شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهزاد بهزادی
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 494

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط ثنا فرشته کوچولو پست شده است View Post
    با سلام وارادت خدمت دکتر بهزادی
    چرا فکرمیکنید پول خارج شده از بانکها با کاهش سود بانکها،حتما سراغ بورس میرود؟
    شاید به مقدارحتی کم،به سمتِ مسکن یا طلا یادلاربرود؟
    ابتدای کاردولت،صحبت از دولت با ثبات و درنتیجه افزایشP/e بوداما حالا با این سقوط شاخص و عملکردانتحاری وزیراقتصاد،کسب مجدد اعتماد به بازاربورس کاری سخت است!
    یادمان باشد سرمایه گزار ترسوست!!
    با این حال تشکیل سبد سرمایه شاید مناسبتر باشد
    فکر می کنم دوست خوبمون توضیحات کاملی دادند. درواقع چیزی که مهمه اینه که سرمایه از بازار بورس به بانک ها جاری نشه نه برعکس... همواره عده ای هستند که تحت هر شرایطی سرمایشون در بانک هست حتی اگر بورس بازده بالای 100 در 100 داشته باشه...

در اصل توسط sonami2616 پست شده است View Post
    به نظر من این کاهش نرخ سود بانکی از چند جهت خوبه
    1- مانع این میشه که پولهای پارک شده در بورس به سمت بانک ها برن
    2- پول هایی که بعضی از بزرگان بازار (از جمله استاد بهزادی بزرگ)به بانک ها برده بودن به بازار بر می گرده البته با توجه به شروع روند صعودی
    3- بخشی از پولهای دیگر هم که به دنبال بازاری پربازده تر هستند به سمت بورس خواهد آمد

نظر

• بهزاد بهزادی
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 494

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
      دکتر سلام
      این کندل هایی که تو دور روز اخیر تشکیل شده در تایم روزانه بدرستی تردید بازار رو نشون میده... مخصوصا کندل دیروز به نظر شما این ترید تا کی ادامه خواهد یافت
      [IMG][/IMG]
      تاران جان

بنده هنوز انجام پول بک چندروزه در شاخص رو کمی زود می بینم و احساس می کنم اول باید به مرز 80000 واحد برسیم و از اونجا یک پول بک چند هزار واحدی داشته باشید و در ادامه هم موج قوی صعودی داریم که بعید نیست همزمان بشه با دور بعدی مذاکرات....

در هر حال در هفته بعد بیشتر صعود رو متصور هستم تا نزول اما نه صعودی قدرتمند....

ارادتمند- بهزاد

نظر

• بهزاد بهزادی
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 494

در اصل توسط citroen پست شده است View Post
        استاد بهزادی از توضیحات جامع و کاملتون بسیار سپاسگزار و ممنونم
        یه سوال داشتم میخواستم ببینم شما این شاخص و فرمول محاسباتی اون رو واقعی و منطقی و درست میدونید و از نظر شما این شاخص نشاندهنده بازدهی سرمایه گذار هست؟
        خیر، واقعی نمی دونم... اما اینکه واقعی باشد یا نباشد مهم نیست...

چیزی که مهمه اینه که جهت کلی شاخص بیانگر جهت کلی بازار هست و زمانهایی که شاخص صعودی باشه احتمال موفقیت شما در انتخاب سهم بالاتر میره... البته به شرطی که اتفاقی که در دو روز آخر برای شاخص افتاد به تکرار دایمی این موضوع ختم نشه....

در کشورهای دیگر که شما به جز خرید و فروش سهام امکان انجام معاملات دوطرفه یا سی اف دی رو دارید زمانی که شاخص صعودی است سهم های صعودی رو می خرید و زمانی که شاخص نزولی است سهم های نزولی رو می فروشید... درواقع هم در صعودها و هم در نزول ها می تونید سود کنید...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• نوام چامسکی
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 3369

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
          هفته ای بیست درصد نمیشه نوسان کرفت ولی 5 ال 6 درصد میشه راحت گرفت.در ضمن خدارو شکر که سود کردی البته بنده قصدم تخریب شما نیس شما خیلی بد برداشت کردی ...به هر حال شاد باشی
          افای علیزاده دفعه قبل هم اگر دیده باشی ریر مطلبت تشکر گذاشتم و قصد ادامه نداشتم
          ولی اینجا رو محلی برای بیشتر شدن دوستیها و ارتباط بهتر با جامعه معامله گران میدونم و نیت هم این است
          دوستان بیشتر داشته باشم تا دنبال اثبات نظراتم باشم که اثبات شخصیت برای یک ایدی مجازی کاری عبث است
          به هر حال بنده رو ببخش من یک نظری راجع به نظر شما دادم و به اینجا رسید
          در ضمن من دست دوستی و ارادت به سوی شما و هز دوست دیگری داز میکنم و
          بهترینها رو برای شما و دیگر عزیزان از درگاه عهدیت خواستارم
          چون این بحث اینجا و به این صورت شد مجبور به نوشتن این چند خط شدم
          یا علی

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
            جناب کیانوش من یک سوال دارم از شما؛ فرض می کنیم با همه اما و اگرها و تردیدهایی که هست همه تحریمها رفع بشه و مشکلات صادرات و واردات و جابجایی پول و . . . حل بشه ! با افتادن این اتفاق چرا فکر می کنید که همه صنایع و شرکتها باید رشد کنن؟؟؟ بانک و پالایشگاه و تجهیزات و پتروشیمی و معدن و سیمانی و خودرو و ....؟ چرا؟؟

ببینید اتفاقی که از سال 90 به اینطرف افتاده چی بود؟ تحریمها تشدید شد و سپس نرخ ارز بالا رفت. به دنبال این تشدید تحریم و افزایش نرخ ارز برخی شرکتها آسیب دیدن و با افزایش ریالی زیان مواجه شدن و برخی دیگر با افزایش ریالی سود بیشتر به دلیل تعدیل نرخ ارز و خوب به همین دلیل قیمت سهام در بورس هم با توجه به این تعدیل نرخ ارز تغییر کرد و خودش رو با شرایط جدید نرخ ارز یه جورایی وفق داد. در واقع تعدیل نرخ ارز در سود و زیان شرکتها اثرش رو گذاشت و این اثر با توجه به میزان انتظار بازار یا همون p/e در قیمت سهام ظاهر شد. که تازه این p/e نسبت به سالهای قبل بیشتر هم شد !

حالا با اون فرضی که ابتدا کردیم میگیم الان میخواد تحریمها برداشته بشه و یه جورایی برگردیم به شرایط قبل از تحریم. در اینجا دو حالت وجود داره :

1- با برداشته شدن تحریمها نرخ ارز هم تعدیل میشه و برمیگرده به شرایط قبل از تحریم
            2- با برداشته شدن تحریمها نرخ ارز تعدیل نمیشه و در همین مقدار فعلیش با نوسان منطقی باقی میمونه

تقریبا خیلی از دوستان به این نتیجه رسیدن که نرخ ارز حتی با برداشته شدن تحریمها به مقدار قبل از تحریم برنخواهد گشت. حتی دوستمون آقای بهزادی هم به این نکته اشاره داشتن در پستهای قبلی.
            حالا اگر نرخ ارز تعدیل بشه یعنی برگرده به 1000 تومان قبل از تحریم در واقع باید روندی معکوس آنچه طی شده رو داشته باشیم و قطعا همه شرکتها و صنایع به یک صورت تاثیر نمی پذیرن.
            اگر هم نرخ ارز تعدیل نشه و فقط شرایط تجارت و واردات و صادرات و ورود و خروج پول به کشور تسهیل بشه بازهم همه شرکتها و صنایع یکسان تاثیر نمی پذیرن. چرا که در صورت بازگشت به شرایط قبل از تحریم بدون تعدیل نرخ ارز قطعا شرکتهای صادراتی که سود دهی هم دارند با افزاش سود به دلیل فروش بیشتر مواجه میشن

درحالیکه شرکتهایی که وابستگی بیشتری به واردات دارن و در حال حاضر زیان هم دارند در درجه اول با مشکل فروش محصول در داخل کشور مواجه هستن چون عدم تعدیل نرخ ارز به قبل از تحریم اجازه احیا قدرت خرید مردم در داخل کشور رو با توجه به قیمتهای فعلی نخواهد داد ! حتی با فرض این نکته که فروش این شرکتها در داخل هم مشکلی نداشته باشه و سطح فروششون بالا بیاد تازه باید از محل فروش ، زیانهای انباشته سال های قبل رو پوشش بدن
            بازهم اثرپذیری صنایع و گروههای مختلف در بازار از این حالت نیز یکسان نخواهد بود!

در مورد خاور نکاتی رو گفتید من خواهشم از شما و همه دوستان اینه که یه نگاهی به نمودار قیمتی این سهم از ابتدای ورودش به بورس تا الان داشته باشن ! مخصوصا نمودار تعدیل شده قیمت ! ببینید این قیمت فعلی این سهم با قیمت سالهای گذشته چقدر فرق داره و حتی با سالهای حبابی سال 82-83 که نسبت p/e بازار بالای 10-11 بوده مقایسه کنید و وضعیت اون موقع شرکت از لحاظ فروش و سودآوری رو با الان قیاس کنید ببینید انصافا قیمت این سهم الان چند باید باشه
            هرگز دلار به 1000تومان نخواهد رسيد.
            تصورات و چشم اندازهاي من بر اساس تثبيت نرخ ارز 2600توماني هست.
            اگر مذاکرات هسته اي تا چند ماه اينده به شکست بيانجامد و هيچ اميدي به نتيجه رسيدن ان نباشد و دايره تحريمها شديدتر بشود ما بطرف دلار 5000توماني خواهيم رفت.
            لذا با دلار 2600توماني و رونق توليد و صادرات و واردات و سرمايه گذاري خارجي درايران من به چشم اندازهاي خود خواهم رسيد.
            زماني که شبندر 114تومان قيمت خورد و دو روز بعدش حقيقي و حقوقي رو 108تومان شبندر با هم رقابت فروش زده بودند من مي خريدم و داد ميزدم نترسيد اين شبندر امده تا ما را از زيان خارج کند اين شبندر امده تا ما را ثروتمند کند.تو تايپيک شبندر تمام گفتمان من هست.
            بعدا همين شبندر را 1400تومان فروختم و داخل خاور 92توماني و خپارس 107تومان شدم تا به چشم اندازهاي 800توماني خودم برسم.
            الان هم اعتقاد دارم با توافق هسته اي چشم انداز شبندر حداقل 4000تومان خواهد بود.
            اگر ايران با غرب به توافق برسه و مثل دوران کهن سرمايه گذار خارجي پاش اينجا باز بشه هر سهم ايران خودروي و سايپاي داغون حداقل 1000تومان خواهد شد.انوقت حداقل قيمت خاور 500تومانه .
            .................................................. .........................

نظر

• نوام چامسکی
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 3369

تصورات و چشم اندازهاي من بر اساس تثبيت نرخ ارز 2600توماني هست.
              شديدتر بشود ما بطرف دلار 5000توماني خواهيم رفت.
              لذا با دلار 2600توماني و رونق توليد و صادرات و واردات و سرمايه گذاري خارجي درايران من به چشم اندازهاي خود خواهم رسيد.

در تایید حرف دوستمان اق کیانوش
              با توجه به اینکه در حوضه راهسازی مشغول هستم و بیشتر از این نگاه عرض میکنم
              میزان صادرات ما در بخش مهندسی تقریبا 4 میلیارد دلار بوده و با ادامه تحریمها این رقم به 2 میلیارد رسید
              و با در نظر گرفتن اینکه ترکیه هم کشوری با تعداد مهندسین برابر با ما حدودا 300هزار نفر
              در عرض این چند سال به رقم 20 میلیارد دلار رسیده و کشور ما هم توان رقابت حتی بیشتر از این رقم رو داره
              و این رشد منوط به بالا بودن قیمت دلار است که مزیت نسبی برای شرکتهای ما میباشد و از بعد استراتژک قدرت نفوذ ما در منطقه و
              خصوصا در رقابت با کشور برزیل در حوضه ساخت مسکن در امریکای لاتین
              در صورت ارزان شدن دلار باید قید کسب سود و کسترش نفوذ خود را ان منطقه بزنیم
              و جناب بهزادی عزیز اشاره ای کردن چند روز پیش به رویکرد ما در بعد از پایان تحریمها تبدیل شدن ایران به نسخه بدل ترکیه در اغاز سال 2002 و رویکرد حزب عدالت و توسعه در ضمینه توسعه اقتصادی میتواند باشد که این امر نمیتواند با دلار ارزان تحقق پیدا کند
              و دلار ارزان دولت رو با کسری بودجه و محروم از خیلی از درامدها پیدا و پنهان میکنه
              واین بازی دلار در این کشور سرنخش رو باید در چند نرخی بودن دید
              و گرانیش رو معلول یک سیستم که در ان مالیات نقش کمرنگتری دارد
              آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2014/05/01, 14:21.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• hajamoo
                عضو جدید
                • Apr 2014
                • 22

آیا کسی شاخص را درتایم ماهانه بررسی کرده است؟ آیا؟

نظر

• ali30
                  عضو فعال
                  • Aug 2013
                  • 1940

در اصل توسط hajamoo پست شده است View Post
                  آیا کسی شاخص را درتایم ماهانه بررسی کرده است؟ آیا؟
                  سلام دوست من ................شرایطش خوب است..........................خیالت راحت
                  تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• student
                    عضو جدید
                    • Jul 2025
                    • 13

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post

بنده هنوز انجام پول بک چندروزه در شاخص رو کمی زود می بینم و احساس می کنم اول باید به مرز 80000 واحد برسیم و از اونجا یک پول بک چند هزار واحدی داشته باشید و در ادامه هم موج قوی صعودی داریم که بعید نیست همزمان بشه با دور بعدی مذاکرات....

در هر حال در هفته بعد بیشتر صعود رو متصور هستم تا نزول اما نه صعودی قدرتمند....

ارادتمند- بهزاد

جناب بهزادی عزیز
                    بنده چندین بار تحلیلهای شما در مورد شاخص کل رو در فروم همسایه خونده بودم و یادم هست چندین بار تاکید داشتید بازار تا اواخر تابستان و شاید پاییز 93 نزولی و همراه با اصلاح خواهد بود. حال چه اتفاقی افتاده که در اردیبهشت ماه اصلاح بازار را تمام شده میدانید و ان همه ریسکهایی که برای بازار در تحلیلهایتان ردیف میکرید توی این ده روز کجا رفته اند?
                    من که جز کاهش 3-4 درصدی سود بانکی چیز دیگری نیافتم
                    جدا از ان همه ریسکهایی که قبلا اظهار داشتید بحث الیوتی و بازه زمانی خود مقوله ای اجتناب ناپذیر هست . تاجایی که بنده یاد دارم شما در تحلیلهایتان بیان کردید که در موج چهار بزرگ هستیم
                    حال این موج چهار چقدر زمان بر می باشد ؟
                    موج دو بزرگ در شاخص نزدیک به 13 - 14 ماه زمان برده است حال به نظر شما موج چهار که قوی تر از دو خواهد بود تنها 4 ماه اصلاح کرده و این رو چگونه توجیح میکنید .در ضمن به نظرم در مورد بازه های زمانی شاخص با خانم محمدی هم اختلاف نظر داشتید و ایشون هم بارها به شما این مطلب رو خاطر نشان کردند
                    ماینر در تحلیلهایش برای بازه های زمانی اهمیت ویژه ای قائل هست و افرادی که به روش ماینر ترید میکنند هم باید به ان توجه داشته باشند

نظر

• arashami
                      عضو عادی
                      • Feb 2014
                      • 181

در اصل توسط student پست شده است View Post
                      جناب بهزادی عزیز
                      بنده چندین بار تحلیلهای شما در مورد شاخص کل رو در فروم همسایه خونده بودم و یادم هست چندین بار تاکید داشتید بازار تا اواخر تابستان و شاید پاییز 93 نزولی و همراه با اصلاح خواهد بود. حال چه اتفاقی افتاده که در اردیبهشت ماه اصلاح بازار را تمام شده میدانید و ان همه ریسکهایی که برای بازار در تحلیلهایتان ردیف میکرید توی این ده روز کجا رفته اند?
                      جدا از ان همه ریسکهایی که قبلا اظهار داشتید بحث الیوتی و بازه زمانی خود مقوله ای اجتناب ناپذیر هست . تاجایی که بنده یاد دارم شما در تحلیلهایتان بیان کردید که در موج چهار بزرگ هستیم
                      موج دو بزرگ در شاخص نزدیک به 13 - 14 ماه زمان برده است حال به نظر شما موج چهار که قوی تر از دو خواهد بود تنها 4 ماه اصلاح کرده و این رو چگونه توجیح میکنید .در ضمن به نظرم در مورد بازه های زمانی شاخص با خانم محمدی هم اختلاف نظر داشتید و ایشون هم بارها به شما این مطلب رو خاطر نشان کردند
                      ماینر در تحلیلهایش برای بازه های زمانی اهمیت ویژه ای قائل هست و افرادی که به روش ماینر ترید میکنند هم باید به ان توجه داشته باشند
                      با سلام
                      از لحاظ تکنیکال و بنیادی، توضیحات نسبتا کاملی جناب بهزادی تو صفحات قبل دادند، بخونیدشون!
                      اگه نکته ای نگفته مونده، بپرسید.اینو برا این نوشتم که خیلی یه سری مباحث تکراری صفحات را پر نکنند و پیدا کردن مطالب مفید و جدید برای کاربرا سخت نشه
                      با تشکر و احترام برای شما
                      من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/

نظر

• mnm
                        عضو عادی
                        • Jun 2013
                        • 155

جناب بهزادی عزیز
                        دوست عزیز ببخشید دخالت میکنم ولی این موج4اصلی نبوده ها!موج4 از 3بوده!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• عادل عطایی
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 331

جناب بهزادی عزیز
                          با عرض سلام.
                          معمولا اگر موج 2 اصلاحی از نوع اصلاح پیچیده (5-3-3 یا 5-3-5) باشد موج 4 به صورت اصلاح ساده abc خواهد بود.
                          اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• ali30
                            عضو فعال
                            • Aug 2013
                            • 1940

بازدهي 15 درصدي در دو ماه آينده
                            ابهامات موجود در بازار سرمايه برطرف شده و سهامداران مي‌توانند در ارديبهشت‌ماه و خرداد‌ماه بازدهي 15 درصدي كسب كنند.
                            يك فعال بازار سرمايه در گفت‌وگو با «ايسنا» به بهبود وضعيت بورس اشاره كرد و گفت: مهم‌ترين دليل بهبود وضعيت بازار اين است كه ابهامات موجود در بازار سرمايه ناشي از افزايش نرخ سود سپرده بانكي برطرف شده كه اين موضوع به روند بازار سرمايه كمك كرده است. ميلاد رشيدي با بيان اينكه در حال حاضر 80 درصد ابهامات موجود برطرف شده است، افزود: تنها ابهام موجود تعيين نرخ خوراك شركت‌هاي پالايشگاهي و نحوه‌ قيمت‌گذاري آنها است كه اين موضوع نيز در حال رسيدگي بوده و به زودي مشخص مي‌شود.
                            اين سهامدار فعال بازار سرمايه ادامه داد: از سوي ديگر با توجه به نزديك شدن به فصل مجامع شركت‌ها پيش‌بيني مي‌شود بازار سرمايه در ارديبهشت‌ و خرداد‌ماه 10 تا 15 درصد رشد و بازدهي حداقل 15 درصدي را نصيب سهامداران خود كند. وي تاكيد كرد: بايد جلسات مشتركي طي سال بين مجلس، دولت و بورس برگزار شود تا مسوولان با سازوكارهاي بورس آشنا شده تا از بازار سرمايه حمايت كنند و در زمان تصويب بودجه در پايان سال بورس را به عنوان آيتم اصلي مورد توجه قرار دهند كه اين موضوع به بازار سرمايه كمك مي‌كند. اين سهامدار فعال بازار سرمايه با بيان اينكه با ركود بازار‌هاي جانبي به نظر مي‌رسد مردم سرمايه‌هاي خود را به سمت بازار سرمايه سوق دهند، به تاثير افزايش حامل‌هاي انرژي در بازار سرمايه اشاره كرد و افزود: افزايش قيمت حامل‌هاي انرژي در بورس تاثير‌گذار نيست، زيرا شيب آن بسيار كم بوده و طبعا هرچه توليد مي‌شود با همان شيب ملايم قيمت را افزايش مي‌دهد. دراين صورت اگر حامل‌هاي انرژي گران شود كالاهايي كه توليد مي‌شود افزايش مي‌يابد و چون شيب آن ملايم است شركت‌ها مي‌توانند آن را پوشش دهند. بنابراين اگر در فاز دوم هدفمندي يارانه‌ها پول بيشتري به سمت توليد حركت كند، اين امر به رونق بازار سرمايه كمك مي‌كند. وي در ادامه گفت: از سوي ديگر مذاكرات 5+1 به سمت مثبت در حال حركت بوده و اين موضوع باعث مي‌شود كه قيمت ارز به حدود دو هزار و 900 تومان برگردد كه اين مي‌تواند خبر خوبي براي توليد باشد. رشيدي اضافه كرد: بنابراين با پيشرفت مذاكرات هسته‌اي و نيز كاهش نرخ سود سپرده بانكي ابهامات بازار تقريبا برطرف شده و زماني كه ابهامات بازار برطرف مي‌شود سرمايه‌گذاران مي‌توانند تصميم‌گيري درستي انجام دهند و سرمايه‌گذاران حقيقي نيز اطمينان بيشتري براي خريد به دست مي‌آورند. اين سهامدار فعال بازار سرمايه به حمايت صندوق توسعه بازار سرمايه اشاره كرد و افزود: بايد به بازار سرمايه نقدينگي تزريق شود و زماني كه ورودي بيشتر از خروجي باشد، يعني پول بيشتري ورود پيدا كند طبيعتا بازار شيب مثبتي به خود مي‌گيرد و تنها بانك‌ها در اين شرايط مي‌توانند كمك كرده و تزريق نقدينگي به حقوقي‌ها انجام دهند. وي با اشاره به اينكه صندوق توسعه بازار سرمايه در روزهاي اخير از بازار حمايت كرده است، ادامه داد: سهامداران حقوقي اكثرا سهام خود را در قيمت‌هاي بالا خريداري كرده و هيچ كدام راضي نيستند در قيمت‌هاي پايين به فروش برسانند. در نتيجه اين امر باعث مي‌شود كه قيمت‌ها به قيمت‌هاي قبل از سال برسد و اين يكي ديگر از عوامل بهبود اوضاع بورس است....................
                            اینم نظر یک کارشناس هست......................بنظر خودم هم شاخص به امید خدا حداقل در این مدت 10تا20 درصد رشدخواهد کرد
                            تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

با سلام شاخص بد جوری بر روی مقاومت مهم 78300 واحد گیر کرده احتمالا در همین محدوده بماند تا نتیجه مذاکرات متن تفاهم هسته ای تا هفته دیگه معلوم بشه تا شاخص بتواند مسیر خود را پیدا کند !!
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• tom cruise
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 4756

اگر منفی شود شاخص بک میکند تا سر شانه معکوس بسازد برای شکستن79..ان را بشکند 90میتواند ببیند کفش هم75.7
                                این صندوق توسعه بازار هم یحتمل فقط خودرو می خرد.....البته اگر وجود خارجی داشته باشد .
                                در واقع ملت را سر کار گذاشتند خودشان به خودشان می فروشند....نه تعدیل خاصی در سهمها می اید نه پول جدید......

https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                                tom cruise in face book

نظر

در حال کار...
                                X