شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • aravil
    عضو عادی
    • Sep 2012
    • 234

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

قطعا این خبر فردا اتفاق نخواهد افتاد و اصلا نمیتواند هم اتفاق بیفتد.

یعنی ساختار سازمانی اداری و بوروکراسی در ایران رو باید نشناسیم تا فکر کنیم یک روز بعد تصمیم عمل انجام میشه.

مصوبه دولت دو ساله رو زمین خوابیده چه برسه به یک جلسه غیر الزام اور.

از صمیم قلب ارزو میکنم این کار عملی بشه و اعتماد به بورس برگرده منتها من تو ایران زندگی میکنم و نباید واقعیت ها رو فزاموش کنم.

من تو ایران زندگی میکنم و دیدم که قبلا چه تصمیماتی چقدر زمان ها برده تا عملیاتی شود.

نظر برخی ها رو مبنی بر ورود پول بانک ها به بورس از فردا رو دیدم یک لحظه فکر کردم تو ژاپن زندگی میکنم نه تو ایران.

موافقت بانکها و درصد مشارکت و اورده نقدی و نحوه خرید و از کدام گروه و از کدام روز و تحولات بعد خرید و فروس یا نگهداری سهام خریداری شده و منابع ازاد بانکها و دستوری بودن یا نبودن این مشارکت همه و همه جزو متغیر هایی هستند که نمیشود یک شبه اتفاق بیفتد و زمان میبرد.

تنها اثر این خبر برا فردا یا پس فردا فقط میتواند اثر روانی باشد یعنی تحریک تقاضای حقیقی ها از ترس جا ماندن و تردید فروشنده ها.

منتها اگر عملیاتی نشه دیگه بازار بعدا شاخص 10000 هم بشه اعتماد نخواهد کرد

به هر حال بزرگترین مشکل بازار همین بی اعتمادی هستش.

به نظرتات در بحبوحه اجرای طرح تحول وزیر اقتصاد و بانک ها وقت برا عملیاتی کردن این طرح در کوتاه مدت خواهند داشت یا مانند شایعه امدن لشکر از پایتخت در زمانهایی قدیم هستش

نظر

• aravil
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 234

برداشتن محدودیت های قیمتی و حجم مبنایی. ایجاد ابزار های جدید برای معاملات اتی و فروش استقراضی . ایجاد نهادهای حرفه ای به عنوان حد واسط سهامداران عامی و بازار. ایجاد نهاد های سازمان یافته مشاوره و راهنمایی. صداقت و شفافیت مدیران بورس. سیاست های شفاف و واقعی.
      مبارزه با رانت و باند بازی و نظارت جدی بر صورت های مالی و مقابله با جرایم صورت سازی و جلب اعتماد سرمایه گذاران همه و همه جزو مواردی هستند که در صورت اجزا قطعا بورس راه خودش رو خواهد رفت و نیازی به حمایت مصنوعی نخداهد داشت.

مرا به خیر تو امیدی نیست شر مرسان

نظر

• ".احسان."
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2676

امروز در حين معاملات در تاپيك امروز چه كرديد؟ چرا؟ با اينكه در بدترين وضعيت نمادها از نظر قيمتي و صف فروش قرار داشتيم، پيشنهاد خريد را داشتم. اين پيشنهاد براي كسانيست كه بازار سرمايه را ميشناسند، و به هيچ وجه شامل افراد با خريد و فروش هيجاني نمي شود.
        الان بيشتر صحبت از اعتماد است، برگشت اعتماد در بازار بورس به دو روز كاري نياز دارد و نه بيشتر.

بازار ارديبهشت ماه بازار متفاوتي خواهد بود، اين براي بار هزارم!!!:)

موفق باشيد.
        آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
        کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• بهزاد بهزادی
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 494

نیمه شب همه دوستان بخیر

تصور می کنم انتظارها به سر آمده باشه...

اتفاقی که در هفته پیش بینی می کردیم به عنوان پتانسیل صعودی کننده بازار به وقوع پیوست. بعد از تذکر و کارت زردی که مجلس بابت وضعیت بورس به وزیر اقتصاد نشان داد میشد پیش بینی کرد که دولت سناریوی خودش رو تغییر بده به خصوص که افزایش نرخ دلار علیرغم سود بالای بانکی همچنان نشان از نقدینگی های آزادی در جامعه میداد که با شروع هدفمندی یارانه ها توان تورم زایی رو داشتند.

بر همین اساس دولت تصمیم به ورود نقدینگی باقیمانده سرگردانی شد که در بازار ارز فعال هست و نه در بورس و نه در بانک آرام نگرفته است تا بتواند بار دیگر نقدینگی جامعه رو کنترل و تورم رو در زمان هدفمندی در اختیار داشته باشه.... جلسه امشب وزیر اقتصاد با بانک ها تیر آخر این سناریو در این مرحله بود... بنده دقیقا هم نظر پیر این بازار جناب آقای عسکری مارانی هستم که حق استادی هم بر گردن من دارند... به نظر من این همان نقطه برگشت بازار هست...

در روز چهارشنبه اشاره کردم که به کف بازار بسیار نزدیک هستیم و به نظر میرسه این موضوع به احتمال قوی با افتادن بازار روی رالی صعودی از فردا محقق بشه... توجه کنید که بانک ها باید به مشتریان خود سودهای زیادی رو بدهند بر اساس آنچه در این چند ماه اتفاق افتاده است و توافقی که ایجاد شده یک بازی برد برد هست... از سویی بالا رفتن قیمت سهام باعث سودرسانی به بانک ها میشه و توان پرداخت سود رو به افراد ریسک گریز پیدا می کنند... از سویی دیگر بازار بورس بعد از یک دوره رکود رونق می گیرد...

یک نکته رو دوستان توجه کنند و اون اینکه دولت با اینکار عملا در نظر داره اختیار بازار سرمایه رو در دست خود بگیره... از این پس به جای امید به حرکت حقوقی ها باید امید به حرکت بانک ها داشته باشیم...در این مورد در اینده بیشتر خواهم گفت... در هرحال تزریق فردا تازه ابتدای قضیه هست...

معتقدم پتانسیل لازم ایجاد شده....

علاوه بر مورد فوق، خوشبختانه اخبار خوبی از توافق هسته ای داره بیرون میاد و یکی از سه مورد اختلاف جدی حل شده است (موضوع راکتور آب سنگین اراک)... در مورد سیستم دفاع موشکی هم میشه امیدوار بود غرب از این موضع به راحتی عقب نشینی کنه چون ارتباطی به موضوع هسته ای نداره.... تنها میمونه فردو که بعید به نظر میرسه صرفا برای یک موضوع این توافق صورت نگیره... البته ریسک مذاکرات پابرجاست اما کمرنگ تر شده...

همچنین، در مورد سود بانکی هم میشه احتمال داد که این مهم در جلسه بعد شورای پول کاهش پیدا کنه که من فکر می کنم ساماندهی این موضوع در اولویت بانک مرکزی هست. البته احتمالا در کنار کاهش سودهای کوتاه مدت، سودهای بلند مدت رو افزایش می دهند تا بانک ها با جذب نقدینگی از سایر بازارها جا نمانند...

در انتها معتقدم روزهای خوبی در پیش روست که نوید یک رالی صعودی رو در چندماه پیش رو می دهد...

شب همه عزیزان خوش- بهزاد
          آخرین ویرایش توسط بهزاد بهزادی؛ 2014/04/20, 00:35.

نظر

• ".احسان."
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2676

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
            نیمه شب همه دوستان بخیر

تصور می کنم انتظارها به سر آمده باشه...

اتفاقی که در هفته پیش بینی می کردیم به عنوان پتانسیل صعودی کننده بازار به وقوع پیوست. بعد از تذکر و کارت زردی که مجلس بابت وضعیت بورس به وزیر اقتصاد نشان داد میشد پیش بینی کرد که دولت سناریوی خودش رو تغییر بده به خصوص که افزایش نرخ دلار علیرغم سود بالای بانکی همچنان نشان از نقدینگی های آزادی در جامعه میداد که با شروع هدفمندی یارانه ها توان تورم زایی رو داشتند.

بر همین اساس دولت تصمیم به ورود نقدینگی باقیمانده سرگردانی شد که در بازار ارز فعال هست و نه در بورس و نه در بانک آرام نگرفته است تا بتواند بار دیگر نقدینگی جامعه رو کنترل و تورم رو در زمان هدفمندی در اختیار داشته باشه.... جلسه امشب وزیر اقتصاد با بانک ها تیر آخر این سناریو در این مرحله بود... بنده دقیقا هم نظر پیر این بازار جناب آقای عسکری مارانی هستم که حق استادی هم بر گردن من دارند... به نظر من این همان نقطه برگشت بازار هست...

در روز چهارشنبه اشاره کردم که به کف بازار بسیار نزدیک هستیم و به نظر میرسه این موضوع به احتمال قوی با افتادن بازار روی رالی صعودی از فردا محقق بشه... توجه کنید که بانک ها باید به مشتریان خود سودهی زیادی رو بدهند بر اساس آنچه در این چند ماه اتفاق افتاده است و توافقی که ایجاد شده یک بازی برد برد هست... از سویی بالا رفتن قیمت سهام همان باعث سودرسانی به بانک ها میشه و توان پرداخت سود رو به افراد ریسک گریز پیدا می کنند... از سویی دیگر بازار بورس بعد از یک دوره رکود رونق می گیرد...

یک نکته رو دوستان توجه کنند و اون اینکه دولت با اینکار عملا در نظر داره اختیار بازار سرمایه رو در دست خود بگیره... از این پس به جای امید به حرکت حقوقی ها باید امید به حرکت بانک ها داشته باشیم... در هرحال تزریق فردا تازه ابتدای قضیه هست...

معتقدم پتانسیل لازم ایجاد شده....

خوشبختانه اخبار خوبی از توافق هسته ای داره بیرون میاد و یکی از سه مورد اختلاف جدی حل شده است (موضوع راکتور آب سنگین اراک)... در مورد سیستم دفاع موشکی هم میشه امیدوار بود غرب از این موضع به راحتی عقب نشینی کنه چون ارتباطی به موضوع هسته ای نداره.... تنها میمونه فردو که بعید به نظر میرسه صرفا برای یک موضوع این توافق صورت نگیره... البته ریسک مذاکرات پابرجاست اما کمرنگ تر شده...

در مورد سود بانکی هم میشه احتمال داد که این مهم در جلسه بعد شورای پول کاهش پیدا کنه که من فکر می کنم ساماندهی این موضوع در اولویت بانک مرکزی هست. البته احتمالا سودهای بلند مدت رو افزایش می دهند تا بانک ها با جذا نقدینگی از سایر بازارها جا نمانند...

در انتها معتقدم روزهای خوبی در پیش روست که نوید یک رالی صعودی رو در چندماه پیش رو می دهد...

شب همه عزیزان خوش- بهزاد
            عالي بود.@};-@};-@};-=D>=D>=D>
            آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
            کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• H.samimi
              عضو فعال
              • Jan 2014
              • 2092

در اصل توسط aravil پست شده است View Post
              قطعا این خبر فردا اتفاق نخواهد افتاد و اصلا نمیتواند هم اتفاق بیفتد.

یعنی ساختار سازمانی اداری و بوروکراسی در ایران رو باید نشناسیم تا فکر کنیم یک روز بعد تصمیم عمل انجام میشه.

مصوبه دولت دو ساله رو زمین خوابیده چه برسه به یک جلسه غیر الزام اور.

از صمیم قلب ارزو میکنم این کار عملی بشه و اعتماد به بورس برگرده منتها من تو ایران زندگی میکنم و نباید واقعیت ها رو فزاموش کنم.

من تو ایران زندگی میکنم و دیدم که قبلا چه تصمیماتی چقدر زمان ها برده تا عملیاتی شود.

نظر برخی ها رو مبنی بر ورود پول بانک ها به بورس از فردا رو دیدم یک لحظه فکر کردم تو ژاپن زندگی میکنم نه تو ایران.

موافقت بانکها و درصد مشارکت و اورده نقدی و نحوه خرید و از کدام گروه و از کدام روز و تحولات بعد خرید و فروس یا نگهداری سهام خریداری شده و منابع ازاد بانکها و دستوری بودن یا نبودن این مشارکت همه و همه جزو متغیر هایی هستند که نمیشود یک شبه اتفاق بیفتد و زمان میبرد.

تنها اثر این خبر برا فردا یا پس فردا فقط میتواند اثر روانی باشد یعنی تحریک تقاضای حقیقی ها از ترس جا ماندن و تردید فروشنده ها.

منتها اگر عملیاتی نشه دیگه بازار بعدا شاخص 10000 هم بشه اعتماد نخواهد کرد

به هر حال بزرگترین مشکل بازار همین بی اعتمادی هستش.

به نظرتات در بحبوحه اجرای طرح تحول وزیر اقتصاد و بانک ها وقت برا عملیاتی کردن این طرح در کوتاه مدت خواهند داشت یا مانند شایعه امدن لشکر از پایتخت در زمانهایی قدیم هستش
              اينكار به نفعشونه چون كه سود سپرده ها رو بايد يه جورايي در بيارن وچه چيز از اين بهتر كه دولت هم بهشون اوكى داده تازه سود مجمع هم ميزنن به جيب و بعدشم همين سهمها رو چند مدت ديگه دولا پهنا ميندازن به ملت غيور و ٠٠خل بهمين راحتى

نظر

• aravil
                عضو عادی
                • Sep 2012
                • 234

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                اينكار به نفعشونه چون كه سود سپرده ها رو بايد يه جورايي در بيارن وچه چيز از اين بهتر كه دولت هم بهشون اوكى داده تازه سود مجمع هم ميزنن به جيب و بعدشم همين سهمها رو چند مدت ديگه دولا پهنا ميندازن به ملت غيور و ٠٠خل بهمين راحتى
                من خیلی خوشحال میشم همچین اتفاقی بیفته اما انقدر اعتماد رخت بربسته که حرف راستشون هم خریدار نداره.

یعنی شدند چوپان دروغگو.

این کار وزیر اقتصاد میتونه یک بلوف برا کارت زرد مجلس باشه یعنی ما داریم تلاشمون رو میکنیم.

منتهد مطمین باشید بانکی که یک ساله وام ازدواج 4 تومانی رو نتونسته پرداخت کنه نمیتونه با تصمیم امشب فردا اقدام کند.

بازم میگم حتی اگر قرار باشه این اتفاق بیفته نمیتدنه تو این بوروکراسی ایران یک شبه و یک روزه اجرا بشه.

فعلا تاثیر روانی این کار مهم هستش تا تاثیر واقعی ان و شاید از روزهای اینده طرف تقاضا رو تحریک کنه و دوباره موجب خوشبینی بشه.

منتها دوستان در سرمایه گذاری دقت کنند که اگر هم بازار صعود کند مثل سال پیش فله ای نخواهد بود و تمام گروه ها رشد نخواهند کرد

اگر بانک قرار باشه پول بیاره مطمین باشین رو سود مجمع حساب خواهد کرد و سهام بنیاد دار سود ده خواهد خرید نه سهام ضرر ده سفته بازی

نظر

• H.samimi
                  عضو فعال
                  • Jan 2014
                  • 2092

يه چيز ديگه بگم به نظر من حالا نوبت نقره داغ كردن اونايي كه رفتن تو بازار ارز اين دولت احتمالا كارش همينه اول خوب حال ميده بعد اساسى ضد حال ميزنه بعدشم طلا و بعد هم مسكن آسياب به نوبت

نظر

• بهزاد بهزادی
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 494

در اصل توسط saeed137 پست شده است View Post
                    راستی جناب بهزادی شما یا خوشانس هستید یا از حمایت بانکها خبر داشتید که ورود کردید در کل این حمایت را کسی پیش بینی نکرده مگر کسانی که خبر داشته باشند یادم میاد علی رضا اسماعیلی یک بار گفت قبل از ریزش بازار جناب مهرداد خالقی خبر داشتند و اکثر حقوقی ها خبر داشتند که قراره ترمز بکشند نکنه الانم بعضی خبر داشتند که قراره استارت را بزنند
                    سعید جان

تحلیل کلان بازار پراهمیت ترین بخش حوزه کاری من و شماست. بنده رانت خبری به اون صورت در اختیار ندارم اما منابع و اطلاعات گسترده ای از اتفاقات سیاسی و اقتصادی رو مطالعه می کنم (تقریبا هرآنچه هست) و سعی می کنم با توجه به آنچه به عنوان نتیجه اطلاعات می بینم فرضیات طراحان اون سناریو رو تصور کنم... درواقع مهم تر از خود خبر دلیل اون خبر هست...

البته گاها پیچیدگی ها و دشواری های داره اما اگر دیدی همه جانبه روی موضوع داشته باشید بعد از مدتی روی این قضیه مسلط می شوید... این دیدگاه بنده مختص بازار بورس نیست و در بازارهای موازی هم کاربرد داره...

زمانی به عنوان یک پوکرباز حرفه ای بازی می کردم... در بازی پوکر بیش از هر چیزی جریان پول در بازی اهمیت داره.... در اقتصاد هم همینطور هست... اگر بتوانید به درستی جریان پول رو شناسایی کنید همواره برنده بازار خواهید بود چرا که امکان موج سواری از بیشتر صعودها رو در بازارهای مالی گوناگون بدست می آورید...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

واقعا باید به اقای بهزاد بهزادی احسنت گفت
                      کسی که تونست کف بازار رو شناسایی کنه من تو عمر بورسیم تا حالا تحلیلگری به قابلیت ایشون ندیدم
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• H.samimi
                        عضو فعال
                        • Jan 2014
                        • 2092

جناب بهزادى من يه چيزى بذهنم رسيد شما هم نظر بديد بانكيهايي كه قراره توى بازار بورس فعال بشن در مدت زمان كمى ميتونن يه پنجاه شصت درصدى منهاى سود مجمع سهمهاى خريداري شدشون به جيب بزنن و ميتونه گزينه خوبى برا خريد باشن درسته؟

نظر

• بهزاد بهزادی
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 494

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                          جناب بهزادى من يه چيزى بذهنم رسيد شما هم نظر بديد بانكيهايي كه قراره توى بازار بورس فعال بشن در مدت زمان كمى ميتونن يه پنجاه شصت درصدى منهاى سود مجمع سهمهاى خريداري شدشون به جيب بزنن و ميتونه گزينه خوبى برا خريد باشن درسته؟
                          صد البته با شما موافقم... ( البته باید حساب شده مناسب ترینشون رو به عنوان نماینده گروه بانکی در سبد خودتون انتخاب کنید)

کلا بانکی ها تا قبل از این خبر هم جز کم ریسک ترین گروه ها بودند. با خبر امشب که قطعا فردا صف خواهند بود..

ارادتمند- بهزاد

نظر

• aventus
                            عضو عادی
                            • Aug 2025
                            • 28

سلام
                            بنده نیز در اولین پست خود در سایت بورسی از جناب دکتر بهزادی تشکر میکنم
                            یادم میاد یک تحلیل از ایشان در دی ماه خواندم که ریزش بازار را تا تیر ماه پیش بینی کردند و در آنزمان تحلیل اینچنینی با توجه به جو آن روزهای بازار قطعا شهامت میخواست
                            اکنون نیز دیدیم هفته گذشته وقتی همه دم از شاخص حتی تا 58000 میدادند ایشان به طور غیر منتظره پایان ریزش را از نظر خودشان اعلام کردند که این نیز شهامت میطلبید
                            در کل بازار ما به این چنین تحلیل گرانی نیاز دارد.

نظر

• مسعود حاجی
                              عضو عادی
                              • Feb 2014
                              • 48

باسلام ازاساتیدمحترم درخواست میشودنظراتشان رابیان بفرمایند...

نوشته شده توسط amirfarahani
                              براي استفاده دوستان دو تحليل متفاوت در مورد شاخص کل را به اشتراک مي گذارم ....

نمودار شاخص کل تعديل شده با ضريب دلاري

شايد اين اولين باري باشد که نمودار شاخص کل بورس ايران را بصورت تعديل شده با ضريب دلاري مي بينيد....
                              همانطور که در شکل زير مشخص است شاخص کل هنوز از شاخص دلاري معادل آن عقب مي باشد و سقف شاخص کل دلاري حدود 100000 واحد مي باشد.
                              به عبارت ديگر با اين نرخ دلار فعلي شاخص تازه وقتي به 100000 واحد برسد معادل شاخص 26500 واحدي ارديبهشت ماه 1390 خواهد شد.
                              البته لازم به ذکر است که در اين نمودار اثرات مثبت شرکتهاي بزرگي که از سال 90 تاکنون وارد بورس شده اند و تاثيرات مثبت چند هزار واحدي روي شاخص داشته اند لحاظ نشده است. به عبارت ديگر شايد با يک محاسبه سرانگشتي بتوان ادعا کرد که تا شاخص 120000 واحدي حبابي وجود ندارد ...
                              نکته مهم ديگري که لازم است به آن توجه نمود اينست که به نظر مي رسد شاخص کل با شاخص دلاري در محدوده 75 تا 80 هزار به تعادل برسد و در صورت تثبيت نرخ ارز بايد ضريب تعديلي دلار بر شاخص را اصلاح نمود چرا که در نمودار ضريب بين دلار و شاخص روند صعودي در حال شکل گيري است و به نظر مي رسد با تقويت زيرساختهاي اقتصادي و تقويت ريال در برابر دلار اين ضريب افزايش يابد ...

تحليل شاخص کل

همانطور که در شکل زير مشخص شده است شاخص کل از سال گذشته که از کف 23767 واحدي استارت صعود زد تا کنون سه کانال صعودي را تجربه کرده است که هر کانال نسبت به قبلي شيب تند تري داشته و هر بار پس از شکست سقف کانال و پولبک به آن رالي صعودي را ادامه داده است ...
                              در رالي آخر نيز صعود از 42631 واحدي شروع شده است و در 67500 واحدي با شکست سقف کانال تا 74519 واحدي صعود کرده است و بيشترين رقم تاريخ بورس ايران را براي شاخص ثبت کرده است و دوباره وارد فاز اصلاح شده است ...
                              به نظر مي رسد نهايتا در محدوده 70000 تا 70500 واحدي (70391 واحد) اين اصلاح به پايان برسد و مجددا روند صعودي شاخص شروع شود ....

حدود 6 ماه قبل تحليلي را در مورد شاخص به اشتراک گذاشتم تحت عنوان شاخص دلاري ... http://mahestangroup.persianblog.ir/post/477/
                              در اينجا تحليل جديدي را در راستاي تحليل قبلي به اشتراک مي گذارم ...
                              همانطور که در نمودار زير مشهود است پس از فراز و نشيبهاي صورت گرفته سرانجام شاخص کل بورس با شاخص تعديل شده دلاري در محدوده 70000 تا 80000 واحد به تعادل رسيد و بار ديگر شاهد پيشي گرفتن شاخص دلاري از شاخص کل هستيم و در حال حاضر شاخص تعديل شده دلاري در محدوده 81000 واخد مي باشد ...
                              از سوي ديگر همانطور که در تحليل قبلي نيز به آن اشاره کردم پس از رسيدن به تعادل موجود لازم است که ضريب شاخص دلاري اصلاح شود که پس از اصلاح اين ضريب منحني سبز رنگ براي شاخص دلاري بدست مي آيد که در حال حاضر در محدوده 95000 واحدي است ... و سقف آن نيز حدود 115000 واحد مي باشد ...
                              به عبارت ديگر پس از اتمام اصلاح شاخص که بعيد مي دانم به کمتر از 70000 واحد برسد؛ شاخص کل مجددا وارد روند صعودي خواهد شد و هدف آن در سال جاري رسيدن به محدوده 115000 تا 120000 واحد مي باشد ....

http://mahestangroup.persianblog.ir/post/586/
                              از آنچه هستي، فروتر آي ، تا مردم تو را از آنچه هستي ، فراتر برند .

نظر

• mbroker
                                عضو عادی
                                • May 2013
                                • 91

نظر

در حال کار...
                                X