قند تربت جام ( قجام )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • soheil770
    عضو عادی
    • Aug 2013
    • 66

پاسخ : قند تربت جام ( قجام )

سلام دوستان لطفا اگر درمورد زمین شرکت قند جام اطلاعاتی دارید مارو هم بیخبر نذارید من چند ماه پیش وارد این سهم شدم یکی از مسئولین این شرکت بنام آقای اخوان قبل از اینکه من وارد این سهم بشم میگفتن که شرکت سر یک زمین که ارزشش 20 میلیارد و یاشاید بیشتر باشه با آستان قدس رضوی اختلاف داره و همون موقع ایشون گفتن که این مساله دیگه داره حل میشه ازاو موقع من دیگه هیچ اطلاعی ازاین قضیه ندارم و سهمم رو هم نگهداشتم آیا به نظر شما رشد قجام بخاطر فروش همون زمینه یا دلایلیه که همه الان درجریانش هستن لطفا راهنمایی کنین تشکر میکنم .

نظر

• saeidhidari
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 496

فروشی در کار نیست
      خدمت شما عرض شود اقای اخوان مدیر مالی شرکت هست
      داستان زمین تقریبا حل شده است منتظر ارسال گزارش حسابرس برای افزایش سرمایه 1000 درصدی هستیم و صعود این سهم بابت سود سال مالی گذشته 100 تومان که این سهم را از زیان انباشته خارج کرد (قابل توجه دوستانی که تیکه می انداختن سهم زیان ده است ) حتی زورشان می امد پایین پست دکمه تشکر بزنند سود سال مالی بعد با شکر 2400 با همین ظرفیت امسال 120تا 150 است پی بر ای گروه بدید+ این به ازای هر سهم قجام شما صاحب دو سهم قیستو میشود (2*350=700) تومان حالا خودتون ارزش قجام را حساب کنید .....

نظر

• saeidhidari
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 496

در اصل توسط بنده خدا پست شده است View Post
        ارتفاع بالا مواظب باشید اکسیژن کم نیارید

شما نگران نباش کپسول اکسیژن موجود است ........... امیدوارم که حال شما در ارتفاعات پایین خوب باشد ......

نظر

• soheil770
          عضو عادی
          • Aug 2013
          • 66

ببخشید آقای حیدری حالا میشه شما بگید ارزش قجام چقدر هست من که نمیتونم حساب کنم راستش از پی بر ای و این چیزا سردر نمیارم ممنونم.

نظر

• saeidhidari
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 496

700تومان قیستو داره که اگر به ازای هر سهمش
            افزایش سرمایه 1000درصدی دارد این سهم
            سود امسالش که گذشت 100 تومان از زیان انباشته خارجش کرده
            سود سال مالی جاری اون هم در بد بینانه ترین حالت 130 در نظر بگیریم که حوالی 170 تا 200 تومان خواهد بود شما پی بر ای 10 گروه را بدید به سهم 1300 تومان قیمت سهم است +700 قیستو =2000 تومان قیستواش را اصلا 500 در نظر بگیریم 1800 تومان افزایش سرمایه را هم فاکتور بگیریم .....
            الان 880 است تا 1800 تومان بدبینانه 120 درصد جا دارد ....

نظر

• seraj
              ستاره دار(2)
              • Feb 2012
              • 2064

در اصل توسط saeidhidari پست شده است View Post
              گزارش افزایش سرمایه قند بیستون امروز اومد 1500 درصد افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی قرار هست انجام شود
              قجام 10 درصد سهم را دارد
              بعد از بیستون نوبت افزایش سرمایه 1000 درصد قجام هست دوستان زود دیر میشود ......
              با سلام
              آقا سعید من این سهمو زمانی که هنوز به بازار پایه منتقل نشده بود 800 خریدم 400 فروختم ( اون موقع سال 90 صحبت افزایش سرمایه اش بود ) همه افزایش سرمایشون اعمال شد قجام هنوز اندر خم یه کوچه است . خیلی دنبالش نمیکردم پست شما باعث شد قیمتشو رصد کنم رشد نسبتا خوبی داشته ( 880 ) منو که خیلی اذیت کرد امیدوارم شما سود مناسبی ازش ببرید .
              نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• ehsandady
                عضو عادی
                • Oct 2013
                • 46

جناب اقای حیدری مبشه در مورد افزایش سرمایه سهم توضیج بدهی که در چه مرحله است؟ ممنون

نظر

• saeidhidari
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 496

دوستان مشکل قجام در مورد افزایش سرمایه بحث زمین هاش هست اون زمان مشکل حسابرسی داشتیم که نمیشد این گونه افزایش سرمایه رو اعمال کرد
                  حالا داستان چی هست زمین ها قسمتیش مال خود شرکت هست و قسمتی از ان مال استان قدس رضوی که به صورت 99 ساله اجاره شرکت است که کارهاش را حسابرس انجام داده است و احتمالا تا اخر امسال به نتیجه خواهد رسید

اولین خواسته ما در مجمع همین موضوع افزایش سرمایه است

قجام امروز قیستو دیروز است ........

نظر

• soheil770
                    عضو عادی
                    • Aug 2013
                    • 66

سلام جناب حیدری میشه بفرماییدبه این قیمت 1800تومان بظرتون تاکی میرسه خیلی ممنون

نظر

• saeidhidari
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 496

با گزارشی که امروز دوستان منتشر کردن انشا الله سال اینده مجمع 94
                      در فروش شکر دزدی شده است
                      در مقدار فروش تفاله دزدی شده است
                      در تسویه شکر شرکت فی سبیل الله کار کرده است و فقط هزینه داشته است
                      در سود 120 تومانی شرکت 29 تومان شده است ...... دزدی در روز روشن با کمک حسابرس
                      مجمع دیدنی خواهد بود .......

نظر

• soheil770
                        عضو عادی
                        • Aug 2013
                        • 66

سلام آقای حیدری یک گزارش جدید از قجام در ساعت 18:58 دقیقه روی کدال آمده
                        اینترنت ما خیلی ضعیفه لطف کنید اگه زحمتی نیست برای ما هم توضیح بدهید
                        راستش رو بخواین من قبلا این سهم را داشتم و الان هم با بالاترین قیمت 70 میلیون تومان رو حساب فرمایشات شما خرید کرده ام و خیلی نگرانم
                        من به این سهم ایمان دارم اگه میشه توضیحات کافی را بفرمایید که من هم جزء مفت فروشان نشوم با تشکر

نظر

• saeidhidari
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 496

گزارش فعالیت هیئت مدیره شرکت هست
                          بنده با دوستان حوالی 800 هزار سهم شرکت را داریم ....
                          توصیه ما در قیمت 280 تا 350 تومان بود ....... نه قیمت 880 تومان .....
                          ارزش گذاری قجام بر اساس مستندات که روی کاغذ محاسبه شده است در بد بینانه ترین حالت 90 تومان سود سال 31-3-93 بوده است و حالت متعادل 110 در حالت خوشبینانه 130 تومان
                          حالا شما میای در گزارشات شرکتهای قندی نگاه می کنی می بینی شکر را فروختن 1850 تومان مثلا میای شما هم میگیری 1830 تومان اون وقت 1776 تومان فروخته است این دیگه از دست محاسبات شما خارج است اسمش دزدی در روز روشن هست ... (در مجمع حتما عنوان می کنیم ) حالا شرکت بهانه میکنه که به دلیل بعد مسافت خودمون هزینه کرایه رو متقبل شدیم احتمالا
                          شما میای تفاله میگیری این مقدار تولید داشته این مبلغ فروش داشته چیزی که در تمام شرکت های قندی روال هست اما شرکت میاد میگه 19 میلیارد تفاله فروخته 18 میلیارد هزینه خرید تفاله داشته است !!!!!! اصلا منتطقی نیست
                          شما میای میگی تسویه شکر این قدر گرفته با حاشیه سود 50 درصد اما شرکت تسویه شکر رو انگار فی سبیل الله گرفته است و فقط برای رضای خدا کار کرده است
                          شما زنگ میزنی شرکت میگی چرا تسویه شما بیشتر نشده است میگه به دلیل این که بارشون رو نبردن نمی تونیم تسویه شکر کنیم شرکت انبار داری مفتی برای دولت انجام داده است !!!
                          محاسبات مو لادرزش نمیره اما تو شرکت نیستم ببینیم چه گاو بندی میکنند.....
                          دارایی قجام 650 تومان به ازای هر سهم قیستو دارد ..... سهم زمانی که 200 تومان زیان انباشته داشت 760 معامله میشد اون زمان از قیستو کسی خبری نداشت
                          حال در هر حال ارزش جایگزین یک شرکت قندی با ظرفیت روزانه 1000 تن صد میلیارد تومان هست ظرفیت قجام 1500 تن هست میشه 150 میلیارد تومان شرکت های قندی نصف ارزش جایگزین خود در حال معامله هستند اما قجام 20 میلیارد ارزش بازارش هست در ضمن خرید قجام برای مجمع سال 94 توصیه میشد اما به قطع یقین مجمع سال 94 و گزارشات اون موقع این گونه نیست در ضمن 1000 درصد افزایش سرمایه هم دارد.....
                          توصیه می کنم حتما در مجمع شرکت کنید

در ضمن توصیه من به شما حتما شما قبل از خرید محاسبات خود را هم انجام بدید چون هر ادمی بدون اشتباه نیست ......
                          آخرین ویرایش توسط saeidhidari؛ 2014/10/11, 21:01.

نظر

• ehsandady
                            عضو عادی
                            • Oct 2013
                            • 46

نظر

• saeidhidari
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 496

کاتی که قجام را متمایز میکند و توصیه به خرید شد در قیمت های 280 تا 400 تومان .....
                              به شرح زیر است که در گزارش هیئت مدیره هم به ان عنوان شده است ،(1000 درصد افزایش سرمایه از همین الان طلب دوستان ...... )
                              1- 1000 هکتار چغندر پائیزه که به ازای هر هکتار 40 تن در نظر بگیریم میشه 40 هزار تن با 40 هزارتن جذب فعلی 80 هزار تن جذب چغندر قند میتونه داشته باشه که این فوق العاده است ...... محاسباتش برای بعدا
                              2- 500 تن تسویه شکر در شبانه روز 100 روز هم اگر تسویه شکر داشته باشند میشه 50 هزار تن تسویه شکر
                              3- افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی که حسابرس اوکی کرده است و 99 درصد کارهاش تمام شده است

مبارک سهامداران صبور قجام ......... با این همه دارایی 20 میلیارد ارزش دارد ....... مفت تر از مفت در حال معامله شدن هست ......
                              افرادی که میخواستن سهم بخرن از گزاش صبح بیشترین استفاده را کردن چرا باید گزارش صورت مالی اول بیاد بعدش گزارش هیت مدیره بیاد بدونید که سازمانی ها هم در دستکاری قیمت این سهم سهیم بودن ......

توصیه میکنم حتما گزارش هیئت مدیره را مطالعه بفرمایید ....

نظر

• saeidhidari
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 496

در اصل توسط ehsandady پست شده است View Post
                                [ATTACH=CONFIG]2392[/ATTACH]
                                این چی هست برادر ...

نظر

در حال کار...
                                X