پیشنهاد خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MHMN
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 285

شراز کف کف قیمته
    .......................
    پالایشگاه نفت شیراز
    الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ

نظر

• چاردیواری
      عضو عادی
      • Oct 2013
      • 265

در اصل توسط 135918031 پست شده است View Post
      لطفا نظرتون رو در مورد بانک دی ذکر کنید.
      بانکیها جای هیچگونه دلنگرانی ودودلی نداره بانک دی هم باتوجه به سرمایه ی500000000000تومنی فعلی چاره ای جز افزایش سرمایه نداره اون هم ازمحل تجدید ارزیابی داراییهاش که انرا به یک سهم آینده دارتبدیل میکنه(مثل کاری که بانک صادرات کرده)قیمتش هم الان بد نیست وبه دید میان مدت وبلند مدت بایدبه آن نگاه کرد.که قطعاسهامدارش راپشیمان نخواهد کرد.

نظر

• م-مقیمی
        عضو عادی
        • Oct 2013
        • 36

در خصوص شرکت بیمه دی شنیده شد قرار است که افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها داشته باشد همچنین این شرکت تعدیل سود قابل توجهی را هم در برنامه دارد این شنیده ها می افزاید رقم تعدیل سود این شرکت مورد بررسی سازمان بورس بوده اما این شنیده حاکیست که قرار است قراردادهای بیمه اتومبیل های شرکت ایران خودرو به شرکت بیمه دی واگذار شود.

نظر

• khademi1350
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 583

سهام بانکی و خودرویی در ارجحیت خرید و یا تعویض سهام قرار دارند از بین بانکی به ترتیب وانصار وبصادر وتجارت و خودرویی ها هم ورنا و خساپا هرکدام موقعیت خرید بهتری بدهند

نظر

• تکنیکالیست
            عضو فعال
            • May 2012
            • 1101

خرید منفی بشهاب

اکازیون خرید فردا . بررسی شود
            ......

نظر

• siwan
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 520

شیران
              وبشهر
              دارویی( هرکدوم شد)
              پکرمان
              شدوص(وقتی باز شد)
              وبانک
              تمام اونایی که بالا گفتم صعودشون تضمینیه
              سجاد محمدی
              علاقه مند به دانش اقتصاد
              تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه

نظر

• امیر2309
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 2127

نقل از استاد تالار كرج

با سلام

تعداد کثري از دوستان در تماس هايي تلفني تقاضاي سوگلي گروه هايي مختلف را نمودند،

بنده بارها به سوگلي ها اشاره کردم و در صفحات قبل موجود است، متاسفانه بعضي دوستان صفحه اخر مبحث را ميبينند

و در اينجا هم اعلام ميکنم که بنده هيچ يک از سهم هايي که در اين مبحث ميزنم حتي

يک دونه هم ندارم و سر آغاز سرمايه گذاري بنده انشا... از سال 93 آغاز خواهد شد وسرمايه من ، دوستي شما عزيزان است

و بزرگترين سرمايه من محسوب شده و از روي عشق و علاقه تا آنجا که بتوانم و خللي در زندگيم روزمره وارد نکند، صادقانه تلاش

خواهم کرد، و حال به چندين سهم که به ذهنم ميرسد اشاره ميکنم اگر وقت اجازه ياري دهد

گروه پالايشگاهي:

- سوگلي گروه پالايشگاهي شبندر است و بارها اشاره شده است و ليکن شبريز هم به علت سرمايه گذاري سنگين در يک شرکت

پتروشيمي در حوالي 5 برابر سرمايه فعلي خود و طرح توسعه خوب، شبريز را خريدني مي بينم، شبريز خيلي عالي در رشد سود

عملياتي قرار دارد و از طرفي توافقات هستي هم به نفع اين گروه و اجراي طرح مرحله دو هدف مندي به نفع اين گروه تمام خواهد شد

گروه خودرويي:

صدها بار به رنايي 115-120 اشاره کردم، از گروه سايپايي رنا و وساپا زيز خاکي گروه ميباشند و از گروه ايران خودرو خگستر

و حتي خود سايپا و ايران خودرو با توجه به تجديد دارايي در مقطع زماني فعلي فوق العاده ارزنده هستند

و حال دوستاني که خودرويي با بنيادي توپ ميخواهند بخرند، خبهمن بهترين گزينه خريد در 190-200 است و حتي سود انباشته آن

در پايان مالي سال 92 در حوالي به ازاي هر سهم 200 تومان خواهد بود و سود انباشته فعلي ان در حوالي 130 ميباشد

از طرفي خبهمن سرمايه گذاري توپي بعد از فروش بلوک سايپا در بازار انجام داده است و ميتوانند خبهمن را به روزهايي رويايي

خود برساند و در بازار شگفتي بيآفريند

گروه لاستيکي:

در مقطع فعلي پکرمان را ابر قدرت لاستيکي به ديد بلند مدت ميدانم و با آن به ديد مجمع باشيذ

پکرمان در دل خود يک پکرمان ديگري دارد و حتي فراتر از خود پکرمان و انم با تکنولزي جديد و روز

گروه ساختماني:

ثنوسا را بهترين گزينه سرمايه گذاري با سودهاي خود در حد 5-10 درصد سبد مناسب ميدانم، ثنوسا فقط در دل خود به ازاي

هر سهم حوالي 800 تومن ونوين دارد و آينده درخشاني خواهد داشت و قيمت هايي رويايي در سر دارد

و ثشرق را بنده در قيمت هايي 150 صدها بار اعلام کردم و ثشرق سهم فوق العاده عالي به ديد مجمع ميباشد

گروه فلزي:

فايرا زيز خاکي گروه است و گفتني ها در مورد اين سهم گفته شد و راه شيران 600-700 تومني حوالي 3 سال

پيش را ميرود،

و قابل ذکر است که در گروه فلزات، فروشنده وتوکا هم نباشيد

گروه سيماني:

به سوگلي گروه ايلام اشاره کردم در قيمت هايي 600 و تاکيد به ديد بلند مدت دارم

فعلا از خدمت دوستان رفع زحمت ميکنم بايد بروم سرکار و شبکار هستم
                www.mahak-charity.org

نظر

• اقتصاد
                  عضو عادی
                  • Jan 2013
                  • 162

خرید " کبافق" به دلیل برخورد قیمت با حمایت خط روند خود
                  خرید " فملی " به دلیل برخورد با حمایت خط روند خود
                  http://forums.boursy.com/group.php?groupid=13

نظر

• موریس مترلینگ
                    عضو جدید
                    • Aug 2013
                    • 1

کسرا برنامه افزایش سرمایه داره یادتون نره

نظر

• Ali zahedi
                      كاربر فعال
                      • Sep 2012
                      • 676

کبافق یکی از پرپتانسیل سهم های گروه معدنی میباشد که به جهت شارپ بودن همواره مورد توجه سهامداران بوده است .
                      همینک سهم به لحاظ وضعیت اسیلاتور واندیکاتورها مطلوب نیست . اما به لحاظ قیمتی در سطح بسیار مهم حمایتی قرار دارد . سهم همینک روی محل تلاقی حمایت 2040 و ترندلاین صعودی خود قرار دارد و باندپایین بولینگر را نیز تاچ کرده است .
                      خرید سهم با رعایت حد ضرر 2000 تومان ریسک چندانی ندارد . اما در صورت رشد سهم مهمترین مقاومت سهم 2280 ( تلاقی فیبوی 38% و سقف قبلی ) و سایر سطوح مقاومتی 2390 و نهایتا 2600 میباشند .

نظر

• rezatehrani
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 336

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
                        با سلام

تعداد کثري از دوستان در تماس هايي تلفني تقاضاي سوگلي گروه هايي مختلف را نمودند،

بنده بارها به سوگلي ها اشاره کردم و در صفحات قبل موجود است، متاسفانه بعضي دوستان صفحه اخر مبحث را ميبينند

و در اينجا هم اعلام ميکنم که بنده هيچ يک از سهم هايي که در اين مبحث ميزنم حتي

يک دونه هم ندارم و سر آغاز سرمايه گذاري بنده انشا... از سال 93 آغاز خواهد شد وسرمايه من ، دوستي شما عزيزان است

و بزرگترين سرمايه من محسوب شده و از روي عشق و علاقه تا آنجا که بتوانم و خللي در زندگيم روزمره وارد نکند، صادقانه تلاش

خواهم کرد، و حال به چندين سهم که به ذهنم ميرسد اشاره ميکنم اگر وقت اجازه ياري دهد

گروه پالايشگاهي:

- سوگلي گروه پالايشگاهي شبندر است و بارها اشاره شده است و ليکن شبريز هم به علت سرمايه گذاري سنگين در يک شرکت

پتروشيمي در حوالي 5 برابر سرمايه فعلي خود و طرح توسعه خوب، شبريز را خريدني مي بينم، شبريز خيلي عالي در رشد سود

عملياتي قرار دارد و از طرفي توافقات هستي هم به نفع اين گروه و اجراي طرح مرحله دو هدف مندي به نفع اين گروه تمام خواهد شد

گروه خودرويي:

صدها بار به رنايي 115-120 اشاره کردم، از گروه سايپايي رنا و وساپا زيز خاکي گروه ميباشند و از گروه ايران خودرو خگستر

و حتي خود سايپا و ايران خودرو با توجه به تجديد دارايي در مقطع زماني فعلي فوق العاده ارزنده هستند

و حال دوستاني که خودرويي با بنيادي توپ ميخواهند بخرند، خبهمن بهترين گزينه خريد در 190-200 است و حتي سود انباشته آن

در پايان مالي سال 92 در حوالي به ازاي هر سهم 200 تومان خواهد بود و سود انباشته فعلي ان در حوالي 130 ميباشد

از طرفي خبهمن سرمايه گذاري توپي بعد از فروش بلوک سايپا در بازار انجام داده است و ميتوانند خبهمن را به روزهايي رويايي

خود برساند و در بازار شگفتي بيآفريند

گروه لاستيکي:

در مقطع فعلي پکرمان را ابر قدرت لاستيکي به ديد بلند مدت ميدانم و با آن به ديد مجمع باشيذ

پکرمان در دل خود يک پکرمان ديگري دارد و حتي فراتر از خود پکرمان و انم با تکنولزي جديد و روز

گروه ساختماني:

ثنوسا را بهترين گزينه سرمايه گذاري با سودهاي خود در حد 5-10 درصد سبد مناسب ميدانم، ثنوسا فقط در دل خود به ازاي

هر سهم حوالي 800 تومن ونوين دارد و آينده درخشاني خواهد داشت و قيمت هايي رويايي در سر دارد

و ثشرق را بنده در قيمت هايي 150 صدها بار اعلام کردم و ثشرق سهم فوق العاده عالي به ديد مجمع ميباشد

گروه فلزي:

فايرا زيز خاکي گروه است و گفتني ها در مورد اين سهم گفته شد و راه شيران 600-700 تومني حوالي 3 سال

پيش را ميرود،

و قابل ذکر است که در گروه فلزات، فروشنده وتوکا هم نباشيد

گروه سيماني:

به سوگلي گروه ايلام اشاره کردم در قيمت هايي 600 و تاکيد به ديد بلند مدت دارم

فعلا از خدمت دوستان رفع زحمت ميکنم بايد بروم سرکار و شبکار هستم

نظر

• khademi1350
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 583

وانصار اگر حقوقی اجازه خرید بدهد دیروز بیشتر از نیمی از سهام معامله شده را خودش جمع کرد

نظر

• Nikooravesh
                            عضو عادی
                            • Oct 2012
                            • 282

وتوشه امروز روند مثبت رو كه تازه شروع كرده ادامه ميده بنظرم با بسته شدن غبشهر وغمارگ بايد وتوشه _ وسپه _وبشهر مثبت معامله بشند.

نظر

• رهگذار
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 433

رتکو اخرین فرصت ها را داره میده
                              کلیه نظراتم شخصی است.

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493