****گرو خودرویی (خودرو،سایپا،زامیاد....)****

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
    سلام
    پانی خانم در مورد سایپا با توجه به اینکه موج a کوتاهی داشتیم فکر می کنم با یه موج c طویل شده طرف هستیم
    احتمال میدم که تا 218 الی 220 تومان اصلاح سهم صورت بگیره . اما قبلش از روی سطح 245 الی 250 تومان یه رشدی تا محدوده 275 الی 280 در قالب موج 4 از c خواهیم داشت که آخرین فرصت برای خروج و سپس ریزش تا محدوده 218 الی 220 تومان را پیش رو خواهیم داشت.
    نظره شما چیه ؟
    سلام .موافقم.
    قبلا هم با هم صحبتشو کرده بودیم.

از حمایت 245 نمیشه براحتی گذشت و منم فکر میکنم سهمو حمایت کنه و پایان 3 از c و شروع 4 از c باشه.
    برای پایان c یک حمایت 226-229 مهمه (حمایت خط روند و فیبوناچی) و حمایتی که شما هم گفتید.

راستی مجمعش دقیقا چه تاریخیه چون قبل مجمع معمولا رشد میکنه که همون 4 از c میتونه باشه

نظر

• ناهید
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 1419

سهام داران طعم سود را خواهند چشید

مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو با برنامه های راهبردی خود توانست ساز ایران خودرو درمسیر تعالی و پویایی کوک کند.

مهندس جواد نجم الدین دركمتر از دوسال توانست ايران خودرو را به سوي يك هدف راهبردي در رشد و توسعه همه جانبه سوق دهد و اين روند را نهادينه كند. رشد توليد، فروش و عرضه محصولات جديد و افزاريش قيمت سهام اين شركت در بورس، بيش از هر چيز در سايه ايجاد تحولات ساختاري، اصلاح ساختار مالي و كاهش هزينه هاي سربار در ايران خودرو پديد آمد كه از ايده هاي راهبردي نجم الدين الهام گرفته بود، وي با شناخت عميق از قابليت ها و توانمندي هاي ايران خودرو موفق شد، ساز رشد و توسعه اين گروه صنعتي را درمسير تعالي كوك و امید تازه ای را دردل سهامداران زنده کند؛ از اين رو سهامداران طعم سود واقعی را در سال جاري خواهند چشید.

افزایش قیمت سهام

در سال ۱۳۸۹ قيمت سهام شركت ايران خودرو در بازار تغییرات شگرف پیدا کرد.از ويژگي هاي بازار سرمايه، پويايي و حساسيت آن به متغيرهاي محيطي و دروني بنگاه ها است. لذا فعالان بازار، ضمن بررسی عوامل محيطي تاثير گذار بر صنايع و بنگاه ها و عوامل دروني آن ها، جذابيت و سودآوري كوتاه مدت و بلند مدت بالقوه و بالفعل يك سهم را برآورد می کنند و با توجه به استراتژي سرمايه گذاري خود در مورد عرضه يا تقاضاي يك سهم يا مجموعه اي از سهام تصميم می گیرند.

نتایج بررسي بازار سرمايه كشور در سال ۱۳۸۹ نشان می دهد كه شاخص كل بازدهي بورس ۸۴.۵ درصد و شاخص بازدهي صنعت ۸۶.۵ درصد بوده است.

جایگاه گروه صنعتی ایران خودرو

بازار سهام ۱۲ شركت متعلق به گروه صنعتي ايران خودرو (به غير از بانك پارسيان) با توجه به تغييرات عرضه و تقاضا و قيمت، از رونق مناسبي برخوردار بوده، به نحوي كه ارزش بازار گروه از ۱۷ هزار و ۸۵۱ ميليارد ريال ابتداي سال ۱۳۸۹ به ۳۶ هزار و ۲۷۵ ميليارد ريال افزايش یافته كه بيانگر ۱۳۷ درصد افزايش و بازدهي سرمايه (captal gain) است. در ابتداي سال ۸۹ گروه صنعتي ایران خودرو ۳۳ درصد ارزش کل بازار صنعت خودرو و قطعات را به خود اختصاص داده که در پایان سال، به ۴۰.۵ درصد افزايش يافته است.

بازدهي قيمت سهام گروه صنعتي ایران خودرو به میزان ۱۳۷ درصد و ارتقای جايگاه آن در صنعت خودرو و قطعات، بيانگر مطلوبیت اين گروه نزد فعالان بازار سرمايه و بازار سهام است. بررسي ها نشان می دهد که بازار سهام شركت ايران خودرو نيز از رونق بسيار خوبي برخوردار بوده است.
      حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
      خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
      خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• esi_mohammadi
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 1105

پانی خام با شما مواقم ... بنده نهایت افت را در بدترین شرایط برای اصلاح موج c برابر 218 تومان میدونم که برابر 161.80 درصد موج a که به انتهای موج a اضافه خواهد شد که به همون عدد 218 تومان خواهیم رسید.
        بعدش یه رشد خوبی تا 61.80 درصد کله موج اصلاحی پیش رو خواهیم داشت در قالب موج b که احتمالا مصادف با نزدیک شدن به مجمع سهم این جهش رخ خواهد داد
        اگر اشتباه نکنم ، 31 تیر مجمع سایپا است .
        (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
        (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
        (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

پانی جان سلام
          خسته نباشی و شب بخیر
          واقعا ممنون، از تحلیل های خوبتون استفاده میکنیم

پانی جان می خواستم نظرتونو در مورد روند حرکتی موتوژن بدونم ... البته در روند نزولی مزاحم جناب پناهی عزیز شدم که واقعا استفاده کردم
          و حالا تو بالا رفتن سهم می خوام مزاحم شما بشم
          با توجه به اینکه سهم از فاند مناسب برخورداره آیا این حرکت دو روز اخیر یه پول بک برای افت بیشتره؟؟؟ که از نظر من دلیلی نداره
          یا شروع یه رشد جدید حداقل تا محدوده 280
          یه نگاهی هم به حتاید برای من می اندازید؟؟؟ یکی از دوستان در مورد تکنیکال حتاید ازم پرسیدن که بهش گفتم که باید از اساتید خودم بپرسم
          پیشاپیش از پاسختون بی نهایت سپاس گذارم
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• Atisaz2010
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 67

بدليل افزايش دلار نماد خودرو با تعديل منفي روبرو شده است
            [url]http://www.poolyab.blogfa.com[/url][SIZE=5][/SIZE]

نظر

• orion
              عضو عادی
              • May 2011
              • 61

نفوس بد نزن! فکر کنم با این مطلبی که تو سایت Ikcopress.com گذاشته شده، منظورشون تعدیل مثبته و نه منفی. من تمام امیدم به ایران خودرو هستش که برگرده بلکه زامیاد و بهمن هم برگردند!!
              ضمن اینکه مثبت روز دوشنبه احتمالاً به خاطر رانتهایی هستش که بعضیها ازش برخوردارند و خبر از تعدیل مثبت داشتند.

نظر

• ali.n
                عضو عادی
                • Jul 2025
                • 165

در اصل توسط orion پست شده است View Post
                نفوس بد نزن! فکر کنم با این مطلبی که تو سایت Ikcopress.com گذاشته شده، منظورشون تعدیل مثبته و نه منفی. من تمام امیدم به ایران خودرو هستش که برگرده بلکه زامیاد و بهمن هم برگردند!!
                ضمن اینکه مثبت روز دوشنبه احتمالاً به خاطر رانتهایی هستش که بعضیها ازش برخوردارند و خبر از تعدیل مثبت داشتند.
                دوستان تعدیلش مثبت هست
                من اطلاع دقیق دارم
                بِسم الله الرّحمنِ الرّحيم

يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ

فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين

رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.

...........................

[SIZE="7"][/SIZE]موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: 22490544[SIZE="6"][/SIZE]

نظر

• pani
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2016

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                  پانی جان سلام
                  خسته نباشی و شب بخیر
                  واقعا ممنون، از تحلیل های خوبتون استفاده میکنیم

پانی جان می خواستم نظرتونو در مورد روند حرکتی موتوژن بدونم ... البته در روند نزولی مزاحم جناب پناهی عزیز شدم که واقعا استفاده کردم
                  و حالا تو بالا رفتن سهم می خوام مزاحم شما بشم
                  با توجه به اینکه سهم از فاند مناسب برخورداره آیا این حرکت دو روز اخیر یه پول بک برای افت بیشتره؟؟؟ که از نظر من دلیلی نداره
                  یا شروع یه رشد جدید حداقل تا محدوده 280
                  یه نگاهی هم به حتاید برای من می اندازید؟؟؟ یکی از دوستان در مورد تکنیکال حتاید ازم پرسیدن که بهش گفتم که باید از اساتید خودم بپرسم
                  پیشاپیش از پاسختون بی نهایت سپاس گذارم
                  سلام اریو عزیز شما لطف دارید.

حتاید هنوز تا پایان اصلاحش کار داره.سهم در محدوده -360 تومان حمایت داره ولی پایان اصلاح سهم محدوده 280-290 تومان خواهد بود.

نظر

• pani
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2016

حتاید

حتاید در حال تشکیل الگوی پروانه است و به همین دلیل تا محدوده 280 افت میکنه.(بسیار خوشبینانه 335)
                    جناب اریو تا قیمتی که گفتم اصلا روی نوساناتش حساب نکنید.

[IMG][/IMG]

*** دوستان ببخشید تاپیک منحرف شد******

نظر

• سلطان زمان
                      کاربر فعال
                      • Jan 2011
                      • 176

سلام
                      دوستام از كجا عكس بزاريم اينجا
                      @};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
                      پر سود باشيد و سالم @};-

نظر

• orion
                        عضو عادی
                        • May 2011
                        • 61

نظرتون در مورد خودرو چیه؟ الگوی دو قلوی سقف تشکیل شد. خط گردن رو رد کرده و داره حرکت بازگشتی به خط گردن رو انجام میده. به نظرتون ممکنه تعدیل مثبت باعث Fail شدن این الگو بشه؟ من امیدوارم اینجوری بشه!
                        ضمناً عکس رو هم میتونید اینجا آپلود کنید.

نظر

• بوف کور
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 1422

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                          سلام
                          پانی خانم در مورد سایپا با توجه به اینکه موج a کوتاهی داشتیم فکر می کنم با یه موج c طویل شده طرف هستیم
                          احتمال میدم که تا 218 الی 220 تومان اصلاح سهم صورت بگیره . اما قبلش از روی سطح 245 الی 250 تومان یه رشدی تا محدوده 275 الی 280 در قالب موج 4 از c خواهیم داشت که آخرین فرصت برای خروج و سپس ریزش تا محدوده 218 الی 220 تومان را پیش رو خواهیم داشت.
                          نظره شما چیه ؟
                          سلام اسی جان خوب هستید ؟
                          می گم این قفبوی 68 درصد انقدرا هم قابل احترام نیست :-|
                          و فکر کنم یک هیچ به نفع شما باشیم :d
                          در مورد این فرمایشتون یه سوال دارم
                          اگر سایپا تا 320 بره بالا و بعد ببنده برای مجمع و اونوقت سود بالای 100 تومن تقسیم کنه و همین 220 تا 230 باز شه فکر کنم منطقی باشه :)
                          نظر شما چیه ؟

نظر

• محمود شریعت
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 1358

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                            سلام اسی جان خوب هستید ؟
                            می گم این قفبوی 68 درصد انقدرا هم قابل احترام نیست :-|
                            و فکر کنم یک هیچ به نفع شما باشیم :d
                            در مورد این فرمایشتون یه سوال دارم
                            اگر سایپا تا 320 بره بالا و بعد ببنده برای مجمع و اونوقت سود بالای 100 تومن تقسیم کنه و همین 220 تا 230 باز شه فکر کنم منطقی باشه :)
                            نظر شما چیه ؟
                            مجمع سايپا نيمه اول تير برگزار ميشه. يعني فكر ميكنيد بتونه 320 رو ببينه؟
                            . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                            [/RIGHT]
                            [/B][/SIZE]

نظر

• بوف کور
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 1422

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
                              مجمع سايپا نيمه اول تير برگزار ميشه. يعني فكر ميكنيد بتونه 320 رو ببينه؟
                              چرا که نه ؟
                              همه چی ممکنه تو این بورس
                              ولی این بیشتر یه فرضیه بود

نظر

• roohe-khashen
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 2270

نمیدونم به ساختمان اصلی بورس رفتید یا نه؟اگر رفته باشید حتما افراد سن و سال داره زیادی رو میبینید حدود 60 یا 65 ساله که یه روزنامه اقتصادی زیر بغلشون هست و پشت شیشه معاملات خودرویی رو زیر نظر دارند قدیمی های بازار خوب میدونن من چی میگم این افراد حداقل بالای 10 سال تو بورس فعالیت دارند و فقط و فقط در بدترین شرایط بازار سهام خودرویی و سیمانی خرید و فروش میکنند یعنی بازار خوب هم که باشه اینا فقط خودرویی و سیمانی میخرند میفروشند سه شنبه یه اکیپ از این دوستان سن و سال دار خودرویی باز رو دیدم که با هم اتفاقی اومدن مغازه همشون روی هم حدود 200 میلیون تومان خودرویی خریده بودند اومده بودند رو موبایل هشون برنامه بریزن وقتی بهشون گفتم تو بازار بورس هستم سر صحبت باز شد میگفتم بابا ما رو خودرویی کلی رو ضرریم میگفتن نه بچه جون این جوریا هم نیست صبر داشته باش وقتی ایران خودرو بست تازه فهمیدم اینا چی میگن!!ولی برای خودم هم جای تعجب دراه این افراد به دور از هیاهوی تجهیزاتی و پتروشیمی و بانکی و دارویی و فاندامنتال و تکنیکال چه جوری در بدترین شرایط با اطمینان باز هم در خودروییها فعالیت میکنند؟؟بنظر من هم وضعیت خودروییها این گونه نخواهد ماند و قطعا بازی خودروییها به زودی اغاز خواهد شد.
                                دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

در حال کار...
                                X