کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ثشرق با دید مجمع و خرید زیر۱۸۵
کساوه با دید تعدیل سود در گزارش ۶ماهه و خرید محدوده ۳۰۰
سدور با دید افزایش نرخ سیمان و خرید زیر۴۳۰
کمنگنز با دید افزایش سرمایه و خرید زیر۲۲۰۰
شپدیس با دید تعدیل سود در گزارش ۹ ماهه و خرید زیر ۳۸۵۰
بموتو با دید مجمع و خرید زیر۳۰۰
هر۶سهم را میتوان در قیمت گفته شده خرید و امروز هم فرصت دادند.روزهای بعدی هم بیشترشون فرصت خواهد داد.
گوشه ای از سبد رو به قندها اختصاص بدید
رالی خوبی با افزایش رسمی قیمت شکر کارخانه و تعدیلهای عالی در پیش دارند
در این گروه سهام پر پتانسیل و پربازده کم نیستند بنا به هر سلیقه ای
سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
گوشه ای از سبد رو به قندها اختصاص بدید
رالی خوبی با افزایش رسمی قیمت شکر کارخانه و تعدیلهای عالی در پیش دارند
در این گروه سهام پر پتانسیل و پربازده کم نیستند بنا به هر سلیقه ای
نشده میثم ولی تو باورت میشه توی یکسال آتی قیمت هر کالایی(نه با شدت تقاضای قند) ثابت بمونه؟
کافیه یکی از کارخونه قندا اعتصاب کنه. خیلی راحت افزایش نرخ بهش میدن.
الان رسم شده هر صنفی که وضعش خرابه یه اعتصاب میکنه و سریع افزایش نرخ میگیره. آخرین نمونش، صنف کامیوندارا بودن
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
سلام- این خارزم چند وقته ذهن منو مشغول کرده... وقتی سابقه معاملاتشو می بینم پارسال همین موقع 180 بوده تقریبا... و تا یک شنبه که نماد حق تقدم آن بسته شود فکر کنم قیمت 120 تومان بشود... به نظرتون این سهم کم ریسک است؟ 100% نقدم !!
هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...
شسم خوراک سفته بازیه
چارتش پره از این حرکتای یه دفه ای
به نظر نمیاد روز خوبی برای سفته بازی باشه امروز ......شاید هم سفته بازی ........شاید تعدیلی چیزی داره ........البته نگاه میکنیم فقط ....زیان انباشتش بالاست ولی خوب چون سرمایش کمه قابل جبران هست ........به ریسکش نمیارزه خرید ........یعنی شاید بالای 20 درصد دیگه بده ولی با ریسک....
نظر