در اصل توسط بابک 52 پست شده است
View Post
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
///
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postتو روزنامه دنیای اقتصاد که خبر از کاهش قیمت لاستیک در سال اینده دیدم منتها دقیق نخوندم شاید وعده بوده واجب شد برم بخونم
قراره 100تومان هم در مجمع تقسیم کنه و برنامه یه افزایش سرمایه دیگه هم داره که البته زمانش معلوم نیست.
پیشنهاد خرید نبود البته فقط گفتم حواستون باشه چون از اون سهم هاست که یه هو میپره......درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
رتکو از سهم های بسیار مورد علاقه منه
شاید کسی به اندازه من به این سهم ورود و خروج نداشته باشه
در یکی دو سال اخیر زیاد وارد و خارجش شدم ولی یه مدته روش فعال نیستم
اخرین بار فکر کنم با میثم باهم خریدیم حدود 250 که کف تاریخشم بود...... و یه نوسانکی داد.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postرتکو از سهم های بسیار مورد علاقه منه
شاید کسی به اندازه من به این سهم ورود و خروج نداشته باشه
در یکی دو سال اخیر زیاد وارد و خارجش شدم ولی یه مدته روش فعال نیستم
اخرین بار فکر کنم با میثم باهم خریدیم حدود 250 که کف تاریخشم بود...... و یه نوسانکی داد.
من دو روز پیش میخواستمش (روی 270) منتها طمع کردم بیمه کوثر صف خریدش کرد . بیمه کوثر هم میانگینش همین محدوده هاست ولی به چی فکر میکنه که وارد شده ؟؟ شاید به افزایش سرمایه سهم فک میکنه.
رتکو افزایش سرمایه 230 درصدی رو در دستور کار داره که 100 درصدش از انباشتست ولی زمانش فعلا معلوم نیست///
نظر
-
-
در حال حاضر شاهد معاملات مثبت نماد سخزر هستيم
با توجه به اوضاع بنيادي مناسب و اعلام سود 57 توماني براي سال مالي آينده در قيمتهاي فعلي كم ريسك ارزيابي ميشود
http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...27029014085707یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
نظر