در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است
View Post
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
دستم بگرفت و پا به پا برد...
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postیاسر جان حتما باید بین این 3 صنعت باشه؟؟؟اگه حتما بین این 3تا قطعا پتروشیمی با این بازی نفت حالا حالا ها جا دارندإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
یه پیشنهادم دارم که به عنوان عیدی یه سبد عالی برای سال 91 بتونیم تشکیل بدیم. میشه از تمام صنایع چند تا سهم برترشون رو انتخاب کرد و روی اونها بررسی انجام داد بعدش هم نظر سنجی بشه. به نظرم بتونه دید خوبی بده لااقلإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
یاسر جان اگر رشد شارپ میخوای، ولصنم واتی
اگر رشد میان مدتی: سیمانی و پتروشیمی . ایضا اخابروقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postیاسر جان اگر رشد شارپ میخوای، ولصنم واتی
اگر رشد میان مدتی: سیمانی و پتروشیمی . ایضا اخابر
اخابرم که همراهو جاش برداشتم که مشکل حجم مبنام نداشته باشه
می مونه همون پتروشیمی و سیمانی. توی اینها رو چه سهمایی مثبت هستی؟إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postولصنم و واتی خلی خوبند اما دست یه عده......
اخابرم که همراهو جاش برداشتم که مشکل حجم مبنام نداشته باشه
می مونه همون پتروشیمی و سیمانی. توی اینها رو چه سهمایی مثبت هستی؟
پتروشیمی هم شخارک بخاطر عدم پرداخت هزینه حمل صادرات.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
فقط سیمانیها اون افزایش قیمت حامل های انرژی یکی ادم رو به فکر میبره ولی در کل سیانیها هم عالی هستند تا الانشم خیلی از بازار عقب موندندستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postخوب فعلا پتروشیمی جلوتره از بقیه کاندیدا;) شمواد خوبیش اینه که شارپه اما مقاومت 110-15 تومانی رو به نظرت می تونه جا بذاره؟دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postفقط سیمانیها اون افزایش قیمت حامل های انرژی یکی ادم رو به فکر میبره ولی در کل سیانیها هم عالی هستند تا الانشم خیلی از بازار عقب موندنوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postیاسر جان این سهم غوغا میکند ببین فقط چه جوری سودهاش رو پوشش میده عالی هستش با این وضع پتروشیمی ها به راحتی به 140 150 میرسه به زودی
نظرت راجع به شخارک چیه؟ من با نظر مصطفی موافقم راجع به شخارک. فکر کن یورو به نرخ آزاد بتونه بفروشه!!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
دلم برا سیمانیها خدایی کباب هستش ایشالا که به حقشون برسن خودم هم از شنبه برم تو نخ یه سیمانی اما یاسر عزیز با شخارک هم که کلا از قبل موافق بودم خیلی سهم با کلاسیه البته جدا از اون مسئله ارزیش در کل خیلی سهم تو گلو برویی هستش یاسر جان پتروشیمی ها در کل انتخاب خوبین الان کرماشا هم عالی هستش بین شخارک و کرماشا و شمواد و این یکی یهدونه جدید پارسان یکی رو بذار تو سبد البته خوبیه این گروه هم اینه که تقریبا با هم جلو میرن جز دو سه تا سهم فقط بدی ما اینه که از قیمتهای بالای سهم میترسیم مثلا چون قیمت شخارک بالاست میگیم نکنه یهو بشه 1200 تومن و اتفاقا همون سهما دو برابر میشن قلرست 1500 تومنی که یادته یا اصلا تو پتروشیمی همین شیران که یادته چند بود چند شد اما خدایی الان که فکر میکنم تو پتروشیمی انتخاب سخته شپدیس هست همین شفن هم هست اما چون مصمم هستی یه پتروشیمی داشته باشی تو سبد همون 4 تای اولی که گفتمدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
دوستان بعضي از شبهات در مورد كمنگنز كهمدا فباهنر گروه وپترو مطرح شده و بعضي از دوستان بهم پيغام خصوصي ميدن كه چرا اين سهمارو به نام خودت زدي......والا اصلا اينطوري نيست......بعضي از دوستان پيغام خصوصي ميدادن كه به من ميگفتن خودت ميدوني كه بيشتر بچه ها بلند مدت نيستن واسه همين چرا سهم كوتاه مدت معرفي نميكني.....منم بهشون گفتم باشه اگه از سهمي مطمئن شدم كه كوتاه مدت حداقل 10 درصد ميده اعلام ميكنم.....در كمنگنز رو 2030 2040 تومن ديدم يه سري كدها دارن ميخرن وقتي مطمئن شدم اومدم اعلام كردم و گفتم كوتاه مدت ميتونيد رو يه 10 15 درصد حساب كنيد و گرنه اصلا قصد ما اين نبوده كه بيايم كمنگنزو بزنيم به نام خودمون.....كمنگنز روز قبل از بسته شدنش كه سينا كاملا در جريانه اومديم تو تاپيك امروز چه كرديد عنوان كرديم كه خريديم و فرداشم بست
در مورد فباهنرم همينطور وقتي مطمئن شدم يه عده دارن وارد سهم ميشن معرفيش كردم و اصلا قصدم اين نيست كه فباهنرو به نام خودم بزنم
در مورد گروه وپترو هم كه كلا مطمئن بودم بالا ميره اما زمانشو نميدونستم و بارها هم اعلام كردم كه اين گروه ميره بالا
غبشهر هم كه معرفي شد كاملا از لحاظ بنيادي معرفي شد و قصدمون اين نبود كه به نام خودمون بزنيم
اما كهمدا موقعي كه 300 بود تاپيكشو زديم و غير مستقيم گفتيم ميره بالا چون يه سري اطلاعات داشتيم ازش و اصلنم قصدمون اين نبود كه كهمدا رو بزنيم به نام خودمون
اينا رو گفتم كه يه سري از دوستان جوان شادو شنگول و البته پر غرور ما فك نكنن ما سهم دزد هستيم و سهم بقيه رو به نام خودمون ميزنيم.....از اين اخلاقام اصلا ندارم...خاستم يه شفاف سازي كنم همين:d
اگه ببينم واقعا كدهاي خاصي دارن وارد يه سهم ميشن مطمئنا اعلام ميكنم حالا احتمال داره زود يا دير بشه و سهم گير كسي نياد ولي خب آدم مطمئن هست كه اين سهم بالا ميره...يا عليآخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/03/15, 10:47.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
نظر