پیشنهاد خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • salehiar
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 331

خیلی ممنون از ساده و بهزاد بابت جوابهایی که به سوالم دادین.:)جسارتا فکر کنم اگر شما اساتید یک تاپیک مخصوص سوالهای ما اماتورها درست کنید دیگه تو یک همچین جایی (که موضوع بحث چیز دیگه ای هست) سوالات ما که احتمالا از نظر اکثر دوستان پیش پا افتاده و بدیهی هست مطرح نمیشه و مزاحمتی هم برای بقیه دوستان که میخوان راجعبه موضوعه دیگه ای بحث کنند نداره.بازم ممنون.

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5100

در اصل توسط salehiar پست شده است View Post
      خیلی ممنون از ساده و بهزاد بابت جوابهایی که به سوالم دادین.:)جسارتا فکر کنم اگر شما اساتید یک تاپیک مخصوص سوالهای ما اماتورها درست کنید دیگه تو یک همچین جایی (که موضوع بحث چیز دیگه ای هست) سوالات ما که احتمالا از نظر اکثر دوستان پیش پا افتاده و بدیهی هست مطرح نمیشه و مزاحمتی هم برای بقیه دوستان که میخوان راجعبه موضوعه دیگه ای بحث کنند نداره.بازم ممنون.
      دوست من تاپیک آماتورها مخصوص همین کار هست که توسط دوستان خودتان ایجاد شده ;)
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

عجب ترازنامه جالبي داره كسرا......اگه همين عملكردو ادامه بده ميتونه سود خوبي رو پوشش بده.....وصول مطالبات و كاهش بدهيها خيلي جالبه...تقريبا تمام بدهي هاي دوره هاي قبل وصول شده ولي سود پوشش داده شده پايينه.....مشخصه فروش پايين اعلام شده...با اين ترازنامه 70 تومن راحت ميتونست پوشش بده.......احتمال ميدم در گزارش 12 ماهه تعديل مثبته خوبي بده...

وجه نقد كاهش داشته و مطالباتم وصول شده ...پس پول خوبي از حساباش خارج شده پس چرا پوشش اينقد پايينه.....پيدا كنيد پرتقال فروشو
        آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/02/24, 21:39.
        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

تنها ریسکش اتکای زیاد به وارداته.

البته خودشون ادعا کردن یه معدن برای جایگزینی واردات از فرانسه توی کرمان گویا کشف شده
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
            تنها ریسکش اتکای زیاد به وارداته.

البته خودشون ادعا کردن یه معدن برای جایگزینی واردات از فرانسه توی کرمان گویا کشف شده
            فقط نميدونم چرا اينقد ناشيانه حساباشو تنظيم كرده......فك كنم عمدي اين كارو كرده... وقتي اسناد وصول شده چرا اين وصولي با فروش شما نميخونه.....احساس ميكنم غير مستقيم دارن به بازار ميگن ما تعديل مثبت داريم.....فك كنم اگه روش زوم كنم يه عالمه نكته ازش بكشم بيرون....اينا رو چشمي گفتم ....تا حالا تو نخه كسرا نبودم ولي گزينه هلويي هست واسه بلند مدت

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
              فقط نميدونم چرا اينقد ناشيانه حساباشو تنظيم كرده......فك كنم عمدي اين كارو كرده... وقتي اسناد وصول شده چرا اين وصولي با فروش شما نميخونه.....احساس ميكنم غير مستقيم دارن به بازار ميگن ما تعديل مثبت داريم.....فك كنم اگه روش زوم كنم يه عالمه نكته ازش بكشم بيرون....اينا رو چشمي گفتم ....تا حالا تو نخه كسرا نبودم ولي گزينه هلويي هست واسه بلند مدت
              سامان اخبار درونیش همه حرفای تورو تایید میکنه. بنظرم اونقدر ارزش داره که وقتتو صرفش کنی.

احیا سر بلوک کسرا رودست خورد. بعد از اون بلوک تغییر مدیریت، اوضاش حسابی خوب شد. صاحب جدیدش همون سلطان معروف کاشیه.

شرکت شدیدا داره روی کاهش هزینه های عمومی کار میکنه.
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• roohe-khashen
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 2270

راستی مصطفی این وتوکا رو دیدی چی شد؟؟؟؟حیف که کم ازش سواری گرفتم فکر کنم راحت تا 300 بره بچه ها اگه این وتوکا اگه کسی گیرش اومد تا 300 تضمین شدست بخرید
                دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                  راستی مصطفی این وتوکا رو دیدی چی شد؟؟؟؟حیف که کم ازش سواری گرفتم فکر کنم راحت تا 300 بره بچه ها اگه این وتوکا اگه کسی گیرش اومد تا 300 تضمین شدست بخرید
                  مبارکت باشه
                  ولی من سر حرفم هستم .این شرکت خیلی داغونه.الانم بازی بازی ساتاس.

وقتی شرکت توی سبد سایپای 380 تومنی داشته باشه چی باید در موردش گفت؟؟

10 میلیارد بدهی سر سودهای پرداختیش داره. از حدودا یکسالیه مدیریتش عوض شده،مدیرای جدیدش از اون حاج آقاهای معروفن. تمام نقدینگی زیرمجموعه ها صرف هزینه های خود توکا میشه.

تابستون هم یسری کارگرای توکا بتن اعتصاب داشتن.

شاید قیمت یه سهمی بالا پایین بشه ولی این موید این نمیشه که خبر مثبت یا منفی توشه.

نظر

• roohe-khashen
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 2270

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                    مبارکت باشه
                    ولی من سر حرفم هستم .این شرکت خیلی داغونه.الانم بازی بازی ساتاس.

وقتی شرکت توی سبد سایپای 380 تومنی داشته باشه چی باید در موردش گفت؟؟

10 میلیارد بدهی سر سودهای پرداختیش داره. از حدودا یکسالیه مدیریتش عوض شده،مدیرای جدیدش از اون حاج آقاهای معروفن. تمام نقدینگی زیرمجموعه ها صرف هزینه های خود توکا میشه.

تابستون هم یسری کارگرای توکا بتن اعتصاب داشتن.

شاید قیمت یه سهمی بالا پایین بشه ولی این موید این نمیشه که خبر مثبت یا منفی توشه.
                    اره شنیدم یکم اوضاع نامفهومی داره من هم نزدیک 240 خالی کردم اما فکر کنم تا 300 راحت بره متاسفانه بازار امسال کاری کرده با من که بیش از 2روز نمیتونم سهمی رو نگه دارم البته کاشی ها قضیشون فرق میکنه;)

نظر

• roohe-khashen
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2270

بچه ها شزنگ هم مد نظر داشته باشید که بی سروصدا داره تحرکاتی میکنه !!همیشه این سهمو دوست داشتم نمیدونم چرا؟؟!!!!!!

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

فاراك بست .....احتمال ميدم يه چيزي در محدوده 20 تا 25 اعلام كنه...انتظار تعديل منفي به هيچ عنوان ندارم...انتظار بالاتر از 25 هم ندارم

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

توی این بازار که تعدیل مثبت و منفی تفاوتی نداره. همه میفروشن الفرار:-&

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

تو وپترو داريد خودتون ميبينيد چند سري اومدن بكشنش بالا سريع با رنج منفي جواب گرفتن....بايد ببينيم كدوم طرف پيروز ميشه

نظر

• sea2003son
                              عضو عادی
                              • Jul 2011
                              • 179

خريد سنگين شزنگ فرصت خوبي واسه ورود داده 25 اسفند مجمع داره و افزايش سرمايه از محا تجديد داراييها

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                                تو وپترو داريد خودتون ميبينيد چند سري اومدن بكشنش بالا سريع با رنج منفي جواب گرفتن....بايد ببينيم كدوم طرف پيروز ميشه
                                امروز هم يه سري كدهاي معتبر در اين نماد فروشندن

نظر

در حال کار...
                                X