در مسیر حقـــوقـــی ها

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مجيد رادمنش
    مدیر (6)
    • Oct 2010
    • 4902

    #181
    مهمترین خرید و فروشهای امروز


    ۲۱ آبان ۱۳۹۰


    میدکو : خریدار پارس آریان 2.891 میلیون سهم

    فولاد : خریدار تجلی سامانه 1 میلیون سهم

    سایپا : خریدار سرمایه گذاری سایپا 1.280 میلیون سهم

    خودرو : خریدار سرمایه گذاری سمند 617 هزار سهم

    ولغدر : خریدار سرمایه گذاری مهرگان 650 هزار سهم

    قنیشا : فروشنده نور همدانیان 550 هزار سهم

    بانک انصار : فروشنده سرمایه گذاری توسعه اعتماد 38.996 میلیون سهم

    فولای : فروشنده شخص حقیقی 200 هزار سهم

    کالسیمین : خریدار کروی 50 هزار سهم

    ثباغ : خریدار بین المللی توسعه ساختمان 131 هزار سهم

    پردیس : خریدار سرمایه گذاری تدبیر 100 هزار سهم

    قنیشا : فروشنده 200 هزار سهم
    یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

    نظر

    • روشن
      عضو عادی
      • Mar 2011
      • 103

      #182
      در اصل توسط مجيد 20 پست شده است View Post
      مهمترین خرید و فروشهای امروز


      ۲۱ آبان ۱۳۹۰


      میدکو : خریدار پارس آریان 2.891 میلیون سهم

      فولاد : خریدار تجلی سامانه 1 میلیون سهم

      سایپا : خریدار سرمایه گذاری سایپا 1.280 میلیون سهم

      خودرو : خریدار سرمایه گذاری سمند 617 هزار سهم

      ولغدر : خریدار سرمایه گذاری مهرگان 650 هزار سهم

      قنیشا : فروشنده نور همدانیان 550 هزار سهم

      بانک انصار : فروشنده سرمایه گذاری توسعه اعتماد 38.996 میلیون سهم

      فولای : فروشنده شخص حقیقی 200 هزار سهم

      کالسیمین : خریدار کروی 50 هزار سهم

      ثباغ : خریدار بین المللی توسعه ساختمان 131 هزار سهم

      پردیس : خریدار سرمایه گذاری تدبیر 100 هزار سهم

      قنیشا : فروشنده 200 هزار سهم
      سلام
      از هفته گذشته صندوق عشایر دربیمه البرز سهم راجمع می کند بعنوان مثال دوروزگذشته 495484 از 515656سهم معامله شده راجمع کرده است.
      این نوشتار به منظور اطلاع رسانی می باشد تصمیم برای خرید ویا....باخود دوستان می باشد.

      نظر

      • مجيد رادمنش
        مدیر (6)
        • Oct 2010
        • 4902

        #183
        سناريوي تكراري در بازار سهام ادامه دارد ------- پنجشنبه 26 آبان 1390

        حقيقي ها فروشنده؛ حقوقيها خريدار



        دنیای اقتصاد - اعظم شريفي: فعالان بازار سرمايه ايران در هفته گذشته نيز همچنان شاهد تقويت ذائقه فروش در ميان سهامداران حقيقي و در مقابل نقش حمايتي پررنگ حقوقيها بودند؛ تا جايي كه در اين هفته باز هم حجم قابل توجهي سهام از مالكيت سهامداران حقيقي به حقوقيها منتقل شده كه مهمترين اين تحركات مربوط به نماد بانك پاسارگاد بود. بررسي معاملات روز شنبه (22 آبانماه) حاكي از آن است كه در اين روز مالكيت سهامي به ارزش 107 ميليارد ريال از سبد سهام حقيقيها به حقوقيها منتقل شده است كه فقط 101 ميليارد ريال آن مربوط به بانك پاسارگاد است.



        افزون بر اين، نمادهاي سرمايه گذاري غدير، بانك كارآفرين، بانك پارسيان و سرمايهگذاري بهمن هم شاهد انتقال مالكيت قابل توجهي از حقيقيها به حقوقيها بودند. اما در روز يكشنبه، با عرضه اوليه سهام پتروشيمي كرمانشاه در بورس فقط ظرف چند دقيقه سهامي به ارزش 76 ميليارد ريال از مالكيت سهامدار حقوقي (نفت و گاز پارسيان وابسته به سرمايهگذاري غدير) به سبد حقيقيها منتقل شد. در روز يكشنبه در مجموع 32 ميليارد ريال مالكيت سهام از سوي حقيقيها به بدره حقوقي منتقل شد.



        و اما در سومين روز معاملاتي هفته حقوقيها باز هم خريدار سهام بودند، به طوري كه حدود 84 ميليارد ريال سهم از پرتفوليوي سهامداران حقيقي به حقوقيها فروخته شد و باز هم بانكها در جابهجايي سهامداران حقيقي به حقوقي گوي سبقت را از بقيه نمادها ربودند. در اين راستا بانك پاسارگاد بارديگر اول بود و بانكهاي پارسيان، انصار و ملت به همراه سايپا از ديگر نمادهاي مورد علاقه حقوقيها بودند كه طي معاملات آنها سهام از دست سهامداران حقيقي جمعآوري شد.



        تحركات آغاز هفته

        در بازار روز شنبه در حركات قابل توجه حقوقيها، آستان قدس همچنان فروشنده 150 هزار سهم قند ثابت بود. بانك تجارت 350 هزار سهم «ونيكي» را به پرتفوليوي خود افزود. آتيه دماوند هم فروشنده 124 هزار سهم ليزينگ صنعت و معدن شد. اين در حالي است كه پارس آريان حمايتگر «ميدكو» بود و مبناي خاورميانه هم فروشنده 470 هزار سهم اين شركت بود. تدبيرگران آتيه ايرانيان و خوارزمي به ترتيب تكنوتار و صنايع بهشهر خريدند. سرمايهگذاري سايپا نيز خريدار 101 هزار سهمي البرزدارو بود.



        سمند، ايران خودرو و صندوق نفت، «وكار» را به پرتفوليوي خود افزودند.

        صندوق عشاير هم روز پركاري را با خريد 270 هزار سهم البرز، 750 هزار سهم فولاد و 385 هزار سهم «غدير» داشت. نور همدانيان نيز 400 هزار سهم قند نيشابور فروخت. نقل و انتقال يك بلوك 39 ميليون سهمي انصار به شركت ارتباطات سيار نيز در اين روز صورت گرفت.



        افزايش مالكيت همراه اول در بانك انصار

        روز يكشنبه بينالمللي توسعه ساختمان در نماد باغميشه خريدار بود و در نماد «ميدكو»، پارس آريان به حمايتهاي خود ادامه داد. همچنين تجلي سامانه با خريد يك ميليون سهمي نشان داد كه هنوز تمايل به خريد سهام «فولاد» دارد. در نماد كابلهاي مخابراتي شهيد قندي كه اين روزها دچار افت شديدي شده است، معادن و فلزات با خريد 108 هزار سهم اين شركت مانع افت بيشتر شد.



        افزون بر اين، در نماد سرمايهگذاري غدير صندوق بيمه روستاييان و عشاير به خريد روزانه در اين نماد ادامه داد.در ميان بانكيها هم در نماد بانك ملت، صندوق كاركنان اين بانك تنها 30 هزار سهم خريد؛ اما در نماد بانك پاسارگاد جابهجاييها كماكان ادامه داشت. در اين بين شركت توسعه مديريت سرمايهگذاري خوارزمي در كسوت فروشنده اين سهم برآمد و شركت تامين مسكن گروه پاسارگاد باز هم در نقش خريدار و حامي اين سهم ظاهر شد.



        در نماد انصار، فروش بيش از 38 ميليون سهم توسط شركت توسعه اعتماد و خريد بيش از 43 ميليون سهم توسط ارتباطات سيار در اين نماد رخ داد.در نماد تازه وارد بازار يعني پتروشيمي كرمانشاه نيز شركت بازرگاني پتروشيمي بيش از 7 ميليون سهم خود را واگذار كرد و در كنار آن نفت و گاز پارسيان نيز بيش از 15 ميليون از سهم خود را در اين شركت به فروش رساند.



        خريدهاي گسترده «عشاير» ادامه دارد


        در بازار دوشنبه آستان قدس 150 هزار سهم قند ثابت را در موقعيت صف خريد اين نماد عرضه كرد. سرمايهگذاري ملي در نوسانات منفي براي بازارگرداني از تجارت اقدام به خريد 163 هزار سهم اين نماد از مجموع معاملات 171 هزار سهمي بانك تجارت كرد. در اتفاقي ديگر، سرمايهگذاري توسعه ملي با خريد 37 هزار سهم بالاست از مجموع 85 هزار سهم عرضه شده توانست مالكيت خود را در اين نماد تازه بازگشايي شده در فرابورس به 2/1درصد افزايش دهد.



        روز دوشنبه سرمايهگذاري خوارزمي 400 هزار سهم بانك صادرات را در نوسانات منفي از بازار جمع كرد و «وصندوق» ديگر حمايتگر بانك صادرات بود كه با خريد 1/1ميليون سهم از اين بانك مانع از صف فروش گسترده در اين نماد شد. از سوي ديگر،صندوق بازنشستگي نفت با خريد 260 هزار سهم «شخارك» نگاه مثبت سهامدار عمده به اين شركت را به نمايش گذاشت. همچنين، دانايان پارس نيز با خريد 150 هزار سهم سرمايهگذاري اعتبار ايران از «خعتبار» حمايت كرد.



        در اين حال، صندوق عشاير روز دوشنبه خريدهاي گستردهاي را انجام داد كه جمع كردن 340 هزار سهم بيمه البرز، 78 هزار سهم باغميشه، 229 هزار سهم فولاد و 457 هزار سهم غدير از جمله اين خريدها بود. در اين روز توسعه مديريت سرمايه خوارزمي فروشنده 500 هزار سهم بانك پاسارگاد بود و نور همدانيان هم 100 هزار سهم قند نيشابور و 100 هزار سهم قند مرودشت را فروخت.



        اما در ادامه نقل و انتقالهاي نماد انصار به همراه اول، روز دوشنبه سرمايهگذاري توسعه اعتماد 39 ميليون سهم انصار را فروخت، ولي مجموع خريدهاي همراه در نماد انصار در روز چهارشنبه به 43 ميليون سهم رسيد تا مالكيت همراه در «وانصار» به بيش از چهار درصد برسد. اين در حالي است كه در اين روز شركت تامين مسكن گروه مالي پاسارگاد خريدار 6/24 درصدي بانك پاسارگاد بود و شركت نفت و گاز پارسيان هم با خريد 5/1 ميليون سهمي «شبريز» در روز دوشنبه مالكيت خود را به 8/44 درصد افزايش داد.



        در مجموع با وجود نيمه تعطيل بودن هفته جاري، نقش حقوقيها در خريد سهام كماكان پررنگ بود و با انتقال 224 ميليارد ريال مالكيت سهام از سوي حقيقيها، عملا حقوقيها همچون هفتههاي قبل بر جمعآوري سهام پاي فشردهاند.
        یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

        نظر

        • mohseni1353
          كاربر فعال
          • Jan 2011
          • 1010

          #184
          مجيد جان خدا قوت دستت درد نكنه از زحماتي كه مي كشي سپاسگزارم

          نظر

          • مجيد رادمنش
            مدیر (6)
            • Oct 2010
            • 4902

            #185
            مهمترین خرید و فروشهای امروز


            ۲۸ آبان ۱۳۹۰


            شکلر : خریدار اعتلاء البرز 110 هزار سهم

            میدکو : خریدار پارس آریان 2 میلیون سهم و تجارت ایرانیان 2.429 هزار سهم

            تایرا : خریدار تجلی سامانه 200 هزار سهم

            کروی : خریدار تجلی سامانه 671 هزار سهم

            وساخت : فروشنده وتوصا 800 هزار سهم

            وبشهر : خریدار سرمایه گذاری خوارزمی 229 هزار سهم

            بانک ایران زمین : خریدار سرمایه گذاری سعدی 2.601 میلیون سهم

            باغمیشه : خریدار صبا جهاد 139 هزار سهم و صندوق بیمه عشایر 948 هزار سهم

            فولاد : خریدار صندوق بیمه عشایر 1.100 هزار سهم

            غدیر : خریدار صندوق بیمه عشایر 818 هزار سهم

            شبریز : خریدار گسترش نفت و گاز 1.729 هزار سهم

            بانک انصار : خریدار همراه 10.850 میلیون سهم
            یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

            نظر

            • مجيد رادمنش
              مدیر (6)
              • Oct 2010
              • 4902

              #186
              مهمترین خرید و فروشهای امروز


              ۳۰ آبان ۱۳۹۰


              سیگنال بورس : نگاهی به مهمترین خرید و فروشهای بازار امروز میاندازیم:

              شخارک : خریدار صندوق نفت 261 هزار سهم

              همکار سیستم : خریدار سرمایه گذاری آینده نگر دانا 178 هزار سهم

              شکلر : خریدار اعتلا البرز 31 هزار سهم

              بالاس : خریدار دانایان پارس 100 هزار و سرمایه گذاری بانک مسکن 103 هزار و فروشنده سرمایه گذاری صنعت و معدن 140 هزار سهم

              فباهنر : خریدار صدرتامین 48 هزار سهم

              ماشین سازی اراک : خریدار سرمایه گذاری سامان فرهنگیان 400 هزار سهم

              فاسمین : خریدار کروی 150 هزار سهم

              قند اصفهان : خریدار سرمایه گذاری ملی 20 هزار سهم

              قنیشا : خریدار نورهمدانیان 196 هزار و شخص حقیقی 30 هزار و اضافه شدن سبد دانایان پارس با 430 هزار سهم به ترکیب

              فولاد مبارکه : خریدار صندوق عشایر 113 هزار سهم

              قپیرا : فروشنده توسعه صنعتی 96 هزار سهم

              وبوعلی : خریدار دی ایرانیان 1.9 میلیون سهم

              وساپا : خریدار دانایان پارس 800 هزار سهم

              سایپا : خریدار وساپا 500 هزار سهم

              کروی : خریدار تجلی سامانه 786 هزار سهم

              تکنوتار : خریدار شخص حقیقی 100 هزار سهم

              ایران خودرو : خریدار سرمایه گذاری سمند 150 هزار سهم
              یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

              نظر

              • مجيد رادمنش
                مدیر (6)
                • Oct 2010
                • 4902

                #187
                مهمترین خرید و فروشهای امروز:


                ۱ آذر ۱۳۹۰


                قثابت : فروشنده آستان قدس رضوی 700 هزار سهم

                ثفارس : فروشنده توسعه کشاورزی 500 هزار سهم

                کروی : خریدار تجلی سامانه 1 میلیون سهم

                بکام : خریدار توسعه معادن 350 هزار سهم

                وبشهر : سرمایه گذاری خوارزمی 699 هزار سهم

                وساپا : خریدار دانایان پارس 407 هزار سهم

                فاراک : خریدار سرمایه گذاری سامان فرهنگیان 1.240 هزار سهم

                بیمه پارسیان : خریدار صبا تامین 476 هزار سهم

                حفاری : خریدار صبا تامین 291 هزار سهم و صندوق بازنشستگی 382 هزار سهم

                وکار : خریدار صبا تامین 740 هزار سهم

                فملی : خریدار صبا تامین 500 هزار سهم

                رانفور : خریدار صندوق بازنشستگی 600 هزار سهم

                بانک صادرات : خریدار صندوق بازنشستگی 1.890 میلیون سهم

                بالاس : خریدار بانک مسکن 109 هزار سهم

                فولاد : خریدار صندوق بیمه عشایر 550 هزار سهم

                بانک ملت : خریدار صندوق تامین آتیه 1.089 هزار سهم و صندوق بازنشستگی 640 هزار سهم

                قثابت : خریدار شرکت فدک دانش 472 هزار سهم

                میدکو : خریدار شرکت مدیران تجارت ایرانیان 2.845 هزار سهم

                بانک انصار : خریدار شرکت همراه 1.765 میلیون هزار سهم
                یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

                نظر

                • Atisaz2010
                  عضو عادی
                  • Mar 2011
                  • 67

                  #188
                  حقوقی ها فعلآ خوابیدن
                  بیچاره ما حقیقی ها
                  [url]http://www.poolyab.blogfa.com[/url][SIZE=5][/SIZE]

                  نظر

                  • آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

                    #189
                    در اصل توسط Atisaz2010 پست شده است View Post
                    حقوقی ها فعلآ خوابیدن
                    بیچاره ما حقیقی ها

                    Atisaz2010 جان امروز رایزنی هایی با برخی از حقوقی ها شده بود که از نماد های مطرح حمایت کنن که فقط بعضی ها زیر بار حمایت رفتن و خیلی ها هم قبول نکردن !
                    شرایط بازار تا حدودی مبهم شده حتی برای حقوقی ها
                    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

                    نظر

                    • تام آی
                      عضو عادی
                      • Jul 2011
                      • 168

                      #190
                      خرید های میلیونی و حمایت همه جانبه شرکت نفت و گاز پارسیان از شبریز خیلی جالبه!
                      از کل 10.4 میلیون سهم جا به جا شده 9.7 تاش واسه پارسیانه! یه مدت بعد سهم کاملا خشک میشه!

                      نظر

                      • مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

                        #191
                        در اصل توسط تام آی پست شده است View Post
                        خرید های میلیونی و حمایت همه جانبه شرکت نفت و گاز پارسیان از شبریز خیلی جالبه!
                        از کل 10.4 میلیون سهم جا به جا شده 9.7 تاش واسه پارسیانه! یه مدت بعد سهم کاملا خشک میشه!
                        فک میکنم میخواد بالای 50% بیاد

                        از زمان خرید بلوک، شدیدا داره جمع میکنه
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

                        نظر

                        • khademi1350
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 583

                          #192
                          حتاید حمایت حقوقی و گزارش 6 ماهه مناسب و معامله بلوکی پیش روی و واگذاری یکی از ترمینال های اسکه شهید رجایی به تاید واتر خاورمیانه به دستور معاون ریس جمهور

                          نظر

                          • مجيد رادمنش
                            مدیر (6)
                            • Oct 2010
                            • 4902

                            #193
                            همگام با بازيگران بازار ------ پنجشنبه 3 آذر 1390

                            حقوقي ها حريف عرضه ها نشدند


                            دنیای اقتصاد - اعظم شريفي: افت قابل توجه شاخص بورس در بازار اين هفته در شرايطي رقم خورد كه حقوقي ها كوشيدند تا عرضهها را كنترل كنند؛ اما فشار فروش به اندازهاي بود كه تنها توانستند حجم صفهاي فروش را در برخي از نمادها كنترل كنند. افت دسته جمعي نمادها در اين هفته حتي پيشروي قنديها را تا حدودي كند كرد؛ هرچند اين گروه در روز چهارشنبه دوباره احيا شدند. اما بازگشايي نماد «وساپا» و فشار فروش موجود در اين نماد به همراه روند ابطال صندوقها موجب عرضه گسترده در نمادهايي مانند مخابرات، مس، فولاد و غدير شد.



                            از سوي ديگر، باوجود تلاش حقوقيها براي جمع آوري سهام، همچنان حقيقيها در حال خروج از بازار بودند. بر اين اساس، در مجموع روز شنبه 154 ميليارد ريال، روز يكشنبه 93 ميليارد ريال، روز دوشنبه 53 ميليارد ريال و روز سه شنبه 178 ميليارد ريال انتقال سهام از سرمايهگذاري حقيقي به حقوقي صورت گرفته است.اين در حالي است كه حقيقيها همچنان به تك سهم هايي مانند حفاري و گروه قندي علاقه نشان دادهاند.



                            در بازار اين هفته انتقال سهام بانك انصار به همراه اول ادامه داشت كه ميزان سهام ارتباطات سيار در انصار را به حدود شش درصد افزايش داد. اين انتقالها عمدتا از پرتفوليوي مهر صورت گرفت تا بعد از خروج توسعه صنعتي، مهر اقتصاد ايرانيان از بانك انصار هم خارج شود.



                            حقوقیها چه خریدند؟

                            روز شنبه خريدهاي نفت و گاز پارسيان در «شبريز» ادامه داشت تا از 5 ميليون سهم معامله شده در اين نماد، نفت و گاز پارسيان خريدار 7/1 ميليون سهم باشد. اين در حالي است كه صندوق عشاير همچنان به خريدهاي خود در نماد «فولاد» ادامه ميدهد. عشاير در اين روز 1/1 ميليون سهم فولاد خريد و جمع آوري 950 هزار سهم باغميشه از اقدامات دیگر این حقوقی بازار بود.از سوي ديگر، خريدار 100 هزار سهم كالسيمين در نوسان مثبت «كروي» بود.



                            در حالی كه خريدار 4/1 ميليون سهم سرمايه گذاري خوارزمي نيز اميد آينده گان سپهر بود و در مقابل تامين آتيه مسكن هم فروش 500 هزار سهمي اين نماد را بر عهده داشت.در همين حال، خريد 200 هزار سهمي «تايرا» از سوي تجلي سامانه باعث شد، تا تراكتورسازي با نوسانات مثبت 4 درصدي معامله شود. خريد 671 هزار سهمي در نماد «كروي» از ديگر اقدامات تجلي سامانه بود. در تحركات حقيقيها نيز ميتوان به فروش قند پيرانشهر و خريد در آذرآب و فولاد آلياژي يزد اشاره كرد.



                            معاملات پرحجم حفاری

                            در بازار روز یكشنبه در نماد كابلهاي مخابراتي شهيد قندي، معادن و فلزات حمايت گر بود و با خريد بيش از 761 هزار سهم، تمام تلاش خود را در جهت كاهش ميزان صف فروش اين سهم انجام داد.اما در نماد بالاست، 3 حقوقي يعني مديريت سرمايه گذاري مسكن، دانايان پارس و توسعه ملي فعالانه ظاهر شدند و خريدار اين سهم بودند. همچنين دانايان پارس در ساير نمادها مانند باما، پست بانك و سرمايه گذاري سايپا در نقش خريدار ظاهر شد.



                            روز یكشنبه در بانك ايران زمين هم سرمايه گذاري سعدي بيش از 5/17 ميليون از سهام اين شركت را به صورت بلوكي خريداري كرد. همچنين در مقابل در نماد توسعه و عمران شاهد، سرمايه گذاري شاهد بيش از 4/8 ميليون سهم را به دليران پارس و توسعه شهري ايرانيان واگذار كرد تا به تحقق سود مورد پيشبيني خود در بودجه امسال از محل فروش سهام نزديكتر شود.



                            از سوي ديگر، صندوق بازنشستگي نفت نيز روز پر كاري را پشت سر گذاشت و به خريد سهام داروسازي سينا، ليزينگ ايرانيان، خدمات انفورماتيك، پالايش نفت اصفهان، پتروشيمي خارك و بانك ملت پرداخت.اما در نماد حفاري شمال كه روز یكشنبه بيش از 5 ميليون سهم جابه جایی شد. باوجود تصور بازار مبني بر حمايت سهامدار عمده، سرمايه گذاري پيشروي ايران تنها 139 هزار سهم اين شركت را خريداري كرد و حقيقي ها خريدار اصلي بودند. در نماد «شبريز» هم كماكان حمايتهاي نفت و گاز پارسيان از اين نماد با خريد بيش از 5/2 ميليون سهم ادامه پيدا كرد.



                            صندوق نفت، پیشتاز حمايت از بازار

                            روز دوشنبه صندوق نفت با خريدهاي سنگين در نمادهاي مختلف پيشتاز بود. این شركت از 314 هزار سهم معامله شده «تجارت الكترونيك پارسيان» در نوسان منفي 4/3 درصدی، خريدار 297 هزار سهم بود. از سوي ديگر از 278 هزار سهم عرضه شده خارك، صندوق نفت 261 هزار سهم خريد و در دو نماد بانك ملت و صادرات به ترتيب خريدار 2/1 و 7/6ميليون سهم بود.در همين حال، «وصنعت» عرضه كننده 140 هزار سهم بالاس در نوسان مثبت بود و در مقابل سرمايه گذاري بانك مسكن و دانايان پارس به ترتيب 103 هزار و 20 هزار سهم از نماد بالاس را خريدند.



                            در این حال، دانايان پارس هم در اقدامی ديگر از مجموع 3/9 ميليون سهم عرضه شده «وساپا» خريدار 800 هزار سهمي اين نماد بود. «ومعادن» با خريد 200 هزار سهم «بكام» و سامان فرهنگيان با خريد 400 هزار سهم «فاراك» از اين نمادها در نوسانات منفي حمايت كردند. در شرایطی كه تجلي سامانه خريدار 786 هزار سهم از مجموع 856 هزار سهم عرضه شده «كروي» بود،در مقابل «كروي»هم با خريد 150 هزار سهم كالسيمين از اين شركت حمايت كرد. اما در روزي كه قنديها شاهد ذوب صفهاي خريد خود بودند، نورهمدانيان باز هم 200 هزار سهم قند نيشابور را جمع آوری كرد و توسعه انرژي هور نیز 475 هزار سهم «وبهمن» را به پرتفوليوی خود افزود. در روز دوشنبه توسعه نوردنا هم 300 هزار سهم بانك سينا را از بازار جمع كرد.



                            افزون بر این، سرمايهگذاري بوعلي با خريد 96/1 ميليون سهمي از سوي سرمايه گذاري دي ايرانيان حمايت شد. اما در كنار انتقال 1/1 ميليون سهم ديگر بانك انصار به همراه، مديران تجارت ايرانيان با خريد 74/2 ميليون سهمي در نماد ميدكو مانع از صف فروش در اين نماد شد. در حالی كه توسعه كشاورزي فارس 500 هزار سهم عمران و توسعه فارس را عرضه كرد و اميد آيندگان سپهر هم خريدار 7/2 ميليون سهم از سرمايهگذاري خوارزمي بود. در سوي ديگر بازار هم حقيقي ها حضور پررنگي را داشتند. يك حقيقي 140 هزار سهم فولادي را عرضه كرد و خريد 100 هزار سهم تكنوتار از سوي يك حقيقي ديگر قابل توجه بود. قند لرستان، سرماآفرين و عمران توسعه فارس از ديگر نمادهاي مورد توجه حقيقي ها جهت خريد بودند.



                            ظهور حقوقی جدید در صدرا

                            بالاخره خریدار حقوقی ناشناس صدرا مشخص شد. بر این اساس، شركت پترو گوهر فراساحل كيش با خریدهای گسترده در این نماد با مالكيت 15 ميليون سهم به جمع سهامداران بالاي یك درصد صدرا پيوست. در بازار روز سهشنبه، در نماد «كروي» خريد خوبي توسط تجلي سامانه صورت گرفت، تا جایی كه تجلي سامانه یك ميليون سهم «كروي» را به پرتفولیوی خود افزود.در نماد «بكام»، معادن و فلزات هم همچنان به عنوان حامي سهم خود ظاهر شد و اقدام به خريد 350 هزار سهم «بكام» كرد، تا عليرغم اين حمايت اين سهم باز هم با صف فروش به كار خود پايان دهد. اما در نماد تجهيزاتي «فاراك»، شركت سرمايهگذاري سامان فرهنگيان بيش از 2/1 ميليون سهم اين شركت را از بازار جمع آوري كرد.



                            در طرف ديگر، صبا تامين هم به جرگه حاميان بازار پيوست و خريدار سهام شركتهايي نظير بيمه پارسيان، حفاري شمال، كارخانجات داروپخش، سرمايهگذاري صنعت و معدن و بانك كارآفرين و چند شركت دارويي بود. صندوق بازنشستگي نفت هم به مانند صبا تامين در بازار منفی سهشنبه خريدهاي خوبي داشت و اقدام به خريد سهام بانكي از جمله كارآفرين، صادرات، ملت، حفاري و همچنین سهامی مانند پتروشيمي خارك، تجارت الكترونيك پارسيان و ليزينگ ايرانيان نمود.در نماد بالاست، مديريت سرمايه گذاري مسكن در نقش خریدار 109 هزار سهم اين شركت ظاهر شد؛ عشاير نيز به مانند روزهاي قبل خريدار سهام شركتهاي سرمايه گذاري غدير و فولاد مباركه در بازار بود.



                            روز سه شنبه در نماد بانكي سينا هم سرمايه گذاري نوردنا با خريد 5/1 ميليون از سهام اين بانك، فعاليتهاي جدی خود را در سینا آغاز كرد. در نماد «شبريز» هم نفت و گاز پارسيان با خريد بيش از 9 ميليون سهم مانع منفي شدن آن شد. در مجموع ميتوان گفت سرمايهگذاران حقوقي اين هفته تلاش زيادي براي كنترل عرضه ها صورت داده اند؛ اما فشار عرضه ها مانع از تاثيرگذاري جدي اين بازيگران اصلي در بازار شده است.
                            یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

                            نظر

                            • مجيد رادمنش
                              مدیر (6)
                              • Oct 2010
                              • 4902

                              #194
                              مهمترین خرید و فروشهای امروز


                              ۰۵ آذر ۱۳۹۰



                              سیگنال بورس : نگااهی به مهمترین خرید و فروشهای بازار امروز میاندازیم:

                              شبریز : خریدار نفت و گاز پارسیان 718 هزار سهم

                              شاراک : خریدار وتوسم 275 هزار و گروه توسعه ملی 450 هزار سهم

                              پارس الکتریک : خریدار سرمایه گذاری ملی 100 هزار سهم

                              همکار سیستم : خریدار سرمایه گذاری آینده نگار دانا 66 هزار سهم

                              مهرکام پارس : خریدار سرمایه گذاری سمند 345 هزار سهم

                              فملی : خریدار سرمایه گذاری صبا تامین 509 هزار سهم

                              فباهنر : خریدار صبا تامین 50 هزار سهم

                              بکام : خریدار ومعدن 65 هزار سهم

                              قنیشا : خریدار نورهمدانیان 300 هزار و سبد دانایان پارس 50 هزار سهم و فروشنده توسعه صنایع بهشهر زرین 1.1 میلیون و شخص حقیقی 37 هزار سهم

                              قمرو : خریدار نورهمدانیان 50 هزار سهم

                              قثابت : فروشنده سبد آستان قدس رضوی 200 هزار سهم

                              فولاد : خریدار صندوق عشایر 454 هزار سهم

                              نسوز ایران : خریدار صباتامین 55 هزار سهم

                              قپیرا : خریدار توسعه صنعتی 40 هزار و سرمایه گذاری ملی 5 هزار سهم

                              صدرا : فروشنده پترو گوهر فرا ساحل کیش 347 هزار سهم

                              شیران : خریدار آتیه دماوند 700 و خدمات بندری ایران 579 هزار سهم

                              شکر شاهرود : فروشنده توسعه صنایع بهشهر زرین 1 میلیون و شخص حقیقی 40 هزار سهم

                              وغدیر : خریدار صندوق عشایر 520 هزار و سرمایه گذاری خوارزمی 161 هزار سهم

                              زامیاد : خریدار سرمایه گذاری سایپا 708 هزار سهم

                              رانفور : خریدار صندوق بازنشستگی نفت 84 هزار سهم

                              بیمه پارسیان : خریدار صباتامین 457 هزار سهم

                              بانک ایران زمین : خریدار سرمایه گذاری سعدی 5 میلیون سهم

                              ایران ترانسفو : خریدار سرمایه گذاری ملی 50 هزار سهم

                              بانک انصار : خریدار همراه اول 1.3 میلیون سهم
                              یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

                              نظر

                              • مجيد رادمنش
                                مدیر (6)
                                • Oct 2010
                                • 4902

                                #195
                                مهمترین خرید و فروشهای امروز:


                                ۰۶ آذر ۱۳۹۰


                                قثابت : فروشنده سبد آستان قدس رضوی 800 هزار سهم

                                حفاری شمال : خریدار سرمایه گذاری پیشرو ایران 600 هزار سهم

                                فولاد : خریدار صندوق بیمه روستاییان و عشایر 833 هزار سهم

                                غدیر : خریدار صندوق بیمه روستاییان و عشایر 400 هزار سهم

                                بانک ملت : خریدار صندوق تامین آتیه 1.157 میلیون سهم

                                بانک پاسارگاد : فروشنده توسعه سرمایه خوارزمی 1 میلیون سهم

                                بانک پاسارگاد : خریدار گروه مالی پاسارگاد 50 میلیون سهم

                                میدکو : فروشنده ارزش آفرینان 15 میلیون سهم

                                شبریز : خریدار نفت و گاز پارسیان 4 میلیون سهم

                                شپدیس : خریدار نفت و گاز پارسیان 1.462 میلیون سهم

                                فولاژ : فروشنده شخص حقیقی 496 هزار سهم

                                قثابت : خریدار شرکت فدک دانش محور 900 هزار سهم

                                میدکو : خریدار شرکت مدیران تجارت ایرانیان 5.748 میلیون سهم

                                بانک انصار : خریدار شرکت ارتباطات سیار 1 میلیون سهم

                                صدرا : خریدار شرکت پترو گوهر فرا ساحل 3.325 میلیون سهم

                                خگستر : خریدار صبا تامین 500 هزار سهم
                                یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

                                نظر

                                در حال کار...
                                X