در مسیر حقـــوقـــی ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HOLY
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 1113

در اصل توسط diesel29 پست شده است View Post
    holy جان سلام فکر کنم واقعا کار خوبی کردی قبلا با تحلیل های خوبت آشنا بودم و در حقیقت همچین کار زیرکانه ایم ازت انتظار داشتم من به نوبه خودم سعی میکنم کمکت کنم چون اگه بقیه متوجه کمکی که این تاپیک بهشون مینه بشن ازش قافل نمیشن
    از لطف شما ممنونم دوست من ،خوشحالم که یکی از دوستان قدیم رو مجددا در این سایت ملاقات کردم .......
    والا حقیقتش خیلی علاقمندم زودتر این کار رو به کمک شما و همچنین سایر دوستان اغاز کنیم ،میدونین تکنیکال کلا کار وقتگیری هست از گرفتن دیتا و اعمال دستی افزایش سرمایه و سود نقدی گرفته تا خود تحلیل و بعد از اون نوشتن و ویرایش مطلب و آپلود نمودارها و ..............،برای همین تا امروز فرصت انجام این کار پیش نیومده ،ولی به امید خدا از آخر این هفته استارت رو به کمک شما و دوستان علاقمند خواهم زد ............
    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• FENCER
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 601

همونطور که در تاپیک خودروئی عرض کردم سر.سایپا امروز نزدیک به 40 میلیون خساپا خریده (دقیق 38 میل )
      شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• k1khosro
        عضو عادی
        • Feb 2011
        • 54

قبلا هم در مورد توجه به نماد دارو گفته ام. حالا هم مبینیم که بیمه ایران و صبا روی آن کار میکنند.!!!؟تو سایت همسایه هم به آن توجه خاصی شده!!!

نظر

• ناهید
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 1419

گفته میشود شرکت سرمایه گذاری گنجینه شایستگان امروز جزء فروشنده های سهام زامیاد بود.
          حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
          خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
          خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• ناهید
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 1419

گفته میشود امروز در نماد فاراک ، دانایان پارس در جمع فروشندگان بود
            گفته میشود بانک سامان و کارگزاری رضوی نیز امروز در جمع فروشندگان نماد آذراب بودند

نظر

• HOLY
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 1113

خوب اما امروز ،فاراک رو حراج کردن تا دوستان نظامی بتونن خرج جنگ با مجموعه سایپا رو دربیارن ،همونجور که ناهید عزیز فرمودن دانایان پارس ظاهرا فروشنده فاراک بوده ،موضوع رو اینگونه شرح میدن شرکت سایپا و سرمایه گذاریش یک طرف کل برادران و نیروهای نظامی یه طرف ،همه دنبال مدیریت سایپا و وساپا .....
              البته این جزو شنیده هاست ..........

نظر

• HOLY
                عضو فعال
                • Aug 2025
                • 1113

بنام خدا

ونفت : شرکت بازرگانی نیک نفت از تاریخ 12 بهمن تا حالا 612 هزار سهم خریداری کرده و تقریبا هرروز در نقش حامی سهم در حال خرید هست

داملران : بانک رفاه حدود 70 هزار سهم فروخته و شرکت لابراتورهای رازک بعنوان مالک اصلی سهم که 49.25 % سهم رو داراست تعداد محدودی رو خریداری کرده .

فسدید : در این نماد بیمه البرز 26 هزار سهم فروخته و 50 هزار هم شرکت سرمایه گذاری سبحان ،که مجموع فروش این دو حقوقی کل فروش چهارشنبه بوده که در حد حجم مبنا بوده است.
                خگستر : شرکت تعاونی کارکنان ایران خودرو فروخته ،چند روزی هست که این شرکت مشغول فروش هست البته به تعداد اندک منتها نباید فراموش کنیم این سهم رو این تعاونی در تاریخ 28 بهمن به تعداد 154 میلیون خریداری کرد و در اون تاریخ میزان سهمش رو از 18 میلیون به 182 میلیون رسوند.

بانک اقتصاد نوین : شرکت ساختمانی گروه صنایع بهشهر تهران خریدار بوده

وساپا : شرکت سایپا فروشنده حدود 14 میل بوده

کطبس : تو این نماد وبوعلی فروشنده حدود 537 عدد سهم بوده ،فقط قصدش قرمز کردن فلش بوده ،دلیلش ؟ امان از این حقوقیها ،رانت قوی دارند ،پول زیاد دارند ،پول مال خودشون نیست استرس داشته باشند ،مشکل صبر کردن رو سهم رو ندارند و کلی مزیت دیگه ولی بازهم از انواع و اقسام کلک های کثیف استفاده میکنند (البته شاید واقعا بوعلی این قصد رو اینجا نداشته من یک مطلب کلی رو عرض کردم والا در این مورد فقط میتونم علت کار بوعلی رو حدس بزنم و از پشت پرده و حقیقت بی اطلاعم)
                (شاید آقای رستمی اطلاعاتی در این زمینه داشته باشند و بتونند راهنماییمون کنند)

فولاد مبارکه : تدبیرگران آتیه حدود 9 میلیون خرید داشته

گلگهر : ومعادن حامی اصلی سهم حدود 310 هزار سهم خریده

زامیاد : دانیان پارس از 25 بهمن رو سهم فعال شده و تقریبا هر روز خرید داشته و در عرض این مدت تونسته 3 ملیلون سهم بخره و تعداد سهامش رو از 12 م به 15 م برسونه

فاراک : دانایان پارس با فروش حدود 4.5 میل سهم باعث خراب شدن جو فاراک در روز بازگشایی شد که البته با قصد قبلی و فقط به قصد تخریب سهم بود چون اگر فروشنده بود با متانت میتونست چندین برابر این سهم با قیمتهای بالاتر بفروشه در حالیکه متوالیا رنج منفی کشید و ............

کالسیمین : وسپه حدود 350 هزار سهم فروخت......

(اگر دوستان متمایل به همکاری در این بخش هستند لطفا پی ام بدن تا بتونیم این بخش رو همیشه فعال و به روز نگهداریم ،متشکرم)
                آخرین ویرایش توسط HOLY؛ 2011/02/26, 00:11.

نظر

• FENCER
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 601

در نماد ومعادن، شركت تامين مواداوليه فولادصبانور از خریداران امروز بود
                  جالبه که این شرکت سهمامی رو که در 27/11 فروخته بود رو داره جایگزین میکنه
                  شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• k1khosro
                    عضو عادی
                    • Feb 2011
                    • 54

گفته میشود:بیمه پارسیان در معاملات امروز خرید ۱۰۰ هزار سهمی را بر روی نماد پست بانک صورت داده بود .

نظر

• ناهید
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 1419

شنیده میشود دیروز در نماد حفاری شمال شرکت نگین ساحل فروشنده سهام و شرکت صبا تامین خریدار آن بوده است و همچنین در نماد گل گهر شرکت سرمایه گذاری اعتبار ،فروشنده و شرکتهای سرمایه گذاری نور همدانیان و مسکن و ساختمان جهان ،خریداران آنان بودند .

نظر

• ناهید
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 1419

شنیده میشود دیروز در نماد همراه شرکتهای سرمایه گذاری خردمندان و مخابرات ایران ، فروشنده سهام و شرکت سرمایه گذاری صبا تامین خریدار بود.

نظر

• HOLY
                          عضو فعال
                          • Aug 2025
                          • 1113

چهارشنبه فروشنده های صدرا همه حقیقی و خریدارها (تقریبا) 20%حقوقی و 80 درصد حقیقی بود
                          شنبه فروشنده های
                          صدرا 100% حقیقی و خریدارها (تقریبا) 35% حقوقی و 65% حقیقی بود
                          این آمار از سایت irbourse هستش.

نظر

• (حجت)
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1562

لینک

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                            چهارشنبه فروشنده های صدرا همه حقیقی و خریدارها (تقریبا) 20%حقوقی و 80 درصد حقیقی بود
                            شنبه فروشنده های
                            صدرا 100% حقیقی و خریدارها (تقریبا) 35% حقوقی و 65% حقیقی بود

سلام، ممنون از تاپیک ایجاد شده، محبت میکنی، لینک این خبر رو هم بزاری؟
                            لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• FENCER
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 601

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                              چ
                              در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                              سلام، ممنون از تاپیک ایجاد شده، محبت میکنی، لینک این خبر رو هم بزاری؟
                              شرح در متن !
                              شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• (حجت)
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1562

سلام منظورم این نبود، منظورم این نیست که خدای نکرده دروغ نوشته شده؛ لینکش اینترنتی که بشه مستقیم به آدرس بریم و ببینیم. ممنون. اینو دیدم.
                                لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

در حال کار...
                                X