کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
2 سهم به نظرم خریدش به دید 3 ماهه...بالاتریین گین را نسبت به بازار بده.....1..خچرخش...افزایش سرمایه بالا 300 درصدی...شناور فوق العاده کم...و..جمع شده.......2....شفارس....افزایش سرمایه 563 درصدی....ثبت خیلی سریع...مثل افزایش های قبلیش....شناور بسیار کم.....قرار داشتن تو گروه پترو که عموما با قیمت اسمی فاصله زیادی دارن.. ...البته...خرید فقط تو منفی و پله ایی توصیه میشه.......23 اذر 94.....توکل به خدا..
امروز درصد منفی 40 تا خچرخش اضاف شد.خدا پدر فروشند را بیامرزه......شفارس هم که خوب شد دیروز پله 1.... 60تا خریدم.کاش 100 تا میگرفتم...بسوزه پدر ترس......خکمک هم امروز یه مقدار گرفتم.......این خکمک یه بازی درست حسابی داره....تو واچ باشه ضرر نداره......سمت ساختمانیا نمیرم....میترسم بلای سیمانی ها سرشون بیاد....راحت منفی میشن...سخت مثبت.......
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
والا با ساختمانیا کار ندارم...جناب سامان و حیدر بهتر میتونن راهنمایی کنن
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
خپارس كه كم مونده صف فروش شه!!! تعداد خريدار فروشنده نشون ميده فروشنده حجم بالا داره ولي ديروز درست برعكس بود. كه نشون ميده فعلا نوسانگيري كوتاه مدت بهتره، حداقل روي سهمايي كه بنيادي قوي ندارن.
خپارس كه كم مونده صف فروش شه!!! تعداد خريدار فروشنده نشون ميده فروشنده حجم بالا داره ولي ديروز درست برعكس بود. كه نشون ميده فعلا نوسانگيري كوتاه مدت بهتره، حداقل روي سهمايي كه بنيادي قوي ندارن.
ميشه چند تا سهم بنيادي بفرماييد كه اوضاعشون خوب باشه
حدود 6 ماه 20 تا25 درصد افت داشته دوست عزيز مطمئن باش اگه خپارس بياد پايين پارسان در امان نميمونه ما همه تو يه كشتي هستيم شما هم عوض تخريب سهام ديگران سهام خودتونوتبليغ كنيد
حدود 6 ماه 20 تا25 درصد افت داشته دوست عزيز مطمئن باش اگه خپارس بياد پايين پارسان در امان نميمونه ما همه تو يه كشتي هستيم شما هم عوض تخريب سهام ديگران سهام خودتونوتبليغ كنيد
محاسبه شما اشتباه هست! چون پارسان 35 درصد افزايش سرمايه داده.
ضمنا اينكه سهمي براي نوسانگيره خوبه يا بلند مدت به معناي تخريب يا تبليغ نيست. بسته به اينكه استراتژي شما چيه آيا هر روز معامله ميكنيد يا نه، ميتونه سهمي كه براي شما خوب باشه براي يه نفر ديگه بد.
چون شما پرسيديد جواب دادم وگرنه من اصلا نميخواستم پارسان رو در اين تاپيك بنويسم چون اصلا اعتقادي به تاثير اين حرفا روي روند سهم ندارم.
محاسبه شما اشتباه هست! چون پارسان 35 درصد افزايش سرمايه داده.
ضمنا اينكه سهمي براي نوسانگيره خوبه يا بلند مدت به معناي تخريب يا تبليغ نيست. بسته به اينكه استراتژي شما چيه آيا هر روز معامله ميكنيد يا نه، ميتونه سهمي كه براي شما خوب باشه براي يه نفر ديگه بد.
چون شما پرسيديد جواب دادم وگرنه من اصلا نميخواستم پارسان رو در اين تاپيك بنويسم چون اصلا اعتقادي به تاثير اين حرفا روي روند سهم ندارم.
من هم با شما موافقم بايد راجع به سهم تحليل كرد نه تخريب
برای خرید فردا از گروه رایانه مفاخر توصیه میشه
از گروه فلزات اساسی فولادبه دلیل افت زیاد
ازگروه قندهم کم ریسک اگه هستید قصفها بدلیل معامله عمده وقنیشا
مسولیت به عده خودتان
نظرشخصی هست وممکنه صددرصد اشتباه باشه
آخرین و شایدم بهترین موقعیت های سوار شدن بر سهم های زیر که افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی ها دارند را از دست ندهید هر دو سهم خشک خشک و فقط مناظر جرقه هستند
1_ کماسه
نظر