه‌ها ویتامین c قیمتش دو برابر شده گویا. و دو روز دیگر امکان دارد کمیاب شود. (این را کدام کارخانه تولید می‌کند؟)
                        همین‌جور پدهای الکلی و ژل استریل کننده و ... تولید کننده‌های اینها در بورس (زیرمجموعه‌ی هلدینگ شفا یا برکت مثلا) نیستند؟ خود الکل اصلا (به خصوص در حجم زیاد که با آن جاهای عمومی را هم در آینده باید پاک کنند).
                        به علاوه در آینده نیز داروی این کرونای جدید (کوید۱۹؟ اگر اشتباه نکنم) اگر کشف شد و به ایران هم فرمولش را دادند همین‌ها باید بروند تولیدش کنند. حتی اگر اصل محصول را ندهند باز بسته‌بندی کردن (و ترکیب کردن) قرص‌ها و آمپول‌ها و... را نیز باز باید همین شرکت‌ها انجام دهند. (شرکتی مانند کرازی.) و شرکت‌های فرعی دیگر (مانند دتوزیع و هجرت) هم بالاخره منتفع می‌شوند.

=====================
                        شرکت‌های شوینده هم که مشخص است...
                        =====================
                        اما حتی اگر اینها اشتباه هم باشد باز شما بهتر می‌دانید که ما نباید چیزی به بازار یاد بدهیم. ما اجازه نداریم بگوییم بازار دارد اشتباه می‌کند. بازار است که باید به ما بگوید چه دوست دارد. صد در صد اگر حرفش غلط هم باشد درست است.
                        عرض میکنم بازار گیج میزنه. هنوز متوجه عمق بحران نشده.
                        میبینید که بعد دو روز دیگه ماسکی پیدا نمیشه. تولیدی هم در کار نخواهد بود چون دیگه مواد اولیه ای وجود نداره.

تا مدتی دیگه همین اتفاق برای اقلام خوراکی هم خواهد افتاد یعنی حتی ملزومات هم دیگه براحتی پیدا نمیشه.

اصلا مواد اولیه ای دیگه وارد نمیشه، تا یه ماه دیگه کلیه کشور ها مرز هاشون رو بروی هم میبندن.

بحران خواهیم داشت، شورش خواهیم داشت. ماسک و برنح و گوشت و شیر که دیگه اوراق و ریال نیست دولت چاپ کنه بده دست مردم.
                        اینهایی که امروز در صف خرید، سهم میخرن و خوشحال هستن. بمب ساعتی ای رو حمل میکنن که دیگه صدای تیک تاک ش هم دراومده.

در مورد بخش دوم صحبتتون که باید با بازار همگام شد من فکر میکنم دیروز پستی از جناب عبده تبریزی تو همین تاپیک گزاشتم که معطوف به بحث شماست و به زیبایی پاسخ رو داده.

عرض میکنم خیلی دیگه زمانی نمونده تا عملا متوجه بشیم کدوم استراتژی مناسب تر هست، همراهی با اکثریت یا حرکت بر مبنای تعقل. شاید دو هفته دیگه بتونیم پاسخش رو همینجا با هم به اشتراک بزاریم.

آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2020/02/23, 13:24.

نظر

• علیرضا حسنی
                          عضو فعال
                          • Mar 2019
                          • 1642

#فوری تعداد مبتلایان به کرونا به 43 نفر افزایش یافت جهانپور، رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت : تعداد مبتلایان به ویروس کرونا به 43 نفر و تعداد کشته‌شدگان در ایران به 8 نفر رسیده است. ✅ @

بالاترین سطح هشدار برای «کرونا» در کره جنوبی مقام‌های کره جنوبی با افزایش تعداد قربانیان ویروس کرونا به پنج نفر و تعداد مبتلایان به این ویروس به 602 نفر، سطح هشدار ویروس کرونا را به بالاترین حد افزایش دادند.@
                          ----
                          بازار فکر میکنه چون دلار و طلا داره میره بالا پس سهام هم باید بره بالا. بزودی می اموزه که اشتباه میکرده.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

شپاکسا
                            =====

از دید خط روند: مقاومت مهمی را شکسته و به آن بازگشت هم نموده و در حال رشد است.
                            از دید حجم: درگیر است و باید یک روز یک مثبت خوب بخورد تا بتوان گفت رد شده.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                              کسی تا حالا در خوزستان و بوشهر و هرمزگان ..کرونا گرفته ؟ نه ....هوای گرم غشای لیپیدی ویروس را از بین می بره
                              (شرکت گردشگری جنوب ):D
                              بسیار متشکر.
                              یک دور در اینترنت زدم و مطالب زیر را پیدا کردم گفتم برای دوستان هم بگذارم.
                              ====================================================
                              آیا شیوع ویروس کرونا با گرم‌تر شدن هوا فروکش می‌کند؟
                              (در بالا گفته کاهش پیدا می‌کند ولی به خاطر این است که ذرات بخار در هوای گرم و مرطوب کمتر منتشر می‌شوند.)
                              ترامپ: ویروس کرونا با گرم شدن هوا در آوریل نابود می‌شود
                              (این هم که... طرف دیوانه است... حالا یک حرف درست هم بزند آدم می‌گذارد رو حساب همان دیوانگی‌اش.)
                              چقدر باید از کرونا بترسیم؟!
                              این که چرا این ویروس از چین شروع شده نیز به تعبیر اینها علتش نازک بودن لایه استراتوسفر کره زمین در رشته کوه های بلند هیمالیاست!
                              خصلت مشترک ویروس ها گفتند که سرمادوست هستند و وقتی هوا خنک است بهتر فعالیت می کنند و در عوض چون گرماگریز هستند با افزایش دمای هوا فعالیت شان کند می شود و هوا که خیلی گرم شود تقریبا بساط شان برچیده می شود.
                              همچنین بنا به گفته محققان هنگ کنگ، این ویروس در دمای ۴ یا ۱۰ درجه، مدت زمان بیشتری فعال باقی می ماند. اما در دمای ۳۰ درجه سانتی گراد غیرفعال می شود. همچنین این ویروس از رطوبت بالای هوا بیزار است و نمی تواند فعالیت کند.
                              مسعود پارسانیا/ ویروس شناسدرباره همه ویروس ها این قاعده حاکم است که هرچه دمای هوا پایین تر می رود و مخصوصا به زیر صفر میل می کند قدرت پایداری آنها در محیط بیشتر می شود و برعکس هرچه دمای هوا بالا می رود (بیشتر از ۲۵ درجه) پایداری آنها در محیط کمتر می شود. این قانون همه ویروس هاست و این که تا چه حد جهش یافته باشند تاثیر چندانی براین قانون ندارد
                              ...
                              با افزایش دما، تجمعات انسانی کاهش یابد و حضور در محیط های بسته کم شود و در نتیجه ویروس جدید غیرفعال شود.
                              این امیدواری زیاد است چون ویروس جدید کرونا جزو ویروس های پوشش دار است. این خاصیت باعث می شود هرچه هوا گرم تر می شود ویروس زودتر غیرفعال شود و پایداری اش در محیط کمتر شود درست برخلاف ویروس های بدون پوشش که عمر بیشتری دارند و نسبت به افزایش دما مقاوم ترند.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

۱۰ باور غلط درباره نحوه پیشگیری از کروناویروس

۱. دستگاه‌های دست‌خشک‌کن
                                ۲. لامپ‌های فرابنفش
                                ۳. مصرف سیر
                                (اگرچه سیر، ویژگی‌های ضد میکروبی دارد اما آن نمی‌تواند ویروس کرونا را از بین ببرد.)
                                ۴. روغن کنجد
                                ۵. اسپری الکل یا کلر روی پوست بدن (وقتی ویروس کرونا وارد بدن شود، اسپری الکل یا کلر روی پوست دیگر فایده‌ای ندارد. هنوز کاملا مشخص نیست که آیا این ویروس می‌تواند از روی سطوحی که افراد بیمار به آنها دست زده‌اند، به افراد سالم منتقل شوند یا خیر. با اینحال مواد ضد عفونی‌کننده قوی مانند کلر وجود دارند که می‌توانند سطوح مختلف را تمیز کنند. اما استفاده از این مواد روی پوست یا استنشاق آنها می‌تواند خطرناک باشد. این مواد به غشاء مخاطی –لایه‌های سلولی درون دهان، بینی، چشم‌ها و اندام‌های دیگر- صدمه می‌زنند. از الکل هم فقط برای تمیز کردن دست‌ها وقتی آب و صابون در دسترس نیست، با احتیاط و به مقدار کم استفاده کنید.)
                                ۶. اسکنرهای حرارتی (در بیشتر فرودگاه‌ها و ایستگاه‌های قطار، با استفاده از اسکنرهای حرارتی افراد را بررسی می‌کنند. این دستگاه‌ها فقط می‌توانند مقدار تب افراد را شناسایی کنند. اما آنها نمی‌توانند نشان دهند که فرد دارای تب بالا به ویروس کرونا مبتلا شده است یا به دلیل دیگری تب دارد.)
                                ۷. نامه و بسته‌های ارسالی از چین (یکی دیگر از باورهای غلط در مورد نامه و بسته‌هایی است که از چین به‌ دست‌مان می‌رسد که گفته می‌شود، آنها می‌توانند ویروس کرونا را منتقل کنند. بنا به گفته محققان سازمان جهانی بهداشت، ویروس کرونا نمی‌تواند بدین شکل به مناطق مختلف دنیا سفر کند. بنابراین لازم نیست نگران این مرسوله‌ها باشید.)
                                ۸. حیوانات (گفته شده که حیوانات به این ویروس مبتلا نمی‌شوند. این باور هم غلط است. )
                                ۹. واکسن ذات‌الریه
                                ۱۰. اسپری نمکی بینی و غرغره کردن (اسپری نمکی بینی و غرغره کردن آب نمک می‌تواند افراد مبتلا به سرماخوردگی معمولی را درمان کند. اما برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا هیچ یک از این موارد فایده‌ای ندارند.)
                                یازده! آنتی‌بیوتیک‌ها برای از بین بردن عفونت‌های باکتریایی تولید شده‌اند و مناسب عفونت‌های ویروسی نیستند.
                                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/02/23, 14:43.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X