شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amir2003
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1125

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
    بازار ایران بیشتر احساسیه تا تکنیکالی . ولی به نظرم همین احساسات به فرآیند تکنیکال جهت میده! البته خود تکنیکالیستها هم با دیدهای مختلفی نمودارهای سهمها را میبینند و در بسیاری مواقع به نقاط مشترکی هم میرسند. :) یه وقتهایی هم در سهمی مثل صدرا 1000 مدل تکنیکال میبینیم آخرشم هیچکدون نمیشه! :-s
    من کوووو حالا تا بخوام یک تکنیکالیست بشم اگرچه برام جذابیت زیادی پیدا کرده! ولی میخوام بعنوان مبتدی دیدگاههامو در مورد سهمهایی که بررسی میکنم بگم و احیانا اشکالات کارمو بفهمم.
    در مورد شاخص کل به نظرم شباهت الگویی خیلی زیادی یا شاخص صنعت داره. در شاخص صنعت وضع خوبی نمیبینم! سطح حمایت 18915 را شکسته و داره برمیگرده به همین سطح اما به نظرم روش پولبک کنه به سمت پایین! متعاقب اون شاخص کل را هم به پیروی از ان قابل رشد حداکثر تا 24610 میبینم. پس با این حساب ما باید 4شنبه بازاری مثبت و از شنبه شاهد شروع یک اصلاح در شاخصها باشیم! :-B
    اره روند شاخص خیلی شبیه شاخص صنعته چون روند شاخص رو این گروه تعیین میکنه.ولی تو نمودارش من شاخص صنعت رو بهتر از روند شاخص کل میبینم چون دلواپسی در مورد پولبک رو کم میکنه .اندیکاتورها را نگاه میکنم بیشتر به ادامه روند صعودی امیدوار میشم.
    موفق و پرسود باشید

اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
    "دیوید ویسکات"

نظر

• ناشناس
      کاربر ویژه بورسی
      • Aug 2025
      • 1050

با اینکه بازار انتظار رشد را نداشت اما شاخص 240 واحد رشد کرد. فعالان بازار بر این باور بودند که بازار رشد نخواهد کرد. با در نظر گرفتن خریداران امروز بازار می توان گفت که بازار امروز حمایت و رشد 240 واحدی شاخص را موجب شد.

محسن رفیعی کارشناس بازار سرمایه در این خصوص به نمابورس می گوید: "تا چند روز آینده روند بازار مثبت خواهد بود که بیشتر به دلیل حمایت از بازار خواهد بود." وی افزود: "اما نمی توان روند مثبت و ادامه داری را برای بازار متصور بود چرا که شرایط کلی سیاسی داخلی و خارجی تغییر عمده ای نکرده است که بتوان شرایط جدیدی را ترسیم کرد."

این کارشناس افزود: "بیش از یک ماه بازار منفی و شاخص در حال ریزش بود بنابراین حرکت مثبت امروز را نمی توان نتیجه تغییر روند دانست."

امیر حسین نادری دیگر کارشناس بازار سرمایه در این خصوص به نمابورس می گوید: "روند مثبت تا آخر هفته حتما ادامه دار خواهد بود." وی افزود: "حجم خریدها بالا بود و مثبت بودن شاخص با معاملاتی در حد حجم مبنا نبوده و می توان به آن استناد کرد." وی گفت: "قیمت سهام نیز در روزهای اخیر ارزنده بود و طی معاملات امروز نشانگر پتانسیل سهام بود همچنین از طرفی فشار بانک مرکزی برای پایین آوردن حباب سکه باعث شد که توجه سرمایه گذاران به بازار سهام معطوف شود."

وی خاطر نشان کرد: "با این وصف نمی توان گفت که روند مثبت تا هفته آتی ادامه دار باشد چرا که قیمت سهام تا آخر هفته به یک رشد نسبی می رسد بنابراین سیگنال فروش ایجاد خواهد شد." وی افزود: "اما در این مقطع اگر حقوقی ها با حجم بالای مثبت از بازار خرید کنند باعث می شوند که شاخص بزرگتری به جلو بردارد."

متین اسدی دیگر کارشناس بازار سهام در خصوص ادامه دار بودن روند مثبت بازار می گوید: "با توجه به ریزش های اخیر شاخص می توان روند مثبت امروز را ادامه دار دانست." وی افزود: "شرایط سیاسی نیز مسکوت مانده است و هنوز تحریمی علیه ایران علنی نشده است و می توان ادامه روند را متصور بود."

وی افزود: "بسیاری از سهام نیز در کف قرار دارند که می تواند برای خرید سرمایه گذاران جذاب باشد."
      هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• بوف کور
        Banned
        • Aug 2025
        • 1422

24550
        مهم ترین عدد شاخص که در صورت شکست می تونه اتفاق های خوبی بیفته
        در حال حاضر بالای این عدد قرار داریم ولی شکست حاصل نشده
        چنانچه شنبه یک کندل بالای این عدد داشته باشیم باید یجورایی بعد محرم جشن بگیریم :)

نظر

• amir2003
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1125

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
          24550
          مهم ترین عدد شاخص که در صورت شکست می تونه اتفاق های خوبی بیفته
          در حال حاضر بالای این عدد قرار داریم ولی شکست حاصل نشده
          چنانچه شنبه یک کندل بالای این عدد داشته باشیم باید یجورایی بعد محرم جشن بگیریم :)
          فکر میکنم با توجه به سیگنالهای اندیکاتورها در نمودار و صفهای عرضه نشده در بازار (صدرا .فملی .مپنا . فسرب. ...) و همچنین رکود بازارهای جانبی سکه و دلار و بهبود بازارهای جهانی کندل بعدی نیز در بالای خط میانه تشکیل بشه و بتونه عزمش رو برای رسیدن به قله 26000 جزم کنه البته تو این رسیدن به این هدف فرصتهای خرید بازم پیش میاد.
          موفق و پرسود باشید

اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
          "دیوید ویسکات"

نظر

• pani
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2016

به عقیده من هم صعود فعلی نمیتونه ریز موج a از موج y شاخص باشه چون شاخص در ریز موجهای a حتی به تنکان سن (Tenkan-sen) در ابرهای ایچیکومو نرسیده ولی امروز 24590 روگذروند.

تو موج بی دو صعود و یک نزول داریم و پس از صعود فعلی احتمال اینکه از اواسط هفته اینده مجددا بازار یک هفته ای منفی باشه وجود داره.

احتمالا تا اوایل زمستان به 25500-25800 برسیم

نظر

• ناشناس
              کاربر ویژه بورسی
              • Aug 2025
              • 1050

نسخه قابل چاپ

چهارشنبه 16 آذر 1390::02:49 pmنمابورس::اخبار::بازار سرمایه::بازار سرمایهجهت حرکت تکنیکی شاخص کل/ توصیه هایی برای فعالان بازار
              نمابورس، بازار سرمایه _ در نگاهی میان مدت می توان شاخص کل را در کانالی مابین 27120 و 23872 واحد دانست که طی امروز با افزایش 305 واحدی، به نظر می رسد در روزهای آتی از یک مقاومت مهم عبور کند ...

آن چه بازار امروز را از روزهای دیگر متمایز ساخت، حرکت صعودی شاخص و صف های مستحکم خرید بود که نشان از امید دوباره سرمایه گذاران به بازار سهام است. اما بررسی حرکت شاخص از نگاه کارشناسان تکنیکی، روند آن را مشخص می سازد. در این خصوص با محسن عسگری کارشناس تحلیل تکنیکی بازار سرمایه به گفتگو نشستیم .

تکنیکی شاخص کل

وی می گوید:"در نگاهی میان مدت می توان شاخص کل را در کانالی مابین 27120 و 23872 واحد دانست که طی امروز با افزایش 305 واحدی، با خط 50 درصد این کانال مماس شده است که به نظر می رسد در روزهای آتی از این مقاومت عبور کند." وی ادامه داد:"با توجه به مثبت شدن بازار در چند روز اخیر و با عبور از مقاومت میانگین متحرک 10 روزه، انتظار افزایش شاخص تا 24840 واحد را می توان داشت."

این کارشناس افزود:" حجم معاملات در روزهای اخیر همچنان رشد قابل ملاحظه ای نکرده و دلیل افزایش شاخص در روزهای اخیر را می توان قیمت پایین سهم ها و امید سرمایه گذاران به افزایش بیشتر برای خارج شدن از ضرر ناشی از روند نزولی چند ماه اخیر دانست گرچه تا هفته قبل، برای بار سوم شاهد تکرار الگویی مشابه با الگوی تشکیل شده از شهریور ماه امسال بودیم که در طی این چند روز اخیر این الگو تغییر کرده است."

وی تصریح کرد:" شاخص امروز نیز با افزایشی قابل توجه، تلاش بازار برای تغییر این الگو را نمایان ساخت که عبور از مقاومت 25000 به راحتی نخواهد بود."

دیگر شاخص ها

عسگری با اشاره به شاخص شرکت های فعال تر بورس ابراز داشت:"با نگاهی به شاخص پنجاه شرکت فعالتر، نقطه برگشت این شاخص در روز چهارشنبه 9 آذر، دقیقا مماس با سطح پایینی کانال 50 درصد رسم شده است که تا حدودی حرکت منطقی سرمایه گذاران نسبت به سهام های فعالتر را تداعی میکند."

وی گفت:" امروز شرکت های عضو این شاخص با شکستن سطح مقاومت 23.6 درصد فیبوناچی و قطع نمودن میانگین های متحرک از پایین به بالا، سطح حمایتی جدیدی را در 1185 تشکیل داده اند." این کارشناس یادآور شد:"امروز پس از یک وقفه دو روزه، علی رغم مثبت شدن شاخص های دیگر طی این چند روز، شاخص بانک ها نیز شاهد رشد 1.02 درصدی بود. این شاخص هم در زمان هایی که بازار منفی و نزولی است و هم در زمان مثبت شدن بازار، نسبت به تغییرات کندتر عکس العمل نشان می دهد که سرمایه گذاران ریسک گریز می توانند سهم بیشتری از پورتفوی خود را در این صنعت سرمایه گذاری نمایند."

عسگری در خصوص شاخص خودرویی ها گفت:"صنعت خودرو به جهت پایه ای و استراتژیک بودن آن در کشور ما، در اغلب اوقات پیشتاز بازار و با شاخص کل هم جهت بوده است، در حال حاضر نیز الگویی شبیه به شاخص کل را ایجاد کرده و در حال تلاش برای عبور از مقاومت 7024 واحدی خود است."

توصیه به سهامداران جزء

این کارشناس در پیش بینی هفته آتی بازار سهام خاطر نشان کرد:" باتوجه به اعلام های علنی مسئولان سازمان بورس مبنی بر رایزنی با سهامداران حقوقی برای حمایت از بازار سهام، انتظار می رود اوایل هفته آینده نیز بازار مثبتی را تجربه کنیم."

وی در توصیه به سهامداران جزء گفت:"به سهامداران حقیقی که در روزهای منفی بازار و تاکنون اقدام به خرید نکرده اند، پیشنهاد می شود که در هفته بعد با احتیاط بسیار عمل کنند و بدون برنامه و آگاهی وارد صف های خرید نشوند."

وی ابراز داشت:"به نظر می رسد که اعتماد به بازار سرمایه در بین سهامداران حقیقی از بین رفته است و نشانه هایی از ورود نقدینگی جدید به بازار دیده نمی شود گرچه دو هفته آینده تا پایان آذرماه روزهای بسیار مهمی برای بازار سرمایه محسوب می شود."

نظر

• ناشناس
                کاربر ویژه بورسی
                • Aug 2025
                • 1050

با درود
                من در فروم های بورسی تقریباً تمامی تحلیل های تکنیکال شاخص کل در دوران افت بازار روزهای گذشته را به دقت مطالعه کردم. شاخص حمایت های مهمی را شکست تا به 24000 رسید و ضمن نفوذ در آن پول بک کرد و اکنون نیز صعودی است. مسلماً اگر حمایت 24000 نیز شکسته می شد حمایت های دیگری پیش روی سهم بود که توقف نزول شاخص در آنها با دلایل تکنیکال توجیه پذیر بود.
                به گمان من ورای این تحلیل ها ،محیط بیرونی بازار به عنوان یک متغیر تاثیرگذار نباید از نظر دور انگاشته شود. آنچه باعث منفی شدن شاخص گشت صعود نرخ ارز و طلا بود که آن نیز تحت تاثیر اخبار تکراری تحریم ها به خصوص تحریم بانک مرکزی توسط انگلستان و آمریکا قرار داشت، علاوه بر آن نشست روز پنج شنبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا و بحث درباره تحریم نفتی ایران نیز از جمله مواردی بود که بازار را به خود حساس نموده بود.
                همزمانی عدم اجماع در خصوص تحریم نفتی با مصاحبه های کلیشه ای رئیس بانک مرکزی و وزیر اقتصاد در حمایت از بازار سرمایه و جلوگیری از رشد بی رویه قیمت ارز و طلا و نیز مخالفت فرمالیته دولت آمریکا با تصمیم مجلس سنای آن کشور، در مجموع جوی مثبت پیرامون بازار سرمایه که با افت قابل توجه قیمتها همراه شده بود ایجاد نمود.
                به گمان من پس از این نیز آنچه رشد بازار را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد از چارچوب دلایل ذکر شده در مورد افت شاخص خارج نیست. رصد کردن اتفاقاتی محیط پیرامونی بازار و آنچه سیاستمداران کارکشته! ایران اسلامی می اندیشند و بکار می گیرند اگر از تحلیل های تکنیکی و بنیادی مهمتر نباشد قطعاً کم اعتبارتر هم نیست.
                با سپاس

نظر

• میسون
                  عضو عادی
                  • Jul 2011
                  • 77

کار کار انگلیسیاست!!!!

نظر

• esi_mohammadi
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 1105

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                    به عقیده من هم صعود فعلی نمیتونه ریز موج a از موج y شاخص باشه چون شاخص در ریز موجهای a حتی به تنکان سن (Tenkan-sen) در ابرهای ایچیکومو نرسیده ولی امروز 24590 روگذروند.

تو موج بی دو صعود و یک نزول داریم و پس از صعود فعلی احتمال اینکه از اواسط هفته اینده مجددا بازار یک هفته ای منفی باشه وجود داره.

احتمالا تا اوایل زمستان به 25500-25800 برسیم

به نظره من شاخص حالا حالا ها باید اصلاح کنه تا وارد موج b بشه ( حالا فکر کنم پانی بخواد سر این تحلیل کله منو بکنه ... بابا بچه 18 ساله به خدا زدن نداره )
                    پیشنهاد میکنم به دوستان نمودار ماهیانه شاخص همراه با آر اس آی را از این لینک نگاه کنند . خط تراز 70 رو به پاییین متاسفانه شکسته شده و این حرکت میتونه یه پول بک مثبت به تراز 70 باشه ولاغیر
                    موج شماریه شاخص هم از دیدگاه من به این شکل هست که نظره شخصیه منه و میتونه اشتباه باشه

لینک تصویر
                    (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                    (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                    (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• ناشناس
                      کاربر ویژه بورسی
                      • Aug 2025
                      • 1050

به گزارش تالارنیوز به نقل از ایسنا علي صحرايي ـ معاون بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران ـ علت اصلي افزايش شاخص و بازگشت رونق بورس در روزهاي اخير را مورد توجه قرار داد و گفت:افزايش قيمت نفت، كنترل بازار ارز و حمايت دولت از بورس موجب مثبت شدن بازار سرمايه در روزهاي اخير شد.

وي با بيان اينكه سهامداران براي خريد سهم بايد مطالعات خاص روي شركتها انجام دهند،اعلام كرد:ادامه روند مثبت بورس به رويدادهاي جهاني بستگي دارد اين در حالي است كه بازار سرمايه ايران چندان وابسته به بازارهاي جهاني نيست ولي در صورتيكه چشم انداز جهاني مثبت باشد، بورس نيز واكنش مثبت نشان مي دهد!!!.
                      معاون بازار شركت بورس خاطر نشان كرد:از سوي ديگر ارائه گزارش9 ماهه شركتها و تعديل مثبت آنها عامل ديگري در افزايش قيمت و شاخصهاي بورس است.

صحرايي در ادامه به عرضه جديد سهام شركتها در بورس اشاره كرد و از عرضه2 شركت نفتي خبر داد و گفت: در حال حاضر شركتهاي نفت سپاهان و هلدينگ نفت و گاز پارسيان در اولويت ورود به بورس قرار دارند كه بعد از بررسي در هيات پذيرش، وارد بورس مي شوند.
                      ----------------
                      با سپاس از طهلیل آقای صحرایی

نظر

• ناشناس
                        کاربر ویژه بورسی
                        • Aug 2025
                        • 1050

با درود
                        من یک پرسش ساده دارم: حمایت دولت از بازار سرمایه به چه معناست؟
                        با سپاس

نظر

• مات
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 5650

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
                          با درود
                          من یک پرسش ساده دارم: حمایت دولت از بازار سرمایه به چه معناست؟
                          با سپاس
                          چند ماه پيش در همين سايت گفته بودم حمايتي در كار نيست تا اينكه خود دوستان حمايت رو ديدند. حمايت دولت فقط زماني هست كه ميخواد ي سهم اصل 44 رو بياره و بندازه به خلق الله موقعي كه اورد و بلوكي فروخت حمايت هم از بازار برداشته ميشه اين دولت به هر طريق ممكن دوست داره نقدينگي در جامعه پايين بياد. در هر بازاري به شيوه خودش عمل مي كنه تا همه ضرر كنند توي اين بازار هم همين طور خيلي راحت نفوذ ميكنه و با وعده وعيد دادن پول سهامدار جزئ رو قفل ميكنه و ملت رو به خاك سياه ميشونه پس اگر مي خواهيد ببريد بايد مثل خودش گرگ زمونه باشيد و به شيوه خودش رفتار كنيد
                          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• ناشناس
                            کاربر ویژه بورسی
                            • Aug 2025
                            • 1050

با درود
                            من نوشته های چند ماه پیش شما را به یاد می آورم اما فارغ از آنکه اصولاً دولت حمایت می کند یا خیر، مفهوم حمایت دولت از بازار سرمایه چیست؟ به طور واضح وقتی قیمت سهام ریزش می کند و جذاب می شود سهامداران عمده نیز به مانند حقیقی ها با توجه به محیط بیرونی بازار دست به خرید می زنند. آیا این معنای حمایت است؟ به طور کلاسیک من فکر می کنم حمایت یعنی فراهم آوردن بستری مناسب برای تسهیل و توسعه معاملات بورس با استفاده از اهرم قانون.

نظر

• amir3236
                              عضو عادی
                              • Feb 2011
                              • 266

شاخص کل یه پنج موجی از موج y حدود 24000تموم کرده که موج aاز yمیشود .اکنون در ریزموج 4ازموج a از b صعودی قرار داریم.بزودی ریزموج 5 صعودی برای اتمام موج aشروع میشه .به نظر من هفته بعد هفته مهمی برای ادامه روند شاخص است واحتمالا شاهد معاملات پرحجمی برای عبور ازمقامت های سخت خواهیم بود .بعدازاتمام موج a شاهد اصلاح درقالب موج b از b خواهیم بود و درانتها شاهد موج صعودی c از b خواهیم بود که تا حدود 26000 رشد خواهد کرد وسپس ریزش بزرگی شروع خواهدشد.

نظر

• esi_mohammadi
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 1105

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                                به نظره من شاخص حالا حالا ها باید اصلاح کنه تا وارد موج b بشه ( حالا فکر کنم پانی بخواد سر این تحلیل کله منو بکنه ... بابا بچه 18 ساله به خدا زدن نداره )
                                پیشنهاد میکنم به دوستان نمودار ماهیانه شاخص همراه با آر اس آی را از این لینک نگاه کنند . خط تراز 70 رو به پاییین متاسفانه شکسته شده و این حرکت میتونه یه پول بک مثبت به تراز 70 باشه ولاغیر
                                موج شماریه شاخص هم از دیدگاه من به این شکل هست که نظره شخصیه منه و میتونه اشتباه باشه

لینک تصویر

به روز رسانی :

لینک تصویر
                                (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                                (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                                (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

در حال کار...
                                X