در اصل توسط keyvan پست شده است
View Post
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
-
سلام
من تازه میخواهم شروع کنم به نظر شما عزیزان از چی شروع کنم
از راهنمایی شما سپسگزارم مجید شمسعلی:-?
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postمدتیه بازار بورس داره یک موضوع را به من می فهماند!!
در تحلیل سهمه ها رخداد آنچه احتمالش ضعیفتر است ، قویتر است!!!
انگار یه وقتایی همینطوره!!:->از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر
-
بهترین استراتژِی در این بازار سرمایه گذاری در دو گروه هست مثلا کاشی ساختمان یا پتروشیمی غذایی و بهترین کار داشتن 3 سهم در سبد است البته خودم متاسفانه رعایت نکردم اما ایشالا تو این فته کل سبد را به کاشی و ساختمانی تبدیل میکنم و سهمهای دیگه رو میفروشم در پیام خصوصی به خیلی از بچه ها گفتم که امسال بازار حزب باد بود و باید بازار به هر طرف که رفت ما هم بریم و این یک ماه اخر سال هم همینجوریه فعلا هم که باد سمت ساختمانی و کاشی میوزد حتی این باد اینقدر بعضی مواقع شدید بود که یه سری سهمهای خوب رو با خودش درنوردید و اصلا مهلت خودنمایی نداد مثل یه سری سیمانی ها که انتظار نداشتم اچمز شن بازار اصلا انصاف را رعایت نکرد هر چند چرخشی عمل کرد اما نه رو انصاف پس بنابراین سهمهای خوب به خصوص سهمهای کوچیک با حجم مبنای کم بخرید خدای نکرده اخر سال متضرر نشید علت اینکه من بعضی مواقع سهمهای خاصی رو نام میبرم اینه که من هر سهمی بگم بخرید و روش تاکید میکنم مطمئن باشید اول خودم خریدم بعد اینجا میگم واسه همین نام بعضی سهمها رو زیاد میگم اما دلیل بر بد بودن سهمهای دیگه نیست از نوسانات کاشیها و ساختمانیها نترسید که همین نوسانات فرصت خرید هستش.دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط khademi1350 پست شده است View Postحتاید----- گزارش پیش بینی سود ۹۱ آن باید بزودی منتشر شود و دیگه بیشتر از این نمی توانند روی ۳۰۰ آنرا نگه دارند و برای خرید مناسب می باشد تفاوت قیمت حتوکا با سود ۴۶۰ ریالی نباید ۲۰۰ تومان با تاید واتر باشد احتمالا آخرین روزهای ماندن در این قیمت برای حتاید باشد
شمواد----------------
وبیمه -------- دوستان وبیمه هم یک سهم ۸۰ درصد ساختمانی می باشد و واقعا قیمت این سهم بیشتر از این می باشد سود اعلام شده تا الان ۲۹۹ ریال که احتمالا بیشتر از این هم خواهد شد
ورنا ------ موقعیت خرید مناسب
دوستان سطح حمایتی 280 تا 285 رو براش تعریف کردن ...اگه برسه خیلی خوبهریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
بچه ها یه سهم هست نمیگم بخرید ولی زیر نظر داشته باشید اسمشم بشهاب هست نمیدونم چرا اینجوری شده ما خیلی مشکوک شدم بهش!!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
چندتا پیشنهاد ...اما رو کلیت بازار مثبت نیستم
حتاید 280 تا 290(صنعت حمل و نقل تهدید نرخ حامل ها ...تحریم بین المللی)نسبت پایین پی به ای و رشد سود آوری مناسب و قرار داشتن در نقطه حمایتی
وسپه100(بحران جهانی و افت مواد معدنی)ان ای وی مناسب و کف قیمتی چند ساله
ثاخت 300 تا 305(....)کلا خوبه
دامین 260 تا 270(تهدید نرخ ارز و تحریم)پوشش مناسب عملیاتی و نسبت پایین پی به ای
سغرب 230 تا 240(تهدید فاز دوم هدفندی )پوشش مناسب و صادراتی و نرخ ارزریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
سيگنال بورس : در حال حاضر شاهد معاملات متعادل رو به مثبت شبهرن هستيم با توجه به اوضاع بنيادي مناسب
و احتمال افزايش قيمت محصولات در قيمتهاي فعلي كم ريسك و مناسب ارزيابي ميشود.
در پايان معاملات امروز نماد معاملاتي شركت نفت بهران جهت برگزاري مجمع عمومي فوق العاده
به منظور تصميم گيري در خصوص افزايش سرمايه ،متوقف خواهد شد.
آخرین ویرایش توسط مجيد رادمنش؛ 2012/02/27, 10:44.یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
-
سیگنال بورس : با توجه به تعدیل مثبت رانفور برای سال مالی 91 و نزدیک بودن په به ای به 6 که در تاریخ معاملات این
سهم کم سابقه است (عموما پی به ای بالای ده داشته) و با توجه به قردادهای جدید شرکت این سهم پتانسیل بسیار
خوبی برای رشد دارد.یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
-
-
-
نظر