خیلی ممنون از ساده و بهزاد بابت جوابهایی که به سوالم دادین.:)جسارتا فکر کنم اگر شما اساتید یک تاپیک مخصوص سوالهای ما اماتورها درست کنید دیگه تو یک همچین جایی (که موضوع بحث چیز دیگه ای هست) سوالات ما که احتمالا از نظر اکثر دوستان پیش پا افتاده و بدیهی هست مطرح نمیشه و مزاحمتی هم برای بقیه دوستان که میخوان راجعبه موضوعه دیگه ای بحث کنند نداره.بازم ممنون.
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
در اصل توسط salehiar پست شده است View Postخیلی ممنون از ساده و بهزاد بابت جوابهایی که به سوالم دادین.:)جسارتا فکر کنم اگر شما اساتید یک تاپیک مخصوص سوالهای ما اماتورها درست کنید دیگه تو یک همچین جایی (که موضوع بحث چیز دیگه ای هست) سوالات ما که احتمالا از نظر اکثر دوستان پیش پا افتاده و بدیهی هست مطرح نمیشه و مزاحمتی هم برای بقیه دوستان که میخوان راجعبه موضوعه دیگه ای بحث کنند نداره.بازم ممنون.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
عجب ترازنامه جالبي داره كسرا......اگه همين عملكردو ادامه بده ميتونه سود خوبي رو پوشش بده.....وصول مطالبات و كاهش بدهيها خيلي جالبه...تقريبا تمام بدهي هاي دوره هاي قبل وصول شده ولي سود پوشش داده شده پايينه.....مشخصه فروش پايين اعلام شده...با اين ترازنامه 70 تومن راحت ميتونست پوشش بده.......احتمال ميدم در گزارش 12 ماهه تعديل مثبته خوبي بده...
وجه نقد كاهش داشته و مطالباتم وصول شده ...پس پول خوبي از حساباش خارج شده پس چرا پوشش اينقد پايينه.....پيدا كنيد پرتقال فروشوآخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/02/24, 21:39.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
تنها ریسکش اتکای زیاد به وارداته.
البته خودشون ادعا کردن یه معدن برای جایگزینی واردات از فرانسه توی کرمان گویا کشف شدهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postتنها ریسکش اتکای زیاد به وارداته.
البته خودشون ادعا کردن یه معدن برای جایگزینی واردات از فرانسه توی کرمان گویا کشف شدهمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postفقط نميدونم چرا اينقد ناشيانه حساباشو تنظيم كرده......فك كنم عمدي اين كارو كرده... وقتي اسناد وصول شده چرا اين وصولي با فروش شما نميخونه.....احساس ميكنم غير مستقيم دارن به بازار ميگن ما تعديل مثبت داريم.....فك كنم اگه روش زوم كنم يه عالمه نكته ازش بكشم بيرون....اينا رو چشمي گفتم ....تا حالا تو نخه كسرا نبودم ولي گزينه هلويي هست واسه بلند مدت
احیا سر بلوک کسرا رودست خورد. بعد از اون بلوک تغییر مدیریت، اوضاش حسابی خوب شد. صاحب جدیدش همون سلطان معروف کاشیه.
شرکت شدیدا داره روی کاهش هزینه های عمومی کار میکنه.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
راستی مصطفی این وتوکا رو دیدی چی شد؟؟؟؟حیف که کم ازش سواری گرفتم فکر کنم راحت تا 300 بره بچه ها اگه این وتوکا اگه کسی گیرش اومد تا 300 تضمین شدست بخریددستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postراستی مصطفی این وتوکا رو دیدی چی شد؟؟؟؟حیف که کم ازش سواری گرفتم فکر کنم راحت تا 300 بره بچه ها اگه این وتوکا اگه کسی گیرش اومد تا 300 تضمین شدست بخرید
ولی من سر حرفم هستم .این شرکت خیلی داغونه.الانم بازی بازی ساتاس.
وقتی شرکت توی سبد سایپای 380 تومنی داشته باشه چی باید در موردش گفت؟؟
10 میلیارد بدهی سر سودهای پرداختیش داره. از حدودا یکسالیه مدیریتش عوض شده،مدیرای جدیدش از اون حاج آقاهای معروفن. تمام نقدینگی زیرمجموعه ها صرف هزینه های خود توکا میشه.
تابستون هم یسری کارگرای توکا بتن اعتصاب داشتن.
شاید قیمت یه سهمی بالا پایین بشه ولی این موید این نمیشه که خبر مثبت یا منفی توشه.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postمبارکت باشه
ولی من سر حرفم هستم .این شرکت خیلی داغونه.الانم بازی بازی ساتاس.
وقتی شرکت توی سبد سایپای 380 تومنی داشته باشه چی باید در موردش گفت؟؟
10 میلیارد بدهی سر سودهای پرداختیش داره. از حدودا یکسالیه مدیریتش عوض شده،مدیرای جدیدش از اون حاج آقاهای معروفن. تمام نقدینگی زیرمجموعه ها صرف هزینه های خود توکا میشه.
تابستون هم یسری کارگرای توکا بتن اعتصاب داشتن.
شاید قیمت یه سهمی بالا پایین بشه ولی این موید این نمیشه که خبر مثبت یا منفی توشه.دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
بچه ها شزنگ هم مد نظر داشته باشید که بی سروصدا داره تحرکاتی میکنه !!همیشه این سهمو دوست داشتم نمیدونم چرا؟؟!!!!!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
توی این بازار که تعدیل مثبت و منفی تفاوتی نداره. همه میفروشن الفرار:-&وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
خريد سنگين شزنگ فرصت خوبي واسه ورود داده 25 اسفند مجمع داره و افزايش سرمايه از محا تجديد داراييها
نظر
-
نظر