کرونا (COVID-19)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا حسنی
    عضو فعال
    • Mar 2019
    • 1642

پاسخ : کرونا (COVID-19)

Breaking: Wuhan to quarantine all previously "recovered" coronavius patients for an additional 14 days after some test positive again.

نظر

• gholamk
      عضو فعال
      • Jan 2015
      • 520

واقعا که تا قبل انتخابات هیچ خبری از کرونا نبود. گزارشگر یه روز قبل انتخابات افتاده بود تو خیابون های قم که آقا از کرونا چه خبر؟ اونم میگفت والا شهر که عالیه و هیچ خبری از کرونا نیست!! میگن یه چند نفری کرونا گرفتن که خدا رو شکر تو بیمارستان دارن مداوا میشن والا ما هیچ چیزی نمیبینیم و حتما پای صندوق رای میاییم
      همین که انتخابات تموم شد گیلان 50 نفر تهران 100 نفر قم 12 نفر بابل 20 نفر و همینجوری آمار میدن که مبتلا به کرونا داریم.لابد اینا دقیقا یه روز بعد رای ریزی به کرونا مبتلا شدن و یه روزه هم شیوع پیدا کرده به کل کشور. اصفهان که کلاس هاش تعطیل شد تهران تعطیل شد و بقیه شهرها هم همینطور. گفتن جاهایی که توش رای ریزی بوده باید ضد عفونی بشه
      یعنی جون مردم واسشون به اندازه سر سوزنی ارزش نداشته که مردم رو بیارن سر صندوق رای که بگن آره ببینید مردم ما همه میان حتی اگر کرونا اومده باشه
      نمیدونم چی باید به این نظام گفت که فقط و فقط فکر خودشه/:.negaran.:/

نظر

• علیرضا حسنی
        عضو فعال
        • Mar 2019
        • 1642

ویروس این روزهای بازار آهن
        کدخبر:۶۹۵۱۹ یکشنبه، ۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۴:۱۵ ۱۶۱۶ بازدید

چین به عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان و مصرف کنندگان محصولات معدنی در دنیا اکنون در وضعیت توقف تولید و خرید مواد معدنی ...
        ویروس این روزهای بازار آهن
        آهن‌پرایس- چین به عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان و مصرف کنندگان محصولات معدنی در دنیا اکنون در وضعیت توقف تولید و خرید مواد معدنی قرار گرفته است؛ موقعیتی که ناشی از شیوع ویروس کروناست و بزرگترین واحدهای تولیدی این کشور را به توقف تولید یا کاهش حداکثری نرخ تولید رسانده است. این مساله میزان مصرف محصولات فولادی را نیز در این کشور به حداقل رسانده است. در حال حاضر تاثیر ویروس کرونای جدید بر حوزه‌های تولید، حمل و نقل و توریست، همچنین قیمت و تقاضای محصولات فولادی بیش از پیش محرز می باشد؛ چین به عنوان دومین قدرت اقتصادی جهان از پیامد‌های اقتصادی این ویروس به شدت آسیب دیده است. تعداد زیادی از کارخانه‌های تولیدی آن بسته شده و نمایشگاه‌های زیادی نیز به دلیل شیوع این ویروس لغو شده‌اند.

به نظر می‌رسد که ادامه این روند چشم انداز رشد اقتصادی چین در سال ۲۰۲۰ را تحت تاثیر قرار دهد؛ پس از افزایش نگرانی‌ها در خصوص چشم‌انداز رشد اقتصادی چین، قیمت‌های سنگ آهن، مس و نفت خام با کاهش و در مقابل، تقاضا برای دارایی‌های امن مانند طلا و اوراق قرضه از اواسط ژانویه با افزایش روبرو شد. شیوع ویروس کرونا و وحشت از انتقال آن به دیگر کشورها، علاوه بر تاثیر بر میزان تولید داخلی چین باعث شده تا میزان صادرات و واردات این کشور نیز تحت تاثیر قرار گیرد. برخی از کشورها در این راستا واردات معدنی خود را از چین به شدت محدود کرده و حتی قرنطینه دو هفته‌ای برای کشتی‌های پهلو گرفته در چین تعیین کرده‌اند.

در شرایطی که بازار معدن و صنایع معدنی با کاهش تقاضا از سوی دیگر کشورها روبرو شده، برخی تحلیل‌گران بر این باورند که اکنون زمان مناسبی برای عرض اندام تولید کنندگانی همچون ایران است. البته اگر با اعمال سیاست های اشتباه سنگی بزرگ در این مسیر گذاشته نشود.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

بالا از اتحادیه طلا و جواهر بود.
          در زیر از تلگرام گرفته‌ام. از کانال‌های متفاوت:

#سکه نقدی = 5,845,000 (ساعت ۱۹)
          #دلار آمریکا نقدی = 15,270 (ساعت۱۷)
          بازار تهران طلا98/12/04 ساعت 19:26

سکه صرافی
          ?خرید امامی 5,700,000
          ?فروش امامی 5,890,000

?خرید نیم 2,780,000
          ?فروش نیم 2,980,000

?خرید ربع 1,800,000
          ?فروش ربع 1,970,000

?اونس طلای جهانی 1644

?مظنه بازار تهران 2،598،000
          ?گرم طلای 18 عیار 599،700

?آبشده نقدی 2،594،000

?دلار ?? تهران 15،340
          ?دلار ?? فردایی15،300

?یورو ?? نقدی 16،650
          ?درهم ?? امارات 4،180

به محض تغییر قیمت
          قیمت جدید درج میشود
          شبکه اطلاع رسانی بازار تهران طلا
          @bazare_tehrantala
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

بیشترین استفاده‌ای که از این جستار می‌توانستیم ببریم بررسی سهام مرتبط با کرونا بود.
            ولی گمان کنم کمترین میزانی که اینجا درباره‌اش گفته شد در باره همین موضوع بود.
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

داشتم جستار گروه دارویی را نگاه می‌کردم... دوستان داسوه و والبر و کاسپین و دپارس را پیشنهاد داده بودند...
              من نمی‌دانم... آیا شرکتی هست که بیشتر از بقیه به کرونا مربوط باشد؟ کسی اطلاع دارد؟
              به هر روی...
              همین‌ها را اکنون یک نگاه می‌اندازم و دیدگاه خودم را (هم برای خودم و هم برای دوستان) عرض می‌کنم...
              (دوستان هم اگر توانستند دیدگاه‌شان را بفرمایند استفاده کنیم. از چند زاویه نگاه شود عالی است.)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

داسوه
                ====

خیلی خوب به نگر می‌رسد...
                رشد کمی کرده و از این دید ترسناک نیست.
                خودش را بالای مقاومتش/حمایتش تثبیت کرده.
                افزایش حجم بسیار عالی‌ای اخیرا داشته که می‌تواند حرکات آتی اش را تایید کند.
                حجم رشدش هم خوب است.
                امواج بزرگش جنبشی نیستند. به هیچ وجه. ولی این موج‌های اخیر (از دو سه ماه پیش) می‌تواند جنبشی باشد. بلی. می‌تواند.
                در کل مناسب است.
                (ولی نمی‌دانم چه تولید می‌کند و آیا ربط دارد و ندارد و ...)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• علیرضا حسنی
                  عضو فعال
                  • Mar 2019
                  • 1642

Breaking: Reports coming, there are more than 130 confirmed coronavirus cases in Mumbai.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

والبر
                    ===
                    ۴۰۰ درصد رشد کرده. یک مقدار خطرناک شده.
                    کمتر از ده درصد دیگر هم مقاومت دارد.
                    البته فروشنده ندارد انگار و با این وضعیت شاید بتواند مقاومت را تند رد کند.
                    از دید حجمی اصلا مقاومت ایستا ندارد. و کاملا روی آن آمده و بر آن پیروز شده. و حتی با آن یک فنجان هم درست کرده و شکسته.
                    در مورد والبر نگاه که می‌کردم یکی از دوستان گفته بود ونیکی یک عالم داسوه جمع کرده. که اکنون خودم هم نگاه کردم.
                    (البته یک افزایش سرمایه داشته که به قول دوستان سهام رقیق شده یک مقدار.)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

کاسپین
                      =====
                      افزایش سرمایه داشته.
                      یک عده فروشنده شده‌اند.
                      روی ۳۲۵۰۰ ریال جنگ خوبی بین خریدار و فروشنده درگرفته که با توجه به اوضاع گروه فعلا پیروزی با خریدار بوده.
                      البته همچنان فروشنده (بیشتر حقوقی) سنگین می‌فروشد. که همین باعث شده نتواند مانند هم‌گروهی‌هایش به سقف بچسباند.
                      روی همین حساب ما هم یک مقدار اوضاع را ناآشکار اعلام می‌کنیم.
                      و می‌دانیم اگر گروه بخواهد شل کند یکی از نخستین‌هایی که بازی در می‌آورد همین می‌تواند باشد.
                      یک سناریو هم این است که یک باره فروشنده غلاف کند و دیگر نفروشد. که خوب... تا زمانی که این کار را نکرده ما هم روی این کارش حساب نمی‌کنیم.
                      یک سناریو سوم هم هست که یک خریدار گردن‌کلفت این وضع را ببیند (یعنی وضع خوب گروه و اشتیاق بازار را و نیز وجود فروشنده‌ی زیاد در این نماد را ببیند) و حسابی جمع کند و بالا ببرد. نشانه‌ای برای این حالت می تواند حجم دو روز اخیر باشد. ولی این کافی نیست.
                      خلاصه اینکه یک مقدار خطر دارد و ۴۸۰ درصد هم رشد کرده.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

دارم نگاه می‌کنم... در بسیاری از نمادهای دارویی، یک مقاومت به زیبایی شکسته شده و به آن بازگشت شده... ولی در عین حال یک مقاومت دیگر هم ببالای سر خودشان دارند.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• علیرضا حسنی
                          عضو فعال
                          • Mar 2019
                          • 1642

بورس های جهانی دارن یکی بعد از دیگری سقوط میکنن، حالا اگه اصرار دارید در صف های خرید بورس تهران سهام بخرید، بخرید.

روزی اشکهایی خواهید ریخت که قابل تصور نباشه.

نظر

• علیرضا حسنی
                            عضو فعال
                            • Mar 2019
                            • 1642

The director general of the WHO has recently spoken of a narrowing of the window of opportunity to control the current epidemic. The tipping point - after which our ability to prevent a global pandemic ends - seems a lot closer after the past 24 hours

نظر

• FARIBORZ NAEL
                              ستاره دار(2)
                              • Jan 2015
                              • 1837

بنظر من کرونا قبل از اینکه به مرحله اپیدمی برسه با گرم شدن هوا از بین میره
                              مخصوصا در ایران که اقیلم ایران به سمتی میره که روزهای گرم بیشتر از روزهای سرد میشه
                              .
                              والبته این گرم شدن اقیلم بسیار بد است،چون اغلب اقتصادهای ضعیف و فقیر اقلیم بسیار گرم دارن
                              ولی آلودگی روزافزون محیط زیست و انقراض تدریجی جنگل متاسفانه اقلیم ایران رو به شدت داره گرم میکنه
                              آخرین ویرایش توسط FARIBORZ NAEL؛ 2020/02/24, 11:06.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                              آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                              نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• علیرضا حسنی
                                عضو فعال
                                • Mar 2019
                                • 1642

زاگرس ۴۰ درصد افت فروش نسبت به ماه قبل

شپترو ۷۶ درصد افت فروش نسبت به ماه مشابه سال قبل

خراسان ۷۷ درصد افت فروش نسبت به ماه قبل، ۶۴ درصد افت فروش نسبت به ماه مشابه سال قبل

شغدیر ۳۸ درصد افت فروش نسبت به ماه قبل

نظر

در حال کار...
                                X