شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • ali20005
    عضو فعال
    • آذر ۱۳۹۲
    • ۲۳۰

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط farzen پست شده است مشاهده پست
    دوست عزیز لیدر بازار شبندره ..
    پس چرا اکثر سهمها امروز منفی بود؟
    [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=۴]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
    [/CENTER]

نظر

• بهزاد بهزادی
      عضو فعال
      • خرداد ۱۳۹۲
      • ۴۹۴

صبح بخیر

این هم حمایتی که عنوان شده بود.... بازار در میان مدت ریسکش پایین اومده... اونهایی هم که از حرکت پرسود چند روز اخیر بازار جا مانده اند به جای جو دادن های اشتباه تا دیر نشده سهامدار بشن.... تا همین الان ۱۰ درصدی عقب افتاده اند...

ارادتمند- بهزاد

در اصل توسط Mehrdadovic پست شده است
      تا همین جای کار از بازار خوب حمایت شده
      یکی دو روز بازار دوام بیاره ترس سهامداران ریخته میشه
      مهرداد جان دوام میاره به راحتی و فراتر از تصور من و شما بازار حرکت می کنه.... تو من رو خوب میشناسی و میدونی تا چه حد محتاط و ریسک گریز هستم... روز چهارشنبه هفته پیش و زمانی که در کف بازار با سرمایه سنگین وارد شده ام مطمین باش که بی دلیل نبوده...

به هر حال رشد امسال بورس بر خلاف سال قبل چندماهه است و باید از همین فرصت چند ماهه حداکثر بهره رو برد...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• ahmadreza
        عضو فعال
        • تیر ۱۳۹۱
        • ۱۲۹۴

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است مشاهده پست
        صبح بخیر

این هم حمایتی که عنوان شده بود.... بازار در میان مدت ریسکش پایین اومده... اونهایی هم که از حرکت پرسود چند روز اخیر بازار جا مانده اند به جای جو دادن های اشتباه تا دیر نشده سهامدار بشن.... تا همین الان ۱۰ درصدی عقب افتاده اند...

ارادتمند- بهزاد دکتر منتظر نظر شما در مور گروه ساختما هستم به نظر شما تا کی در جا میزنن؟

مهرداد جان دوام میاره به راحتی و فراتر از تصور من و شما بازار حرکت می کنه.... تو من رو خوب میشناسی و میدونی تا چه حد محتاط و ریسک گریز هستم... روز چهارشنبه هفته پیش و زمانی که در کف بازار با سرمایه سنگین وارد شده ام مطمین باش که بی دلیل نبوده...

به هر حال رشد امسال بورس بر خلاف سال قبل چندماهه است و باید از همین فرصت چند ماهه حداکثر بهره رو برد...

ارادتمند- بهزاد
        همچنان منتظر تحلیل شما در مورد گروه ساختمان هستم به نظر شما کی استارت میزنن؟

نظر

• farzen
          ستاره دار(۲)
          • دی ۱۳۹۰
          • ۵۱۲

تشکر از راهنماییهاتون استاد نمیشه گروههای پیش رو رو راهنمایی کنید؟

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • آذر ۱۳۹۰
            • ۶۶۱۳

در اصل توسط محمد صالحی پست شده است مشاهده پست
            در اینده نزدیک خبر خیلی مهمی از یکی از لیدرهای بازار میشنوید که باعث افزایش ۵۰الی ۱۰۰ درصدی ان لیدر میشود و کل روند سهام و بازار را تغییر میدهد که خود محرک سنگینی برای بازار سرمایه است امروز حجم سنگینی خرید کردم فعلا در همین حد بیشتر نمیتوانم توضیح بدهم
            احتمالا مپنا باشه.گرچه من دوست داشتم خودرو مي بود.چون بازار وابستگي عجيبي به خودرو داره.

نظر

• محمد صالحی
              عضو عادی
              • خرداد ۱۳۹۰
              • ۲۰۷

در اینده نزدیک خبر خیلی مهمی از یکی از لیدرهای بازار میشنوید که باعث افزایش ۵۰الی ۱۰۰ درصدی ان لیدر میشود و کل روند سهام و بازار را تغییر میدهد که خود محرک سنگینی برای بازار سرمایه است امروز حجم سنگینی خرید کردم فعلا در همین حد بیشتر نمیتوانم توضیح بدهم
              ۱۱ اردیبهشت ساعت ۱۰ صبح دیدار ما در شرکت مپنا
              **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• farzen
                ستاره دار(۲)
                • دی ۱۳۹۰
                • ۵۱۲

۱۱ اردیبهشت ساعت ۱۰ صبح دیدار ما در شرکت مپنا
                ایا برای بمپنا هم مفیده؟

نظر

• محمد صالحی
                  عضو عادی
                  • خرداد ۱۳۹۰
                  • ۲۰۷

در اصل توسط farzen پست شده است مشاهده پست
                  ایا برای بمپنا هم مفیده؟
                  به نظر من رشدی که در بمپنا است در رمپنا نیست با اینکه هر دو را سنگین دارم
                  **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• farzen
                    ستاره دار(۲)
                    • دی ۱۳۹۰
                    • ۵۱۲

متاسفانه من ندارم الان بمپنا بگیرم؟

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • آذر ۱۳۹۰
                      • ۱۰۹۳۴

با سلام معلوم شد که چرا تبلیغ این دو سهم را می کنی هر کاری می کنید فقط با سرمایه های افراد تازه وارد بازی نکنید برای حفظ سود خود !!
                      آخرین ویرایش توسط ایرج اکبری؛ ۱۳۹۳/۰۲/۰۳، ۰۹:۳۳.
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• محمد 66
                        عضو فعال
                        • اسفند ۱۳۸۹
                        • ۲۹۳۸

تا ۷۸۰۰۰ واحد شاخص مشکلی برای صعود ندارد ، با رسیدن به ۷۸۰۰۰ احتمالا ۲ تا ۳ روز منفی داشته باشیم .
                        آخرین ویرایش توسط محمد ۶۶؛ ۱۳۹۳/۰۲/۰۳، ۰۹:۴۹.

نظر

• abstract
                          عضو فعال
                          • اردیبهشت ۱۳۹۲
                          • ۱۵۰۶

زير چن تا سهم شاخص ساز رو گرفتن همين . مشكل بازار همين مپنا بود كه به سلامتي حل شد . بقيه سماق بمكن/.:biggrinsmiley.:/

بانكي منفي . خودرو منفي . دارو منفي . ساختمان بي مفهوم . اخابر منفي . شبندر مثبت . مپنا مثبت ->>>>>> شاخص مثبت
                          من و اينهمه خوشبختي محاله /:.yead.:/
                          آخرین ویرایش توسط abstract؛ ۱۳۹۳/۰۲/۰۳، ۱۰:۳۰.

نظر

• محمد صالحی
                            عضو عادی
                            • خرداد ۱۳۹۰
                            • ۲۰۷

[QUOTE=ایرج اکبری;۴۸۳۶۳۷]با سلام معلوم شد که چرا تبلیغ این دو سهم را می کنی هر کاری می کنید فقط با سرمایه های افراد تازه وارد بازی نکنید برای حفظ سود خود !![/QUOTE

تبلیغ کجا بوده مپنا را در قیمت ۷۶۰ معرفی کردم بمپنا را در قیمت ۱۲۶۰ معرفی کردم شاخص را هم ۷۶۰۰۰ حالا تبلیغ کجا بوده را نمیدانم البته از یاداوری شما تشکر میکنم

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • آذر ۱۳۹۰
                              • ۱۰۹۳۴

[QUOTE=محمد صالحی;۴۸۳۷۸۰]
                              در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است مشاهده پست
                              با سلام معلوم شد که چرا تبلیغ این دو سهم را می کنی هر کاری می کنید فقط با سرمایه های افراد تازه وارد بازی نکنید برای حفظ سود خود !![/QUOTE

تبلیغ کجا بوده مپنا را در قیمت ۷۶۰ معرفی کردم بمپنا را در قیمت ۱۲۶۰ معرفی کردم شاخص را هم ۷۶۰۰۰ حالا تبلیغ کجا بوده را نمیدانم البته از یاداوری شما تشکر میکنم
                              با سلام یک سوال می تواند دلیلی برای رشد مپنا بیان کنید از لحاظ بنیادی به غیر از تکنیکال که هر ثانیه بر عکس می شود آیا این مپنا مطالبات خود را دریافت کرده آیا رشد رشد آوری داده با این نرخ دلار با تشکر
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• شاهین محلوجی
                                عضو فعال
                                • خرداد ۱۳۹۰
                                • ۲۰۵۰

بنظر در این برهه شاخص کل ۳ چالش بزرگ در ادامه مسیر دارد ۷۶۰۰۰ و ۷۶۷۰۰واحد (خط روند نزولی) و ۷۸۵۰۰ واحد"مقاومت Senkou Span A"
                                در حال حاضر Rsi در سطح مقاومتی قرار دارد و اوسیلاتور استوکستیک نشان دهنده اصلاح مقطعی و احتمالی تا ۷۴۸۰۰ واحد دارد.

با گذر شاخص از ۷۶۷۰۰ واحد و تثبیت احتمالا Ts خط ks را به بالا قطع کند که سیگنال خرید ضعیفی تا حوالی ۷۸۵۰۰ واحد صادر میشود ، در صورت شکست مقاومت شاخص تا حوالی ۸۳۰۰۰ واحد در داخل ابر کومو قرار دارد که میتواند کار صعود شاخص را تا حدودی هموار سازد ..

موفق باشید ...
                                جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

در حال کار...