پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
فکر میکنم گروه غذایی هم اخرای امروز رفتن برای پر کردن کامل 4درصد مثبت شاید فردا گروه غذایی خریدش بد نباشهدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
-
-
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postدوستاني كه دستي در تكنيكال دارن سريع بگن كساوه كه سري قبل تا 410 رفت و الان داره 420 معامله ميشه و سقف قبلي رو شكونده خريدش از لحاظ تكنيكي چه جوريه فقط سريع
نظر
-
اين گزارش يكي از زيرمجموعه هاي تپمپي هست و نشون ميده زير مجموعه هاي سود دهي داره حالا چرا بعضي از درآمدا شناسايي نشده بايد منتظر موند.... شركت احتمالا در گزارش بعدي با دست پر مياد
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
اما انصافا این ثاژن هم سهمی هست برای خودش هرچی اون حقیقیه که سهامدار عمده هستش عرضه کرد بازم خریدند جنگ جهانی بود تو نماد ثاژن دیروز امروز رو هم نزدیک به 17 میلیون معامله شده میگن جقوقیهایی روش فعال شدند که اره.........اما خبهمن هم بچه ها ارزشمند هستش صف فروشش هم داستانی بود تا شروع کردند 100هزار تا 100 هزار تا برداشتن یهو صف فروش محو شد اما تو حجم معاملات نیامد!!خبهمن که عاشق سینه چاک پارسان هستش اون بلوک فملی هم که داستانش رو میدونید حالا بنظر من این خبهمن فقط نامش تو خودروییها هستش راستی میدونم ثاژن زیان انباشته داره اما تا کار به اونجاها بکشه ما سودمون رو کردیم رفته!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
سامان داداش یه نگاه به این گزارشات ثاژن بنداز ببین چیزی از قلم نیفتاده مشکوک میزنه دستت درد نکنه جبران میکنیم برات:xقشنگ زیر و بمش رو بگو چون خیلیها خریدن بازم ممنوندستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postاما انصافا این ثاژن هم سهمی هست برای خودش هرچی اون حقیقیه که سهامدار عمده هستش عرضه کرد بازم خریدند جنگ جهانی بود تو نماد ثاژن دیروز امروز رو هم نزدیک به 17 میلیون معامله شده میگن جقوقیهایی روش فعال شدند که اره.........اما خبهمن هم بچه ها ارزشمند هستش صف فروشش هم داستانی بود تا شروع کردند 100هزار تا 100 هزار تا برداشتن یهو صف فروش محو شد اما تو حجم معاملات نیامد!!خبهمن که عاشق سینه چاک پارسان هستش اون بلوک فملی هم که داستانش رو میدونید حالا بنظر من این خبهمن فقط نامش تو خودروییها هستش راستی میدونم ثاژن زیان انباشته داره اما تا کار به اونجاها بکشه ما سودمون رو کردیم رفته!!
جدی جنگ شده توش. ولی فک نمیکنم بذارن کسی وارد ترکیبشون بشه. این سهم خونوادگیه. هرچی هم خرید میشده احتمال مال خودیا بوده.
بعید نیست اینم ثامان بشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postمعاملات این دو روزش آدمو خشک میکرد!
جدی جنگ شده توش. ولی فک نمیکنم بذارن کسی وارد ترکیبشون بشه. این سهم خونوادگیه. هرچی هم خرید میشده احتمال مال خودیا بوده.
بعید نیست اینم ثامان بشهدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postسامان داداش یه نگاه به این گزارشات ثاژن بنداز ببین چیزی از قلم نیفتاده مشکوک میزنه دستت درد نکنه جبران میکنیم برات:xقشنگ زیر و بمش رو بگو چون خیلیها خریدن بازم ممنون
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postبوي كباب تو سخت آژند مياد...نميدونم اين بو بوي سفته بازيه يا قراره بنياد سهم متحول بشه...گزارشش كه بنيادشو تاييد نميكنه اما واسه بلند مدت يه مقدار اضافه كردم
اينو 8 بهمن زدم.....اما معمولا در مورد سهمي كه دارم اظهار نظر نميكنم چون ميشه تبليغ....شركتم بهم اجازه تحليل نميده چون هم من و هم آيديم و هم شكل 4 خطي هامو خوب ميشناسنآخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/02/22, 18:30.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
نظر