کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستانی که قصد خرید سهام قندی را دارند می توانند با دید دو ماهه یعنی تا پایان ماه رمضان به سبدشان سهام قندی اضافه کنند . مثبت امروز قندی ها در این بازار سراسر منفی یعنی کف قیمتی گروه قندی همین محدوده است .
تا آنجا که حافظه من یاری می کند در سه سال گذشته با رسیدن ماه رمضان و افزایش مصرف قند و شکر در کشورهای اسلامی و هم زمان با افزایش قیمت جهانی شکر سهم های قندی یک گین 100 تا 200 درصد یکی دو ماهه به سهامدارانشان داده اند . دوستان می توانند نمودار سالهای قبل سهام قندی در ماه رمضان را بررسی نمایند تا به این نکته پی ببرند . تاریخ همواره تکرار می شود .
من فقط اینو میدونم هر وقت تو بازاری که شاخص با این شدت نزول می کنه فروشنده سهام های بنیادی باشید فروش با ضرر 20 تا 30 درصد باعث جا موندن از سودهای دو برابری میشه من یک تجربه تلخ و یک تجربه شیرین از این جور بازار دارم
تجربه تلخ من بر می گرده به جو منفی بعد از شکست مذاکرات هسته ای و تشدید تحریم ها توی اوایل ماه آذر بود که به علت نیاز مالی و پاس کردن چک من مجبور شدم سهام های ارزشمندی همچون کرمانشا 724 تومانی در حجم سنگین فولاد 325 تومانی در حجم سنگین کاذر 144 تومان وپترو 94 تومانی در حجم سنگین برای بلند مدت ذوب 250 تومانی فاسمین 642 تومانی مارون 1800 تومانی بفروشم شانس بد من خورد به روزهای منفی بورس سهام هایی که قیمتشون اوایل دی ماه مخصوصا" فولاد به حدود 500 تومان کرمانشاه 940 تومان و ذوب به قیمت های حدود 330 تومان رسید و من ضرر عجیبی کردم
و تجربه شیرین من بر می گرده به زمان حتمی شدن عرضه فارس که آخرین خریدم شرانل 890 تومانی توی روز عرضه فارس بود من تونستم با خرید سهام های بنیادی پالایشگاهی مثل شپنا و شراز و شبندر (خریداری شده از قبل ) ،شیران شکربن شدوص و غمارگ و غبشهر که مدیون سید عزیز هستم و بقیه سهام های معرفی شده توسط دوستان عزیز تو تاپیک های مختلف میانگین سود 2.5 برابری ببرم من که 20 درصد ضرر سرمایه اولیه داشتم این روز ها روزهای طلایی برای سودهای خوب توی بورسه دعواهای سیاسی هیچوقت تمومی نداره و این چیزا فقط فرصت برای سود بچه هاست این فقط اعلام تجربه بنده بود نه پیشنهاد به ورود و نه پیشنهاد به خروج از بورس دارم بچه ها خودشون استاد و آگاه هستن من تنها سهمیو که از دست نداده بودم شبندر بود که با فرصت پیش آمده همشو تبدیل به شیران کردم با راهنمایی سید عزیز
دوستان بیشترین سود را کسانی میکنند که در زمانیکه همه میترسند با تفکر تصمیم میگیرند فرضا کسی فردا شرانل بخرد و 1 سال بخواهد سهم را نگه دارد از دو مجمع 500 تومان سود سهام میگیرد انوقت سهمی با 300 تومان سود برایش 450 تومان حدودا می افتد.اگر شرانل با سود 300 تومان را p/e=4 بدهیم میشود 1200 که اصلا میگوییم این سهم نتواند 1200 را رد کند چقدر سود میشود.3 برابر بله درست میبینید ولی باورتان نمیشود.حال بیایید بگوییم چه چیزی آن را تهدید میکند یعنی مردم ماشین سوار نمیشوند و با الاغ تردد میکنند که کار ایرانول کساد شود.اصلا صادرات هم نکند 250 که میسازد.اقایان من نمیگویم آقای مصری پور هم این نظر را داردکه شرانل امسال 350 میسازد.حال فرض کنید یکبار دیگر اینها افزایش نرخ بگیرند انوقت چه شود.نهایتا هم اگر سال 92 200 تومان سود ساخت سهمی با p/e=2 دارید.اخر یکی بیاید به من حالی کند چطور میخواهد ضرر کند.آن احمقی که می اید 900 میفروشد باید باشد تا یک فرد زرنگ سود کند.حال خود دانید بخرید یا فردا بروید و بفروشید.اصلا اگر تا 700 امد من خودم هستم و باز هم اضافه میکنم.
نظر