کرونا (COVID-19)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meisam317
    ستاره دار(6)
    • Mar 2013
    • 639

پاسخ : کرونا (COVID-19)

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
    سمینار باید ها و نبایدهای کسب و کار در اسفند ۹۸?محمد حسین ادیبلینک خرید سایت مدرسه /صوتیWww.elac.ir/clf/1521لینک خرید سایت اکادمی ریسک/صوتیWww.riskac.ir/2554لینک خرید سایت اکادمی ریسک /تصویریWww.riskac.ir/2555ارتباط در تلگرام@mediaschool@adibmh@riskacirاینستاگرام محمد حسین ادیب:http://www.instagram.com/adibmh.ir
    چه خبر از پیش بینی هات همه سرمایه ات نقد کرده بودی نون لواش خریده بودی
    . من کلا سهام رو نقد کرم، بقیه بازار هم تا تابستون برای کد اولیها قندی و خودرویی و بانکی بخرن صفا کنن.
    همون سهم های که پیش بینی کرده بودی الان هر روز صف خرید هستند و نون و برنج فت و فراوان هست خجالتم خوب چیزیه .... راستی رفتی پیش روانشناس یا روانپزشک
    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/02/26, 23:47.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

این همه اینترنت گشتم... یک جا ندیدم نوشته باشد که آیا ویروس کرونا روی رادیاتور یا در یخچال هم زنده می‌ماند و اگر می‌ماند چقدر...
      الان هر چیزی که از بیرون می‌خریم را که نمی‌توانیم دانه دانه با آب و صابون و الکل و ... بشوریم که! اگر درون مایکروفر یا روی شوفاژ یا توی یخچال ویروس از بین برود خیلی عالی می‌شود.

(می‌گفتند روی میله‌ی مترو تا چهار ساعت می‌تواند زنده بماند اگر اشتباه نکنم.)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        این همه اینترنت گشتم... یک جا ندیدم نوشته باشد که آیا ویروس کرونا روی رادیاتور یا در یخچال هم زنده می‌ماند و اگر می‌ماند چقدر...
        الان هر چیزی که از بیرون می‌خریم را که نمی‌توانیم دانه دانه با آب و صابون و الکل و ... بشوریم که! اگر درون مایکروفر یا روی شوفاژ یا توی یخچال ویروس از بین برود خیلی عالی می‌شود.

از خودم بپرسید. چرا توی اینترنت سرچ می کنید ؟ /.:biggrinsmiley.:/
        یه پیامی واسم اومد که با توجه به اینکه ممکن است نانوایی ها از دستکش استفاده نکنند
        و دست به کارت های مردم بزنند و بعد به نان، پس انتقال از نان می تواند اتفاق بیوفتد.
        پس نان ها رو وقتی میخرید فریز کنید و یک روز بعد گرمش کنید و استقاده کنید.
        پس احتمال 90 درصد توی یخچال از بین میره.
        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• علیرضا حسنی
          عضو فعال
          • Mar 2019
          • 1642

فکر کنم با این رویه که مسئولین و مردم در مواجهه با این تهدید در پیش گرفتن، دیر یا زود شاهد یه بحران عمیق و فراگیر خواهیم بود، مسئولین که اصلا انکار میکنن همه چیرو و میگن همه چی عالیه، مردم هم که تعطیل شدن سفر رفتن و دید بازدیدهای عید رو از همین الان شروع کردن.

چهار پنج روزه بورسهای جهانی دارن پشت سر هم ریزش میکنن، شاخص پدیده بورس ایران هر روز مثبت ۲، مثبت ۳، مثبت ۴.

حتما مردم ما، مسئولین ما، کارشناسای بورس ما یه چیزایی میدونن، یه قابلیت ها و امکاناتی دارن که بقیه دنیا نمیدونن و ندارن دیگه.

بالاخره همه چیمون به هم میاد دیگه.

نظر

• تیدی آلفا
            Banned
            • Jul 2013
            • 2540

سلام

سیستم ایمنی بدن تقویت بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد

اکثرا مشکلات از سینوزیته

که اگر از عفونت تخلیه بشه نصف راه رفتی

قطره جامع مرزنجوش + روغن بنفشه پایه کنجد هر شب 2 قطره در هر سوراخ بینی بریزید تا تخلیه کامل عفونت

این داروی طب اسلامی بود

ولی اگه داروی طب شیمیایی میخوای که همین کارو برات انجام بده قطره نازیل از داروخونه بگیر و استفاده کن

عفونت گلو هم با داروی امام کاظم درمان میشه

البته وزارت بهداشت سایه طب اسلامی با تیر میزنه

ولی خواستی تهیه کنی راهنمایی میکنم از کجا بگیری

یک عمر خودم و خانوادم از داروهای طب مدرن استفاده کریم و نتیجه نگرفتیم ولی به خاطر فوت پسرم به ناچار سراغ طب اسلامی رفتم و بچه بعدیم سالم به دنیا اومد

پیشنهاد میکنم امتحان کنی خیلی بهتر از قرنطینه شدن و راه های پیشنهادی وزارت بهداشته

در ضمن طب اسلامی با طب سنتی ب کلی متفاوتند

و طب سنتی اصلا برای من قابل اعتماد نیست

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Post
              سلام

سیستم ایمنی بدن تقویت بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد

اکثرا مشکلات از سینوزیته

که اگر از عفونت تخلیه بشه نصف راه رفتی

قطره جامع مرزنجوش + روغن بنفشه پایه کنجد هر شب 2 قطره در هر سوراخ بینی بریزید تا تخلیه کامل عفونت

این داروی طب اسلامی بود

ولی اگه داروی طب شیمیایی میخوای که همین کارو برات انجام بده قطره نازیل از داروخونه بگیر و استفاده کن

عفونت گلو هم با داروی امام کاظم درمان میشه

البته وزارت بهداشت سایه طب اسلامی با تیر میزنه

ولی خواستی تهیه کنی راهنمایی میکنم از کجا بگیری

یک عمر خودم و خانوادم از داروهای طب مدرن استفاده کریم و نتیجه نگرفتیم ولی به خاطر فوت پسرم به ناچار سراغ طب اسلامی رفتم و بچه بعدیم سالم به دنیا اومد

پیشنهاد میکنم امتحان کنی خیلی بهتر از قرنطینه شدن و راه های پیشنهادی وزارت بهداشته

در ضمن طب اسلامی با طب سنتی ب کلی متفاوتند

و طب سنتی اصلا برای من قابل اعتماد نیست
              عرض نکردم.
              مردم ما چیزایی میدونن که مردم بقیه دنیا نمیدونن.

نظر

• تیدی آلفا
                Banned
                • Jul 2013
                • 2540

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                عرض نکردم.
                مردم ما چیزایی میدونن که مردم بقیه دنیا نمیدونن.

به نظرم اگه تو خودت مثل اصحاب کهف تو قار قرنطینه کنی و مایحتاج زندگیت با خودت ببری تو قار مشکل انتقال کرونات حل میشه

ی اینترنت 4G هم ببری میتونی تو قار باهاش بورس بخری

مثل پیش بینی های درستی که انجام دادی تابحال

جناب همه چیز فهم

نظر

• تیدی آلفا
                  Banned
                  • Jul 2013
                  • 2540

من پسرم در اثر بیماری هیدروپس فتالیس از دست دادم

تو دنیا هنوز نتونستند دلیل اصلی این بیماری رو تشخیص بدن

حتی بهترین مراکز درمانی آمریکا

بیماری که میتونه تا 10 بار هم برای جنین بعدی قابل تکرار باشه

ولی با چند تا پیشنهاد ساده طب اسلامی از این بیماری جلوگیری کنیم

چند ساله با این طب آشنا شدم که اگر مجبور نمیشدم شاید تا آخر عمر هم سمت این طب نمیرفتم

صرفا تجربه شخصی خودم گفتم نه کسی اجبارم کرد نه کسی بهم پیشنهاد راه حل داد

هرکسی دوست داشت استفاده کنه

وهر کسی هم انتقاد بدون کلی گویی و کنایه داره بگه

تا جایی که اطلاعات داشته باشم واز دستم بربیاد جواب میدم

نظر

• Mehdi1400
                    ستاره دار(19)
                    • Jul 2013
                    • 2939

چند ساله با این طب آشنا شدم که اگر مجبور نمیشدم شاید تا آخر عمر هم سمت این طب نمیرفتم
                    سلام آقا محسن

منبع یا منابعی برای مطالعه این روش میشناسید که معرفی کنید؟

نظر

• تیدی آلفا
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2540

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                      سلام آقا محسن

منبع یا منابعی برای مطالعه این روش میشناسید که معرفی کنید؟

سلام

چند جلد از کتابهای جامع این طب بچه های برنامه نویس دانشگاه صنعتی شریف در غالب چند تا اپلیکیشن طراحی کردند

تو اپلیکیشن بازار در قسمت سرچ اسم آیت الله تبریزیان و طب اسلامی بزن

چند تا برنامه معرفی میکنه که داخل برنامه سایت مرجع و کانال تلگرامی دکتر تبریزیان ذکر شده

البته ی سری از برنامه ها پولی و بعضی هاشونم رایگان هستند

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

[QUOTE=wxy4u;800271]هم /QUOTE]
                        سلام دوستان عزیز.
                        لطفا با رعایت ادبیات مناسب حرفمان را بزنیم.
                        انتقاد داشتن چیز خوبی است. ولی در صورت وجود ادبیات نامناسب مجبور به حذف نوشته‌ها خواهیم شد. «حتی» اگر اصل انتقاد درست باشد.
                        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/02/28, 00:07.
                        «محمد حسین» هستم.
                        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

سلام

چند جلد از کتابهای جامع این طب بچه های برنامه نویس دانشگاه صنعتی شریف در غالب چند تا اپلیکیشن طراحی کردند

تو اپلیکیشن بازار در قسمت سرچ اسم آیت الله تبریزیان و طب اسلامی بزن

چند تا برنامه معرفی میکنه که داخل برنامه سایت مرجع و کانال تلگرامی دکتر تبریزیان ذکر شده

البته ی سری از برنامه ها پولی و بعضی هاشونم رایگان هستند
                          خود تارنما (سایت) طب اسلامی هم هست. محصول هم می‌فروشند.
                          حتی انجمن هم دارند.
                          یکی از عزیزانی است که گمان کنم شاگرد آیت‌الله تبریزیان است.
                          http://tebeslami.net/
                          =======================
                          در مورد طب اسلامی (و طب امام صادق ع)...
                          چرا چیزهایی مانند طب سینا یا طب سنتی یا طب ایرانی آمد؟
                          به خاطر اینکه محتوای طب اسلامی خیلی کم است!
                          در حقیقت طب سینوی و سنتی و ... ادامه‌ی این طب حساب می‌شوند نه مخالف آن.
                          در خیلی از موارد دستورالعملی وجود ندارد.
                          مانند یک کتاب ده هزار برگه‌ای که فقط ما از آن صد برگ داشته باشیم. یک همچنین چیزی.
                          =======================
                          و موضوع دیگر اینکه اکنون مشکلات و شرایط خاص خودمان را داریم...
                          در گذشته مثلا...
                          این‌قدر خوردن شکلات و شیرینی و مواد چسبنده رایج نبود...
                          نوشابه گاز دار نبود...
                          برای دندان راهکارهایی ارایه شده ولی یک متخصص (شاید مانند آیت‌الله‌تبریزیان یا یک پزشکی که طب اسلامی یاد گرفته باشد) لازم است که بیاید این دانش را گسترش (Develop) دهد.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• علیرضا حسنی
                            عضو فعال
                            • Mar 2019
                            • 1642

شاید بهتر باشه بحث رو با این کلام گُهر بار از حکیم عطار نیشابوری خاتمه بدم و عزیزان رو تا مدتی به خدای بزرگ بسپارم.

نشنود از دوست ابله پند را
                            از جهالت بگسلد پیوند را

نظر

• تیدی آلفا
                              Banned
                              • Jul 2013
                              • 2540

خود تارنما (سایت) طب اسلامی هم هست. محصول هم می‌فروشند.
                              حتی انجمن هم دارند.
                              یکی از عزیزانی است که گمان کنم شاگرد آیت‌الله تبریزیان است.
                              http://tebeslami.net/
                              =======================
                              در مورد طب اسلامی (و طب امام صادق ع)...
                              چرا چیزهایی مانند طب سینا یا طب سنتی یا طب ایرانی آمد؟
                              به خاطر اینکه محتوای طب اسلامی خیلی کم است!
                              در حقیقت طب سینوی و سنتی و ... ادامه‌ی این طب حساب می‌شوند نه مخالف آن.
                              در خیلی از موارد دستورالعملی وجود ندارد.
                              مانند یک کتاب ده هزار برگه‌ای که فقط ما از آن صد برگ داشته باشیم. یک همچنین چیزی.
                              =======================
                              و موضوع دیگر اینکه اکنون مشکلات و شرایط خاص خودمان را داریم...
                              در گذشته مثلا...
                              این‌قدر خوردن شکلات و شیرینی و مواد چسبنده رایج نبود...
                              نوشابه گاز دار نبود...
                              برای دندان راهکارهایی ارایه شده ولی یک متخصص (شاید مانند آیت‌الله‌تبریزیان یا یک پزشکی که طب اسلامی یاد گرفته باشد) لازم است که بیاید این دانش را گسترش (Develop) دهد.

طب اسلامی با طب سنتی در عین اختلاف نظر در بسیاری از موارد هم با همدیگه شباهت زیادی دارند

که شاید ذکر کردن همه موارد از حوصله این تاپیک خارج باشه

اتفاقا برای مشکل دندان تو طب اسلامی درمان وجود داره

تو طب اسلامی عصب مرده دندان ترمیم میشه با یک روغن خاص

ولی در طب نوین عصب کشته میشه یا بعبارتی عصب کشی میکنند

در طب اسلامی حجامت داریم ولی برخلاف طب سنتی زالو درمانی نداریم

ریشه طب اسلامی پیامبر و ائمه هستند ولی ریشه طب سنتی بیشتر کتابهای ابوعلی سینا است که ریشه یونانی داره

اسلام به جز طب پزشکی صاحب تمام علوم در حوزه علم شیمی و فیزیک و حتی اقتصاده

بزرگترین شیمی دان های تاریخ از شاگردان امام باقر و امام صادق بودند

متاسفانه حوزه علمیه قم و حتی خیلی از مراجع تقلید ب نام کشور به جای پژوهش و تحقیق در تاریخ علوم اسلامی ، این دین بزرگ رو در فقط غالب احکام نماز و روزه معرفی کردند

حوزه علمیه قم یکی از اصلی ترین دلایل دین زدگی مردمه

که آیت الله تبریزیان در این حوزه یک استثناست و الباقی نفرات حوزه جز هدر دادن پول بیت المال چیز دیگه ای ندارند

نظر

• Aiming
                                ستاره دار(18)
                                • Jul 2012
                                • 2641

تیتر یک خبرگزاری سی ان بی سی به احتمال کاهش 300 واحدی شاخص متوسط صنعتی داوجونز در بورس آمریکا در روز جاری به دلیل انتشار گزارش نگران کننده درباره ویروس کرونا اشاره دارد. در این گزارش به نخستین مورد ابتلا به این ویروس در آمریکا با منشا ناشناخته اشاره شده است.
                                وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

در حال کار...
                                X