کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
[CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
دوست عزیز به نظر من هدف اول ساراب 780 و عبور از آن مقاومت هدف بعدی 1040 می باشد که احتمالادر سه ماه آینده هر دو هدف را خواهد زد.
[CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
ساراب روز شنبه احتمالا به راحتی قابل خرید باشه ولی احتمالا سکارون فرصت ورود ندهد و لی الویت اول خرید با سکارون است که قیمت آن در کوتاه مدت بالای 1000 تومان خواهد رسید
با تشکر از جنابعالی اگه لطف کنید یه نظر در مورد سبدم بدید ممنون میشم ازتون .
واتی 70%
شکربن 5%
شمواد 10%
شصفها 10%
ساراب 5%
دوست عزیز تبریک میگم سبد بسیار خوبی دارید ولی جای صنعتی لاستیک و سیمان و همچنین غذایی در سبدتان خالی است لذا پیشنهاد می کنم در صورت رسیدن واتی به قیمتهای نزدیک 900 مقدار آن را در سبدتان کم کنید و در صورت باز شدن غبشهر و غمارگ از این دو سهم اضافه کنید و سهمچنین مقداری هم سهام سیمانی از جمله سکارون- سفانو و ساراب و همچنین پکرمان اضافه کنید در ضمن در مورد سهام شمواد هم جانب احتیاط را رعایت کنید چون از جمله سهام سفته بازها است که ممکن است سود 100 ویا حتی 200 درصدی بدهد و ممکن هم برعکس شود.
دوست عزیز تبریک میگم سبد بسیار خوبی دارید ولی جای صنعتی لاستیک و سیمان و همچنین غذایی در سبدتان خالی است لذا پیشنهاد می کنم در صورت رسیدن واتی به قیمتهای نزدیک 900 مقدار آن را در سبدتان کم کنید و در صورت باز شدن غبشهر و غمارگ از این دو سهم اضافه کنید و سهمچنین مقداری هم سهام سیمانی از جمله سکارون- سفانو و ساراب و همچنین پکرمان اضافه کنید در ضمن در مورد سهام شمواد هم جانب احتیاط را رعایت کنید چون از جمله سهام سفته بازها است که ممکن است سود 100 ویا حتی 200 درصدی بدهد و ممکن هم برعکس شود.
بزرگواری کردید که جواب دادید >:D< در مورد شمواد خودم هم تردید داشتم . در ضمن من کربن رو یه سهام لاستیکی میدونستم .
لامپ پارس شهاب :برند معروف روشنایی ایران که در سقف همه خانه ها وجود دارد
سهم سود سال 92 را بسیار محتاطانه 115 تومان اعلام کرده است بدیهی است با توجه به روند سود سازی سهم دادن پی به ای 5 به این سود ارزان فروشی است اما با این پی به ای به قیمت 575 تومان می رسیم از طرفی سود انباشته 345 تومانی سهم اگر پی به ای یک بگیرد به قیمت 915 تومان برای بازگشایی می رسیم
بدیهی است در میان مدت با اعلام عملکرد 9 ماهه و 12 ماهه رشد تا بیش از 1500 تومان دور از انتظار نیست
برای ریسک گریزان بهترین انتخاب است
این هفته احتمالا باز می شود
نظر