شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali30
    عضو فعال
    • Aug 2013
    • 1940

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
    به رقم 69000 كاملا موافقم برسه
    خدا روشکر یک تحلیل منطقی وارقام عامه پسند دادی .........................شبندر جان
    تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• علی نظامی
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 1033

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
      موج شماران عزیز ... الان در موج چند هستیم؟ >:)
      وقتی بعضیا عاشق چشم و ابروی گروه خودرویی میشن که تا 4 سال دیگه چیزی از توش درنمیاد و میگن لیدره همه سهمای بازار باید قیمتشون با سودشون برابر بشه >:)

البته این مساله رو بیشتر واسه استحمار خلق الله میگن وگرنه دلایل مهمتری وجود دارن.

نظر

• daryadel120
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 578

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
        وقتی بعضیا عاشق چشم و ابروی گروه خودرویی میشن که تا 4 سال دیگه چیزی از توش درنمیاد و میگن لیدره همه سهمای بازار باید قیمتشون با سودشون برابر بشه >:)

البته این مساله رو بیشتر واسه استحمار خلق الله میگن وگرنه دلایل مهمتری وجود دارن.
        به نظر من همونطور که سکه و دلار نقطه اوجی داشتن و توی اون اوج به همه رکب خورد ... بورس هم اوجی داشت و توی اون اوج همه خریدار بودن و به همه رکب زده شد ... بازار پول هم اوجی دارد که هنوز نرسیده است ...
        بگذار همه هجوم ببرن به سمت سپرده بانکی و پول نقد .... اونوقت وقت خرید ... میرسه
        برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• شبندر
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 3598

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
          خدا روشکر یک تحلیل منطقی وارقام عامه پسند دادی .........................شبندر جان
          ممنونم به اين رقم نزديك تريم
          دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• علی نظامی
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 1033

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
            به نظر من همونطور که سکه و دلار نقطه اوجی داشتن و توی اون اوج به همه رکب خورد ... بورس هم اوجی داشت و توی اون اوج همه خریدار بودن و به همه رکب زده شد ... بازار پول هم اوجی دارد که هنوز نرسیده است ...
            بگذار همه هجوم ببرن به سمت سپرده بانکی و پول نقد .... اونوقت وقت خرید ... میرسه
            من نظرات شما رو همیشه صادقانه دیدم با اینکه بعضی جاها هم انتقاد داشتم و با شما بحث کردم. صداقت از همه چیز باارزشتره.....

نظر

• vet
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 1504

Re: پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

ممنونم به اين رقم نزديك تريم
              دیدگاه من به دیدگاه شبندر نزدیک تر است تا به دیدگاه بقیه دوستان
              /.:blinksmiley.://:.ph34r-smiley.://:.yead.:/
              فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

شاخص کل يعني ايران خودرو
                شاخص گروهها يعني ايران خودرو
                اين را من نمي گم بازار ميگه مثل زماني که صدرا و يا شبندر ليدر بودند.
                ............................................
                کسي که به روند و واقيعيت بازار توجه نکنه ضرر ميکنه و استخونش خواهد شکست.
                اينکه ايران خودرو و گروه خودرويي ارزش دارد يا ندارد موضوع ديگري هست.

نظر

• masoud ramezani
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 587

به رقم 69000 كاملا موافقم برسه
                  من عاشق بازار منفی هستم
                  خدا کنه تا 69000 بیاد پایین

نظر

• ali20005
                    عضو فعال
                    • Dec 2013
                    • 230

ظاهرا 72000 رو نشونه گرفته
                    [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
                    [/CENTER]

نظر

• جعفرزاده
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 5833

پاسخ : Re: پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط vet پست شده است View Post
                      دیدگاه من به دیدگاه شبندر نزدیک تر است تا به دیدگاه بقیه دوستان
                      /.:blinksmiley.://:.ph34r-smiley.://:.yead.:/
                      چندین سال پیش هم به نظر .... نظرش نزدیک بود اما بعدا فهمیدند چه نظر.....

نظر

• Trader7
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 940

اگر یادتون باشه زمان احمدی نژاد بازار از فردای اجرای هدفمندی یکپارچه مثبت شد چون مثل الان بازار اثرات هدفمندی رو پیش خور کرده بود
                        اتفاقا اگر تحلیل زمانی شاخص رو در تایم هفتگی و روزانه بررسی بفرمائید روز 1 اردیبهشت روزی هست که بازار میتونه تغییر جهت بده
                        جالب تر از همه این که محتمل ترین تاریخ اجرای هدفمندی 1 اردیبهشت هست
                        نتیجه گیری با خودتون

نظر

• Trader7
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 940

به نظر من فردا روز خرید در -4% است...

احتمال بسیار زیاد بازار امروز و فردا با بازار دوشنبه فرق خواهد کرد
                          ;)

نظر

• بهزاد بهزادی
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 494

صبح همه دوستان بخیر

این دو سه روز اصلا فرصت بررسی اخبار و داده های سیاسی و اقتصادی رو نداشتم و زمان فقط در اختیار استفاده از طبیعت ناب و آب و هوای خوب این روزها بود...

در بازار خیلی اتفاق خاصی نیست. نظر شخصی بنده همانی هست که اشاره کردم و اینکه قیمتها از دید من در کف خود قرار دارند و شاخص در همین روزها روند صعودی خودش رو شروع می کنه. هرچند این یک احتمال هست اما برای بنده تا جایی محتمل بوده که ریسک پذیری رو در این روزها برتر از ریسک گریزی می دونم...

اینکه صعود از چه روزی باشه یک مقدار به پتانسیل های بازار برمیگرده... چیزی که من از شاخص می بینم اینه که در کف قرار گرفته است و فعلا پایین چندانی نداره و منتظر شروع یک حرکت صعودی هست... شاید یکی دو تا خبر بتونه استارت این خودروی پر از باک بنزین رو بزنه...

شخصا تصور می کنم در این مرحله شاخص به زیر 72 هزار واحد نمی تواند سقوط کنه و باید صعودی رو تجربه کنه... اینکه این صعود رو یک اصلاح ببینیم یا یک موج جنبشی، از الان نمیشه گفت... اما هرچه باشه میشه متصور بود بازار رو برای چند ماه صعودی کنه...

بنده شدیدا معتقدم که بازار استارت صعودی خودش رو همین روزها خواهد زد و برای چند ماه روند خوبی رو از خودش به نمایش میگذاره که اگر اخبار هسته ای بهترین باشند هیچ بعید نیست سقف قبلی رو هم بزنه....

پیش بینی بازار در کوتاه مدت کمی دشوار شده اما در بلند مدت و برای کسی که سهام رو تا پایان سال نگه داره بازاری بدون ریسک هست این بازار (درواقع دارای حداقل ریسک با توجه به بازدهی انتظاری بالا)

یک مورد دیگر هم بگم و اون اینکه زمانی بود که همه سهم می خریدند و حرفه ای ها در اون نقطه خروج کردند و الان شرایط عکس هست، همه از اوضاع آشفته بازار می گویند و در هر محفلی که می شینی همه از بدیه بورس میگن... این خودش یک نشانه هست که باید وارد بازار بشیم در همین حوالی...

در هرحال این بازار فاقد ریسک نیست و نمیشه قاطعانه در موردش نظر داد ضمن اینکه توجه کنیم که یکی از دلایل شکنندگی بازار عدم برگشت حس اطمینان به آن هست وگرنه خبر بد آنچنانی برای بازار نداریم که بخواهد شاخص رو باز هم به سطوح پایین تری هدایت کند...

در هر حال به نظر من اونهایی که در بازار منفی امروز خریدند برنده هستند...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• سیدامیر
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 1668

سلام...
                              به نظر من هم قطعا امروز فرصت خرید است..
                              شرکتهای کوچک با فاند قوی موقعیت خرید است...

نظر

• مصطفی 64
                                عضو عادی
                                • Nov 2013
                                • 265

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                                صبح همه دوستان بخیر

این دو سه روز اصلا فرصت بررسی اخبار و داده های سیاسی و اقتصادی رو نداشتم و زمان فقط در اختیار استفاده از طبیعت ناب و آب و هوای خوب این روزها بود...

در بازار خیلی اتفاق خاصی نیست. نظر شخصی بنده همانی هست که اشاره کردم و اینکه قیمتها از دید من در کف خود قرار دارند و شاخص در همین روزها روند صعودی خودش رو شروع می کنه. هرچند این یک احتمال هست اما برای بنده تا جایی محتمل بوده که ریسک پذیری رو در این روزها برتر از ریسک گریزی می دونم...

اینکه صعود از چه روزی باشه یک مقدار به پتانسیل های بازار برمیگرده... چیزی که من از شاخص می بینم اینه که در کف قرار گرفته است و فعلا پایین چندانی نداره و منتظر شروع یک حرکت صعودی هست... شاید یکی دو تا خبر بتونه استارت این خودروی پر از باک بنزین رو بزنه...

شخصا تصور می کنم در این مرحله شاخص به زیر 72 هزار واحد نمی تواند سقوط کنه و باید صعودی رو تجربه کنه... اینکه این صعود رو یک اصلاح ببینیم یا یک موج جنبشی، از الان نمیشه گفت... اما هرچه باشه میشه متصور بود بازار رو برای چند ماه صعودی کنه...

بنده شدیدا معتقدم که بازار استارت صعودی خودش رو همین روزها خواهد زد و برای چند ماه روند خوبی رو از خودش به نمایش میگذاره که اگر اخبار هسته ای بهترین باشند هیچ بعید نیست سقف قبلی رو هم بزنه....

پیش بینی بازار در کوتاه مدت کمی دشوار شده اما در بلند مدت و برای کسی که سهام رو تا پایان سال نگه داره بازاری بدون ریسک هست این بازار (درواقع دارای حداقل ریسک با توجه به بازدهی انتظاری بالا)

یک مورد دیگر هم بگم و اون اینکه زمانی بود که همه سهم می خریدند و حرفه ای ها در اون نقطه خروج کردند و الان شرایط عکس هست، همه از اوضاع آشفته بازار می گویند و در هر محفلی که می شینی همه از بدیه بورس میگن... این خودش یک نشانه هست که باید وارد بازار بشیم در همین حوالی...

در هرحال این بازار فاقد ریسک نیست و نمیشه قاطعانه در موردش نظر داد ضمن اینکه توجه کنیم که یکی از دلایل شکنندگی بازار عدم برگشت حس اطمینان به آن هست وگرنه خبر بد آنچنانی برای بازار نداریم که بخواهد شاخص رو باز هم به سطوح پایین تری هدایت کند...

در هر حال به نظر من اونهایی که در بازار منفی امروز خریدند برنده هستند...

ارادتمند- بهزاد
                                من به شخصه تو این چند روز فقط خریدار خواهم بود چو اعتقاد دارم بهترین فرصت برای ورود به بازاره واقعا قیمت برخی از سهم ها از کف هم پایین تره و این یعنی باید هرجی میتونی بخری
                                اردیبهشت بهشت بورس خواهد بود
                                انسان در کنار دیگران عاقل تر است تا در کنار خویش

نظر

در حال کار...
                                X