در اصل توسط farhad_p پست شده است
View Post
گروه پتروشیمی
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postفرهاد جان گزارشش که یه 25-30% تعدیل منفی رو میاره جلو چشم آدم ولی شایدم اون زمینه رو فروخته باشه و یه سود غیر عملیاتی بسازه..سعی میکنم ازش اطلاعاتی بگیرم تقدیمتون کنم...
خوشحالم از اینکه چنین شخصیتهای دوست داشتنی که کم هم نیستند،در جمعمان وجود دارد.متشکرمگاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postتاپیکی مرتبط تر از این برای نوشتن در مورد "شفارس" پیدا نکردم. این سهم در پایین ترین قیمت 3.5 سال اخیر خود قرار دارد. در قیمتهای فعلی فروشنده چندانی ندارد ولی به علت حجم مبنای پایین آن به راحتی هر روز روی آن رنج منفی می کشند و از حمایت هم خبری نیست. این سهم شناوری بسیار پایینی دارد و بعید است نوسان گیران به سادگی از آن چشم بپوشند.
شرکت سال گذشته درآمد غیر عملیاتی بالایی(حدود 80 تومان به ازای هر سهم) شناسایی کرد که امسال از این درآمدها خبری نیست لذا با تعدیل منفی قابل توجهی روبرو هستیم و دلیل افت شدید قیمت سهم نیز همین است. از نظر عملیاتی شرکت با افزایش فروش و همچنین افزایش بهام تمام شده روبروست که این خود باعث کاهش سود عملیاتی پیش بینی شده و محقق شده 6 ماهه نسبت به دوره مشابه شده است. به نظر نمی رسد برای پوشش عایدی اعلام شده مشکلی داشته باشد.هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
پتروشيمي ممسني با توجه به حمايت سهامدار عمده و نزديك شدن به قيمت اسمي رو به صعود دارد. خريد در محدوده 104 كم ريسك است و در صورت برگشت بازار با توجه به فرابورسي بودن آن رشد خوبي در كوتاه مدت خواهد كرد.هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
نفت و گاز پارسيان در آستانه ورود به بورس
گروه بنگاهها- مهتاب رحمتعلي: نفت و گاز پارسيان به زودي بورسي ميشود. اين شركت كه سودآورترين زيرمجموعه سرمايهگذاري غدير است، به عنوان بزرگترين هلدينگ تخصصي صنعت گاز و پتروشيمي خصوصي در همين ماه وارد بورس خواهد شد.
اين شركت از سويي با در اختيار داشتن شركتهايي نظير پتروشيمي پرديس و كرمانشاه، بزرگترين توليدكننده محصولات استراتژيك اوره و آمونياك در سراسر خاورميانه محسوب ميشود و از سويي ديگر پتروشيمي زاگرس، بزرگترين مجتمع توليد متانول دنيا را تحت مديريت خود دارد. بر اين اساس، توليد سالانه دوميليون و 800 هزار تن اوره، يكميليون و 760 هزار تن آمونياك، سهميليون و 300 هزار تن متانول و 50 هزار تن اتيلن در اختيار اين هلدينگ بزرگ قرار دارد.
مهندس عزيزي، مديرعامل شركت نفت و گاز پارسيان در آستانه ورود اين شركت به بورس طي گفتوگويي به سوالات كارشناسي و جدي دنياي اقتصاد در مورد اين شركت پاسخ داده است.
لطفا يك معرفي اوليه از هلدينگ نفت و گاز پارسيان ارائه كنيد.
مزيت اقتصادي قابل ملاحظهاي كه به دليل وجود ذخاير عظيم گازي كشور در صنعت پتروشيمي وجود دارد، اين بخش را به يكي از موتورهاي قدرتمند رشد و توسعه اقتصاد كشور تبديل كرده است، به گونهاي كه در حال حاضر بيش از 45 درصد صادرات غيرنفتي كشور به صنعت پتروشيمي اختصاص دارد.
در همين راستا و به منظور بهرهبرداري از اين مزيت، نفت وگاز پارسيان در سال 87 فعاليت خود را به طور حرفهاي و در قالب هلدينگ تخصصي آغاز كرد و در سال 89 تمامي توان خود را به توسعه سرمايهگذاري در حوزه نفت، گاز و پتروشيمي معطوف كرد.
اين شركت در راستاي اصل 44 در زمينه خصوصيسازي در بخش نفت و گاز و پتروشيمي به طور جدي ايفاي نقش كرد، به طوري كه سالانه يكهزار ميليارد تومان از سهام متعلق به دولت را خريداري كرد و پس از افزايش ظرفيت و راهاندازي فازهاي جديد، سهام اين شركتها را از طريق فرابورس به مردم عرضه كرد.
به عنوان مثال، پتروشيمي پرديس در زمان خريداري از دولت تنها يك فاز داشت كه شركت نفت و گاز پارسيان فاز دوم آن را به بهرهبرداري رساند و در حال حاضر فاز سوم را كلنگ زده كه ظرف 36 ماه آينده به مدار توليد ميرساند.
ما به عنوان يك حلقه تخصصي نفت و گاز و پتروشيمي بين دولت و بورس، در حال حاضر بزرگترين هلدينگ تخصصي غيردولتي در زمينه نفت و پتروشيمي هستيم و پيشبيني كردهايم كه تا سال 2012 جزء يكصد شركت برتر دنيا در اين زمينه باشيم.
در آينده، غير از حضور در حوزههاي پاييندستي پتروشيمي كه از ارزش افزوده خوبي برخوردار است، در نظر داريم به حوزههاي بالادستي بيشتري به ويژه در زمينه پتروشيمي وارد شويم.
همچنين حضور پررنگ و فعال در عرصه بينالمللي و جذب مشاركتهاي خارجي از ديگر اهداف ماست.
آخرين سرمايه شركت در صورتهاي مالي غدير 200 ميليارد تومان است. آيا اين سرمايه براي ورود به بورس تغيير ميكند؟
به تازگي سرمايه شركت به 600 ميليارد تومان افزايش يافته كه مراحل پاياني را براي ثبت طي ميكند. دليل تاخير شركت به بورس نيز همين افزايش سرمايه و طي فرآيند ثبت آن بوده است.
براساس آخرين صورت وضعيت پرتفوليو (31 شهريورماه 90)، شركت در مجموع يكهزار و 100 ميليارد تومان (بهاي تمام شده) سرمايهگذاري در بورس و خارج بورس داشته است. اين در حالي است كه ارزش بازار سرمايهگذاريها بيش از سههزار و 500 ميليارد تومان (با فرض فقدان اضافه ارزش در سهام خارج بورسي) است. اين ارقام ميتواند nav شركت را بيش از يكهزار و 750 تومان به ازاي هر سهم قرار دهد. چقدر با اين ارزشگذاري موافق هستيد؟
ارزش داراييهاي شركت با برآورد ما چهارهزار ميليارد تومان است اما قيمتگذاري روي سهم را بايستي بازار طي فرآيند عرضه اوليه انجام دهد. Nav شركت به ازاي هر سهم نيز كه در سوال خود به آن اشاره داشتيد، بايد با سرمايه جديد (600 ميليارد تومان) محاسبه و مدنظر قرار گيرد.
همه زير مجموعههاي مهم شما به جز پتروشيمي خراسان در بورس و فرابورس پذيرفته شدهاند. آيا براي خراسان نيز برنامه مشابهي داريد؟
سهام ما در خراسان 20درصد است، اما در حال تعامل با ديگر سهامداران هستيم كه در صورت موافقت اين شركت را نيز وارد فرابورس كنيم.
همچنين پتروشيمي مارون نيز در فرابورس پذيرفته شده است و به زودي شاهد معاملات سهام خود خواهد بود.
به تازگي سهام پالايش نفت تبريز را خريداري كردهايد. آيا ميزان مالكيت شما در آن شركت به حد كنترل رسيده است؟ با توجه به تفاوت قابل ملاحظه صنعت پالايشگاهي از پتروشيمي (كه حاشيه سود به مراتب محدودتر و مشكلات بيشتري دارد) استراتژي مجموعه در ورود به اين سرمايهگذاري چه بوده است؟
هنوز مالكيت و مديريت هيچ يك از پالايشگاههاي كشور به طور كامل در اختيار هيچ گروهي قرار نگرفته و پالايشگاه تبريز نخستين پالايشگاهي است كه ما توانستيم در سه مرحله خريد سهام كنترلي آن را در دست بگيريم.
با توجه به سرمايهگذاريهاي صورت گرفته، معتقديم كه سودآوري اين پالايشگاه ميتواند از واحدهاي پتروشيمي ما بيشتر باشد. در واقع پالايشگاه به نسبت حجم سرمايهگذاري انجام شده، توانايي ايجاد سود بيشتري خواهد داشت. توجه كنيد كه گردش مالي پالايشگاه تبريز با ظرفيت 120 هزار بشكه در روز، سالي 6 هزار ميليارد تومان است كه در صورت مديريت كارآمد و خوب ميتواند پنج درصد سود فروش نصيب سهامداران خود كند. لازم به يادآوري است حجم فروش همه زيرمجموعههاي نفت و گاز پارسيان به روي هم برابر با پالايشگاه تبريز است.
بنابراين، شركت نفت و گاز پارسيان با هدف متنوع سازي و حضور در صنايع بالادستي سهام اين پالايشگاه را به پرتفوليوي خود اضافه كرده است. از ابتداي ورود ما به پالايشگاه تبريز اين شركت 70 درصد افزايش سودآوري داشته و اميدواريم در سال آينده اين رشد سودآوري سالانه به 100 درصد نيز برسد.
حدود 80 درصد افزايش ارزش پرتفوليوي شما به پتروشيمي پرديس و زاگرس وابسته است. به اين ترتيب نوسانات قيمت جهاني اوره و متانول تاثير شگرفي بر سودآوري و ارزش سهام شما خواهد داشت. با توجه به اينكه دو محصول فوق اكنون در قيمتهاي بالاي تاريخي خود معامله ميشوند، پيشبيني شما از آينده قيمت اين دو محصول چيست؟
قيمت متانول به تازگي هيچ رشدي نداشته و به نظر ما پايين هم هست. زيرا طي 6 سال گذشته در مقطعي به 600 دلار در هر تن نيز رسيده بود و فكر ميكنم در حال حاضر در كف قيمت خود(350 دلار) به سر ميبرد.
اما قيمت اوره به علت رشد تقاضاي آن بالا است و البته از ديدگاه كارشناسي اكنون بين قيمت اوره، آمونياك و نفت تناسب منطقي برقرار است.
علاوه بر اين، كاهش قيمت اوره، در سودآوري شركتهاي ما در بلندمدت تاثير چنداني ندارد؛ زيرا واحدهاي توليدكننده، در سالهاي اول بهرهبرداري هستند و به زودي حجم توليد بيشتري خواهند داشت كه حتي اگر قيمت اوره به نصف هم برسد، با افزايش ظرفيت ميتوانند سود فعلي خود را حفظ كنند.
برخي معتقدند ارزشگذاري پرديس و زاگرس در محدوده سهميليارد دلار به مراتب دور از ارزش جايگزيني آنها و تنها به علت قيمت بالاي فروش محصول حاصل شده است. نظر شما در برابر اين ديدگاه چيست؟
هزينه مالي ايجاد چنين پروژههايي در حال حاضر بسيار بالا خواهد بود. به عبارتي ديگر، حتي اگر هزينه اوليه سرمايهگذاري نيز كم باشد، با در نظر گرفتن خواب سرمايه و يك دوره دست كم پنج تا 6 ساله براي ايجاد چنين واحدهايي و نيز ديگر محدوديتها در تامين تجهيزات لازم به سرمايهگذاري بالايي نياز است. بنابراين، ارزشگذاري بازار براي اين شركتها خيلي هم دور از انتظار نيست.
شركتهاي زيرمجموعه شما قيمت گاز مصرفي را در محدوده 700 ريال در هر متر مكعب برآورد كردهاند، آيا اين رقم تاكنون با دولت قطعي شده و در صورت اجراي فاز جديد تحول، آسيبپذيري از تغيير قيمت گاز را تا چه حد ارزيابي ميكنيد؟
به نظر ما قيمت گازي كه براي پتروشيميها در نظر گرفته شده بسيار گرانتر از قيمتي است كه كشورهايي شبيه قطر، كويت و عربستان به واحدهاي توليدي خود ميدهند.بر اين اساس، در جلسههايي كه با رييس مجلس و وزير نفت داشتيم در زمينه تثبيت قيمت خوراك براي پنج سال و عدم افزايش نرخ خوراك استدلالهايي مطرح كرديم كه به نظر ميرسد از سوي آنان پذيرفته شده و در حال برنامهريزي براي انجام آنها هستند و اين امر به احتمال زياد در قانون بودجه قطعيت خواهد يافت. بنابراين، بابت قيمت گاز مصرفي تهديدي متوجه واحدهاي مجموعه نخواهد شد.هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
سرمایه پتروشیمی مروارید (سهامی خاص) مبلغ یکصد میلیارد ریال منقسم به یکصد میلیون هم یک هزار ریالی است و سهامداران آن به شرح ذیل می باشند:
1- صندوق ذخیره فرهنگیان تعداد 998/999/48 سهم
2- شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی تعداد 000/000/17 سهم
3- صندوقهای بازنشستگی, پس انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت تعداد 000/000/17 سهم
4- شرکت سرمایه گذاری غدیر تعداد 000/000/17 سهمهیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
پتروشیمی پردیس یا چاپ اسکناس!
چاپ
۱۶ آذر ۱۳۹۰
سیگنال بورس : پتروشیمی پردیس یکی از پر بازده ترین های بورس است از این نظر که از 100% فروش این شرکت حدودا 60% مبلغ آن سود خالص است.
سال مالی شرکت منتهی به آذر ماه است.
پیش بینی سود شرکت برای سال مالی جاری 496 میلیارد تومان یعنی به ازای هر سهم 496 تومان است که 75% آن را 9 ماهه پوشش داده است.
نکته جالب در گزارش پیش بینی نرخ تسعیر ارز برای پاییز است که شرکت 1100 تومان در نظر گرفته است.
81% از تولیدات به خارج صادر می شود و 100% مواد اولیه از داخل تامین می شود که مزیت بسیار بزرگی برای شرکت است.
پیش بینی شرکت تولید 2.9 میلیون تن اوره و آمونیاک است.
شرکت 1.25 میلیارد متر مکعب گاز مصرف می کنید که تغییر در نرخ گاز مصرفی می تواند اثر مستقیمی بر درآمد شرکت داشته باشد. مبلغ این میزان مصرف در سال جاری در حدود 91 میلیارد تومان است.
شرکت نفت و گاز پارسیان با بیش از 70% از سهامداران عمده این شرکت است (زیر مجموعه سرمایه گذاری غدیر)
شرکت پتروشیمی پردیس در راستای تنوع بخشیدن به محصولات خود و ارتقای ارزش شرکت، طرحهای توسعه متعددی را در دست اقدام دارد. اهم طرحهای توسعه شرکت عبارتند از:
طرح استحصال آرگون از گاز سوخت به ظرفیت اسمی 9000 تن آرگون درسال و همچنین بازیافت هیدروژن همراه جهت افزایش 6% درصد ظرفیت اسمی واحد آمونیاک طرح احداث واحد کریستال ملامین با خوراک اوره تولیدی مجتمع به ظرفیت اسمی 40 هزار تن در سال
tsesignal.com
نظر
-
گزارش کرمانشا هم اومد رو کدال تقریبا تعدیلی مثل شاراک داده (-:
///
نظر
-
کرمانشا و شاراک گزارش 8 ماهه و تعدیل دادن به نظرتون بعدیش کدومه ما فردا رو هوا بزنیم و بخریم؟؟؟؟؟ :d///
نظر
-
شیطونه میگه فردا پتروشیمی خارک رو بخرم شاید بعدیش اون باشه =)) شاید هم شیراز باشه (-: من فردا یکی از این دو تا رو میخرم :d
البته با توجه به اشاره ای که مهران عزیز کردن گویا بعدیش شصفها هست و صحبت از سود 95 تومنی کردن ;)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/12/11, 23:55.///
نظر
نظر