پیشنهاد خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد110
    عضو عادی
    • Feb 2011
    • 95

در اصل توسط رضا احدی پست شده است
    خبهمن
    در خرید نباید احساسی عمل کرد

نظر

• khademi1350
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 583

ولصنم

ليزينگ صنعت و معدن 100 ميليارد توماني مي شود

PostDateIconدوشنبه, 12 اردیبهشت 1390 ساعت 11:57 |

شركت بورسي ليزينگ صنعت و معدن با اعمال افزايش سرمايه 60 ميليارد توماني در روزهاي

آينده ،سرمايه اسمي خود را به 100 ميليارد تومان مي رساند.

به گزارش خبرنگار اقتصادي فارس، اين شركت كه هم اكنون 40 ميليارد تومان سرمايه اسمي دارد مجوز افزايش سرمايه 60 ميليارد توماني را از اداره نظارت بر بازار اوليه سازمان بورس دريافت كرد تا طي 60 روز آينده با برگزاري مجمع فوق العاده ايي سرمايه خود را به 100 ميليارد تومان افزايش دهد.

اين افزايش سرمايه از محل آورده نقدي سهامداران و مطالبات لحاظ شده و به منظور ايفاي تعهدات بانك صنعت و معدن و تامين نقدينگي جهت حفظ عمليات ليزينگ انجام مي شود.

80 درصد از انباشته و 20 درصد آورده سهامداران مبارک کسانی که خریدند

نظر

• hosein
        عضو جدید
        • Mar 2011
        • 16

هر چیزی در این شرایط هیحانی بخرید سود کرده اید. دلی از وبوعلی غاقل نشید.

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

خرید رپارس رو برای فردا قویا پیشنهاد میکنم(میان مدت 1500)

نظر

• arak_bourse
            کاربر فعال
            • Nov 2010
            • 3802

در اصل توسط pani پست شده است View Post
            خرید رپارس رو برای فردا قویا پیشنهاد میکنم(میان مدت 1500)
            پاني عزيز اتفاقا دوستم در كارگزاري امروز اين سهم رو پيشنهاد داد. گفته باشم هر سهمي اين دوست من گفته تا حالا من ضرر نكردم. مگر اينكه خودم عجله مرده باشم و زود ردش كرده باشم. منتهي امروز كمي مردد بودم براي خريد. چون بازار رو دستي مثبت كرده بودند. راستي چرا يه دفعه از 1400 تا 1000 رنج كشيده بود. قضيه چي بوده؟
            تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
              پاني عزيز اتفاقا دوستم در كارگزاري امروز اين سهم رو پيشنهاد داد. گفته باشم هر سهمي اين دوست من گفته تا حالا من ضرر نكردم. مگر اينكه خودم عجله مرده باشم و زود ردش كرده باشم. منتهي امروز كمي مردد بودم براي خريد. چون بازار رو دستي مثبت كرده بودند. راستي چرا يه دفعه از 1400 تا 1000 رنج كشيده بود. قضيه چي بوده؟
              با سلام
              بازار هیجانی و نوسانگیری
              بنظر من از این سهم فعلا بنیادی بهتر پیدا نمیشه.شاید در یک اتفاق فردا تو رنج منفی هم معامله بشه (960-1000) ولی ذره ای از ارزش سهم و اهداف بسیار بالایی که داره کم نمیکنه
              با رپارس خیلی موافقم.میان مدت (3ماهه)1500

نظر

• mohseni1353
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1010

پاني جان با سلام به نظر شما فاراك يا صدرا را با رپارس عوض كنم؟

نظر

• محمد110
                  عضو عادی
                  • Feb 2011
                  • 95

وساپا
                  فملی
                  خصدرا

نظر

• khademi1350
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 583

وبانک سهم ارزشمندی که امروز منفی هم بود و فردا هر لحظه انتظار صف خرید را می کشد
                    ودی سهم ارزشمندی که با توجه به کم شدن شناور سهم انتظار دیدن قیمت های بالای 300 را می کشد
                    شبریز با توجه به بورس بنزین این سهم دیگه باید قیمت های 400 را انتظار بکشد
                    وسپه

نظر

• جعفرزاده
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 5833

رپارس اگر زیر قیمت 985 تومان معامله شود خطرناک میشود حسن . در مجمع شرکت اکثر سهامداران از بالا بودن p/e گله مند بودند . باتشکر

نظر

• shade
                        عضو عادی
                        • Apr 2011
                        • 52

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post

سلام

اینو آوردم بالا تا تنها یک چیزی از دوستان بپرسم

در نماد کابل سازی تک تقریبا تمام دوستان بنیادی کار نظری منفی بر روی سهم داشتن.زمانی که قیمت سهم 397 تومن بود یعنی 48 روز پیش!

الان بر اساس قواعد تکنیکالی که من اونموقع دیده بودم قیمت آخرین معامله سهم شده 501 تومن یعنی فعلا 27% گین.(کاری به حجم معاملات ندارم فعلا )

خوب حالا سوال؟

من تکنیکالیست از کدوم قاعده تکنیکال به این قضیه پی بردم؟

هدفم از این سوال تنها برای دوستان تازه کاره تا یکی از قواعد بسیار مطمئن سودآوری رو که بهش ایمان 100% دارم رو بیان کنم ;)

استاد پناهی عزیز با سلام . تو بازه 1/5 ساله حداقل و حداکثر 370 و 624 . ابتدا از 390 صعودی شده و بعد اصلاح 50 درصدی ( 500 تومن ) و بعد گپ امتداد و دوباره تقریبا به همان اندازه قبل از گپ نزولی شده . رشد سهم در سال قبل منفی بوده .فک کنم منظور گپ امتداد و برابری دو طرف گپ و منفی بودن رشد سال گذشته . و تکرار مجدد صعود قبل از اصلاح بوده . اگر ممکن است تصحیح و راهنمایی بفرمایید . منتظر درس شما هستیم استاد .

نظر

• جعفرزاده
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 5833

خرید سهم برای فردا توصیه نمیشود احتمال ریزش شاخص و اکثر شرکتهای مطرح وجوددارد . البته برای افرادی که در این بازار ریسک نمی کنند.

نظر

• farhad61
                            عضو فعال
                            • Aug 2025
                            • 512

سلام
                            گروه صنایع بهشر (وصنا) با برخورد به کف کانال صعودی خودش در حوال 200 تومن و برگشت مثبت گزینه خوبی واسه خرید میتونه یاشه قیمت در موج دوم صعودی دیمارک قرار دارد
                            سیمان فارس و خوزستان با برخورد با میانگین 200 روزه و برگشت مثبت و کف کانال سعودی در 117 تومن هم در ابتدای استارت برای رشد قرار داره
                            گاز لوله هم واسه یه نوسان گیری 6 الی8 درصدی در قیمت مناسبی قرار داره
                            سرمایه گذاری غدیر بعد از افزایش سرمایه در حال حاضر گزینه خوبی واسه ورود به سهم هست (فرصت ورود به این سهم رو از دست ندین) در حال حاضر در کندل 5 صعودی دیمارک هستیم
                            کابل شهید قندی هم بعد از تصحیح مناسب در ابتدای حرکت صعودی خودش قرار داره حجم نزدیک به 4میلیونی این سهم موید بر شناسایی سرمایه گذاران به عموان سهم مناسب هست
                            سیمان غرب با تصحیح مناسب در ابتدای سیکل زمانی صعودی خودش قرار داره و گزنه مناسبی برای انتخاب هست سهم در کندل 1 صعودی دیمارک هست
                            لیزینگ صنعت و معدن هم در ابتدای سیکل زمانی و قیمتی خودش هست و با برخورد با میانگین 200 روزه و برگشت مناسب گزینه مناسبی هست
                            ایران کارت هم واسه یه نوسان گیری 5 الی 7 درصدی تا حوالی 109 الی 111 مناسبه
                            سرمایه گذاری اعتبار ایران با برخورد به کف کانال صعودی خودش و برگشت قیمت گزینه خوبی واسه خرید هست اواین مقاومت 226 تومن که قیمت میانگین دوش رو داره . سهم در ابتدای سیکل زمانی صعودی خودش هست
                            کویر تایر بعد از تصحیح می که داشته گزینه خوبی واسه همراهی سهم تا قیمت 190 تومن هست که مقاومت محکمیه
                            مارگیرین بعد از تصحیح مناسبی که داشته و با برخورد به سقف کنالا قیمتی که الان به یک حمایت تبدیل شده برگشت مناسبی داشته و گزینه مناسبی اسه خرید میتونه یاشه
                            مهرکام پارس با برخورد به کف کنال قیمتی خودش در 83 وبرگشت مناسب میتونه سهم خوبی تا قیمت 95 ( 11 درصد سود ) در مرحله اول باشه
                            پارس خزر ه مبا برخورد به میانگین 200 روزه خودش در حال سرو کله زدن واسه صعود هست اولین مقاومت 217 و بعد 238 تومن هست
                            کاشی پارس هم در کف کنالا قیمت صعودی خودش هست و اولین مقاومتش هم 126 تومن هست که اگه رد کنه حالا حالا ها جای رشد داره
                            پارس توشه هم با برخورد با سقف کانال صعودی ک هدر حال حاضر به عنوان کف کانال واسه ریزش سهم حساب میشه اولین مقاومت هست
                            لاستیک سهند در کف قیمتی خودش هست و اولین مقاومت 228 تومن و بعد 238 هست
                            سرمایه گذاری سپه با برخورد با قیمت میانگین در کانال عودی در قیمت 147 تومن در حال آماده برای صعود مجدد هست اولین مقاومت 160 و بعد 164 هست
                            سرمایهبا برخورد به کفباند بولینگر و تصحیح مناسب در ابتدای موج صعودی دیمارک قرار داره اولین مقاومت 259 تومن معادل 100درصد فیبو هست

امیدوارم این اطلاعات بتونه شما رو در خرید سهم بعدی کمک کنه
                            فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                            قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• محمد110
                              عضو عادی
                              • Feb 2011
                              • 95

تبدیل خبهمن به وساپا

نظر

• farhad61
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 512

قند پیرانشهر یه سگنال خرید توی این موج سعودیش داده اولین مقاومت هم میتونه 640 باشه
                                فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                                قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

در حال کار...
                                X