شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شاهین محلوجی
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 2050

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

درود

حجم معاملات و ارزش بازار بسیار بالا رفته بنظر هر اصلاحی فرصت خرید است البته از بهترین سهام بازار ...
    جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

حجم نقدينگي بورس به بيش از 260ميليارد تومان رفت.حجم نقدينگي بورس بايد به بيش از 500ميليارد تومان در روز برسه.
      بهيچ عنوان فروشنده و نوسان گير نباشيد.فقط سهامداري کنيد.
      هر کاري کردند نتونستند خودرو و مپنا را روان کنند.بازم صف خريد شدند.بايد بشند مپنا قبلا 1350تومان و خودرو 400تومان بوده است.

نظر

• علی علیزاده
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1159

احتمال زیاد شاخص فردا دوشنبه منفی هس.......
        یا غنی....

نظر

• ali30
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 1940

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
          سلام دوست من ....بعید نیست......ولی موقتی است......................وفقط سهامداری ..................وکسانی که نقد هستن در افت شاخص خرید با تمام قدرت بهترین کار است....................... بنظر تا برج8-11 صبرلازم است...............................فقط صبر....................تنها عامل موفقیت در بورس شکیبایست:.thumbsupsmileyanim
          تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• نوام چامسکی
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 3369

فارغ از هر گونه بی ادبی و بی احترامی به اقای علیزاده
            و صرفا چهت اشتراک نظرات و دیدگاهای خود و کمک به بهتر شدن نگاهمان به بازار
            ادم میفهمه که چرا میگن برای موفقیت در بازارهای مالی تحلیل 10 درصد است و روانشناسی خود ادم 90 درصد اهمیت داره
            واقعا بنا به گفته استاد نیما ازادی که به نظر حقیر جامعه معامله گری ایران خیلی مدیون این عزیز و دیگر اساتید هستن
            که استاد میفرمایند که و واقعا شده شعاره استاد
            تحلیل گره اماتور در یک روند دنبال نقاط برگشت میگرده
            و تحلیل گر حرفه ای همیشه دوست روند است و سعی میکنه با روند همراه بشه
            چقدر فهم این جمله میتونه یک اماتور تا حرفه شدن کمک کنه
            همین جا در خلوت خودم از تمام دوستانم و اساتیدی که حتی کلمه ای اموختم تشکر میکنم و در دل براشون دعا میکنم
            یا علی مدد

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• بهزاد بهزادی
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 494

در اصل توسط امیدوار پست شده است View Post
              جناب بهزادی عزیز
              باتشکر از اطلاعات بسیار مفید و صادقانه ای که دراختیار ما قرار می دهید.یک سوال از شما داشتم و اون اینه که آیا صلاحه که بنده مقداری از طلاهایی که قبلاً به قصد سرمایه گذاری خریده بودم رو با ضرر بفروشم و در این مقطع وارد سهام خودرویی بشوم؟
              با تشکر از لطف شما
              اونس جهانی بر اساس شرایط اقتصادی کشورهای غربی با توجه به افزایش بهره بانکی در موضع ضعف قرار دارد، ضمن اینکه بهبود نسبی اقتصاد آمریکا در سال جدید نیز بهانه ای برای افت طلا به سطوح پایین تر است...

اما در حال حاضر یک ریسک سیاسی بزرگ وارد بازار شده است که بحران اوکراین و رویارویی غرب و روسیه هست... این دو روز که بازار بسته بوده اما به احتمال بسیار بالا طلا هفته جاری رو با صعود قیمت اونس آغاز می کنه که تاثیر اون رو در قیمت مظنه و سکه هم شاهد خواهیم بود...

در هرحال طلا در برابر هرگونه فضای تنش زایی واکنش صعودی از خود نشان خواهد داد...

اما قیمت طلا در ایران فقط تابع اونس نیست و باید به قیمت دلار هم نگاهی انداخت که بنده در حال حاضر سناریوی واضحی برای دلار متصور نیستم...

در نهایت این مورد رو اشاره کنم که اگر قصد شما از این سرمایه گذاری دیدی بلند مدت (چندساله) هست تقریبا اکثر موسسات مالی معتبر و بانک ها اعتقاد به صعود طلا به مرز 2000 دلار و بالاتر تا دو سه سال آینده دارند...

اما در کوتاه مدت چه بسا اونس ریزشی جزیی برای چند ماه داشته باشد مشروط بر اینکه بحران روسیه و غرب حل بشه... ادامه بحران می تونه به منزله صعود طلا از همین حوالی باشه...

کلا طلا رو برای سرمایه گذاری بلند مدت یکی از بهترین گزینه ها می دونم اما در کوتاه و میان مدت چه بسا بازارهای موازی سودی بالاتر داشته باشند...

در مورد سهام خودرویی با توجه به تخصیص ارز مبادلاتی به اونها و احتمال ورود خودروسازان شریک خارجی، در صورت حل بحران هسته ای یکی از گروه های بسیار خوب بازار هستند...

با توجه به ابهام در وضعیت بحران روسیه، تصمیم دشواریست اما به جهت داده های اقتصادی اونس نزولی است...

در پایان اشاره کنم که طلا در دو زمان صعود می کنه:

1- زمان بوجود آمدن بحران و فرار سرمایه از بازارهای سرمایه
              2- در زمان تثبیت بهبود اقتصادی و نیاز به آن به عنوان پشتوانه مالی

ارادتمند- بهزاد

نظر

• علی علیزاده
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1159

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                فارغ از هر گونه بی ادبی و بی احترامی به اقای علیزاده
                و صرفا چهت اشتراک نظرات و دیدگاهای خود و کمک به بهتر شدن نگاهمان به بازار
                ادم میفهمه که چرا میگن برای موفقیت در بازارهای مالی تحلیل 10 درصد است و روانشناسی خود ادم 90 درصد اهمیت داره
                واقعا بنا به گفته استاد نیما ازادی که به نظر حقیر جامعه معامله گری ایران خیلی مدیون این عزیز و دیگر اساتید هستن
                که استاد میفرمایند که و واقعا شده شعاره استاد

تحلیل گره اماتور در یک روند دنبال نقاط برگشت میگرده
                و تحلیل گر حرفه ای همیشه دوست روند است و سعی میکنه با روند همراه بشه
                چقدر فهم این جمله میتونه یک اماتور تا حرفه شدن کمک کنه
                همین جا در خلوت خودم از تمام دوستانم و اساتیدی که حتی کلمه ای اموختم تشکر میکنم و در دل براشون دعا میکنم
                یا علی مدد
                حرف شما کاملا درسته ولی تا نزولی نباشه صعودی در کار نیس.همینجور که نظار گر بازار بودید دیدید که اخابر منفی شد صف کل گروه خودر هم که دادن شبندر هم که منفی شد مپنا هم که صفشو دادن..همه اینا هشدار داد که فردا بازار منفی هس یا خوشبینانه ترینش بازار فردا بالای نداره پس یه تحلیل گر خوب باید با روند لحظه ای بازار همراه باشه و خرید و فروشاشو روی روند انجام بده تا حداقلش ضرر نکنه و بتونه سود کنه حالا یا کم یا زیاد به هرحال بهتر از ضرر هس....بنده خودم امروز کلا نقد کردم تا واسه سه شنبه ورود کنم دوباره...به نظر بنده داخل بورس ایران اصلا سهامداری جواب نمیده. من خودم تالا دو سه بار سهامداری کردم و سودای چند ملیونیمو که میتونسم داشته باشم مجبور شدم با ضرر خارج شم و این شد واسه من درس عبرت....بنده به شما و دوستان پیشنهاد میدم که یه حساب ازمایشی فارکس باز کنید و مشغول بشید به خرید و فروش روزانه تا بتونید نوسانگیر خوبی بشید تا بتونید لحظه ای روند بازارو تشخیص بدید و بتونید سود کنید....امیدوارم که مطالبم خوب و مفید بوده باشه...با ارزوی شادی و سلامتی برای همه سهمداران گل و دوسداشتنی.....
                یا غنی....

نظر

• بهزاد بهزادی
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 494

در اصل توسط تجارت پست شده است View Post
                  جناب بهزادی اگه امکان داره بفرمایید الان تو موج چند از چندیم
                  چندان مشخص نیست. به جهت الیوتی موجی که در آن هستیم یک موج 1 یا a هست. اما اینکه این موج یک ریز موج از یک کارکشن بزرگ باشد یا یک ریز موج از یک ایمپالس بزرگ چندان معین نیست. ضرورتی هم ندارد فعلا برای چارت سناریو تعریف کنیم...

بازار که جلو برود خودش شمارش واضح تر را به ما نشان می دهد... نکته بسیار مهم در موج شماری اینه که شما نباید موج شماری خودتون رو به چارت تلقین کنید بلکه باید در صورت دیدن موج های بسیار واضح اجاره بدهید اون شمارش که توسط خود بازار معین شده روی چارت بنشیند...

کلا موج شماری یک موضوع ذهنی هست و به عنوان یک الیوت کار، زیاد دیدم الیوت کارانی رو که موج شماری فقط اونها رو به اشتباه می اندازد. بازار بر ما محیط است پس نباید به چارت شمارشی رو تحمیل کرد... حتی الامکان بازار و امواج اون رو ساده بنگرید....

به عنوان مثال چیزی که بنده در چارت می بینم اینه که یک موج نزولی چند ماهه داشته ایم که شیب آن از موج صعودی چند ماهه قبل از آن کمتر بوده است... بر این اساس احتمال می دهم این موج نزولی چند ماهه یک اصلاح باشد و شروع یک موج جنبشی بعد از یک اصلاح می تونه گزینه ای محتمل باشه...

فعلا در همین حد.... وقتی جلوتر برویم اگر دیدم چارت به من الگویی رو به صورت واضح نشان می دهد روی آن اقدام به شمارشی ساده می کنم که چارت دستور آنرا داده است...

بازار را تا جایی که میشه ساده تحلیل کنید...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• علی علیزاده
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1159

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                    چندان مشخص نیست. به جهت الیوتی موجی که در آن هستیم یک موج 1 یا a هست. اما اینکه این موج یک ریز موج از یک کارکشن بزرگ باشد یا یک ریز موج از یک ایمپالس بزرگ چندان معین نیست. ضرورتی هم ندارد فعلا برای چارت سناریو تعریف کنیم...

بازار که جلو برود خودش شمارش واضح تر را به ما نشان می دهد... نکته بسیار مهم در موج شماری اینه که شما نباید موج شماری خودتون رو به چارت تلقین کنید بلکه باید در صورت دیدن موج های بسیار واضح اجاره بدهید اون شمارش که توسط خود بازار معین شده روی چارت بنشیند...

کلا موج شماری یک موضوع ذهنی هست و به عنوان یک الیوت کار، زیاد دیدم الیوت کارانی رو که موج شماری فقط اونها رو به اشتباه می اندازد. بازار بر ما محیط است پس نباید به چارت شمارشی رو تحمیل کرد... حتی الامکان بازار و امواج اون رو ساده بنگرید....

به عنوان مثال چیزی که بنده در چارت می بینم اینه که یک موج نزولی چند ماهه داشته ایم که شیب آن از موج صعودی چند ماهه قبل از آن کمتر بوده است... بر این اساس احتمال می دهم این موج نزولی چند ماهه یک اصلاح باشد و شروع یک موج جنبشی بعد از یک اصلاح می تونه گزینه ای محتمل باشه...

فعلا در همین حد.... وقتی جلوتر برویم اگر دیدم چارت به من الگویی رو به صورت واضح نشان می دهد روی آن اقدام به شمارشی ساده می کنم که چارت دستور آنرا داده است...

بازار را تا جایی که میشه ساده تحلیل کنید...

ارادتمند- بهزاد
                    این جمله اخرتون که نوشتید بازارو ساده تحلیل کنید واقعا دوسداشتم ... به نظر بنده بازاری رو که ساده تحلیل کنی حداقل 70 80 درصد جواب میده ولی بازاری رو که خیلی پیچیده و فنی بخوای تحلیلش کنی در حد زیر 50 درصد جواب میده چون حداقل 80 درصد از ادمایی که داخل بازار هسن تحلیلو در حد ساده بلدن و قدرت اون 80 درصد اماتورا خیلی بیشتر از اون 20 درصد حرفه ای ها هست و میشه بگی جهش بازارو همونا مشخص میکنن.....
                    یا غنی....

نظر

• بهزاد بهزادی
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 494

در اصل توسط kourosh پست شده است View Post
                      آقای بهزادی عزیز
                      در مورد پالایشگایها بصورت کلی اگر راهنمائی بفرمایید ممنون میشم.
                      با تشکر
                      به جهت بنیادی از پتانسیل های خوب سایر گروه ها برخوردار نیستند. با این حال به جهت تکنیکال نیاز به صعود دارند. بنده به شخصه همواره یک پالایشی رو در سبد نگه می دارم چون هرچه باشد این گروه جز گروه های لیدر بازار و گروه هایی هست که ایران در اونها حرف برای گفتن داره...

نیاز به گفتن نداره که برخی از شاخص سازهاشون همواره مورد حمایت های گوناگون بوده و هست...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• ahmadreza
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 1294

ثتران کف و سقفش داره یکی میشه اگه از مثلث بیاد بیرون استارت میزنه فردا .پس فردا شاید استارت بزنه

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                          به جهت بنیادی از پتانسیل های خوب سایر گروه ها برخوردار نیستند. با این حال به جهت تکنیکال نیاز به صعود دارند. بنده به شخصه همواره یک پالایشی رو در سبد نگه می دارم چون هرچه باشد این گروه جز گروه های لیدر بازار و گروه هایی هست که ایران در اونها حرف برای گفتن داره...

نیاز به گفتن نداره که برخی از شاخص سازهاشون همواره مورد حمایت های گوناگون بوده و هست...

ارادتمند- بهزاد
                          جناب استاد بهزادي
                          ايا ممکنه اختلاف بين پالايشگاهها و شرکت نفت و پخش بنفع پالايشگاهها تا يک ماه اينده حل بشه.
                          سپاسگزارم

نظر

• کيانوش
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                            حجم نقدينگي بورس به بيش از 260ميليارد تومان رفت.حجم نقدينگي بورس بايد به بيش از 500ميليارد تومان در روز برسه.
                            بهيچ عنوان فروشنده و نوسان گير نباشيد.فقط سهامداري کنيد.
                            هر کاري کردند نتونستند خودرو و مپنا را روان کنند.بازم صف خريد شدند.بايد بشند مپنا قبلا 1350تومان و خودرو 400تومان بوده است.
                            حجم نقدينگي وارد شده به بورس امروز شد 350ميليارد تومان.عالي بود ولي بازار گردان دولت يک اشتباه فاحش کرد .
                            تو بازار بيش اندازه عرضه کرد و حالت تدافعي گرفت .با بازاري که هنوز جون نگرفته نبايد اين کار را کرد.
                            دليل من بازگشت دلار بالاي 3300تومان و سکه 1ميليون تومان هست.
                            دلار شد 3315تومان و سکه 1028000تومان
                            .................................................. .................................................. ..........
                            بازار گردن فردا بايد بي خيال عرضه بشه و حتي اگر تونست رنج مثبت بکشه.
                            پول نبايد از بازار بورس فرار کنه تو بازار ارز.اين خواست بدخواهان مردم و دولت هست.
                            ما با مردم و دولت و کشوريم.
                            .................................................. .................................................. ..

نظر

• ahmadreza
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 1294

بازار فردا فرصت خریده و فقط یه پول بک به مقاومت شکسته شده 76500 ممکنه داشته باشه

نظر

• mp_emperor
                                عضو عادی
                                • Mar 2013
                                • 83

حرف شما کاملا درسته ولی تا نزولی نباشه صعودی در کار نیس.همینجور که نظار گر بازار بودید دیدید که اخابر منفی شد صف کل گروه خودر هم که دادن شبندر هم که منفی شد مپنا هم که صفشو دادن..همه اینا هشدار داد که فردا بازار منفی هس یا خوشبینانه ترینش بازار فردا بالای نداره پس یه تحلیل گر خوب باید با روند لحظه ای بازار همراه باشه و خرید و فروشاشو روی روند انجام بده تا حداقلش ضرر نکنه و بتونه سود کنه حالا یا کم یا زیاد به هرحال بهتر از ضرر هس....بنده خودم امروز کلا نقد کردم تا واسه سه شنبه ورود کنم دوباره...به نظر بنده داخل بورس ایران اصلا سهامداری جواب نمیده. من خودم تالا دو سه بار سهامداری کردم و سودای چند ملیونیمو که میتونسم داشته باشم مجبور شدم با ضرر خارج شم و این شد واسه من درس عبرت....بنده به شما و دوستان پیشنهاد میدم که یه حساب ازمایشی فارکس باز کنید و مشغول بشید به خرید و فروش روزانه تا بتونید نوسانگیر خوبی بشید تا بتونید لحظه ای روند بازارو تشخیص بدید و بتونید سود کنید....امیدوارم که مطالبم خوب و مفید بوده باشه...با ارزوی شادی و سلامتی برای همه سهمداران گل و دوسداشتنی.....
                                شما نکته گم شده حد ضرر رو رعایت نکردین...بورس یعنی سرمایه گذاری و دیده میان مدت به بالا رویه سهمهایه خوب و با ارزش...البته میشه درصدی رو کوتاه مدت نوسانگیری کرد ولی بنظرم این دیدی که شما و خیلی از دوستان دارن الان بزرگترین آفت بورس شده واصلاح رو از خودمون شروع کنیم بنظرم بهتر باشه...امروز بخریم و فردا بفروشیم نشد رسمه بورس...بنظرم یه تغییر در دیده بورسی هممون لازمه...البته با این حمایت و حجم پولی که پشت بازار خوابیده مطمعنن خوده بازار درسهایی برایه تعدادی از دوستان خواهد داشت در آینده...راستی اونی که امروز خگستر فروخت تا 3 شنبه زیرشو بعد اصلاح بخره الان خیلی حالش خوبه؟؟؟!!!!فقط مثالی بود برایه توضیحاتی که دادم ...سهمه با ارزش به درده گوشه سبد میخوره و نگاه کوتاه مدت هم خودتونو اذیت میکنه و هم بازار رو به این روزی میندازه که الان افتاده...موفق باشید...راستی این جمله کلیشه ای رو که گر خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو رو بهم نگین که هر چی میکشیم از تلاش بیوقفه عده ای برایه سبقت گرفتن از دیگران و اثبات زرنگی تو جامعست...کم کم داریم به یه کلنی آفتاب پرست تبدیل میشیم/:.nono.:/

نظر

در حال کار...
                                X