قند تربت جام ( قجام )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • saeidhidari
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 496

پاسخ : قند تربت جام ( قجام )

در ضمن جناب بهمنی فرمودند که برای کشت پاییزه حدودا 10 سال مطالعه شده است و این کشت در زمین هایی انجام میشود که در نیمه اول چغندر کاشته نشده است مثلا خربزه کاشته شده است و کشاورزان هم چون زمین بایر میشود برای سال استفاده نمیشود خیلی از این طرح استقبال کردند در صورت راه اندازی این موضوع شرکت تا 80 درصد ظرفیت هم میتواند قند تولید کند ....

نظر

• soheil770
      عضو عادی
      • Aug 2013
      • 66

سلام آقای حیدری قیمت قند و شکر که امروز قرار بود افزایش پیدا کنه تکلیفش روشن شد یا نه
      و با این صحبتهایی که از مجمع کردین به نظرم طبق افزایش سرمایه 1000 درصدی و خارج شدن از زیان و تحقق سود 25 تومانی و برنامه های آتی شرکت و توافقات هسته ای کف قیمت قجام اگه بگیم 1000 تومان باید باشه پس بیراه نگفتیم آن هم در طی این چند روز آینده
      نظر حضرتعالی چیه

نظر

• ehsandady
        عضو عادی
        • Oct 2013
        • 46

دوست عزیز اقای حیدری لطف می کنی در مورد قیستو هم توضیح دهی که سهم درچه قیمتی فروشش خوب است ممنون از لطفت

نظر

• future
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 437

آقا سعید ظاهرا شما خیلی هم از مجمع راضی نبودید؟؟؟

نظر

• soheil770
            عضو عادی
            • Aug 2013
            • 66

سلام دوستان لطفا اگر شماره تلفنی ازآقایان مسئول حاضر در مجمع دارید به ماهم برسونید ممنون.

نظر

• soheil770
              عضو عادی
              • Aug 2013
              • 66

دوستان دولت قیمت خرید چغندر قند را 45 درصد افزایش داده بااین حساب باید قیمت قندوشکر حتما بالابره تا یک تحرک مثبت بین گروه ایجاد بشه

نظر

• soheil770
                عضو عادی
                • Aug 2013
                • 66

خواهشا دوستان اگرحضور دارند نظرشون رو بذارن ماهم استفاده کنیم من که همینجوری پست میذارم تااسم قجام پایین نره و بالا باشه

نظر

• soheil770
                  عضو عادی
                  • Aug 2013
                  • 66

سلام جناب آقای حیدری اگه میشه جواب ماروهم بدید گویا به قول دوستان مجمع چندان رضایت بخش نبوده که شما زیاد به این تاپیک سر نمی زنید؟

نظر

• saeidhidari
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 496

سلام دوستان مجمع رضایت بخش بود شرکت ظرف 3 سال تفریبا از اون زیان انباشته خارج شده است
                    امسال 100 درصد از زیان انباشته خارج خواهد شد
                    امسال 1000 درصد تجدید ارزیابی تا عید ثبت میکنند
                    سال اینده کشت پاییزه خواهند داشت
                    امسال تقریبا مثل همین امسال شرکت شکر خواهد کرد
                    زمین ساختمان قند بیستون (قیستو ) تا سقف سوم شد است .....
                    در مورد کف قیمت قجام 1000 تومان است قیمت منطقی بعد از باز شدن قجام 100 تومان است بعد از افزایش سرمایه اما یادمان نرو که این سهم به ازای هر سهم دو سهم قیستو دارد که اگر هر سهم را هم 200 بگریم 1400 کف قیمت سهم خواهد بود و براساس فعالیت شرکت در سال اتی بر اون پی بر ای بدید قربان .........
                    موفق و پایدار باشید ....

اگر هم بعضی از دوستان جو منفی میدهند و از مجمع حرف های نا امید کننده میدهند مطمئن باشید که منتظر شکار سهم شما هستند .....
                    1400 کف ارزش قیمت قجام هست بدون تولید شکر
                    مفت فروشی نکنید لطفا .....

در ضمن گفتنی ها را بنده گفته ام از سهم و مجمع هم راضی بودم و هستم دنبال حداقل خبرافزایش سرمایه بودم که گرفتم از این جا به بعد ریزش سهم دست من نیست به موقع در این بازار فروختم به موقع هم خریدم که سهم سر پاباشد تعدادی قابل توجهی(بر روی سه کد) هم دارم که که در این قیمت ها فروشند نیستم حداقل قیمت فروش 1400 تومان است از این جا به بعد بستگی به دوستان دارد که بر روی سهم بمانند یا حوصله شون سر برود بفروشند بروند که سهم را پایین نگه دارند که فروشنده های خسته را خالی کنند یا این که از سهم حمایت کنند درکل بازار برای سهم تصمیم میگیرد ....به من باشد دوست دارم حداقل تا گزارش 6 ماه سهم در قیمت 1100 تا 1200 تومان باشد بیش از این هم برود برای سهم خطرناک است چون ممکن است نزول شارپی شکل بگیرد تا مجمع سال اینده و بعد از افزایش سرمایه سهم حوالی 1500 تومان باشد جذاب است ....چون سال اینده سال شکوفایی قجام است شک نکنید ....
                    در ضمن اگر در قیمت 500 تومان کسی خواست بفروشه هرچه قدر داشت من خریدارم .....
                    آخرین ویرایش توسط saeidhidari؛ 2014/10/21, 00:34.

نظر

• future
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 437

سعید جان شما مسئول خرید و فروش کسی نیستید تا همین جا هم از اطلاعات عالیتان همه دوستان استفاده کرده اند
                      من که به شخصه با سهم میمانم و در فرصت مناسب اضافه نیز خواهم کرد....
                      خیلی از شما تشکر میکنم...
                      در اصل توسط saeidhidari پست شده است View Post
                      سلام دوستان مجمع رضایت بخش بود شرکت ظرف 3 سال تفریبا از اون زیان انباشته خارج شده است
                      امسال 100 درصد از زیان انباشته خارج خواهد شد
                      امسال 1000 درصد تجدید ارزیابی تا عید ثبت میکنند
                      سال اینده کشت پاییزه خواهند داشت
                      امسال تقریبا مثل همین امسال شرکت شکر خواهد کرد
                      زمین ساختمان قند بیستون (قیستو ) تا سقف سوم شد است .....
                      در مورد کف قیمت قجام 1000 تومان است قیمت منطقی بعد از باز شدن قجام 100 تومان است بعد از افزایش سرمایه اما یادمان نرو که این سهم به ازای هر سهم دو سهم قیستو دارد که اگر هر سهم را هم 200 بگریم 1400 کف قیمت سهم خواهد بود و براساس فعالیت شرکت در سال اتی بر اون پی بر ای بدید قربان .........
                      موفق و پایدار باشید ....

اگر هم بعضی از دوستان جو منفی میدهند و از مجمع حرف های نا امید کننده میدهند مطمئن باشید که منتظر شکار سهم شما هستند .....
                      1400 کف ارزش قیمت قجام هست بدون تولید شکر
                      مفت فروشی نکنید لطفا .....

در ضمن گفتنی ها را بنده گفته ام از سهم و مجمع هم راضی بودم و هستم دنبال حداقل خبرافزایش سرمایه بودم که گرفتم از این جا به بعد ریزش سهم دست من نیست به موقع در این بازار فروختم به موقع هم خریدم که سهم سر پاباشد تعدادی قابل توجهی(بر روی سه کد) هم دارم که که در این قیمت ها فروشند نیستم حداقل قیمت فروش 1400 تومان است از این جا به بعد بستگی به دوستان دارد که بر روی سهم بمانند یا حوصله شون سر برود بفروشند بروند که سهم را پایین نگه دارند که فروشنده های خسته را خالی کنند یا این که از سهم حمایت کنند درکل بازار برای سهم تصمیم میگیرد ....به من باشد دوست دارم حداقل تا گزارش 6 ماه سهم در قیمت 1100 تا 1200 تومان باشد بیش از این هم برود برای سهم خطرناک است چون ممکن است نزول شارپی شکل بگیرد تا مجمع سال اینده و بعد از افزایش سرمایه سهم حوالی 1500 تومان باشد جذاب است ....چون سال اینده سال شکوفایی قجام است شک نکنید ....
                      در ضمن اگر در قیمت 500 تومان کسی خواست بفروشه هرچه قدر داشت من خریدارم .....

نظر

• future
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 437

دوستان یادتان نرود این همه خبر خوب مثل افزایش سرمایه و.... فقط مربوط به خود قجام است
                        افزایش نرخ را هم که مربوط به کل گروه هست و دیر یا زود خبرش می آید فراموش نکنیم
                        در ضمن قجام در گروه قندی با 26 میلیون سهم کمترین تعداد سهم را دارد و جز کوچکترین شرکت های قندی است
                        که با اندکی تغییر و تحول در نرخ فروش بیشترین سود را به نسبت هر سهم عایدش می کند...

نظر

• soheil770
                          عضو عادی
                          • Aug 2013
                          • 66

سلام
                          دعاکنیدامروز باز بشه با100درصد مثبت

نظر

• future
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 437

سهیل جان تا تصمیمات مجمع روی کدال نیاید فکر نکنم باز بشه
                            در اصل توسط soheil770 پست شده است View Post
                            سلام
                            دعاکنیدامروز باز بشه با100درصد مثبت

نظر

• saeidhidari
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 496

این لینک را هم مطالعه کنید در مورد مجمع قند تربت جام .....

نظر

• بنده خدا
                                عضو عادی
                                • Aug 2014
                                • 66

خدایا...
                                رحمتی کن تا ایمان، نام و نان برایم نیاورد
                                ،
                                قوتم بخش تا نانم را و حتی نامم را در خطر ایمانم افکنم
                                .
                                تا از آنها باشم که پول دنیا را می گیرند و برای دین کار می کنند
                                نه آنها که پول دین می گیرند و برای دنیا کار می کنند.

@};-@};-@};-@};-
                                ان الانسان لفی خسر@};-

نظر

در حال کار...
                                X