شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohammad92
    عضو جدید
    • May 2014
    • 3

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

سلام
    دكتر جان ميتونم يه خواهش ازتون داشته باشم؟
    اينكه در كنار بحثهاي بسيار ارزشمند شاخص و بازار در حد توان و وقت جنابعالي به بررسي گروههاي پيشتاز در ميان مدت به همراه بررسي چند سهم باارزش از هرگروه از نظر بنيادي و تكنيكال و احيانا روانشناسي بپردازيد كه بتونيم يك كلكسيوني از سهام ارزشمند را گردآوري بكنيم و پس از بررسي هاي لازم قبل از شروع روند صعودي و يا درحين صعود يك سبد خوب به صلاحديد هرشخص بسته بشه تا ان شاالله از بازار عقب نمونيم و بتونيم استفاده بهينه بكنيم. جسارتا ميشه درهر پست به بررسي يك گروه و چند سهم باارزش پرداخته بشه.
    از الطاف جنابعالي بسيار سپاسگزاريم

نظر

• Metalman
      عضو عادی
      • Aug 2025
      • 98

مثل کابین هواپیما های در حال سقوط امروز هرچه الارم و چراغ قرمز بود روی سیستم من برای شاخص کل جیغ . آژیر و فلش زدند. امید وارم فردا روز دیگری باشد.
      راستی ان شکلی بود که براساس نسبت های گان رسم کرده بودم متاسفانه شاخص کف حمایتی را در ان شکل امروز سوراخ کرد.

نظر

• نوام چامسکی
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 3369

شب بخیر دوستان

با توجه به درخواست دوستان برای معرفی سهام از اساتید و استاد بهزادی مطلبی عرض کنم

امکان دارد رویکردهای ما برخرید سهام و تشکیل سبد و ریسک فری کردنهایمان متفاوت باشد

رویکرد بعضی دوستان صرف میتونه نگاه سرمایه گذارانه باشه و

رویکرد بعضی از دوستان هم سرمایه گذاری هم یک رشد معقول در حد 2 برابر نرخ سود بانکی

و بعضی دوستان هم صرف خواهان متنفع شدن از رشد قیمت سهام و گروه دیگر

خواهان رشد قیمت سهام در یک زمان کم که بیشتر به عنوان نوسانگیری است

خوب دوستان اول نوع نگاه و شیوه معاملات خود را مشخص کرده تا در اخر هم سود نسبی از سبد مشخص شود

حال روش و ابزارهای هر رویکرد چگونه است و نکاتی که باید در نظر گرفت چگونه است امری است مجزا

ودر نهایت

تا خدای نکزده در اخر کار توقع سودی فراتر از رویکرد اساتید از انها نداشته باشیم

و نظرات اساتید را با رویکرد دیگر

مورد نقد قرار ندهیم

یا علی

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
          سلام علیرضای عزیز

مسکن سالهای سال در این کشور به عنوان سرمایه امن شناخته میشد و هر از چند سالی شاهد جهش قیمتی در مسکن بودیم... بنده هم با شرکت بین المللی توسعه ساختمان و هم با شرکت سرمایه گزاری مسکن از نزدیک در ارتباط کاری هستم و در ده سال گذشته در هر دو شرکت به عنوان معاون فنی بخشی از شرکت و یا زیرمجموعه آن کار کرده ام... در هر حال وضعیت فعلی این شرکتها و سایر شرکت های ساختمانی بدینگونه است که هم پروژه های ساختمانی با تاخیر زیاد به بهره برداری میرسند و هم در بخش فروش به شدت دچار مشکل هستند که همین موضوع باعث تهاتر کردن تولیداتشون شده است...

مسکن در سال 89 و 90 رشد قابل توجهی داشته و بر اساس توجه به سیکل زمانی خود که بزرگتر از سایر بازارهاست زودتر از سال 94 و 95 حرکت نخواهد کرد... مورد دیگر اینکه ضعیف شدن قدرت خرید مردم با افزایش نرخ دلار باعث شد تا طبقه میانی که در فکر خرید مسکن بودند به یکباره متوجه شدند که دیگر چنین توانی نخواهند داشت.... این روزها بازار تقاضا در مسکن بر خلاف وعده های دروغین عده ای از مسوولین مرتبط کم تقاضا و پرعرضه هست...

سری به بنگاه ها بزنید تا ببنید اوضاع چه جوره... در تهران آمار رسمی حاکی از وجود نیم میلیون مسکن خالی و آمار غیر رسمی حاکی از وجود 1.5 میلیون مسکن خالی دارد که فاجعه آمیز است...

راه برون رفت از وضعیت فعلی ورود سرمایه گزاران علی الخصوص سرمایه گزار خارجی به این حوزه و صنعتی سازی است که غیر مستقیم با مذاکرات در ارتباط هست...

به جهت تکنیکال چارت دو سناریو می تونه پیش رو داشته باشه که یکی صعودی و یکی نزولی است...

در مجموع نظر من در مورد سهام این گروه ادامه رفتار نوسانی هست و حتی با نتیجه دادن مذاکرات این گروه دیرتر از سایر گروه ها صعود رو تجربه می کنه...

در انتها این مورد رو بگم که بین نمادهای ساختمانی از دید من بهترین ثتران هست (در این مورد شک نکنید).... من به شخصه سهمی از این گروه نمیخرم اما اگر هم بخواهم سهمی بردارم فقط و فقط نظرم با ثتران هست...

ارادتمند- بهزاد

با سلام آقای بهزادی اتفاقا بنده امروز به چند بنگاه مسکن در قسمتهای متوسط شهر مناطق خوب رفتم و از 4 مشاوره املاک در مورد وضعیت حال خرید و فروش و افزایش نرخ از ابتدا سال تا 3 ماه کنونی سوال کردم و در جواب گفتند که در حرف مسکن گران شده ولی در خرید و فروش راکد و معامله به سختی انجام می شود به علت نبود قدرت خرید واقعیت را می گویند متری 3 میلیون 100 متر 300 میلیون کم پولی نسیت حالا زمان می برد تا قدرت خرید بیاید بالا درست تحلیل کردند آقای بهزادی همین طوره خوب از بحث مسکن خارج شویم در مورد وضع بازار بورس از دی ماه سال گذشته تا زمان حال 6 ماه می گذرد که بازار در حالت رکود و نوسان به سر می برد امید وارم تا 3 ماه آینده وضعیت بازار از این حالت خارج شده به مسیر رشد برسد البته باید وضعیت کشور اول معلوم شود با تشکر
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• بهزاد بهزادی
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 494

شب همه دوستان بخیر،

امروز بر خلاف چند روز گذشته بازار با فشار بیشتر عرضه ها روبرو شد که دلیل اصلی اون تمایل سرمایه گزان خرد به تامین نقدینگی جهت خرید سهام عرضه اولیه فرداست... به نظر میرسه که این عرضه در زمان مناسبی اتفاق نیفتاد چراکه هنوز بازار تا رسیدن به نقطه پویایی و حجم قابل قبول معاملات راه درازی در پیش دارد... در هر حال همین تصمیم نابجا باعث ریزش امروز بازار گردید...

برای فردا بازاری به مراتب متعادل تر رو شاهد خواهیم بود چراکه علی القاعده نقدینگی مورد نیاز امروز توسط سرمایه گزاران داوطلب تامین شده است... در هر صورت فشار نزولی شاخص علی القاعده باید کمتر باشد...

اما امروز دو خبر مهم هم داشتیم که یکی خوب و دیگری بد است... اول خبر خوب رو بدهم و اون اینکه با گذاشتن محدودیت زمانی برای معاملات تسعیلات مسکن عملا بخشی از سرمای هایی که در اون بخش فعال بود به نمادهای بورسی برخواهد گشت که این مورد به معنای افزایش تقاضا در فرداست...

و اما خبر بد صحبتهای رهبری در جمع مجلسیان بود که اگرچه باز هم صحبت ها دوپهلو هست و نمیشه به درستی زاویه نگاه ایشان رو ترسیم کرد اما زاویه دید منفی به مذاکرات به مراتب سنگینی می کنه... فعلا خیلی نظری ندارم که این صحبت ها کاربرد داخلی دارد یا خارجی... اون بخش از صحبت ها که از مقاومت و عدم سازش و تسلیم شدن صحبت می کنه به نفع بازار سرمایه نیست و آن بخش از صحبت ها که از هدف برپا و برجا ماندن جمهوری اسلامی صحبت می کنه به نفع بازار سرمایه است چرا که ایران در این مقطع به توافق هسته ای به شدت نیازمند هست وگرنه اوضاع اقتصادی و به تبع اون اوضاع سیاسی بسیار بحرانی خواهد شد...

و اما به جهت تکنیکال دیدگاه ما همان دیدگاه قبلی هست و امروز بازار به ما نشان داد که هنوز اصلاح موقت روند صعودی هفته اول اردیبهشت رو به پایان نرسانده است... واقعا اگر اتفاقات دیروز و امروز مانند موضوع مه آفرید و عرضه اولیه نبود چه بسا چارت با توجه به الگوی ایده آلی که دارد تا حالا اقدام به ادامه روند صعودی خود کرده بود که از اردیبهشت آغاز شده است...

نکته منفی این روزهای بازار عدم توجه بازار به واقعیات بنیادی سهام هاست و شاهد ریزش ها و صعود های فله ای هستیم... ظاهرا همه فراموش کرده اند که انتهای موضوع این میزان سود ساخته شده توسط شرکت نسبت به هزینه هاست که اهمیت دارد.... شاید دلیل چنین بی توجهی رو بشه در این موضوع دید که این روزها همه به نوعی نوسانگیر شده اند... ابهامات بازار و بدقولی ها و عدم برآورده شدن انتظارات خیلی ها رو به معاملات روزانه کشانده و شاهد خرید و فروش سهم ها برای بازه های کوتاه مدت و به قصد نوسانگیری هستیم...

در هر حال بازار همواره اینگونه نمی ماند و به دوران طلایی خود برخواهد گشت... در پایان امیدوارم موضوع هسته ای ایران ختم به خیر بشه که اگر با فرض تمدید 6 ماهه مهلت توافق باز هم شاهد گسست ها باشیم باید خود رو برای سالهای بسیار بدی به جهت اقتصادی آماده کنیم...

امیدوارم که فلسفه درایت رهبری رو در نرمش قهرمانانه به درستی درک کرده باشم که این روزها سیاست حسنی جواب می دهد نه حسینی....

ارادتمند- بهزاد

نظر

• pishva
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 94

با عرض سلام و تشکر از شما جناب بهزادی بنطرتون بازار مسکن چه روندیو تو امسال خواهد داشت وبنظر من بورس امسال فقط برا نوسان گیری خوبه نظر شما چیه .بازهم از مطالب سودمندی که میگین تشکر میکنم

نظر

• Metalman
                عضو عادی
                • Aug 2025
                • 98

شب همه دوستان بخیر،

و اما خبر بد صحبتهای رهبری در جمع مجلسیان بود که اگرچه باز هم صحبت ها دوپهلو هست و نمیشه به درستی زاویه نگاه ایشان رو ترسیم کرد اما زاویه دید منفی به مذاکرات به مراتب سنگینی می کنه... فعلا خیلی نظری ندارم که این صحبت ها کاربرد داخلی دارد یا خارجی... اون بخش از صحبت ها که از مقاومت و عدم سازش و تسلیم شدن صحبت می کنه به نفع بازار سرمایه نیست و آن بخش از صحبت ها که از هدف برپا و برجا ماندن جمهوری اسلامی صحبت می کنه به نفع بازار سرمایه است چرا که ایران در این مقطع به توافق هسته ای به شدت نیازمند هست وگرنه اوضاع اقتصادی و به تبع اون اوضاع سیاسی بسیار بحرانی خواهد شد...

ارادتمند- بهزاد
                جناب بهزادی رهبری همواره بر این باور است که یک قدم عقب نشینی برابر با صد قدم پیش روی دشمن است. بنابر این به عنوان موضع اصلی نظام یک قدم عقب نشینی را نمیپذیرد. اما چون کار بدون عقب نشینی هم حل نمیشود. اختیارات به مقامات پایین تر برای نرمش داده شده است. و اتفاقا همین مقامات پایین تر با استفاده از ظاهر غیر قابل انعطاف رهبری امتیاز گیری خوب از طرف مقابل دارند.
                شما از طرف یک دوست که تا حدودی سابقه گفتارش در فروم های بورسی وزنه صحت اش بیشتر بوده از جانب بنده خیالتان از لحاظ توافق هسته ای راحت باشد. به این صورت که هرچند این موضوع زمانبر هم باشد اما نهایتا حل شده است.
                شما هر بندی را که فکر میکنید مانع توافق است بشمارید تا من با توضیحات کامل قابل حل بودن آن را شرح بدهم.
                رهبری اگر بخواهد مثل اقای ظریف( این مرد دوست داشتی) با لبخد حرف بزند که ما باید تا نا کجا اباد عقب نشینی کنیم
                حضرت سعدی می فرماید
                خشم بیش از حد گرفتن وحشت آرد و لطف بی وقت هیبت ببرد نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند.
                درشتی و نرمی به هم در به است
                چو فاصد که جراح و مرهم نه است

نظر

• ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

سلام مجدد آقای بهزادی در زمانی که ایران تحریم های شدید بود و نرخ دلار بالا و حمایت های تزریق پول از دولت گذشته بودیم وضع بورس بهتر بود شاید خیر و روند صعود بورس به نتیجه نرسیدن مذاکرات هسته ای باشد تا شاید حمایت واقعی از این دما سنج عملی بشه و به قله های بالا تر برسه ولی با این شرایط خیلی بعید می رسه که مذاکرات تا 29 تیر ماه نتیجه ای در بر داشته باشد اگر فقط متن توافق نامه هم نوشته بشه خیلی از گره ها باز می شود ولی اگر عملی نشود اولین حرکت اضافه شدن تحریم ها افزایش نرخ دلار و دلال بازی دوباره شروع می شود و مرد باززنده اصلی می باشد امید وارم هر کاری که به خیر مردم باشد عملی شود با تشکر
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• بهزاد بهزادی
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 494

در اصل توسط Metalman پست شده است View Post
                    جناب بهزادی رهبری همواره بر این باور است که یک قدم عقب نشینی برابر با صد قدم پیش روی دشمن است. بنابر این به عنوان موضع اصلی نظام یک قدم عقب نشینی را نمیپذیرد. اما چون کار بدون عقب نشینی هم حل نمیشود. اختیارات به مقامات پایین تر برای نرمش داده شده است. و اتفاقا همین مقامات پایین تر با استفاده از ظاهر غیر قابل انعطاف رهبری امتیاز گیری خوب از طرف مقابل دارند.
                    شما از طرف یک دوست که تا حدودی سابقه گفتارش در فروم های بورسی وزنه صحت اش بیشتر بوده از جانب بنده خیالتان از لحاظ توافق هسته ای راحت باشد. به این صورت که هرچند این موضوع زمانبر هم باشد اما نهایتا حل شده است.
                    شما هر بندی را که فکر میکنید مانع توافق است بشمارید تا من با توضیحات کامل قابل حل بودن آن را شرح بدهم.
                    رهبری اگر بخواهد مثل اقای ظریف( این مرد دوست داشتی) با لبخد حرف بزند که ما باید تا نا کجا اباد عقب نشینی کنیم
                    حضرت سعدی می فرماید
                    خشم بیش از حد گرفتن وحشت آرد و لطف بی وقت هیبت ببرد نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند.
                    درشتی و نرمی به هم در به است
                    چو فاصد که جراح و مرهم نه است

صحبتهاتون منطقی است...

نظر

• بهزاد بهزادی
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 494

در اصل توسط pishva پست شده است View Post
                      با عرض سلام و تشکر از شما جناب بهزادی بنطرتون بازار مسکن چه روندیو تو امسال خواهد داشت وبنظر من بورس امسال فقط برا نوسان گیری خوبه نظر شما چیه .بازهم از مطالب سودمندی که میگین تشکر میکنم
                      مروری روی پستهای قبلی بنده بکنید بارها در مورد بازارهای موازی در سال جاری سخن گفته ام

بدرود- بهزاد

نظر

• saeed gh
                        عضو جدید
                        • Mar 2014
                        • 10

مروری روی پستهای قبلی بنده بکنید بارها در مورد بازارهای موازی در سال جاری سخن گفته ام

بدرود- بهزاد
                        سلام استاد بهزادی .چند روز پیش یوال خدمتتون پورسیدم فکر کنم متوجه نشدین.سوالم این بود نظرتون راجع به فاذر و بتراس.و تزریق 20 میل نقدینگی رو چه سهمایی؟با سپاس

نظر

• pishva
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 94

ممنون جناب بهزادی .پس تحلیلم تا حدودی درست بوده این چند وقت دنبال مسکن بودم املاکیا چنان برا مشتری وقت میگزاشتن که نگو این یعنی بازار ندارن تو رشد شارپی مسکن اصلا نمیشد پیداشون کرد .پس فعلا بازار بورس بهترین گزینه میتونه باشه.باز هم از مطالب سودمندتون تشکر میکنم

نظر

• بهزاد بهزادی
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 494

در اصل توسط saeed gh پست شده است View Post
                            سلام استاد بهزادی .چند روز پیش یوال خدمتتون پورسیدم فکر کنم متوجه نشدین.سوالم این بود نظرتون راجع به فاذر و بتراس.و تزریق 20 میل نقدینگی رو چه سهمایی؟با سپاس
                            سعید جان،

بنده نه پیشنهاد سهم می دهم و نه در مورد سهم خاصی نظر می دهم (به دلیل تعهد اخلاقی با خودم)... به ندرت پیش میاد در تحلیل ها نامی از سهمی ببرم... ممنون میشم از سایر دوستان مجرب سوالتون رو بفرمایید...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• بهزاد بهزادی
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 494

در اصل توسط pishva پست شده است View Post
                              ممنون جناب بهزادی .پس تحلیلم تا حدودی درست بوده این چند وقت دنبال مسکن بودم املاکیا چنان برا مشتری وقت میگزاشتن که نگو این یعنی بازار ندارن تو رشد شارپی مسکن اصلا نمیشد پیداشون کرد .پس فعلا بازار بورس بهترین گزینه میتونه باشه.باز هم از مطالب سودمندتون تشکر میکنم
                              اگر قصدتون مصرف هست زمان خوبی برای خرید خانه هست اما اگر قصدتون سرمایه گزاری است به نظرم امسال سال یکی از بازارهای موازی است ( بورس یا ارز... بسته به مذاکرات)

ارادتمند- بهزاد

نظر

• saeed gh
                                عضو جدید
                                • Mar 2014
                                • 10

با تشکر فراوان از رو راست بودنتون

نظر

در حال کار...
                                X