من امروز كمنگنزمو فروختم چون ميخام يه چيز ديگه بخرم...اونايي كه با حرف من خريدن يعني رو 2030 2040 الان ميتونن با سود خارج شن صف خريدم هست....كمنگنز از گردن من ساقط شد.....هيچ خبر بديم نيومده و فقط براي خريد سهم ديگه اي فروختمش
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postفاذر بد جوری داره چشمک میزنه
اسلام وعرض ادب
بله فاذر رو 400تومان اعلام عمومی کردم وکاملا اعتقاد دارم
فک کنم به احتمال زیاد بعد از بسته شدن نماد صدرا حرکت خوبی رو از فاذر شاهد خواهیم بود.
تجهیزاتی ها حرفای زیادی برای گفتن دارن هنوز از کما خارج نشده اند
اینو یادمون باشه پیشبینی آتی خیلی خیلی مهمه و باید به این پول داد نه گذشته...................
حالت های ایستایی در صورتیکه چشم انداز روشنی در بطن خود داشته باشند به حرکت های شارپ تبدیل میشوند .
تحلیل های کلاسیک با اینکه سرشار از مطالب علمی هستند ولی همه چیز نیستند و بصورت گذشت زمانی کاملتر میشوند .
باید همیشه اتی را پیشبینی کرد.
انرژی عامل جریان ورواج قدرت سیاسی و اقتصادی و تعیین کننده حاکمیت ملت ها و شاهد و مشخصه جدید حتی برای پیروزی و پیشرفت مهم مادی شده است
از این رو دستیابی به انرژی بمنزله یک وظیفه و دستور قاطع پیشتاز قرن بیست ویکم ظهور یافته است(پائول روبرتز)
نظر
-
قابل توجه تمامی اساتیدمحترم
درخصوص سدسازی یک سوال پیش اومده؟ اگه قرارباشه درمنطقه ای سدی ساخته بشه کدوم کارخانه های سیمان درگیرتامین سیمان اون میشن؟این درگیری رو دولت ایجادمیکنه یا به صورت خصوصی پیمانکاروارد عمل میشه؟اگه تامین سیمان با پیمانکار باشه دولت اون رو به کارخونه هدف معرفی میکنه .این کارخونه کجا ممکنه باشه؟
نظر
-
در اصل توسط david danger پست شده است View Postقابل توجه تمامی اساتیدمحترم
درخصوص سدسازی یک سوال پیش اومده؟ اگه قرارباشه درمنطقه ای سدی ساخته بشه کدوم کارخانه های سیمان درگیرتامین سیمان اون میشن؟این درگیری رو دولت ایجادمیکنه یا به صورت خصوصی پیمانکاروارد عمل میشه؟اگه تامین سیمان با پیمانکار باشه دولت اون رو به کارخونه هدف معرفی میکنه .این کارخونه کجا ممکنه باشه؟
برای تهیه سیمان هم بخاطر هزینه حمل، اغلب از نزدیکترین کارخانه تامین سیمان میکنن(البته اگر توانایی تامین سیمان مطلوب را داشته باشه)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط david danger پست شده است View Postقابل توجه تمامی اساتیدمحترم
باسلام وعرض ادب
سوال خیلی خوبی بود
تمامی سدها جزء پروژه های عمرانی دولتی محسوب میشوند .
وتوسط پیمانکاران ساخته میشوند والبته با نظارت مدیران مربوطه
واما در سد سازی ها از سیمان تیپ 5استفاده میشود وهر کارخانه سیمان سازی تولید سیمان تیپ 5را دارانیست
سیمان صوفیان بهترین تولید کننده سیمان از نظر کیفی است و تولید کننده سیمان تیپ 5
نظر
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postطیب جان از صدرا برایمان بگو من هر وقت تاپیک شما را می بینم امیدوار میشوم فکر کنم بعد از زامبروتا نوبت من است
ناظم جان نداشتیما
صدرا بعداز 200تومان وارد فاز صعودی خواهد شد البته بزودی
تمامی آمارها از شاخصبندی اخبار مربوطه مستند دال بر تحولات درونی شرکت های تجهیزاتی است.
نظر
-
خبر موثق : تعديل 30 درصدي گل گهر براي سال 90 . البته به احتمال زياد بعد از عيد اعلام خواهند كرد:-?
نظر
-
-
نظر