کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
داداش مصطفی پیشنهاد مال وقت هاییه که سهم صف فروشه و با جرات بیای پیشنهاد خرید بدی نه الان;)
مثل واتی 119 تومانی، کاذر 99 تومانی، کروی 250 تومانی، کسعدی 177 تومانی، غمارگ 160 تومانی، غگل 1100 تومانی و...
اینهایی که گفتم چندتا از بهترین بچه های سایت پیشنهادش رو داده بودند البته به جز کروی که مال خودم بود:d
میثم جان کروی هم بد نیست، کسعدی هم همین طور
من هنوز روی هر دو اینها کاملا مثبت هستم و به نظرم فرصت خرید دارند میدهند
کروی هیچی نداره بابا از خودش ......هر چی داره از زیر مجموعه هاش داره .....داشتم این سهمو ......البته میتونه بره بالا قیمتش ولی دیگه وارد این جور سهم ها نمیشم ....فاسیمن و فسرب بهترن از خود کروی .......
کروی هیچی نداره بابا از خودش ......هر چی داره از زیر مجموعه هاش داره .....داشتم این سهمو ......البته میتونه بره بالا قیمتش ولی دیگه وارد این جور سهم ها نمیشم ....فاسیمن و فسرب بهترن از خود کروی .......
میثم جان کلا تو این گروه همشون خوبن ولی کلا بهتره وارد زیرمجموعه های کروی شد تا خوده کروی...تو گروه روی باما و بافقو همیشه روونتر از بقیه دیدم.یعنی رشداشونم رشده نزولاشونم نزوله.در جا زدن کمتر داریم..یا رومیه رومین یا زنگیه زنگی
نظر