شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علی نظامی
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 1033

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

[QUOTE=ahmad m;486100][QUOTE=ali20005;486093]

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post

خوشحالم چون وقتی هم که هدف 73377 واحدی را برای شاخص دادم 2 لایک خورد ولی زمان گویای همه چیز خواهد بود. اکثریت همیشه در اشتباه و متضرر هستند این قانون بورس هست

خواهشا با نقل قول به صفحات تایپیک اضافه نکنید
    ما هم چند وقت پیش گفتیم با افزایش هزینه شرکتها و سیاستهای تعزیراتی حکومت که موقتا حاشیه سود شرکتها رو کم میکنه کدوم صنایع قراره شاخص رو تکون بدن که دوستان ما رو متهم به بدبینی و بدخواهی و صحبتهای دیگه کردن. یه دوست دیگمون هم که گفت تا شاخص 64000 چیزی نمینویسه.... شما نفر دومی هستید که تارگت اون حوالی رو میدید.
    متاسفانه باید قبول کنیم هدفمندی در شرایط بدی اجرا شده و حداقل انتظار این بود که تا بعد از توافق جامع به تاخیر می افتاد...

بازار حبابی دی ماه 92 رو فراموش کنید. بگید کدوم سهمای بزرگ قراره سودشون افزایش جدی داشته باشه؟!

نظر

• مسعود اب
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1502

دلایل روانی فشار فروش امروز در بازار

در بازار امروز شاهد ادامه ی عبور شاخص از مرز 76500 و تثبیت حد 77923 واحدی بودیم.باتوجه به مقاومت 76550 واحدی که در معاملات روز گذشته با عبور 1400 واحدی شاهد شکسته شدن این مرز بودیم در معاملات امروز شاهد افزایش عرضه و نوسانات منفی در برخی از سهام های گروه ها بودیم.
      باید توجه داشته باشید مقطع کنونی مقطع خروج نوسان گیر ها از بازار است ، نوسان گیر هایی که ریسک ورود به سهم را در کف قبول و اکنون در حال تخلیه سهام های خود هستند.
      همچنین مقطع کنونی مقطع ورود سهامداران کلان و گروه های حقوقی میباشد که باتوجه به شکست مقاومت و رشد 500 واحدی امروز در بازار وارد شده و با دید یک سرمایه گذاری میان مدت به خرید سهام پرداختند.در واقع به نوعی میتوان گفت بازار انتظار شکسته شدن مقاومت 76550 واحدی را نداشت و اکنون کمی سردر گم است چرا که 4 ماه بود شاخص هیچ یک از مقاومت های سر راه خود را نشکسته بود.
      بازار امروز همانند یک اتوبوس بود که در یک استگاه ایستاده و در را باز کرده و عده ایی در حال خروج و عده ایی در حال ورود بودند و تلاطم در زمان تخلیه بالا بود.
      ادامه ی این جابه جایی را همچنان طی 1 الی 2 روز آینده انتظار داریم که امید است در روزهای پایانی هفته و هفته ی آینده شاهد یک روند مناسب رو به رشد باشیم.
      بنابراین برای کلیت بازار توصیه به نگهداری سهام ها را داریم.البته سهام داران حتما حد ضرر سهام های خود را رعایت کنند.
      بمنظور موفقیت
      تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• نوام چامسکی
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 3369

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
        در نهایت این مورد رو اشاره کنم که اگر قصد شما از این سرمایه گذاری دیدی بلند مدت (چندساله) هست تقریبا اکثر موسسات مالی معتبر و بانک ها اعتقاد به صعود طلا به مرز 2000 دلار و بالاتر تا دو سه سال آینده دارند...

اما در کوتاه مدت چه بسا اونس ریزشی جزیی برای چند ماه داشته باشد مشروط بر اینکه بحران روسیه و غرب حل بشه... ادامه بحران می تونه به منزله صعود طلا از همین حوالی باشه...

کلا طلا رو برای سرمایه گذاری بلند مدت یکی از بهترین گزینه ها می دونم اما در کوتاه و میان مدت چه بسا بازارهای موازی سودی بالاتر داشته باشند.......................سلام دوستان وشب همگی بخیر وشادی.................پیروی نظرات استاد بهزادی عرض کنم - بنظرم طلا از نظر بنیادی وتکنیکی وبرسی امواج الیوتی در محدوده کف قیمتی است.................. بنظر تایم ماهیانه در حال تکمیل کردن موج1 خودش هست....................که از نظر زمانی 1/5تا3 سال طول بکشه.....................بنظر هدف این موج محدوده 2000-2500-3000 دلاراست................ وبنظر در تایم هفتگی تقریبا در آغاز موج 5 صعودی هستیم.........................و در تایم روزانه در حال ساخت موج1 هستیم................ محدوده قیمتی 1400-1430-1460 انتهای موج 1 بنظرم خواهد بودواز نظر زمانی بین5-8 هفته آینده به این قیمت خواهد رسید..................همانطور که موسسات معتبر خارجی پیش بینی کردن طلا بین 1/5تا3 سال آینده صعودی خواهد بود..................از منظر روانشناسی امواج کلا زمان ( شروع موج 3 )در تایم روزانه طلا خبرهای بنیادی خودشون را آزاد میکنند.........................پیشنهاد میکنم از دوستان عزیز ازتاپیک (طلا با الیوت ویو )برای آشنای از آخرین موج شماری ونظرات الیوتی من در مورد طلا دیدن کنید.
        با عرض معذرت از شما فقط خواستم یک حاشیه طلبگی بر دیدگاه شما بزنم
        من در اینجا به خود بحث شما با بت موج شماری نمیپردازم و حتی نمیخوام نظر مخالف بدم راجع به تارگتتون
        فقط یک مطلب عرض میکنم و اونهم وقتی که طلا در اوج بود بیشتر این موسسات بین الملی و حتی بانکهای بزرگ قبل از ریزش طلا این تارگتها رو میدادن ولی با عمیق شدن بحران اروپا و فروش ذخیره طلای کشورهای بحران زده باعث سقوط طلا شدن
        که حتی بسیاری از صندوقهای امریکایی با بحران و ورشکستگی مواج شدن
        و بنظر حقیر گیرم که به اون قیمت مورد نظر شما هم برسه مگه چند در صد میشه یعنی اگر میانگین یک ونیم و سه سال شما رو 2 سال در نظر بگیرم و حداکثر قیمت رو 2500دلار تقریبا سالی بین 45 درصد هم نمیشه در طول دو سال که اگر سه ساله برسه بدتر
        بنظر شما این حد از سود برای ما راضی کنده است و
        دوما هیچ تضمینی برای این سرمایه گذاری نیست چون امکان داره بازار برگرده و ما بعد از دوسال صاحب هیچ سودی نیشیم
        بنظرم حتی با نگاه سرمایه گذاری بعضی سهم های بورسمان خیلی بیشتر از طلا امکان سود سازی داره
        و طلا تا 2500 با هاله ای از ابهامات مواج است
        امیدوارم استاد از شاگرد ناراحت نشده باشن
        با نهایت احترام

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• نوام چامسکی
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 3369

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
          حرف شما کاملا درسته ولی تا نزولی نباشه صعودی در کار نیس.همینجور که نظار گر بازار بودید دیدید که اخابر منفی شد صف کل گروه خودر هم که دادن شبندر هم که منفی شد مپنا هم که صفشو دادن..همه اینا هشدار داد که فردا بازار منفی هس یا خوشبینانه ترینش بازار فردا بالای نداره پس یه تحلیل گر خوب باید با روند لحظه ای بازار همراه باشه و خرید و فروشاشو روی روند انجام بده تا حداقلش ضرر نکنه و بتونه سود کنه حالا یا کم یا زیاد به هرحال بهتر از ضرر هس....بنده خودم امروز کلا نقد کردم تا واسه سه شنبه ورود کنم دوباره...به نظر بنده داخل بورس ایران اصلا سهامداری جواب نمیده. من خودم تالا دو سه بار سهامداری کردم و سودای چند ملیونیمو که میتونسم داشته باشم مجبور شدم با ضرر خارج شم و این شد واسه من درس عبرت....بنده به شما و دوستان پیشنهاد میدم که یه حساب ازمایشی فارکس باز کنید و مشغول بشید به خرید و فروش روزانه تا بتونید نوسانگیر خوبی بشید تا بتونید لحظه ای روند بازارو تشخیص بدید و بتونید سود کنید....امیدوارم که مطالبم خوب و مفید بوده باشه...با ارزوی شادی و سلامتی برای همه سهمداران گل و دوسداشتنی.....
          دوست عزیز از این که این تاپیک باعث اشنا یم با شما شد خیلی خوشحالم
          چون من از سال 85 که در بازارهای مالی فعالیت میکنم و در این مدت میتونم بگم جوانیم رو پای چارت گذاشتم و در هر جا که استادی بوده و یا هر عزیز بوده زانوی ادب زده و بعداز دست بوسی سعی کردم کسب علم کنم
          ولی تا کنون به این مطلب در این چند ساله برنخورده بودم چطور میشود در لحظه روند بازار رو تشخیص داد اگر منظورتان نوسان شاخص است و با نگاه کردن به چند نماد شاخص ساز روند کلی بازار رو تشخیص میدید خوب این امر درست و منطقی است
          ولی این نگاه رو چطور در لخظه برای خودتون دلیل میکنید که باید از سهمیه کی دارید خارج بشید جای سوال داره
          در ثانی اگر نگاه شما به بازار به چند سهم شاخص ساز است و مثبت و منفی بودن انها به شما دلیل ورود و خروج میدهد
          انوقت انتخاب شما از اینهمه سهم محدود میشود و چون خیلی از سهما چندان از روند سهمای دیگر پیروی نمیکنن و در این چند وقته بوده که سهمی علی رغم منفی بود شاخص روند مثبتی داشته
          بنظر شما حتی برای نوسانگیری در دوره منفی بودن بازار میشود نوسان گرقت یا نه
          اگر جواب شما مثبت است پس دلیل و روش خودتون را برای شناسای لحظه ای جهت بازار بمن هم منت گذاشته بگویید تا منم هم از یک سهامدار دوست داشتنی و گل نجات پیدا کنم و بعد بتونم با این روش سود سازی کنم
          بنظر شما که ما در یک بازار یک طرفه در بورس تهران مواجهه هستیم و باید خریداری باشد که سهم ما رو بخرد تا ما بتوانیم نوسان بگیریم ایا امکان هدر رفتن سرمایه مان چقدر میشود چقدر باید استرس بکشیم که مثلا 4 درصد گیرمون بیاد و با توجه به این که نقطه ورود و خروج ما رو تنها نمادهای شاخص ساز برامون میسازه چطور میتونم موفق بشیم و سود پیوسته بگیریم
          با توجه به سهمای که نام بردید مثل اخابر که بعد از برخورد به سقف کانال و نزول چند روزه ان که به اصطلاح هیچ دلیل تکنیکالی برای ان از جهت نوسانگیری مناسب نبوده فقط و فقط دلیل ما شاید جو این چند رو نسبت به ان و با توجه به اینکه نماد شاخص سازی هم است و کمتر امکان پر شدن حجم مبنای ان میرود ایا توجیهی جز شانس و جو خوب دلیلی دیگر برای نوسان گیری دارد اگر دارد حاضر هستم برای اموزش ان
          از شما زانو ادب زده تا از این فلاکت !!!!!سهامداری خارج بشم
          یک مطلبی هم راجع به بازار تبادلات ارزی گفتید که من در اونجا به فعالیت بپردازم تا راه و روش نوسانگیری رو یاد بگیرینم
          و من چند سوال از شما میپرسم
          1ایا شما در انجا هم روند بازار رو لحظه ای تشخیص میدید (لطفا بگید چگونه )
          2 شما اونجا به چه دلایلی در یک نقطه ورود میکنید دلیل تون تکنیکالی یا بنیادی اگر هر طور بود خواهش میکنم از شما استاد ارتباط اون با بازار بورس ما که شما با دیدن نزول چند تا نماد شاخص ساز میفروشید بفرمایید
          3 دوست عزیز اگر میشه بمن توضیح بده با اینهمه مشکلاتی که گفتم در صورت +بودن سهم حداقل یک ونیم درصد باید بدیم به کارگذار برای 2 یا حداکثر 4 درصد اونهم با اعمال شاقه و استرس بالا می صرفه در این بازار فعالیت بپردازیم
          4 بعد عمری اینو خوب میدونم اگر کسی بتونه از بازار بین الملی سود بگیره اونم با استراتژی که شما روزانه میخوانیدش و من اسکلپ
          هیچ وقت نمیاد در بورس تهران با اینهمه استرس و بدون هیچ دلیل تکنیکالی و بنیادی تنها یا نگاه به چند نماد شاخص ساز نوسان بگیره ا
          ا صلا نمیتونه و با این دیدگاه شما غیره ممکنه منظورم دلیلی تکنیکالی است که شما منو موظف به اموزش ان در فورکس کردی
          5 با توجه به اینکه در این تاپیک بزرگانی هستن که در هر دو بازار فعالیت داشته اند متونن تصدیق کنن که انجام نوسانگیری روزانه با تکیه بر اموزشهای اسکلپ در بازار ارز غیره ممکن است
          و شما بنده رو برای اموزشی که خود فقط اسمی از ان شنیده و بدرد نمیخوره راهنمایی میکنید
          6 امیدوارم روش خودتون را بیشتر توضیح بدید تا من هم بتوانم روند لحظه ای بازار رو تشخیص بدم و نوسان بگیرم
          در پایان اینو از یک سهامدار گل و بلبل و دوست داشتنی به عنوان خیر خواهی بشنو
          تو بازارهای مالی اونچه بیشتر از هر تحلیلی اهمیت داره کنترل احساساته و اعتماد به اینکه من تحلیلم رو کردم و حد ضرر رو گذاشتم
          و بعد از اون همه چیز رو فراموش میکنم اگر بازار برگشت حد ضرر و مدیریت سرمایه از من محافظت میکنه
          در درک و انجام این پاراگراف اخر شاید 10 سال زمان ببره ولی ثمره ان بسیار بیشتر از انتظار ماست
          ارادتمند شما سهامدار دوست داشتنی

نظر

• ali30
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 1940

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
            با عرض معذرت از شما فقط خواستم یک حاشیه طلبگی بر دیدگاه شما بزنم
            من در اینجا به خود بحث شما با بت موج شماری نمیپردازم و حتی نمیخوام نظر مخالف بدم راجع به تارگتتون
            فقط یک مطلب عرض میکنم و اونهم وقتی که طلا در اوج بود بیشتر این موسسات بین الملی و حتی بانکهای بزرگ قبل از ریزش طلا این تارگتها رو میدادن ولی با عمیق شدن بحران اروپا و فروش ذخیره طلای کشورهای بحران زده باعث سقوط طلا شدن
            که حتی بسیاری از صندوقهای امریکایی با بحران و ورشکستگی مواج شدن
            و بنظر حقیر گیرم که به اون قیمت مورد نظر شما هم برسه مگه چند در صد میشه یعنی اگر میانگین یک ونیم و سه سال شما رو 2 سال در نظر بگیرم و حداکثر قیمت رو 2500دلار تقریبا سالی بین 45 درصد هم نمیشه در طول دو سال که اگر سه ساله برسه بدتر
            بنظر شما این حد از سود برای ما راضی کنده است و
            دوما هیچ تضمینی برای این سرمایه گذاری نیست چون امکان داره بازار برگرده و ما بعد از دوسال صاحب هیچ سودی نیشیم
            بنظرم حتی با نگاه سرمایه گذاری بعضی سهم های بورسمان خیلی بیشتر از طلا امکان سود سازی داره
            و طلا تا 2500 با هاله ای از ابهامات مواج است
            امیدوارم استاد از شاگرد ناراحت نشده باشن
            با نهایت احترام
            سلام دوست من باحترام.............................خواستم بگم که نوشتار شما کاملا متین ..................ولی بنده نظر خودم را از آینده قیمت طلا عرض کردم..................حالا کسی پول دارد طلا میخره یا سهام خودش میداند.............................سود وضرر آن هم به جیب من وشما نمیرود......................... به فرض اینکه تحلیل بنده در مورد طلا وتارگتهای من درست باشند............شما اگر 1 لات طلا از قیمت فعلی 1300 بصورت پله ای وارد بشین ونگهداری کنین تا 2000-2500 دلار بصورت متوسط هفت هزار پیپ معادل70 هزار دلارمیشود....................خودتون حساب گر هستین لازم به توضع بیشتر نیست......................بنده اگر از موسسات خارجی اسم بردم........خواستم یکی از موارد بنیادی تحلیل را هم بگم........چون در این تایپیک استادان به نامی وجود دارن که بنیادی کار وهمه فن حرف هستن.......................وگرنه بنده خودم به روانشناسی امواج واینکه اگر موج شماری را درست تشخص بدهیم.........................خبر های فاند هم در دل امواج منتشر خواهند شود معتقدم.................این را بدانید خبرهای فاندا منتال مثل تکنیکال گسترده است........................خبرهای هست که من وشما واساتید بنام محترم هم از وقوع آن بیخبریم........................من اعتقاد به تکنیکال وعلم موج شماری دارم..........در کنار آن میشود بنیادی هم فکر کرد....................حالا میخواد سهام باشد یا طلا..................ممنون از تذکر شما.

====================

درود

کاربر گرامی،

تقاضا میشود "بجز در موارد بسیار خاص" از فونت استاندارد استفاده نمایید.

با احترام - مدیر نظارت
            تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• نوام چامسکی
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 3369

من هم بدون نقل قول دوباره عرض میکنم
              با توجه به اینکه معامله در تامهای بالاتر و شکار 7 هزار پیپ و همراهی با اون و با توجه به انکه در تایمهای بالاتر از نظر مدیریت ریسک به
              ریوارد و صبر و اینکه قیمت به ان هدفها برسد واقعا اعصاب پولادین میخواهد که از عهد من خارج است و ما همانطور میبیند برای نوسان روزانه انهم در حد نهایت 4 در صد داریم در این فروم وقت میذاریم حالا شما بگو فارکس فقط اسکلپ نیست هستن کسانی که پوزیشن ساله دارن
              بگذریم
              و من یک حاشیه نوشتم استاد به خدا قصد جسارت نداشتم و
              این حقیر در ان حد نیست که بخواهد تذکری بده

اگر ناراحت شدید عذر خواهی میکنم
              بازهم با نهایت احترام

نظر

• علی علیزاده
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1159

دوست عزیز از این که این تاپیک باعث اشنا یم با شما شد خیلی خوشحالم
                چون من از سال 85 که در بازارهای مالی فعالیت میکنم و در این مدت میتونم بگم جوانیم رو پای چارت گذاشتم و در هر جا که استادی بوده و یا هر عزیز بوده زانوی ادب زده و بعداز دست بوسی سعی کردم کسب علم کنم
                ولی تا کنون به این مطلب در این چند ساله برنخورده بودم چطور میشود در لحظه روند بازار رو تشخیص داد اگر منظورتان نوسان شاخص است و با نگاه کردن به چند نماد شاخص ساز روند کلی بازار رو تشخیص میدید خوب این امر درست و منطقی است
                ولی این نگاه رو چطور در لخظه برای خودتون دلیل میکنید که باید از سهمیه کی دارید خارج بشید جای سوال داره
                در ثانی اگر نگاه شما به بازار به چند سهم شاخص ساز است و مثبت و منفی بودن انها به شما دلیل ورود و خروج میدهد
                انوقت انتخاب شما از اینهمه سهم محدود میشود و چون خیلی از سهما چندان از روند سهمای دیگر پیروی نمیکنن و در این چند وقته بوده که سهمی علی رغم منفی بود شاخص روند مثبتی داشته
                بنظر شما حتی برای نوسانگیری در دوره منفی بودن بازار میشود نوسان گرقت یا نه
                اگر جواب شما مثبت است پس دلیل و روش خودتون را برای شناسای لحظه ای جهت بازار بمن هم منت گذاشته بگویید تا منم هم از یک سهامدار دوست داشتنی و گل نجات پیدا کنم و بعد بتونم با این روش سود سازی کنم
                بنظر شما که ما در یک بازار یک طرفه در بورس تهران مواجهه هستیم و باید خریداری باشد که سهم ما رو بخرد تا ما بتوانیم نوسان بگیریم ایا امکان هدر رفتن سرمایه مان چقدر میشود چقدر باید استرس بکشیم که مثلا 4 درصد گیرمون بیاد و با توجه به این که نقطه ورود و خروج ما رو تنها نمادهای شاخص ساز برامون میسازه چطور میتونم موفق بشیم و سود پیوسته بگیریم
                با توجه به سهمای که نام بردید مثل اخابر که بعد از برخورد به سقف کانال و نزول چند روزه ان که به اصطلاح هیچ دلیل تکنیکالی برای ان از جهت نوسانگیری مناسب نبوده فقط و فقط دلیل ما شاید جو این چند رو نسبت به ان و با توجه به اینکه نماد شاخص سازی هم است و کمتر امکان پر شدن حجم مبنای ان میرود ایا توجیهی جز شانس و جو خوب دلیلی دیگر برای نوسان گیری دارد اگر دارد حاضر هستم برای اموزش ان
                از شما زانو ادب زده تا از این فلاکت !!!!!سهامداری خارج بشم
                یک مطلبی هم راجع به بازار تبادلات ارزی گفتید که من در اونجا به فعالیت بپردازم تا راه و روش نوسانگیری رو یاد بگیرینم
                و من چند سوال از شما میپرسم
                1ایا شما در انجا هم روند بازار رو لحظه ای تشخیص میدید (لطفا بگید چگونه )
                2 شما اونجا به چه دلایلی در یک نقطه ورود میکنید دلیل تون تکنیکالی یا بنیادی اگر هر طور بود خواهش میکنم از شما استاد ارتباط اون با بازار بورس ما که شما با دیدن نزول چند تا نماد شاخص ساز میفروشید بفرمایید
                3 دوست عزیز اگر میشه بمن توضیح بده با اینهمه مشکلاتی که گفتم در صورت +بودن سهم حداقل یک ونیم درصد باید بدیم به کارگذار برای 2 یا حداکثر 4 درصد اونهم با اعمال شاقه و استرس بالا می صرفه در این بازار فعالیت بپردازیم
                4 بعد عمری اینو خوب میدونم اگر کسی بتونه از بازار بین الملی سود بگیره اونم با استراتژی که شما روزانه میخوانیدش و من اسکلپ
                هیچ وقت نمیاد در بورس تهران با اینهمه استرس و بدون هیچ دلیل تکنیکالی و بنیادی تنها یا نگاه به چند نماد شاخص ساز نوسان بگیره ا
                ا صلا نمیتونه و با این دیدگاه شما غیره ممکنه منظورم دلیلی تکنیکالی است که شما منو موظف به اموزش ان در فورکس کردی
                5 با توجه به اینکه در این تاپیک بزرگانی هستن که در هر دو بازار فعالیت داشته اند متونن تصدیق کنن که انجام نوسانگیری روزانه با تکیه بر اموزشهای اسکلپ در بازار ارز غیره ممکن است
                و شما بنده رو برای اموزشی که خود فقط اسمی از ان شنیده و بدرد نمیخوره راهنمایی میکنید
                6 امیدوارم روش خودتون را بیشتر توضیح بدید تا من هم بتوانم روند لحظه ای بازار رو تشخیص بدم و نوسان بگیرم
                در پایان اینو از یک سهامدار گل و بلبل و دوست داشتنی به عنوان خیر خواهی بشنو
                تو بازارهای مالی اونچه بیشتر از هر تحلیلی اهمیت داره کنترل احساساته و اعتماد به اینکه من تحلیلم رو کردم و حد ضرر رو گذاشتم
                و بعد از اون همه چیز رو فراموش میکنم اگر بازار برگشت حد ضرر و مدیریت سرمایه از من محافظت میکنه
                در درک و انجام این پاراگراف اخر شاید 10 سال زمان ببره ولی ثمره ان بسیار بیشتر از انتظار ماست
                ارادتمند شما سهامدار دوست داشتنی
                دوست عزیز متاسفانه داخل بازار بورس ایران منفی ومثبت شدن بازارمون به چندتا نماد وصله البته واقعا باید تاسف خورد واسه همچین بازار بورسی...متاسفانه نمادهای شاخص ساز بورس ایران اگه منفی شد حداقل 80 درصد سهام ها -4 میخورن خیلی راحت ولی برعکسش اگه نمادهای شاخص سازمون مثبت بشن نهایتا 30 الی40 درصد+4 میخورن و بقیه نمادها هم در حد +1 معامله میشن واین اصلا جالب نیس...تا اینجای حرفمو قبول دارید ؟؟یادم میاد چندین سال پیش یکی از استاد ها میگفت واسه خرید یک سهم فقط یک مورد رو رعایت کنید اونم اینه که اول نمادهای شاخص سازو پیدا کنید وتحلیلشون کنید اگه دیدید میتونن مثبت معامله بشن در اون روز شما اقدام به خرید سهام مدنظرتون کنید چون همه چی متاسفانه دست اون چند نماد شاخص ساز هس....در مورد فارکس هم که پرسیدین چشم بهتون میگم چجوری روند هر ارز لحظه ای تشخیص بدید و نوسان های 8 تا 10 پیپی بگیرید/با استفاده از چند اندیکاتور ساده البته تنظیماتشون مهمه که بهتون میگم...1-اندیکاتورpivot--
                2-اندیکاتورstoch ocsillator که تنظیماتشو بزارید روی 10-10-10- close/close....
                3--اندیکاتور time
                البته از همه این سه مورد مهمتر اندیکاتورstoch ocsillator هس....
                در ضمن بنده خودم داخل هر دو بازار فعالیت دارم ...از قدیم میگن همیشه چندتا اسلحه بزار تو جیبت که اگه اسلحه اول عمل نکرد بری سراغ اسلحه بعد....
                دوست عزیز من احساس کردم شما خیلی عصبانی شدید اخه از نوشته هاتون معلوم بود به هر حال ببخشید...شاد و سلامت و پرسود باشی
                یا غنی....

نظر

• علی علیزاده
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1159

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
                  دوست عزیز متاسفانه داخل بازار بورس ایران منفی ومثبت شدن بازارمون به چندتا نماد وصله البته واقعا باید تاسف خورد واسه همچین بازار بورسی...متاسفانه نمادهای شاخص ساز بورس ایران اگه منفی شد حداقل 80 درصد سهام ها -4 میخورن خیلی راحت ولی برعکسش اگه نمادهای شاخص سازمون مثبت بشن نهایتا 30 الی40 درصد+4 میخورن و بقیه نمادها هم در حد +1 معامله میشن واین اصلا جالب نیس...تا اینجای حرفمو قبول دارید ؟؟یادم میاد چندین سال پیش یکی از استاد ها میگفت واسه خرید یک سهم فقط یک مورد رو رعایت کنید اونم اینه که اول نمادهای شاخص سازو پیدا کنید وتحلیلشون کنید اگه دیدید میتونن مثبت معامله بشن در اون روز شما اقدام به خرید سهام مدنظرتون کنید چون همه چی متاسفانه دست اون چند نماد شاخص ساز هس....در مورد فارکس هم که پرسیدین چشم بهتون میگم چجوری روند هر ارز لحظه ای تشخیص بدید و نوسان های 8 تا 10 پیپی بگیرید/با استفاده از چند اندیکاتور ساده البته تنظیماتشون مهمه که بهتون میگم...1-اندیکاتورpivot--روی h1
                  2-اندیکاتورstoch ocsillator که تنظیماتشو بزارید روی 10-10-10- close/close....روی m5
                  3--اندیکاتور time---روی h1
                  البته از همه این سه مورد مهمتر اندیکاتورstoch ocsillator هس....
                  در ضمن بنده خودم داخل هر دو بازار فعالیت دارم ...از قدیم میگن همیشه چندتا اسلحه بزار تو جیبت که اگه اسلحه اول عمل نکرد بری سراغ اسلحه بعد....
                  دوست عزیز من احساس کردم شما خیلی عصبانی شدید اخه از نوشته هاتون معلوم بود به هر حال ببخشید...شاد و سلامت و پرسود باشی
                  یا غنی....

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                    شب همه دوستان بخیر،

بازار همچنان در شرایط خوبی به سر میبره. من هیچ دلیلی نمی بینم که فردا بازار منفی باشه و به نظرم هنوز برای انجام هرگونه پولبکی در بازار کمی زود هست...

احتمالا بازار فردا هم رشدی خوب در پیش داره...

و اما در شرایط تحیلی بازار اتفاق جدیدی نیفتاده که بخواهم عنوان کنم...

ارادتمند- بهزاد
                    احتمالا از ساعت 10به بعد روند بازار مثبت بشه.
                    صندوق حمايت دولت از بازار بايد اعتماد را به بازار سهام برگردونه.
                    اوضاع بازار ارز اصلا خوب نيست.
                    منتظريم.
                    ليدرها خودرو و مپنا و...

نظر

• ali30
                      عضو فعال
                      • Aug 2013
                      • 1940

من هم بدون نقل قول دوباره عرض میکنم
                      با توجه به اینکه معامله در تامهای بالاتر و شکار 7 هزار پیپ و همراهی با اون و با توجه به انکه در تایمهای بالاتر از نظر مدیریت ریسک به
                      ریوارد و صبر و اینکه قیمت به ان هدفها برسد واقعا اعصاب پولادین میخواهد که از عهد من خارج است و ما همانطور میبیند برای نوسان روزانه انهم در حد نهایت 4 در صد داریم در این فروم وقت میذاریم حالا شما بگو فارکس فقط اسکلپ نیست هستن کسانی که پوزیشن ساله دارن
                      بگذریم
                      و من یک حاشیه نوشتم استاد به خدا قصد جسارت نداشتم و
                      این حقیر در ان حد نیست که بخواهد تذکری بده

اگر ناراحت شدید عذر خواهی میکنم
                      بازهم با نهایت احترام
                      سلام دوست من......بنده استاد نیستم واز این القاب هم خوشم نمیاد...................بحر حال بنظرم هرکس باید به تحلیل بنیادی یا تکنیکی که کار می کند اعتقاد داشته باشد...............بنظرم بروز بودن ودرپی بیشتر فراگرفتن علم بنیادی وتکنیکال بسیار عالی است.ولی باید عتماد به تحلیل خودو از آن استفاده کرد.......حالا میخواد1سال یا بیشتر طول بکشد.................بنظر شما چرا بسیاری از کسانیکه در فارکس یا بورس تهران یا خارج کار میکنند ضرر میکنند یا درجا میزنند؟.................... یک دلیل بزرگ که به بنظر این بنده حقیر میرسد این است که ما صبر نداریم........یا کم صبر هستیم...................چاکر شما مخلص دداش
                      تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• anahita
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 769

قضیه مشکوکه !!! از یه طرف نحوه معاملات امروز نوید فردایی نیمه سبز و روزهای سبز بعد رو میده ، از طرفی پولبک انجام نشد :( پول بک انجام میشد خیالمون کمی راحت میشد اما الان با این وضعیت یکی از سناریو های بد داره جون میگیره و اون رشد شاخص تا حدود 80000 و بعدش شروع موج c از 4 و نزول شاخص تا حوالی 69000 !!!
                        آخرین ویرایش توسط anahita؛ 2014/04/28, 10:27.
                        *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• Trader7
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 940

در اصل توسط anahita پست شده است View Post

قضیه مشکوکه !!! از یه طرف نحوه معاملات امروز نوید فردایی نیمه سبز و روزهای سبز بعد رو میده ، از طرفی پولبک انجام نشد :( پول بک انجام میشد خیالمون کمی راحت میشد اما الان با این وضعیت یکی از سناریو های بد داره جون میگیره و اون رشد شاخص تا حدود 80000 و بعدش شروع موج c از 4 و نزول شاخص تا حوالی 69000 !!!
                          چه عنصر ترس بر تحیل شما تاثیر بذاره و چه طمع هر دو به یک اندازه مخرب هستند و باعث ضرر شما خواهند شد
                          کانال نزولی با قدرت شکسته شده و حجم معاملات به شدت بالا رفته و قدرت خریدار خیلی زیاد شده(قدرت فعلی مکدی از روزهای اوج موج 3 هم بالاتر رفته) و خریدار تا حدی قوی شده که اجازه منفی شدن به بازار رو نمی ده و rsi مهمترین مقاومت خودش رو شکسته و کاهش سود بانکی و گزارش های خوبی که داره میاد روی کدال و ...
                          ضمنا دوست عزیز پولبکی که دو تا کندل بعد شکست انجام بشه اعتبار چندانی نداره...

موفق باشید
                          @};-

نظر

• anahita
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 769

در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post
                            چه عنصر ترس بر تحیل شما تاثیر بذاره و چه طمع هر دو به یک اندازه مخرب هستند و باعث ضرر شما خواهند شد
                            کانال نزولی با قدرت شکسته شده و حجم معاملات به شدت بالا رفته و قدرت خریدار خیلی زیاد شده(قدرت فعلی مکدی از روزهای اوج موج 3 هم بالاتر رفته) و خریدار تا حدی قوی شده که اجازه منفی شدن به بازار رو نمی ده و rsi مهمترین مقاومت خودش رو شکسته و کاهش سود بانکی و گزارش های خوبی که داره میاد روی کدال و ...
                            ضمنا دوست عزیز پولبکی که دو تا کندل بعد شکست انجام بشه اعتبار چندانی نداره...

موفق باشید
                            @};-
                            تحلیل شاخص به جز با سیستم موج شماری خروجی صحیح نمیدهد . اندیکاتورها فقط برای تحلیل سهام و جفت ارزها مناسب هستند نه شاخص !! سود بانکها همون میزان قبله هنوز متاسفانه و فعلا در حد حرف بوده ! دستوری بودن مثبت شاخص هم کاملا مشهوده . امیدوارم من اشتباه کرده باشم .

فقط به بالا کشیدن دستوری شاخص به کمک فارس ، پارسان و تاپیکو دقت فرمایید !!

نظر

• anahita
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 769

دوستان آنچه در دو روز گذشته بر شاخص رفته نشانگر معتبر بودن خطوط ترسیم شده است. توجه داشته باشید شاخص امروز از خط معتبر بالای فیبوفن بازگشت ولی به زور بازگشایی فارس و پارسان دوباره بالا رفت. نگاهی به اندیکاتورهای RSI و Stoch نمایانگر پتانسیل یک سقوط دوباره است. تا کجا ؟ در شکل زیر دو احتمال برای مسیر شاخص پیش بینی شده که به نظرم مسیر صورتی رنگ محتمل تر است. پیروز باشید.
                              فایل های ضمیمه شده

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
                                [ATTACH=CONFIG]1462[/ATTACH]

دوستان آنچه در دو روز گذشته بر شاخص رفته نشانگر معتبر بودن خطوط ترسیم شده است. توجه داشته باشید شاخص امروز از خط معتبر بالای فیبوفن بازگشت ولی به زور بازگشایی فارس و پارسان دوباره بالا رفت. نگاهی به اندیکاتورهای RSI و Stoch نمایانگر پتانسیل یک سقوط دوباره است. تا کجا ؟ در شکل زیر دو احتمال برای مسیر شاخص پیش بینی شده که به نظرم مسیر صورتی رنگ محتمل تر است. پیروز باشید.
                                درود بر شما؛
                                به نظر كمي نامحتمل ميرسه با بازگشايي فرداي غدير شاخص منفي بخوره.
                                به نظر بنده روي سناريوي سبز رنگ بيشتر حساب كنيد
                                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

در حال کار...
                                X