کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به دلایلی همچون
افزایش تولید ناشی از پیوستن به خط سراسری اتیلن غرب که مشکل مواد اولیه اش رو برطرف میکنه
بازگشت از بازار پایه به فرابورس و افزایش توجهات به سهم
احتمال تصویب افزایش تخفیف خوراک پتروشیمیهای مایع در مجلس(در صورت تصویب،حداقل قیمت سهم 2500 تومن!)
قیمت حال حاضر سهم 490 تومن----تاریخ 92/03/10
یادگاری بمونه اینجا
به دلایلی همچون
افزایش تولید ناشی از پیوستن به خط سراسری اتیلن غرب که مشکل مواد اولیه اش رو برطرف میکنه
بازگشت از بازار پایه به فرابورس و افزایش توجهات به سهم
احتمال تصویب افزایش تخفیف خوراک پتروشیمیهای مایع در مجلس(در صورت تصویب،حداقل قیمت سهم 2500 تومن!)
قیمت حال حاضر سهم 490 تومن----تاریخ 92/03/10
یادگاری بمونه اینجا
با شما موافقم ولی یه نکته رو بررسی کردم و اون اینه که خوراکشو از پتروشیمی های دیگه میگیره نه از دولت و لازمه تخفیف اینه که دولت به پتروشیمی های دیگه در عوض شکبیر تخفیف خوراک بده. از طرف دیگه مسئولان شرکت بر سر نرخ خوراک بایستی با مجتمع های دیگه به توافق برسند که ظاهرا" عجله ای ندارن. اتصال به خط اتیلن غرب تاثیر زیادی داره ولی من ترجیح میدم تا از این کار مطمئن نشدم وارد سهم نشم و مدام از طریق کارکنان واحدهای شرکت این موضوع رو پیگیری میکنم یعنی پس از اتصال به خط خوراک و قبل از گزارش. ولی سهم بازی تکراری داره میره برای540 بعدش برمیگرده 420 یا حداقل تا حالا که اینطوری بوده و میشه از این نوسانات بهره گرفت که بنده در دفعات قبل اشتباه کردم و رو 540 خالی نکردم که به راحتی تا 420 اومد.
پس دوستان فعلا سنگین وارد نشین و از بازار استفاده کنید به محض دریافت اطلاعات از شرکت بنده همین جا اعلام خواهم کرد تا خرید رو تکمیل کنیم.
با شما موافقم ولی یه نکته رو بررسی کردم و اون اینه که خوراکشو از پتروشیمی های دیگه میگیره نه از دولت و لازمه تخفیف اینه که دولت به پتروشیمی های دیگه در عوض شکبیر تخفیف خوراک بده. از طرف دیگه مسئولان شرکت بر سر نرخ خوراک بایستی با مجتمع های دیگه به توافق برسند که ظاهرا" عجله ای ندارن. اتصال به خط اتیلن غرب تاثیر زیادی داره ولی من ترجیح میدم تا از این کار مطمئن نشدم وارد سهم نشم و مدام از طریق کارکنان واحدهای شرکت این موضوع رو پیگیری میکنم یعنی پس از اتصال به خط خوراک و قبل از گزارش. ولی سهم بازی تکراری داره میره برای540 بعدش برمیگرده 420 یا حداقل تا حالا که اینطوری بوده و میشه از این نوسانات بهره گرفت که بنده در دفعات قبل اشتباه کردم و رو 540 خالی نکردم که به راحتی تا 420 اومد.
پس دوستان فعلا سنگین وارد نشین و از بازار استفاده کنید به محض دریافت اطلاعات از شرکت بنده همین جا اعلام خواهم کرد تا خرید رو تکمیل کنیم.
حمیدجان
بخش اصلی خوراک شرکت از پتروشیمی بوعلی و پتروشیمی بندر امام تامین میشه و این دو تا شرکت هم خوراک مایع هستن.پس اگه این طرح تصویب بشه مشکلی از این بابت تخفیف وجود نداره برا شرکت.
در ضمن خود شکبیر هم بخشی از خوراک پتروشیمی بوعلی رو تامین میکنه.
در مورد نوسان سهم در محدوده 420 تا 540 بهتره این نکته رو یادآوری بکنم که بزودی سهم با محدوده زیر 500 هم کلا خداحافظی میکنه
در کل به هیچ عنوانی نباید پتانسیل سودآوری این شرکتو دست کم گرفت.دو برابر شدن سود خالص شرکت به نسبت سال مالی 90 و همینطور تسویه بدهی 100 میلیارد تومنی شرکت ملی صنایع پتروشیمی و بازپرداخت 62 میلیون یورو بدهی ارزی چیز کمی نیست که بشه براحتی از کنارش گذشت.
اگه اطلاعاتی هم در مورد پتروشیمی سیمرغ (100 درصد متعلق به شکبیر)تونستین از شرکت کسب کنین ما رو هم بی خبر نزارین
ممنون
دوستان حواسشون به قیمتهای جهانی سرب و روی هم باشه
این گروه را به جرات میتوان بدهکارترین گروه به بازار دانست
اخبار خوبی هم داره از حل مشکل تامین خاک به گوش می رسه
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
آقاي مخبرالدوله از بانكي ها كدومشون بهترينن مي خوام سنگين وارد بشم از 100 تا 200 ميليون سهم
=))=))=))
دوست خوبم بیا یه کار بکنیم فقط یه گوشه از اون سرمایه بی نهایتت رو بیار رو گروه لاستیک ما هم به یه نون و نوایی بلکه رسیدیم
چطوره؟!
100 میلیون واسه پتایر و پسهند و پکویر صف بچین :D
نظر