انرژی مثبت ✌️✌️✌️✌️

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • توپ4گوش
    ستاره دار (1)
    • Nov 2020
    • 2505

پاسخ : انرژی مثبت ✌️✌️✌️✌️

خلوت کرده اند مغازه ها را کسب و کارها را فروشگاهها را!!!
    اجناس رو برده اند چند برابر قیمت در برابر حقوق و قدرت خرید!!
    الان خیلی راحت شده خرید برای پولدارها میایند راحت هر کالایی دوست دارند میخرند و میروند
    گویی کلیه فروشگاهها ادم اینا هستند و منتظر که فقط یکی دو تا قشر خاص که توان خرید دارند بیایند در نهایت سکوت و احترام هر نوع جنسی که خواستند بخرند و بروند

و مردمی که میبینم گاهی از جلوی اجناس و فروشگاهها رد می شوند و با حسرت به انها نگاه میکنند
    و باز اقشار پایینتری که در کل عمر خودشان هم که کار کنند هرگز نخواهند توانست به برخی صنفها همانند املاک و حتی نمایشگاههای اتو.مبیل رجوع کنند تا تجربه یکبار خرید داشته باشند!!
    درد خودمم کم نیست اما اینا هم غصه امروز و هر روز من هست محمد 137
    شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• توپ4گوش
      ستاره دار (1)
      • Nov 2020
      • 2505

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
      خلوت کرده اند مغازه ها را کسب و کارها را فروشگاهها را!!!
      اجناس رو برده اند چند برابر قیمت در برابر حقوق و قدرت خرید!!
      الان خیلی راحت شده خرید برای پولدارها میایند راحت هر کالایی دوست دارند میخرند و میروند
      گویی کلیه فروشگاهها ادم اینا هستند و منتظر که فقط یکی دو تا قشر خاص که توان خرید دارند بیایند در نهایت سکوت و احترام هر نوع جنسی که خواستند بخرند و بروند

و مردمی که میبینم گاهی از جلوی اجناس و فروشگاهها رد می شوند و با حسرت به انها نگاه میکنند
      و باز اقشار پایینتری که در کل عمر خودشان هم که کار کنند هرگز نخواهند توانست به برخی صنفها همانند املاک و حتی نمایشگاههای اتو.مبیل رجوع کنند تا تجربه یکبار خرید داشته باشند!!
      درد خودمم کم نیست اما اینا هم غصه امروز و هر روز من هست محمد 137
      شاید حالا برخی دوستان فکر کنند که این انرژی مثبت نبود؟؟!! بله نبود برای برخی افراد اما برای 70درصد جامعه انرژی مثبت بود که حداقل بدانند نوشته ها و افرادی هستند که انها را میفهمد درک میکند و همین متوجه بودن ما به انها و عدم بیخیالی ها ما

برای آنها انرژی مثبت محسوب میشود

زیاد هم بنده به انرژی مثبت یکدست برای این مبحث اعتقادی ندارم چون حرف مثبت شنیدن یکدست ادم رو خل میکند!!!

نظر

• توپ4گوش
        ستاره دار (1)
        • Nov 2020
        • 2505

ﺳﺮﻫﻨﮓ ﺳﺎﻧﺪﺭﺱ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺩﺭ ﻣﻨﺰﻝ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﻧﻮﻩﺍﺵ ﺁﻣﺪ ﻭ ﮔﻔﺖ:
        ﺑﺎﺑﺎﺑﺰﺭﮒ ﺍﯾﻦ ﻣﺎﻩ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﯾﮏ ﺩﻭﭼﺮﺧﻪ ﻣﯿﺨﺮﯼ؟!
        ﺍﻭ ﻧﻮﻩﺍﺵ ﺭﺍ ﺧﯿﻠﯽ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺖ، ﮔﻔﺖ: ﺣﺘﻤﺎً ﻋﺰﯾﺰﻡ!

ﺣﺴﺎﺏ ﮐﺮﺩ ﻣﺎﻫﯽ 500 ﺩﻻﺭ ﺣﻘﻮﻕ ﺑﺎﺯﻧﺸﺴﺘﮕﯽ میﮕﯿﺮﻡ ﻭ ﺣﺘﯽ ﺩﺭ ﻣﺨﺎﺭﺝ ﺧﺎﻧﻪ ﻫﻢ ﻣﯽﻣﺎﻧﻢ!
        ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺮﺩ ﺑﻪ ﺧﻮﺍﻧﺪﻥ ﮐﺘﺎﺏﻫﺎﯼ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ.

ﺩﺭ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﻨﺪﻫﺎﯼ ﯾﮏ ﮐﺘﺎﺏ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ: ﻗﺎﺑﻠﯿﺖﻫﺎﯾﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﮐﺎﻏﺬ ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪ.

ﺍﻭ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺮﺩ ﺑﻪ ﻧﻮﺷﺘﻦ.
        ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻧﻮﻩﺍﺵ ﺁﻣﺪ ﻭ ﮔﻔﺖ: ﺑﺎﺑﺎﺑﺰﺭﮒ ﺩﺍﺭﯼ ﭼﻪ ﮐﺎﺭ ﻣﯽﮐﻨﯽ؟!

ﭘﺪﺭﺑﺰﺭﮒ ﮔﻔﺖ: ﺩﺍﺭﻡ ﮐﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﻠﺪﻡ ﺭﺍ ﻣﯽﻧﻮﯾﺴﻢ.

ﭘﺴﺮﮎ ﮔﻔﺖ: ﺑﺎﺑﺎﺑﺰﺭﮒ ﺑﻨﻮﯾﺲ ﻣﺮﻍﻫﺎﯼ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﯽﮐﻨﯽ!

ﺩﺭﺳﺖ ﺑﻮﺩ...
        ﭘﯿﺮﻣﺮﺩ ﭘﻮﺩﺭﻫﺎﯾﯽ ﺭﺍ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﯽﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﻪ ﻣﺮﻍﻫﺎ ﻣﯿﺰﺩ ﻣﺰﻩ ﻣﺮﻍﻫﺎ ﺷﮕﻔﺖ ﺍﻧﮕﯿﺰ ﻣﯽﺷﺪ.

ﺍﻭ ﺭﺍﻫﺶ ﺭﺍ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩ. ﭘﻮﺩﺭﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻓﺮﻭﺵ ﻧﺰﺩ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻥ ﺑﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺣﺐ ﺁﻧﺠﺎ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﮑﺮﺩ، ﺩﻭﻣﯿﻦ ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻥ ﻧﻪ، ﺳﻮﻣﯿﻦ ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻥ ﻧﻪ، ﺍﻭ ﺑﻪ 623 ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻥ ﻣﺮﺍﺟﻌﻪ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺷﺸﺼﺪ ﻭ ﺑﯿﺴﺖ ﻭ ﭼﻬﺎﺭﻣﯿﻦ ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻥ ﺣﺎﺿﺮ ﺷﺪ ﺍﺯ ﭘﻮﺩﺭﻣﺮﻍ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﺪ.

ﺍﻣﺮﻭﺯ KFC ﺩﺭ 124 ﮐﺸﻮﺭ ﺩﻧﯿﺎ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪﮔﯽ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﻋﮑﺲ ﺳﺮﻫﻨﮓ ﺳﺎﻧﺪﺭﺱ ﻭ ﭘﻮﺩﺭﻣﺮﻍ ﮐﻨﺘﺎﮐﯽ ﺭﺍ ﺟﻠﻮﯼ ﺩﺭ ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻧﺶ ﺑﺰﻧﺪ، ﺑﺎﯾﺪ 50 ﻫﺰﺍﺭ ﺩﻻﺭ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ کند.

٦٢٣ بار نه شنید و ناامید نشد.

ناامیدی مرگ آرزوها و اهداف شماست.

نظر

• توپ4گوش
          ستاره دار (1)
          • Nov 2020
          • 2505

نظر

• منیب
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 2440

?تو شمال شهر منطقه ای در آمریکا ،
            یه قنادی باز شد.فقط پولدارا میتونستن اونجا خرید کنن ،

یه روز که تعدادی از پولدارا تو قنادی در حال خرید بودن ،یه گدای ژنده پوش وارد شد
            و تموم جیبهاشو گشت ،یه سنت پیدا کرد و گذاشت رو میز ،گفت اینو شیرینی بهم بده !!

مدیر قنادی با دیدن این صحنه جلو اومد و به اون فقیر تعظیم کرد
            و با خوشحالی و لبخند ازش حال پرسید و گفت :
            قربان !خیلی خوش اومدید و قنادی ما رو مزین فرمودید ...پولتون رو بردارید
            و هر چقدر شیرینی دوست دارید انتخاب کنین !
            امروز مجانیه اینجا ...

پولدارا ازین حرکت ناراحت شدن و اعتراض کردن که چرا با ما اینجوری برخورد نکرده ای تا حالا ؟

مدیر قنادی گفت :
            شما هم اگه مثل این آقا ،تموم داراییتون رو ، رو میز میذاشتین ،جلوتون تعظیم میکردم ...

ﺩﺭ ﭘﻮﺷﻴﺪﻥ ﺧﻄﺎﻱ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ، ﺷﺐ ﺑﺎﺵ??
            ﺩﺭ ﻓﺮﻭﺗﻨﻲ، ﺯﻣﻴﻦ ﺑﺎﺵ??
            ﺩﺭ ﻣﻬﺮ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻲ، ﺧﻮﺭﺷﻴﺪ ﺑﺎﺵ??
            ﺩﺭ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺧﺸﻢ ﻭ ﻏﻀﺐ، ﮐﻮﻩ ﺑﺎﺵ؛??
            در ﺳﺨﺎﻭﺕ ﻭ ﻳﺎﺭﻱ ﺑﻪ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ، ﺭﻭﺩ ﺑﺎﺵ??
            ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺁﻣﺪﻥ ﺑﺎ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ، ﺩﺭﻳﺎ ﺑﺎﺵ??

? @molanasrodin ?
            بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• توپ4گوش
              ستاره دار (1)
              • Nov 2020
              • 2505

من افراد زیادی را می‌شناسم که از خود بیزارند و برای رفع آن می‌کوشند نظر مثبت دیگران را به خود جلب کنند.

ولی این راه حل نادرست و در حکم تفویض اختیار به دیگران است.

وظیفه شما این است که خود را همانطور که هستید بپذیرید و در جهت رشد خود بكوشيد، نه آن که دنبال راهی برای مقبولیت یافتن نزد مردم باشید

وقتی نیچه گریست

نظر

• توپ4گوش
                ستاره دار (1)
                • Nov 2020
                • 2505

من هرگز سعی نمی‌کنم در بازار سهام

سود کسب کنم.من با فرض اینکه فردا بازار

بسته می‌شود و تا 5 سال آینده باز نمی‌شود

خریدم را انجام می‌دهم.

?وارن بافت

نظر

• منیب
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 2440

[ Photo ]
                  کمی خودمان را باور کنیم ...

جسیکا کاکس اهل منطقه تاکسون آمریکا با وجود نداشتن دو دست ، گواهینامه خلبانی خود را دریافت و به عنوان بهترین خلبان زن بدون دست جهان لقب گرفته است...

او که اکنون کمربند مشکی انجمن تکواندوی امریکا را نیز دریافت کرده است مادرزادی بدون دست متولد شده و حالا در 32 سالگی به یکی از موفق ترین زنان امریکا تبدیل شده است. او در 14 سالگى تصمیم می‌گیرد که از دست‌ های مصنوعی استفاده نکند و به جای آن از پاهایش برای انجام کارها کمک بگیرد نتیجه‌ اش اینکه حالا او می‌ تواند رانندگی و غواصى کند، تایپ کند و پیانو بنوازد حتی با پاهایش لنزهای مصنوعی چشمش را بگذارد...

او تلاش می‌ کند که درباره معلولان و شرایط و محدودیت‌ هایشان آگاهی‌ رسانی کند و اخیرا برای انجام این کار در اجراى بهتر کنوانسیون سازمان ملل در زمینه حقوق افراد معلول رایزنی کرده است. قرار است براساس زندگی جسیکا فیلمی مستند ساخته شود که سال‌ های زندگی او را ثبت کند.

@tarfannd

[ Photo ]
                  پسربچه ‌ای که تا 14 سالگی در یکی از روستاهای همدان چوپانی میکرد حالا یکی از مشهورترین جراحان قلب دنیاست !??

+ پروفسور توفیق موسیوند متولد روستای ورکانه، مخترع نخستین قلب مصنوعی در جهان است

@tarfannd
                  بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

کلی مطالب قشنگ میخوام بزارم توی پیجم.
                    و در آینده یه عالمه مطالب آموزشی رایگان.
                    tayebeh_kazemian
                    فالو کنید لطفا
                    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• nahamya
                      عضو فعال
                      • May 2014
                      • 629

سلام و درود خدمت دوستان
                      گفتم چه تاپیکی بهتر از اینجا برای خداحافظی حداقل یه انرژی مثبت داشته باشه
                      اولین سایتی که عضو شدم حدود سال 93 بورسبازان بود و تالار بورس و بعدشم اینجا
                      اونا که تموم شدن ولی اینجا حس خوبی داشت
                      چندین بار شنیدیم و فهمیدیم که جو گروه ها و مطالب خبری مناسب نیست و یه تریدر باید چشم و گوشش رو به روی این ها ببنده ولی عمل بهش سخته
                      تو این چند سال واقعا تجربه کردم که حضورم تو دنیای مجازی هیچ تاثیر مفیدی نداشته برام در کسب سود جز یکی از دوتا از اساتید که از مطالبشون استفاده می کردم
                      و فهمیدم که صرف وقت و انرژی و روان و اعصاب در این گروه ها فایده ای آنچنان نداره
                      به هرحال خودمونی بگم همه دوست دارن تحلیلی که میکنن با کسی اشتراک بزارن و بازخورد بگیرین و اینجا جای خوبی بود که میشد برگشت زد به نمودارهای قدیمی که گذاشتیم

تصمیم گرفتم که فضای این سایت رو هم ترک کنم و اون حس دور بودن از جو نظرات رو تجربه کنم
                      هیچ وقت نتوستم منظور و حسم رو به درستی در کلمات نشون بدم
                      امیدوارم اگر نمودار یا مطلبی گذاشتم باعث تاثیر منفی در کسی نشده باشه و بنده رو عفو بفرمایید

البته ای دی من در حدی نیست که کسی بشناسه یا شاید یادش مونده باشه در بین دوستان اینجا در هر صورت از همه عزیزان خداحافظی میکنم برای همیشه
                      امیدوارم مسیر درست چه در زندگی و چه در کسب و کار برای همگی هموار شود
                      با دعای خیر برای تک تک عزیران @};-
                      @};-
                      impulsive_wave

نظر

• وحید خزایی
                        عضو فعال
                        • Jul 2020
                        • 1260

در اصل توسط nahamya پست شده است View Post
                        سلام و درود خدمت دوستان
                        گفتم چه تاپیکی بهتر از اینجا برای خداحافظی حداقل یه انرژی مثبت داشته باشه
                        اولین سایتی که عضو شدم حدود سال 93 بورسبازان بود و تالار بورس و بعدشم اینجا
                        اونا که تموم شدن ولی اینجا حس خوبی داشت
                        چندین بار شنیدیم و فهمیدیم که جو گروه ها و مطالب خبری مناسب نیست و یه تریدر باید چشم و گوشش رو به روی این ها ببنده ولی عمل بهش سخته
                        تو این چند سال واقعا تجربه کردم که حضورم تو دنیای مجازی هیچ تاثیر مفیدی نداشته برام در کسب سود جز یکی از دوتا از اساتید که از مطالبشون استفاده می کردم
                        و فهمیدم که صرف وقت و انرژی و روان و اعصاب در این گروه ها فایده ای آنچنان نداره
                        به هرحال خودمونی بگم همه دوست دارن تحلیلی که میکنن با کسی اشتراک بزارن و بازخورد بگیرین و اینجا جای خوبی بود که میشد برگشت زد به نمودارهای قدیمی که گذاشتیم

تصمیم گرفتم که فضای این سایت رو هم ترک کنم و اون حس دور بودن از جو نظرات رو تجربه کنم
                        هیچ وقت نتوستم منظور و حسم رو به درستی در کلمات نشون بدم
                        امیدوارم اگر نمودار یا مطلبی گذاشتم باعث تاثیر منفی در کسی نشده باشه و بنده رو عفو بفرمایید

البته ای دی من در حدی نیست که کسی بشناسه یا شاید یادش مونده باشه در بین دوستان اینجا در هر صورت از همه عزیزان خداحافظی میکنم برای همیشه
                        امیدوارم مسیر درست چه در زندگی و چه در کسب و کار برای همگی هموار شود
                        با دعای خیر برای تک تک عزیران @};-
                        @};-
                        سلام .....بیخیال بابا .....بمون جایی نرو

نظر

در حال کار...
                        X