کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چی بگم به خدا این بازار مایه خجالت و شرم شده به قول بچه ها باید پیشنهاد فروش داد نه خرید اصلا بازار دیگه تحلیل و منطق سرش نمیشه صف فروش فاسمین و معامله کچاد و صف فروش غدیر و...از اون معاملات عجیب ومسخره و بی منطقه تو این قیمت ها واقعا بورس شدیدا بیماره و درمونده ولی بازبه نظرم نمرده و میشه به دادش رسید و درمونش کرد ولی وای از اون روزی که دیر بشه
الان جوری شده که بازار تحلیلی رو بر نمیتابه و بصورت کلی و بر آیندی به شاخص نگاه کنی متوجه ریزش شاخص به کانال 21 هزار خواهی شد و اگر این قیمتها رو مد نظر قرار میدم واسه اینه که بدونم تو این بازار نباید سهمی خرید مگر خیلی حرفه ای باشی که معمولا هم اکثرا آماتور هستند ولی اوضاع اقتصادی و سیاسی فعلا داغونه و این یعنی سایپا باید بشه 70 تومان ...فولاد باید بشه 150 چون سود سال آینده خیلی از شرکتها کم خواهد شد و کاهش سود باعث کاهش پی به ای میشود و من با تجربه ای که از سال 2008 دارم الان وضعیت فعلی ما مثل وضعیت اون زمان غربیها ست اونا سهامشون از چه قیمتهایی به چه قیمتهایی رسید !؟ ما هم همان مسیر را خواهیم رفت به اضافه تحریم ..مملکتی که مردمش فقیر بشن خونه که نمیخرن هیچی خونه که ساخته نمیشه هیچی ماشین نمیتونن بخرن و مصرف مواد اولیه در یک رکود اقتصادی میخوابه و اتفاق امریکا اینجا میافته ..بانکها یکی بعد از دیگری ورشکست میشن و مردم بی پول تر و فقط دلالها این وسط وضعیتشون خوب میشه که اونم به نظرم پول حرومه
اینه که میگم بازار تا یه ریزش اساسی نکنه نمیتونه برگرده و زمانی برخواهد گشت که چرخ اقتصادی بچرخه و به نظرم این اتفاق بعد از انتخابات ریاست جمهوری بیافتد شاید خیلی بهتر و شاید خیلی بدتر
دوستان من یک ناشی هستم (البته نسبت به شما وگرنه نسبت به افراد عادی وبی خبر ازبورس یک چیزهایی بلدم هرچند آنراهم کمی شک دارم چون خیلی هایشان می دانند چیز خوبی نیست) وقصد خرید سهام را دارم رای یک دوره دوماهه
آیا خرید را صلاح می دانید ؟
ساختمانی ها را می گویند پی برای اشان خوبه .
سهم های معدنی را هم خوب می گویند .
برخی دیگرهم می گویند سهم هایی که افت خوبی را دراین یکماه کرده اند رابخر .
ویکی دیگه میگه چه کارداری بخر وبرو اگر بازار بالا بره همشون باهم بالا می روند .
وبرخی هم می گویند گور بابای سهم . که شما فرار کن .
برخی نیز از بازار آتی حرف می زنند وسودهای خوب در آنجا
می گویند برو ببین در تالارهایشان چه خبراست وچه تعداد بازدید کننده و ..
البته آنجا هم خیلی ها می نالند و خود سازمان بورس هم در آنجا یک دستی بر... دارد .
برخی هم نقدی را خوب می دانند اگر پول داری چون خیلی مزایا می گویند دارد .
برخی نیز می گویند که دولت داره همه را بازی می ده و پایین می آید .
وبانک مرکزی ودولت خیلی قوی هستند .
کلهم اساتید پیشنهاد دهنده خرید چه سهم هایی را مد نظردارند .
سهم های دلاری (صاراتی ها)
با پی برای پایین
مواد غذایی و با سهم هایی با امکان تعدیل + وبا پوشش های مناسب
سایر گزینه ها
ویا هیچکدام (البته هیچکدام که نمیشه .(همان نرخ بانکی میشه )
فعلا یا قندی یا نقد ..... نقد بودن بهترین ...........که سر فرصت خرید یه سهم رو اون هم برای نوسان ....... حتوکا و توریل اگه امروز برنگردن منفی فردا جذاب میشن برای یه نوسان 8 درصدی .......
البته برای اونایی که نقد هستن سهم زیاده در موقع برگشت بازار برای نوسان ......باز هم به نظر فردا برای خرید بهتر از امروز باشه ........
در بین سیمانی ها نیم نگاهی هم به سنیر داشته باشین...
شناور و سرمایش خیلی پایینه و صادرات هم داره که با توجه به سرمایه پایینش با افزایش نرخ ارز تاثیر زیادی در سودش میزاره
تنها سیمانی هست که 3روزه 4درصدهاشو پر میکنه!
معمولا حجم معاملاتش پایینه و شناور ناچیزی داره
احتمالا امروز هم توسعه غدیر عرضه کننده بوده
فکر کنم کمترین سرمایه در بین سیمانی هارو داره
فعلا یا قندی یا نقد ..... نقد بودن بهترین ...........که سر فرصت خرید یه سهم رو اون هم برای نوسان ....... حتوکا و توریل اگه امروز برنگردن منفی فردا جذاب میشن برای یه نوسان 8 درصدی .......
البته برای اونایی که نقد هستن سهم زیاده در موقع برگشت بازار برای نوسان ......باز هم به نظر فردا برای خرید بهتر از امروز باشه ........
ق
قیمتش که کف رو سوراخ کرده .........همه دیگه امروز به ضرر دادن رفت .......یه ده درصد میتونه بده ....البته این همگروهی هاش هم برگردن ........خرید پله ای خوبه ........تا 1250 شاید پایین بیاد ......
تنها سیمانی هست که 3روزه 4درصدهاشو پر میکنه!
معمولا حجم معاملاتش پایینه و شناور ناچیزی داره
احتمالا امروز هم توسعه غدیر عرضه کننده بوده
فکر کنم کمترین سرمایه در بین سیمانی هارو داره
سلام
علتش قبلا گفته شده
سرمایه پایین که کمترین سرمایه در بین سیمانی هاست
و شناور بسیار کم
همین مقدار عرضه رو هم توسعه غدیر داره میده
همچنین به دلیل سرمایه پایینش و دست کسی به اون صورت سهم نیست و داشتن صادرات رشد نرخ ارز میتونه تاثیر جهشی در سودش بزاره
البته اگر قصد خرید داشتین در محدوده 350 خوب بود
نظر