پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
اولا که 5000میلیارد تومان شایعه بود و دروغ از کار درامد ثانیا اگر صحیح هم باشد قرار نبوده و نیست که در یک یا دو روز وارد بازار شود چون بازار ما اصلا کشش چنین حجمی از نقدینگی را در یک ماه هم ندارد.اگر بخواهند از بازار حمایت جدی بکنند با روز 50 میلیارد تومان هم بازار براحتی بر می گردد. چون بازاری که حجم معاملاتش به حوالی 100میلیارد تومان رسیده را خیلی راحت ساپورت می کند.شرکتهای دولتی مطابق برنامه سالانه خود باید از طرف دولت حمایت نقدی بشوند و لی دولتی که فاقد پول است قادر به تامین تعهداتش نمی شود و باعث می شود که شرکتها به پیش بینی های خود نرسند و زیان ده شوند و در نتیجه زیان متوجه سهامداران می شود.ان مقدار پولی هم که دولت دارد صرف پرداخت یارانه ها و تامین مایحتاج روزانه و کالاهای اساسی می شود.پس با عدم پوشش eps شرکتها ، مواجه با کاهش قیمت سهام می شویم و این از جیب و سرمایه سهامدار کم می شود.پس در یک نتیجه گیری منطقی می بینیم که دولت با وجود اینکه خود بیشترین زیان را از افت شاخص و قیمتها متحمل می شود ، بهمین نسبت هم سهامداران زیان می بینند.بطور مثال در سال 90 مطابق برنامه برای اتمام پروزه های فازهای مختلف پارس جنوبی دولت می بایست 5000میلیارد تومان به شرکت صدرا می داد ولی اینکار را نکرد چون برای پرداخت یارانه ها مشکل داشت و این را در اولویت خودش می دانست و نتیجه آن شد که خصدرا ورشکست و از بورس اخراج شود و من نوعی که با تحلیل تکنیکال و فاندامنتال این شرکت امیدوار بودم تا پایان سال نود میلیاردر شوم با نابودی سرمایه ام در خصدرا ورشکست شدم. تازه آن دولتی بود که منابع و پول هنگفتی در اختیار داشت. دولت امروز که خاکستر نشین است و با جان کندن مجبور است از جاهای مختلف بزند تا چاه ویل یارانه ها را که دولت حماقت و بلاهت قبل کنده است پر کند.
در اصل توسط پویان پست شده است
View Post
نظر