شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تاران
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 958

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

تایم ماهیانه شاخص کل یک کندل برگشتی زده ..چکش هامر...تغییر روند قطعی است..سهام داری کنید تا سهام بازی

نظر

• mass0ood
      عضو فعال
      • Jan 2014
      • 429

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
      تایم ماهیانه شاخص کل یک کندل برگشتی زده ..چکش هامر...تغییر روند قطعی است..سهام داری کنید تا سهام بازی

این چکش در صورتی برگشت رو تایید می کنه که کندل این ماه مثبت بسته بشه.

همیشه کندل ها نیاز به تایید دارن، این نکته رو هیچ وقت نباید نادیده گرفت.

نظر

• daryadel120
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 578

به دلیل شاخص سازی صورت گرفته توسط غدیر و سهم های شاخصی در روزهای قبل به نظر من این شکل کندل معتبر و قابل استناد نیست ...
        برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• بهزاد بهزادی
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 494

عصر همه عزیزان بخیر

تغییری در رویکرد تحلیلی بنده بوجود نیامده.... هرآنچه لازم بود بگم این روزها گفته ام...

اگر باز هم به چهارشنبه دو هفته پیش برگردیم با قاطعیت سیگنال ورود رو صادر می کنم ( زمانی که هنوز کندل صعودی در چارت شکل نگرفته بود و شاخص 73 هزار و اندی بود) تصور می کنم در این دو هفته بارها و بارها توضیح داده ام که چرا باید ورود پیدا کرد...

در هر حال بازار از دید من در حال حاضر فاقد ریسک سیستماتیک هست... در عین حال نوسان جزیی از بازاره و رفتار نوسانگیری به تدریج جای خودش رو به سهامداری میده...

سهامداری کنید و خواهید دید پربازده ترین بازار رو در قیاس با سایر محل های سرمایه گزاری داریم...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• بهزاد بهزادی
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 494

در اصل توسط amir_khatibi پست شده است View Post
            با سلام وخسته نباشید جناب دکتر بهزادی عزیز
            دکتر جان با توجه به نحوه و روند معاملات این چند روز اخیر در خصوص با حمایت صندوق و تزریق پول به بازار توضیحاتی میدین؟یا بصورت نوسانگیری این کار انجام میشود؟با سپاس
            قربانت _امیر
            امیرجان

صندوق قرار نیست شاخص رو صعودی کنه بلکه وظیفه جلوگیری از هیجانی شدن بازار رو داره در هر جهتی... فعلا بازاری هیجانی رو نداریم... درواقع صندوق این تضمین رو میده که دوستان بدونند شاخص ریزش های عجیب چند روزه رو دیگر تجربه نمیکنه چون نیرویی بازدارنده بنام صندوق به صورت بالقوه در بازار هست...

من فکر می کنم اکثریت در نقش صندوق دچار سوتفاهم هستند و انتظارات نابجایی از صندوق دارند.... صندوق فقط در مواقع ضروری به بازار ورود همه جانبه پیدا میکنه و لاغیر.... و وجود چنین صندوقی خیلی هم اتفاق خوبیه در این مقطع که بازار نیاز به بازسازی خودش داره... انشالله بازار روی روال طبیعی خودش خواهد افتاد و نیازی به صندوق نخواهد بود...

بدترین حالت اینه که بازار به دلیل دخالت صندوق بخواهد صعودی شود...

ارادتمند- بهزاد

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
            بازار امروز و فردا بهترین فرصت خرید از دید من است ... به زودی بازار وارد روند صعودی قدرتمندی خواهد شد ... از فروش های هیجانی چند هفته قبل خبری نیست و بازار با منطق و اصولی داره پیش می ره که به نظرم فرصت مناسب برای مدیریت سبد است ... به نظرم فردا اکثر سهم ها از منفی شروع کنند و در اواخر بازار تقاضا در بازار افزایش پیدا خواهد کرد ...
            نه دقیقا امروز و فردا،

به نظر من این یکی دو هفته فرصت مناسبی برای ورود به بازار با دید میان مدت و بلند مدت هست... بنده محرک اصلی بازار رو اخباری می بینم که از دور بعدی مذاکرات و ورود به مرحله تدوین توافقنامه بیرون میاد... شکی نیست اگر دو طرف دچار اختلافات اساسی نشوند خبر ورود به مرحله تدوین بازار بورس رو به پرواز درمیاره....

ارادتمند- بهزاد

در اصل توسط آپادانا پست شده است View Post
            سلام استاد
            امروز بخشنامه نرخ سود ب موسسات ابلاغ شد
            نظرتون درباره اجرائی شدن اون از امروز و تاثیرش در بازار چیه ؟
            ممنون از شما
            سلام،

به نظر من تاثیرش رو قبلا گذاشته... کلا ریسک سپرده های بانکی با توجه به افزایش شدید قیمت سوخت، افزایش دلار و پیش بینی تورم بالاتر از آنچه تصور میشد پایین آمده بود و با خبر کاهش سودها عملا این ریسک برای بازار بورس به طور کلی رخت بربست...

کیه که بخواهد باور کنه تورم امسال زیر 20 درصده!!! حتی با وجود توافق هسته ای نرخ تورم در یک بازه چند ساله پایین میاد و میشه برای سال بعد تورم زیر 20 درصد رو ان شالله متصور باشیم...

موضوع سود بانکی دیگر تمام شد... دنبال داده هایی جدید تری در بازار باشید...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• safa
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 61

سلام جناب بهزادی عزیز

چون جای دیگه ای ندیدم پست بزنید سوالمو همین حا مطرح می کنم.

نظر شما روی سهم های تجهیزاتی پیمان کاری مثل قاذر چیست؟ بررسی داشتید قربان؟

می خواستم بدونم در صورت برداشته شدن تحریم ها می تونند یکی از گزینه های پر بازده بازار باشند و ورودی شرکت های خارجی اختلالی در کارشان ایجاد نمی کند.........با تشکر

نظر

• بهزاد بهزادی
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 494

در اصل توسط safa پست شده است View Post
                سلام جناب بهزادی عزیز

چون جای دیگه ای ندیدم پست بزنید سوالمو همین حا مطرح می کنم.

نظر شما روی سهم های تجهیزاتی پیمان کاری مثل قاذر چیست؟ بررسی داشتید قربان؟

می خواستم بدونم در صورت برداشته شدن تحریم ها می تونند یکی از گزینه های پر بازده بازار باشند و ورودی شرکت های خارجی اختلالی در کارشان ایجاد نمی کند.........با تشکر
                نه روی گروه و نه روی سهم تحلیل بنیادی انجام نداده ام متاسفانه...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• بهزاد بهزادی
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 494

در اصل توسط kourosh پست شده است View Post
                  استاد عزیز سلام
                  در سهام فرابورسی مثل شاوان هم سهامداری کنیم یا به محض رشد سهم وارد شویم.
                  با تشکر
                  کوروش جان

فکر کنم حدود دو هفته قبل در مورد شاوان اشاره به ارزنده بودن اون در پیام خصوصی براتون کردم... اصولا بنده چندان با نوسانگیری موافق نیستم و نگاهم به بازار نگاهی سهامداری است مگر اینکه شاهد ریسکی کلان و سیستماتیک در بازار برای مدتی طولانی باشم مانند آنچه باعث خروجم از بازار برای صد و اندی روز شد...

ارادتمند- بهزاد

در اصل توسط amir_khatibi پست شده است View Post
                  ضمن تشکر از جنابعالي در خصوص پاسخگویی خواهشمند است لطفا در مورد عدم علل نزول بازار با توجه به p/e بازار كه اكثريت گروهها بجز دارويي و چند تك سهم ديگر بعد از اعلام گزارشهاي 12 ماهه كه EPS انها تغيير خواهند كرد و نسبت آن به p/e بانك هنوز هم بالاست توضيحاتي بدين؟شايان ذكر است با بروز شدن EPS هاي 93 بعد از گزارشات 12 ماهه احتمال بالا رفتن P/E كل بازار در حد يك يا دو واحد هم هست.
                  با تشكرات فراوان
                  قربانت_ امير
                  امیر جان

در شرایطی که تورم در کنترل باشه میشه روی ارزنده بودن p/e بانکی صحبت کرد... تقریبا همه می دونیم که بانک ها از تورم عقب خواهند افتاد... اما در مقاطع پیش میاد که بازارهای موازی بانک همه دچار رکودهای مقطعی می شوند... کاملا طبیعیه که شما در اون زمان در بانک سرمایه گزاری کنید...

کلا تریدر موفق کسیه که به موقع بین بازارهای شیفت کنه بدون اینکه تعصبی روی بازار خاصی داشته باشه...

ارادتمند- بهزاد

در اصل توسط تجارت پست شده است View Post
                  با سلام و عرض ارادت خدمت جناب بهزادی

خوب آیا میشه الان راجع به پارامتری که قبلا گفتیم و یه مدت رفت تو بایگانی صحبت کرد و اون تعویض آقای صالح آبادی است باید منتفی دانست یا احتمال تغییر درش هست ?
                  فعلا نشانه هایی از تعویض ایشان در دست نیست اگرچه بارها شایعاتی مبنی بر عوض شدن ایشان پخش شده است....

در کل موضوع عوض شدن آقای صالح آبادی شبیه داستان چوپان دروغگو شده...

هر زمان ایشان عوض شوند در مورد نقش آن در بازار خواهیم گفت... در یک دید میان مدت تعویض ایشان به نفع بازار سرمایه خواهد بود...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• tom cruise
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 4756

uعجالتا الگوی مذکور ماه قبل نیز تشکیل شده و تبدیل به پتک شده سر خریداران.....:D
                    شاخص در ار اس ای باید بک کند حمایت50امروز56بود و دیروز58 .....در واقع نهایت 2یا3روز دیگر می ریزد وقیمت هم شانه راست را تکمیل میکند برای سر شانه معکوس.....
                    برگترین مشکل این است این گاگولها خودشان نمی دانند چه کنند......اول زور می زنند برسند به قدرت بعد می نشینند فکر کنند چکار کنند.....فعلا تنها هنر این است غربیها حال دادند یکم شل کردند و گرنه هیچ.......به زور قیمتهایی را تثبیت میکنند که خودشان مجبورند دو ماه دیگر افزایش بدهند.....قیمت گاز بهره مالکانه تعیین شده هنوز فولادیها تاثیرش را نگفتند ....کلهم4تا ضرب جمع هم بیشتر نیست.....گاز پتروها شده265متانول رفته300پتروها بودجه را چنان بستند که تعدیل منفی نداشته باشندیعنی با متانول400.....دلار 10ددرصد رفته روش.....معلوم نیست برای حمایت از صادرات است....و جبران هدفمندی....یا اینکه توافق گفتند 300تومن می ریزد ببریم3300بعد ریخت برسد همین قیمت ......یا اینکه مذاکره توافقی در کار نیست......می خواهند مسک را رشد دهند نمی دانند ملت پول ندارند بهتر است پیش فروش..را قانونمند تر شفافتر کنند تا پس انداز کم مردم تبدیل به مسکن شود
                    کلهم شفافیت در حد عالیست هر طور بخواهی میتوانی دلیل بیابی.....گروه بانک مانده گزارشش و فولاد ....که هیچ نیامده ببینیم انها چه غلطی میکنند

آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2014/05/03, 22:51.
                    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                    tom cruise in face book

نظر

• بهزاد بهزادی
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 494

در اصل توسط student پست شده است View Post
                      جناب بهزادی عزیز
                      بنده چندین بار تحلیلهای شما در مورد شاخص کل رو در فروم همسایه خونده بودم و یادم هست چندین بار تاکید داشتید بازار تا اواخر تابستان و شاید پاییز 93 نزولی و همراه با اصلاح خواهد بود. حال چه اتفاقی افتاده که در اردیبهشت ماه اصلاح بازار را تمام شده میدانید و ان همه ریسکهایی که برای بازار در تحلیلهایتان ردیف میکرید توی این ده روز کجا رفته اند?
                      من که جز کاهش 3-4 درصدی سود بانکی چیز دیگری نیافتم
                      جدا از ان همه ریسکهایی که قبلا اظهار داشتید بحث الیوتی و بازه زمانی خود مقوله ای اجتناب ناپذیر هست . تاجایی که بنده یاد دارم شما در تحلیلهایتان بیان کردید که در موج چهار بزرگ هستیم
                      حال این موج چهار چقدر زمان بر می باشد ؟
                      موج دو بزرگ در شاخص نزدیک به 13 - 14 ماه زمان برده است حال به نظر شما موج چهار که قوی تر از دو خواهد بود تنها 4 ماه اصلاح کرده و این رو چگونه توجیح میکنید .در ضمن به نظرم در مورد بازه های زمانی شاخص با خانم محمدی هم اختلاف نظر داشتید و ایشون هم بارها به شما این مطلب رو خاطر نشان کردند
                      ماینر در تحلیلهایش برای بازه های زمانی اهمیت ویژه ای قائل هست و افرادی که به روش ماینر ترید میکنند هم باید به ان توجه داشته باشند
                      سلام

بسیار خوشحالم که اولین پست شما در این انجمن یک پست انتقادی از بنده هست... سعی می کنم حسب توان خودم بخش هایی رو که اشاره کردید توضیحاتی ارایه بدهم...

نقل قول از شما: چندین بار تاکید داشتید بازار تا اواخر تابستان و شاید پاییز 93 نزولی و همراه با اصلاح خواهد بود. حال چه اتفاقی افتاده که در اردیبهشت ماه اصلاح بازار را تمام شده میدانید و ان همه ریسکهایی که برای بازار در تحلیلهایتان ردیف میکرید توی این ده روز کجا رفته اند?

حق با شماست... اما یکی از پایه ای ترین اصول این بازار دید داینامیک نسبت به بازار است... یک تحلیلگر واقعی باید همواره بر اساس داده های بنیادی و تکنیکی تحلیل خودش رو آپدیت کند... کسی که تغییر اساسی در داده ها رو ببیند و بر تحلیل قبلی خود بر خلاف جریان بازار تعصب داشته باشد بازنده بزرگ این بازار هست...

در عین حال بین تحلیلگران تفاوت هایی هست... بنده بر اساس دید شخصی و داده هایی که تحلیل کردم گفتم در کف شاخص هستیم و دلایل رو هم شفاف توضیح دادم.... شما تصور می کنید اتفاقی نیفتاده و تعجب می کنید من چرا فقط بر اساس تغییر نرخ بهره این سیگنال رو دادم.... فرق بنده با شما در نوع تحلیلی هست که می کنیم و اعتبار بنده و شما هم از گذشته تحلیلی بدست می آید... توصیه ای که می تونم به شما بکنم اینه که متغیرهای پایه ای اقتصاد و ارتباط اونها رو با هم یاد بگیرید و تجربه کنید... حضور در بازار بورس صرفا خرید و فروش نیست مگر اینکه ارزشی برای سرمایه خود قایل نباشید...

نقل قول از شما: جدا از ان همه ریسکهایی که قبلا اظهار داشتید بحث الیوتی و بازه زمانی خود مقوله ای اجتناب ناپذیر هست . تاجایی که بنده یاد دارم شما در تحلیلهایتان بیان کردید که در موج چهار بزرگ هستیم
                      حال این موج چهار چقدر زمان بر می باشد ؟
                      موج دو بزرگ در شاخص نزدیک به 13 - 14 ماه زمان برده است حال به نظر شما موج چهار که قوی تر از دو خواهد بود تنها 4 ماه اصلاح کرده و این رو چگونه توجیح میکنید .در ضمن به نظرم در مورد بازه های زمانی شاخص با خانم محمدی هم اختلاف نظر داشتید و ایشون هم بارها به شما این مطلب رو خاطر نشان کردند
                      ماینر در تحلیلهایش برای بازه های زمانی اهمیت ویژه ای قائل هست و افرادی که به روش ماینر ترید میکنند هم باید به ان توجه داشته باشند

روش الیوت نوعی روش تحلیل تکنیکال در بازار هست که به دلیل دید چندجانبه فراگیرتر از سایر روش های تکنیکال هست... البته این به مفهوم عدم کارآیی سایر روش های تکنیکال نیست.... هرآنچه در علم تکنیکال وجود دارد فرمول هاییست که بر اساس تکرار الگوهای قبلی در بازار توسط اساتید تدوین میشه...

قبلا هم اشاره کردم که در تحلیل الیوت چندان روی موج شماری تعصب به خرج ندهید... این اشتباهی است که خیلی از اساتیدی که می شناسیم انجام می دهند... فراموش نکنیم که شمارش یک امر ذهنی است و به این دلیل انجام میشه که تصویری بهتر از چارت داشته باشیم... بزرگترین اشتباه الیوت کاران اینه که می خواهند سناریوی خود را به چارت بخورانند و این همان نقطه ای هست که تفاوت استاد بزرگی مانند ماینر با خیلی از افرادی که ادعای موج شماری دارند ملموس میشه... ماینر هیچ زمان تعصبی رو بعد ساختار در این حد که دوستان دارند نداره...

اشاره کردید که افرادی که با روش ماینر کار می کنند باید به اصولی پایبند باشند.... بنده بر اساس سبک ماینر و با روش تحلیلی شخصی خودم کار می کنم.... درواقع روش بنده روش کاستامایز شده ای از سبک ماینر هست... شاید برای خیلی ها هرچه ماینر بگه ختم کلام باشه.... بنده عاشق ماینر هستم، نه تنها تمام کورسها و کتب اصلی ایشان را بارها خوانده ام بله فراتر از اون، با ایشان در ارتباط هستم و در این چند سال بارها از طریق ایمیل تبادل نظرهایی بین ما شکل گرفته که البته برای من به عنوان جایگاه شاگرد ایشان نقش فراگیری داشته.... در هر حال پلان ترید من در بازار بر اساس تجربیات شخصی و با چارچوب کلی سبک ماینر تدوین شده و قوانین اون رو خودم تدوین می کنم...

در پایان می خواهم به این نکته اشاره کنم که به نظر من استاد استاد کردن در بازار و بت ساختن کار درستی نیست... هر فردی در بازارهای مالی فعالیت می کنه باید سعی کنه به حدی از علم و دانش و تجربه برسه که بتونه با اطمینان کامل از سودآور بودن اون فعالیت در بازه بلند مدت به فعالیت بپردازه... با دید تک بعدی به بازارها مخالفم... همه چیز الیوت نیست و همه چیز تکنیکال نیست... باید در هر بازاری تمام جوانب رو به دقت مورد مطالعه قرار بدهید تا بتونید تصمیمی درست بگیرید...

موفق باشید- بهزاد

نظر

• student
                        عضو جدید
                        • Jul 2025
                        • 13

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                        سلام

بسیار خوشحالم که اولین پست شما در این انجمن یک پست انتقادی از بنده هست... سعی می کنم حسب توان خودم بخش هایی رو که اشاره کردید توضیحاتی ارایه بدهم...

نقل قول از شما: چندین بار تاکید داشتید بازار تا اواخر تابستان و شاید پاییز 93 نزولی و همراه با اصلاح خواهد بود. حال چه اتفاقی افتاده که در اردیبهشت ماه اصلاح بازار را تمام شده میدانید و ان همه ریسکهایی که برای بازار در تحلیلهایتان ردیف میکرید توی این ده روز کجا رفته اند?

حق با شماست... اما یکی از پایه ای ترین اصول این بازار دید داینامیک نسبت به بازار است... یک تحلیلگر واقعی باید همواره بر اساس داده های بنیادی و تکنیکی تحلیل خودش رو آپدیت کند... کسی که تغییر اساسی در داده ها رو ببیند و بر تحلیل قبلی خود بر خلاف جریان بازار تعصب داشته باشد بازنده بزرگ این بازار هست...

در عین حال بین تحلیلگران تفاوت هایی هست... بنده بر اساس دید شخصی و داده هایی که تحلیل کردم گفتم در کف شاخص هستیم و دلایل رو هم شفاف توضیح دادم.... شما تصور می کنید اتفاقی نیفتاده و تعجب می کنید من چرا فقط بر اساس تغییر نرخ بهره این سیگنال رو دادم.... فرق بنده با شما در نوع تحلیلی هست که می کنیم و اعتبار بنده و شما هم از گذشته تحلیلی بدست می آید... توصیه ای که می تونم به شما بکنم اینه که متغیرهای پایه ای اقتصاد و ارتباط اونها رو با هم یاد بگیرید و تجربه کنید... حضور در بازار بورس صرفا خرید و فروش نیست مگر اینکه ارزشی برای سرمایه خود قایل نباشید...

موفق باشید- بهزاد
                        با تشکر از شما برای پاسخگویی.موفق باشید دوست عزیز

نظر

• mass0ood
                          عضو فعال
                          • Jan 2014
                          • 429

درود به دوستان عزیز

تحلیل زیر همچنان معتبر به نظر میاد!

در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post
                          درود بر شما

دوستان عزیز، مخصوصاً استاد بهزادی عزیز، نظرتون راجع به تحلیل زیر چیه؟

نظر

• شاهین محلوجی
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 2050

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                            مثل اینکه اینبار شاخص قدم جدی برای شکست مقاومت 76 و 76.7 برداشته پس میریم برای هدف اول 78.5

متاسفانه شاخص با برخورد اولین کندل به ابر کومو تغییر مسیر داد در 78500 واحد هر چه شاخص سازها را حمایت کردند نشد که نشد !

بنظر
                            حمایت فعلی 77400- 76500 - 75500
                            مقاومت مهم 78300 - 79000 واحد
                            جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• بهزاد بهزادی
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 494

دکتر جان وضعیبت بازار رو چطور می بینید؟
                              تاران عزیز

چندان ایده آل نیست و تعریفی نداره.... اما نگرانی چندانی هم نداره و اصلاح های مقطعی جزیی از یک روند هست... من هم با دوستان موافقم که بهتر بود سرعت ریزش کمی بالاتر باشه تا اصلاح های مقطعی هم تا به این حد فرسایشی عمل نکنند...

در هر حال بنده هنوز در یک دید کلان اعتقاد دارم احتمال شکسته شدن سقف 89 هزار واحدی شاخص بسیار بالاتر از شکسته شدن کف 73 هزار واحدی شاخص هست علیرغم اینکه فاصله ما با سقف 4 برابر فاصله ما با کف بازار هست و این یعنی ریسک به ریوارد یک به چهار...

با توجه به نبود ریسک سیستماتیک در بازار ان شالله به تدریج شاهد اخباری مثبت در جهت رشد شاخص باشیم...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• milad20soltan
                                ستاره دار (۱)
                                • Mar 2014
                                • 121

سلام
                                ب نظرتون شاوان رشدشه شروع کرد
                                [CENTER][B][U][COLOR=#00ff00][RIGHT][FONT=Tahoma]شکست پلي براي پيروزيست[/FONT][/RIGHT][/COLOR][/U][/B][/CENTER]

نظر

در حال کار...
                                X