اميدوارم از فرصت خريد كربن استفاده كرده باشيد و همينطور كمنگنز
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
-
شکی دراین نیست که درصدی قیمت خودرو مجوز افزایش می گیرد در برسی که انجام دادم خپارس بهترین است چون سال 90 ریال 148 و سال 91 ریال 142 ریال و سود عملیاتی 90 ریال 469 و سال 91 ریال 586 و برنامه های دیگه بعدا می گم . سهم بعدی ثاژن با قیمت بقیه مقایسه کن ما بقی خبر بعدا ................
نظر
-
افزایش نرخ فولاد جدیه. امروز یه چشمه ش توی بورس کالا مشاهده شدوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
قیمت لاستیک هم توی این یکماه اخیر تقریبا دو برابر شده.
میدونم انرژی بری صنعت لاستیک زیاده، مواد اولیشم وارداتیه ولی یه نیم نگاهی بهش داشته باشیم بدنیست.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postبیمه دانا ببینم در میانمدت چه میکنهدر خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postقیمت لاستیک هم توی این یکماه اخیر تقریبا دو برابر شده.
میدونم انرژی بری صنعت لاستیک زیاده، مواد اولیشم وارداتیه ولی یه نیم نگاهی بهش داشته باشیم بدنیست.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
نظر