شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • homework
    عضو فعال
    • May 2012
    • 747

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
    شخصا باور نمیکنم فارس تو این قیمت خریداری نداشته باشه. هدف از این بازیا هم چیه معلوم نیست. فقط میشه واسه مسئولین بی فکر بورس تاسف خورد.
    دوست عزیز
    بسیاری از سهام های ارزنده دیگر که حتی p/e کمتری از سایر همگروهاش دارند خریدار ندارد
    بازار شایدمنتظر فارس 1000 تا 1100 هست
    دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
      شخصا باور نمیکنم فارس تو این قیمت خریداری نداشته باشه. هدف از این بازیا هم چیه معلوم نیست. فقط میشه واسه مسئولین بی فکر بورس تاسف خورد.
      صف فروش فارس را جدی نگیر علی جان ... در ضمن بازار که فقط فارس نیست

الان تاپیکو .. وغدیر .... بسیار بسیار شیرین تر از بقیه هست برای حقوقی ها ...

فارس را صندوق نفت جمع و جورش خواهد کرد

فعلا نگاه ها به سمت تاپیکو ... غدیر .. پارسان ... جم ...خارک و مارون باشد ...

فارس فقط لقمه صندوق نفت است کاری نباید باهاش داشته باشیم
      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• mohsen ho
        ستاره دار(1)
        • Feb 2013
        • 11253

باسلام خدمت دوستان عزیز
        دربسیاری ازنمادها حقوقی ها بیش از80درصد معاملات را به خود اختصاص داده اند
        به نظر بنده دو روز پایانی این هفته فرصت های خرید پایانی درقیمت های فعلی است

موفق باشید

نظر

• مهدی سکه فروش
          عضو جدید
          • May 2014
          • 18

دلار3175فروشنده زیاد نمی دانم کدوم طرف اشتباه میکنه بورس یا بازار/:.rolleyessmileyani

نظر

• بقراط حکیم
            عضو فعال
            • May 2014
            • 576

همه بازارها در رکود ناشی از مذاکرات هسته ای غوطه ورند.
            امیدوارم این هسته ای خانمان سوز بزودی پایان یابد.

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
              یا همه باهم ..کل بازار میریم بالا

یا ایرانخودرو و مپنا و بقیه بادکنک ها را به قعر جدول خواهیم برد .

منتظر تماشای این بازی باش کیانوش عزیز و دوست داشتنی

اگه با هم رفتیم بالا فقط باید به موقع خروج بزنیم مثل دی ماه ... چون یک نمایش تراژدیک خواهد بود مثل 5 ماه گذشته ;)
              من مطمنم همه با هم ميريم بالا.
              بعد از توافق هيچ جايي بهتر از بازار سرمايه نخواهد بود طوري خواهد شد که خارجيها اجازه خريد سهام را به ايرانيها ندهند.
              انها در چند ماه گذشته صنايع را نشان کرده اند و هر کدومشون يک صنعت و شرکتي را زير نظر گرفته و يا صحبتهايي هم در اين خصوص انجام داده اند.
              انشالله در چند روز اينده يک چند خط بيارند رو کاغذ تمومه.
              همه موفق خواهيم شد.
              انشالله

نظر

• arminfar
                عضو فعال
                • Mar 2014
                • 479

با درود
                اصلا دوست ندارم جو منفی بدم
                ولی یا اینکه سیستم TSE خرابه یا اینکه حقوقیها دارند وحشتناک میفروشند !
                رجوع شود به صفحه اصلی TSE ، روی "نمایش فهرست" در سمت چپ بالا کلیک کنید ،
                ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• hamed2014
                  عضو عادی
                  • May 2014
                  • 123

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                  من مطمنم همه با هم ميريم بالا.
                  بعد از توافق هيچ جايي بهتر از بازار سرمايه نخواهد بود طوري خواهد شد که خارجيها اجازه خريد سهام را به ايرانيها ندهند.
                  انها در چند ماه گذشته صنايع را نشان کرده اند و هر کدومشون يک صنعت و شرکتي را زير نظر گرفته و يا صحبتهايي هم در اين خصوص انجام داده اند.
                  انشالله در چند روز اينده يک چند خط بيارند رو کاغذ تمومه.
                  همه موفق خواهيم شد.
                  انشالله
                  استاد کیانوش سلام امروز خیلی ها تو تالار می گفتن سهاماتو بفروش از شنبه شاخص دوباره سقوط خواهد کرد ولی من این کارو نکردم به نظرتون کاره درستی کرده ام؟ ضمنا برج 6 هم پول لازمم با تشکر

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

در اصل توسط hamed2014 پست شده است View Post
                    استاد کیانوش سلام امروز خیلی ها تو تالار می گفتن سهاماتو بفروش از شنبه شاخص دوباره سقوط خواهد کرد ولی من این کارو نکردم به نظرتون کاره درستی کرده ام؟ ضمنا برج 6 هم پول لازمم با تشکر
                    من هم هنوز چيزي را نفروخته ام و کامل سهامدارم.
                    اميدوارم نه تنها نشست به بن بست نرسه بلکه تا پايان تير ماه به توافق برسند.
                    اگر اينطور بشه اوضاع وفق مراد خواهد شد و انشالله در ظرف مدت چند ماه همه کاستيها جبران خواهد شد.
                    همچنان اميدوارم.
                    در ضمن اگر تا شنبه نشست گروه 6 چند خط مطلب بيارند رو کاغذ شنبه شرايط بازار تغيير خواهد کرد و صعودي خواهد شد.

نظر

• بهزاد بهزادی
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 494

سلام دوستان

این روزها بنده هم مانند بقیه نظاره گر هستم....

قبلا هم اشاره کردم که بازار رو تا چهارشنبه اجازه مثبت شدن نخواهند داد.... اگر نیمه دوم بازار فردا بازار مثبت شد بدونید نقدینگی که به اون اشاره کرده بودم زمان ورودش فرا رسیده...

من تصور می کنم هفته آینده شاخص صعودی خوب رو تجربه کنه که کل نزول هفته جاری رو پوشش میده... بعد از اون هم به تدریج وارد مدار صعودی خواهیم شد...

همه چیز خوبه... خبرهای هسته ای عالیست... دلار و سکه نزولی شده و دلیلی برای ادامه بی تفاوتی به بازار وجود نداره...

روزهای سختی که پشت سر گذاشته شده اند در آخرین مرحله هستند... دو ماه ایده آل رو پیش رو داریم.... تیر و مرداد و هنوز روی حرف خودم برای نزدیک شدن به 100 هزار واحد تا پایان مرداد هستم!

قبلا هم اشاره کرده بودم که صف فارس رو جمع نمی کنند و گفتم بعید نیست گره معاملاتی نصیب فارس بشه...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• Sushiant
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 1391

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                        سلام دوستان

این روزها بنده هم مانند بقیه نظاره گر هستم....

قبلا هم اشاره کردم که بازار رو تا چهارشنبه اجازه مثبت شدن نخواهند داد.... اگر نیمه دوم بازار فردا بازار مثبت شد بدونید نقدینگی که به اون اشاره کرده بودم زمان ورودش فرا رسیده...

من تصور می کنم هفته آینده شاخص صعودی خوب رو تجربه کنه که کل نزول هفته جاری رو پوشش میده... بعد از اون هم به تدریج وارد مدار صعودی خواهیم شد...

همه چیز خوبه... خبرهای هسته ای عالیست... دلار و سکه نزولی شده و دلیلی برای ادامه بی تفاوتی به بازار وجود نداره...

روزهای سختی که پشت سر گذاشته شده اند در آخرین مرحله هستند... دو ماه ایده آل رو پیش رو داریم.... تیر و مرداد و هنوز روی حرف خودم برای نزدیک شدن به 100 هزار واحد تا پایان مرداد هستم!

قبلا هم اشاره کرده بودم که صف فارس رو جمع نمی کنند و گفتم بعید نیست گره معاملاتی نصیب فارس بشه...

ارادتمند- بهزاد
                        خدا از زبونت بشنوه بهزاد خان ...

من امروز واقعا طاقتم طاق شده بود و تزلزل رو براي اولين بار در اين بازار تجربه ميکردم ، اميدوارم شاهد روزهاي خوبي باشيم ....!
                        هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• سرمايه
                          عضو عادی
                          • Jun 2013
                          • 38

در اصل توسط arminfar پست شده است View Post
                          با درود
                          اصلا دوست ندارم جو منفی بدم
                          ولی یا اینکه سیستم TSE خرابه یا اینکه حقوقیها دارند وحشتناک میفروشند !
                          رجوع شود به صفحه اصلی TSE ، روی "نمایش فهرست" در سمت چپ بالا کلیک کنید ،
                          ضمن عرض سلام
                          من هم اين تعداد سهام رو كه كم شده ديدم اما خوب بالاخره يكي اون تعداد سهام رو خريده كه قطعا حقيقي نيست، نميشه گفت يه جور معامله درون سازماني بوده ؟ يا اينكه متوجه شيم كي اون تعداد سهمو خريده ؟
                          [COLOR=#ff0000]واقعيت[/COLOR] را آنگونه كه [COLOR=#ff0000]هست[/COLOR] بپذيريم، [COLOR=#ff0000]نه[/COLOR] آنگونه كه [COLOR=#ff0000]ميخواهيم[/COLOR].

نظر

• نوام چامسکی
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 3369

در اصل توسط سرمايه پست شده است View Post
                            ضمن عرض سلام
                            من هم اين تعداد سهام رو كه كم شده ديدم اما خوب بالاخره يكي اون تعداد سهام رو خريده كه قطعا حقيقي نيست، نميشه گفت يه جور معامله درون سازماني بوده ؟ يا اينكه متوجه شيم كي اون تعداد سهمو خريده ؟
                            سلام

با یک روز نمیشه چیزی رو فهمید

باید چند روز رفتار حقوقی برسی بشه

اینکار رو قبلا من دیدم ودر کامپیوتر خودم داشتم و الان قرار میدم

باشد که بدرد بخورد

این عکس نشون میده چرا تکنیکال صرف جواب نمیده

مایه عبرت دوستان

آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2014/06/17, 15:46.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• hasan666
                              عضو فعال
                              • May 2014
                              • 1104

سلام
                              بنظرم جنگ بین دولت حسن کلید ساز و سپاه تموم شدنی نیست و در این بین سهامداران حقیقی هستند که ضرر میبینند ....با توجه به اینکه بیشتر شرکت ها مال سپاه هست و دولت اجازه افزایش نرخ رو تو سیمان ..خودرو. ..مواد غذایی و لبنی و غیره به صنایع نمیده و سپاه هم در تلاش برای نا کارامد جلوه دادن بورس در دولت روحانی است و بدجوری لج کردند ...ولی با انتشار کارنامه یکساله در مرداد ماه و اینکه دولت بگه نرخ تورم چقدر پایین اومده ،افزایش نرخ رو نخواهد داد اما بعد از گزارش یکساله بنظرم باید افزایش نرخ رو بده ...پس با این وجود حتی با لغو تحریم ها امید به باز گشت بورس نیست!!!حال شاید بپرسید چرا؟؟؟بنظرم اولا اثر لغو تحریم ها به این زودی برای شرکت ها اعمال نخواهد شد در ثانی اگه رانتی ها بدانند توافق میشه این همه روزه منفی خرید آنچنانی ندارند با این حجم معاملات!!پس تکلیف چیست؟؟نظاره کردن فقط!!!!

نظر

• hasan666
                                عضو فعال
                                • May 2014
                                • 1104

سلام
                                بنظرم جنگ بین دولت حسن کلید ساز و سپاه تموم شدنی نیست و در این بین سهامداران حقیقی هستند که ضرر میبینند ....با توجه به اینکه بیشتر شرکت ها مال سپاه هست و دولت اجازه افزایش نرخ رو تو سیمان ..خودرو. ..مواد غذایی و لبنی و غیره به صنایع نمیده و سپاه هم در تلاش برای نا کارامد جلوه دادن بورس در دولت روحانی است و بدجوری لج کردند ...ولی با انتشار کارنامه یکساله در مرداد ماه و اینکه دولت بگه نرخ تورم چقدر پایین اومده ،افزایش نرخ رو خواهد داد اما بعد از گزارش یکساله بنظرم باید افزایش نرخ رو بده ...پس با این وجود حتی با لغو تحریم ها امید به باز گشت بورس نیست!!!حال شاید بپرسید چرا؟؟؟بنظرم اولا اثر لغو تحریم ها به این زودی برای شرکت ها اعمال نخواهد شد در ثانی اگه رانتی ها بدانند توافق میشه این همه روزه منفی خرید آنچنانی ندارند با این حجم معاملات!!پس تکلیف چیست؟؟نظاره کردن فقط!!!!تا دولت به هدف خود در مورد کنترل تورم برسد

نظر

در حال کار...
                                X