شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zorba
    ستاره دار(3)
    • Aug 2013
    • 3951

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
    متاسفانه بازار سرمايه بيشتر به قمارخونه داره شبيه ميشه تا ويترين اقتصادي کشور.منتها قمارخونه اي که همه بازنده هستند و برنده نداره.
    .................................................. .....................
    نه سازمان بورس
    نه وزارت دارايي
    نه دولت
    نه رييس جمهور
    نه مجلس با 300نفر نماينده
    نه اصحاب رسانه -راديو تلويزيون-روزنامه-خبرگزاريها و.....
    هيچ کدامشان گويا اصلا خبر اندر احوالات اين مکان مهم اقتصادي ندارند .بابا دماسنج اقتصادي کشور رفته زير صفر
    ايکاش اقاي رييس جمهور از وزير دارايي قبلي يعني اقاي حسيني بعنوان مشاور اقتصادي استفاده مي کرد.
    .................................................. ............
    سلام ،
    هیچ دماسنجی بی علت زیر صفر نمیره دوست من
    سردی هوا هم در نظر بگیریم!
    ..........
    اینو تو تاپیک "امروز چه کردید" هم نوشتم:
    دوستانی که توقع حمایت از بازار رو دارن خودشون به طور ناخوداگاه دارن از دخالت در روند بازار حمایت میکنن
    تا وقتی چشم به حمایت بازار در منفی رو داشته باشیم، این توقع بیخودیه که بخوایم دولت در روند مثبت بازار دخالت نداشته باشه
    ....
    متاسفانه در ضمیر ناخوداگاه ما ایرانیا (پیشاپیش بابت کلی گویی عذر میخوام) دخالت دولت در خیلی از زمینه ها امری لازم و ضروریه
    میشه راجع به این موضوع و جامعه شناسی سیاسی/اقتصادی ایران کلی بحث کرد و مثلا اقتصاد نفتی رو به عنوان یکی از دلایلش ذکر کرد.....اما صحبت دراز و طویل میشه....
    ............

پس همین جا بحثو میبندم.....
    ........
    در باب مشورت با وزیر سابق،حسینی هم : قبلا ملت نه از مشورت که از خدمات ارزنده ی ایشون بهره ی کافی برده اند!همون برآورد صحیح ایشون از اثر تحریم ها بر اقتصاد ایران برای چندین دهه ی این کشور کافیه!
    فردوسی میگه : به هر کار با کاردان رازگوی...در چاره از رای وی بازجوی
    ........
    قصد تایید اقدامات دولت فعلی رو ندارم که من مجیزگوی هیچ دولتی نیستم اما (اگه بگم همه مثل خانوم نگار مینوی عمل کردم!) اکثریت ما میدونیم که دولت مهرورز احمدی نژاد و مِن حولها! در هشت سال چه زلزله ای بر سر ملت و کشور نازل کردند و نتیجتا توقع زیادی از دولت فعلی نمیشه داشت.....
    گویا هنوز دولت در مرحله ی آواربرداریه! و هنوز به مرحله ی خاک برداری و احداث خونه های تازه نرسیده!
    ........
    نمایندگان هم که چند ماه پیش یکیشون اومد در تی وی م(ی)لی و بنده خدا الفبای بورس رو هم نمیدونست(فاجعه اونجاست که عضو کمسیون اقتصادی مجلس هم بود!)......یعنی به اصطلاح برای حمایت از ما اومده بود!و اونجاست که میگن: دشمن دانا به از نادان دوست!
    ..........
    فعلا باید صبر کنیم تا تکلیف روشن شده ی توافق هسته ای روشن بشه!
    زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• moslem.zm2060
      عضو فعال
      • May 2014
      • 121

Using Tapatalk

نظر

• والیخان
        عضو فعال
        • Oct 2013
        • 413

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
        سلام ،
        هیچ دماسنجی بی علت زیر صفر نمیره دوست من
        سردی هوا هم در نظر بگیریم!
        ..........
        اینو تو تاپیک "امروز چه کردید" هم نوشتم:
        دوستانی که توقع حمایت از بازار رو دارن خودشون به طور ناخوداگاه دارن از دخالت در روند بازار حمایت میکنن
        تا وقتی چشم به حمایت بازار در منفی رو داشته باشیم، این توقع بیخودیه که بخوایم دولت در روند مثبت بازار دخالت نداشته باشه
        ....
        متاسفانه در ضمیر ناخوداگاه ما ایرانیا (پیشاپیش بابت کلی گویی عذر میخوام) دخالت دولت در خیلی از زمینه ها امری لازم و ضروریه
        میشه راجع به این موضوع و جامعه شناسی سیاسی/اقتصادی ایران کلی بحث کرد و مثلا اقتصاد نفتی رو به عنوان یکی از دلایلش ذکر کرد.....اما صحبت دراز و طویل میشه....
        ............

پس همین جا بحثو میبندم.....
        ........
        در باب مشورت با وزیر سابق،حسینی هم : قبلا ملت نه از مشورت که از خدمات ارزنده ی ایشون بهره ی کافی برده اند!همون برآورد صحیح ایشون از اثر تحریم ها بر اقتصاد ایران برای چندین دهه ی این کشور کافیه!
        فردوسی میگه : به هر کار با کاردان رازگوی...در چاره از رای وی بازجوی
        ........
        قصد تایید اقدامات دولت فعلی رو ندارم که من مجیزگوی هیچ دولتی نیستم اما (اگه بگم همه مثل خانوم نگار مینوی عمل کردم!) اکثریت ما میدونیم که دولت مهرورز احمدی نژاد و مِن حولها! در هشت سال چه زلزله ای بر سر ملت و کشور نازل کردند و نتیجتا توقع زیادی از دولت فعلی نمیشه داشت.....
        گویا هنوز دولت در مرحله ی آواربرداریه! و هنوز به مرحله ی خاک برداری و احداث خونه های تازه نرسیده!
        ........
        نمایندگان هم که چند ماه پیش یکیشون اومد در تی وی م(ی)لی و بنده خدا الفبای بورس رو هم نمیدونست(فاجعه اونجاست که عضو کمسیون اقتصادی مجلس هم بود!)......یعنی به اصطلاح برای حمایت از ما اومده بود!و اونجاست که میگن: دشمن دانا به از نادان دوست!
        ..........
        فعلا باید صبر کنیم تا تکلیف روشن شده ی توافق هسته ای روشن بشه!

دوست عزیز دربریتانیای کبیر صبروظفردوستان یکرنگند ودرایران صبرواجل ازهم جدائی ناپذیر.درعین حال چشم ما صبر میکنیم اگرچه مذاکرات سالها طول بکشد که خواهدکشید.

نظر

• محمد حاجیلو
          عضو عادی
          • Aug 2013
          • 113

اینکه برخی طوری می نویسند که برخی دیگر برداشت می کنند انتظار حمایت از دولت دارند، در واقع درست است، باید هم از دولت انتظار حمایت و اجازه ورود نقدینگی داشت نه از هیچ کس و هیچ نهاد دیگری!

مثل اینکه خبر ندارید اقتصاد ما یا دولتی است یا شبه دولتی(نظامی) ، بورس هم از این قاعده مسثتنی نیست، دولتی است و الان با اتخاذ سیاست های انقباضی سعی در کاهش تورم دارند، با اجرای مرحله دوم یارانه ها اجازه افزایش قیمت به اصناف نمی دهد، کلا در حال کنترل شدید بازارهاست، تا به قول خودشان همه چیز به ثبات برسد، اینجا اگر قولی و قراری هم با بازار سرمایه می گذارند صرفا شفاهی است و در عمل چیزی دیده نمی شود، حقیقی ها بازار باید هم ناراحت باشند و باید هم اعتراض کنند و باید هم علیه دولت اعتراض کنند، سیاست انقباضی هم اگر اجرا می شود نباید با شوک به شاخص ها باشد.

اما انگار اقتصاد آزمایشگاه ما تمامی ندارد، در هر 2 جهت همیشه شوک داریم، بدی این شرایط این هست که شاخص را دستکاری می کنند و با باز بسته کردن های نابه جا عدد شاخص را طوری بالا نگه می دارند که برنامه هاشون برهم ریختگی ایجاد نشود.

در پایان و خاتمه این را هم اضافه کنم، اگر می خواهید اعتراض کنید، علیه دولت و سیاست های شدید انقباضی آنها باید اعتراض کنید، به کما فرستادن بازار سرمایه به قصد احیای بازار پولی که با هزاران بیماری مختلف دست و پنجه نرم می کند، حماقت است، بهترین رویه تعادل و تعامل بازارها و ترمیم مرحله ای اقتصاد است!
          [FONT=Tahoma]

[/FONT]

نظر

• ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

با سلام به یاد تحلیل های پانی خانوم افتاد که کمی یاد آوری بشه !!!

با سلام
            تا چند روز دیگه که از فرصتم باقی مونده و چیزی هم تا پایان اشتراک نرم افزارم باقی نیست تحلیلهای قبل رو مرور میکنم:

بنده برای اولین بار در 19 آذر در تاپیک شخصی ام در ادان تحلیل(ص 109) به مقاومت 88-90 سخت برای پایان موج 3 و موكدا در تاریخ 27 آذر در هر دو سایت به مقاومت سرسخت این محدوده برای پایان موج 3 از 3 اصلی تاکید کردم و شخصا 80% سرمایه رو خارج کردم و به بانک سپردم و از این بابت جزو اولین نفراتی بودم که این اصلاح رو پیش بینی کرد و در مقابل شاهد رفتارهای هیجانی از سوی سرمایه گذاران در اوج مرحله مشاركت عمومی در دی ماه بودیم که نمونه ان تارگتهای 120 هزار و بیشتر و تاپیک جشن شاخص 100 هزاری

در خصوص وضعیت الیوتی شاخص همانطور که قبلا گفتم نظرم موج 4 از 3 بزرگ هست و داریم به حداقلهایی که در تاریخ 23 بهمن در آدان اورده بودم نزدیک میشویم:

در تاریخ 23 بهمن با تکیه بر الیوت برتر گلن نیلی حداقل زمان اصلاح را از زمان شروع سه ماه و یا بازگشت و اصلاح شاخص به میزان حداقل یک سوم حركت شاخص کل از 35 تا 89 هزار عنوان کرده بودم که در هر دو مورد به حداقلهایی که 2 ماه پیش ,پیش بینی کرده بودم نزدیک شده ایم

و اما در ادامه ی راه:
            همانطور که استاد مسلم الیوت گلن نیلی عقیده دارد در کاركشنها پیش بینی دقیق نوع و پایان اصلاح بدلیل خصوصیات پیچیده ساختارهای اصلاحی با درصد خطای بالایی مواجه هست...
            ولی با قوانین مختلف این سبک میتوان پیش بینی هایی به مراتب بهتر از بقیه سبكهای الیوتی ارائه داد
            همانطور که قبلا گفتم عقیده من موج 4 از 3 بزرگ هست و حداقل زمان این اصلاح 3 و حداكثر 6 ماه تخمین زده میشود ولی خب برخی تحلیلگران عقیده به موج 4 اصلی دارند یعنی معتقدند موجی که از ابتدای شهریور 91تا دی ماه92 داشتیم در قالب موج 3 پایان یافته و هم اكنون موج 4 اصلی هست..هر چند که در ریز موج شماری این فرضیه ما عملا موج 4 از درجه کوچکتر را نمیبینیم و موج 4 مفقود در درجات بالاتر مردود است ولی خب دوستداران این نظریه مطلع باشند موج 4 اصلی با اصلاحی 4-5 ماهه پایان نمی یابد زمان موج 4 اصلی حداقل 10 ماه خواهد بود

در ادامه ی تحلیل دیروز عصر و دلایلی که برای الترناتیو خودم در 4 از 3 در مقابل آلترناتیوهایی که اعتقاد به 4 اصلی دارند:
            همانطور که 23 بهمن گفته بودم برای این اصلاح معتقد به حداقل 3 و حداكثر 6 ماه برای تكمیل ظرف زمان هستم که وارد محدوده ی فوق الذكر شده ایم

اصلاح فعلی رو بصورت زیر شمردم و یک کامپلكس wxy را درمحدوده ی 72 تا 74 در شرف اتمام میبینم:

نكته قابل تعمق این هست که کامپلكس ها قابلیت تبدیل به فرمهای پیچیده تری مثل تریپل ها را دارند.به عبارتی اگر شاخص از محدوده 77500-78000 عبور نكند با توجه به اینكه این اصلاح مجاز به یک اصلاح زمانی بین 3 تا 6 ماه است صعود فعلی به موج x دیگری برای ادامه اصلاح بصورت تریپل wxyxz در سطوح پایینتر منجر خواهد شد

ولی اگر از محدوده ی 78000 با چند درصد تلورانس به سلامت عبور کنیم شخصا قائل به موج 5 از 3 بزرگ هستم که بهمن ماه تارگت اون رو هم در ادان داده بودم که حداقل 90 و حداكثر 115-120 بود هر چند احتمال ترانکیتد شدن این صعود اخر هم وجود دارد.
            بعد از تكمیل موج 3 اصلی ماندن در بازار برای 9 تا 12 ماه هیچ توجیه معقولانه ای نخواهد داشت

ادامه دارد..

ادامه دارد...
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• بابک پناهی
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 3208

ساختماني ها تو کف

شيميايي تو کف

نظر

• ائلشن
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 993

با سلام خدمت عزیزان و دکتر بهزادی

جناب دکتر بهزادی به نظرتان با توجه به رکود در تمام بازارها و کاهش نرخ دلار و انتظار برای رشد بورس با توجه به امیدواری به نتیجه مذاکرات ، حجم و ارزش معاملات چه زمانی شروع به رشد خواهد کرد قبل از اتمام مذاکرات در 30 تیر و یا بعد از آن؟
                با توجه به نتایح مذاکرات هفته قبل به شخصه انتظار داشتم حجم و ارزش معاملات طی هفته جاری رشد خوبی داشته باشه. ولی متاسفانه بازار فعلا فقط به اخبار منفی واکنش نشان می دهد و اگر همینطور پیش بریم و قبل از 30 تیر شاهد افزایش حجم وارزش معاملات نباشیم در صورت توافق ، گزارشات ضعیف 3 ماهه میتوانند مانع از رشد بازار شوند و اگر هم توافق تا 30 تیر نهایی نشود خدا میداند چه بر سر بازار آید.؟

ممنون .

نظر

• سلطان بورس
                  كاربر فعال
                  • Aug 2011
                  • 3373

تجمع مسالمت آميز درباره عدم پاسخگويي مسئولين

ساعت 12:30 فردا

چه بورس فردا مثبت باشه چه منفي

ميدان امام خميني ( ره ) - انتهاي خيابان باب همايون - خيابان صور اسرافيل - وزارت امور اقتصادي و دارايي

دوستان عزیز - اگر حتی ذره ای به فکر سرمایتون هستید - فردا ساعت 11 از پای سیستمتون بلند شید و به سمت آدرس بالا حرکت کنید تا در ساعت 12:30 حتما در اونجا جمع بشید

یکبار هم که شده دست به اقدام عملی بزنید . توهین و ...... در تالار مجازی نمیتونه کارساز باشه " مگر موقعی که هدفمند باشه و همه یکصدا باشن "

نظر

• ali20005
                    عضو فعال
                    • Dec 2013
                    • 230

متاسفانه تو بیشتر نمادها تعداد خریدار تقریبا دو برابر فروشنده بود. /:.negaran.:/
                    [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
                    [/CENTER]

نظر

• mnm
                      عضو عادی
                      • Jun 2013
                      • 155

یادمون باشه فردا احتمالا بازار مثبته ولی موقتیه
                      باز مثل همیشه سر یه روز مثبت گول نخورید و بیخیال سیستم شید و به ما بپیوندید . التماستون میکنم بیایید. یا حق

نظر

• mohammadrahmani
                        عضو عادی
                        • Apr 2014
                        • 183

در اصل توسط mnm پست شده است View Post
                        یادمون باشه فردا احتمالا بازار مثبته ولی موقتیه
                        باز مثل همیشه سر یه روز مثبت گول نخورید و بیخیال سیستم شید و به ما بپیوندید . التماستون میکنم بیایید. یا حق
                        ببین دوست عزیز اتفاق خاصی نمیوفته خودت رو عذاب نده الکی

نظر

• mnm
                          عضو عادی
                          • Jun 2013
                          • 155

در اصل توسط mohammadrahmani پست شده است View Post
                          ببین دوست عزیز اتفاق خاصی نمیوفته خودت رو عذاب نده الکی
                          درسته عزیزم میدونم که اتفاق خاصی نمیافته ولی باید از یه جایی شروع شه برا آیندگان بازار بورس
                          مگه35سال پیش انقلاب شد یه روزه بود؟ولی ادامه پیدا کرد تا به مقصد رسیدن!هر چن من باهاشون مخالفم

نظر

• ali30
                            عضو فعال
                            • Aug 2013
                            • 1940

تا اینجا در قالب این الگو خوب جواب داده.اگر بنا باشد از این بعد هم جواب بدهد زیر 72000 نداریم
                            و در حال حاضر باید در کف بازار باشیم.

ان شالله که فردا با حجم بالا جمع و جور بشه وگرنه این الگوی احتمالی بی اعتبار می شود.
                            منتها اگر جواب داد کف بازار برای چند ماه آینده همین سطح72000واحد خواهد شد و البته بتدریج با شیبی مشابه همین شیب نزولی به سمت سقف قبلی شاخص در 6 ماه آینده حرکت خواهیم داشت.

قنات
                            در ملل عقب مانده آنانکه با مشتهای گره کرده انقلاب می کنند ، روزی با دست های باز گدایی خواهند کرد.

وینستون چرچیل
                            2سناریو در کوتاه مدت و بلند مدت برای شاخص کل در پیش داریم به توضیح در مورد هر کدام خواهم پرداخت.
                            سناریو 1
                            در نمودار هفتگی با توجه به حمایت مهم میانگین 50 و همچنین وضعیت مناسب استوکاستیک که در شرایط کف دوقلو قرار داره میتونه روند شاخص را حداقل یک ماه 4 هفته در جهت عکس روند فعلی تا محدوده های 76 و 80 هزار واحد بالا بیاره.

سناریوی 2
                            در نمودار ماهیانه کراس منفی مکدی و فاصله آن تا خطوط حمایتی شرایط شاخص کل بورس تهران را در روندی نزولی در طی حداقل 15 ماه آینده با اهداف 65 و 57 هزار واحد قرار خواهد داد.
                            از نظر زمانی در تایم ماهیانه 5 تیر 1395 محدوده زمانی مهمی خواهد بود.

ahmad m
                            در ملل عقب مانده آنانکه با مشتهای گره کرده انقلاب می کنند ، روزی با دست های باز گدایی خواهند کرد.

وینستون چرچیل

اندیکاتورها از برگشت شاخص می گویند.
                            این عنوان مطلب است.
                            اما به راستی اندیکاتورها چه می گویند؟
                            و تا چه حد می توان به آنها اطمینان کرد؟
                            واقعیت این است که اندیکاتورها چیزی را پیش بینی نمی کنند.
                            چون درفرمول آنها چیزی از آینده نیست و همه پارامترها از گذشته قیمتها هستند.
                            بطورکلی ، هیچ ابزاری از این دست نمی تواند فردا را پیش بینی کند چون هنوز فردا نیامده که ازآن در فرمول محاسبه نوسانگرهایی که داریم استفاده کنیم.
                            پس اندیکاتورها موقعیت فعلی را نسبت به گذشته به ما نشان می دهند نه آینده را! واین ماییم که براساس تجربه و همچنین بررسی شرایط مشابه درگذشته، می توانیم بیشترین احتمال را برای فردا( منظور چند روزآینده است نه خود فردا) حدس بزنیم.
                            امروزودرحال حاضر،تحلیل شرایط نشان از یک رشد در روزهای آینده می دهد.
                            اما مشکل اصلی ما این است که طی چند ماه گذشته دوسه بار این اتفاق افتاده و شاخص چند روزی بالا رفته اما این حرکت ادامه دار نبوده.
                            اینبارهم نخواستیم به جنبه های دیگر( مثل امواج الیوت و الگوهای دیگر) بپردازیم و فقط از دیداندیکاتورها، برای تابستان امسال حرکتی روبه مثبت را برای شاخص کل پیش بینی می کنیم.
                            به احتمال فراوان اینباراین حرکت ادامه دار خواهد بود و شاخص کل به سقف های قبلی دست پیدا خواهدکرد.
                            امروزه معامله گران بازار بورس در شرایط بسیار سختی قرار دارند.
                            قیمتها به حدی افت کردند که فروش سهام ارزنده به این ارزانی دردآور است از طرفی احتمال افت بیشتر قیمتها ، به ترس بزرگ سهامداران تبدیل شده است و قدرت تصمیم گیری از آنها سلب شده است.

درچنین شرایطی، بهترین تصمیم و کارآمدترین استراتژی ، داشتن دیدی بلند مدت وحداقل میان مدت ،( با ایمان به این موضوع که قیمت سهام در آینده کمی دور، ارزانتر از امروز نخواهد بود) می باشد.
                            به این ترتیب تصمیم گیری برای مان اسان تر خواهد بود. حفظ سهام سودآور با P/E پایین و عدم خرید سهام شرکتهایی که مشارکت عموم درخرید آنها به چشم نمی خورد و عده ای خاص به سفته بازی درآنها می پردازند، ریسک سرمایه خود را پایین آورده و به آینده امیدوار باشیم.
                            نه آینده ای بسیار نزدیک بلکه حداقل یک سال به خود و بازار فرصت دهیم تا تهدیدها از بین برود.
                            به امید روزهای سبز و مثبت در ماههای و هفته ها و روزهای آینده. موفق و پیروز باشید
                            قاسم پورزارعی

وینستون چرچیل

دست بزنین براش :

ایستاده مردن ، بهتر از زانو زده زیستن است .
                            " کورش بزرگ "_______

سلام به همه دوستان و به ویژه استاد عزیزم آقای بهزادی
                            واقعا علم تکنیکال اونهم الیوت به روش ماینر رو برای بازار کاملا کافی می دونم فقط باید بهش ایمان داشت و به آلارم هاش توجه کرد.
                            در نمودار کاملا مشخص هست که بار اول که قیمت به 23 درصد فیبو قیمتی رسید هنوز به 23 فیبو زمانی نرسیده بود و این خود یک واگرایی منفی زمانی بود ولی عکس العمل این خط فیبو انقدر بود که قیمت رو 5000 واحد به بالا پرتاب کنه ولی نتونست سقف مینور قبلی رو بشکنه که در کنار واگرایی منفی زمانی دومین الارم ادامه روند نزولی بود.
                            از طرفی هر بار که در قیمت، سقف های پایین تر زده شده در دی تی 21 سقف های بالاتر زده شده که یک واگرایی منفی شکل گرفته و موجب ریزش بیشتر شده
                            و هر بار که در قیمت، کف های پایین تر زده شده در این اسیلاتور واگرایی مخفی مثبت شکل گرفته و موجب اصلاح قیمتی به سمت بالا شده.
                            اما اگر بخواهیم در مورد منطقه ای که بیشترین احتمال برای پایان موج 4 هست صحبت کنیم: موج 4 قاعدتا تا 38 یا 50 درصد قیمتی و یا زمانی اصلاح می کنه.
                            از طرفی هم پیوت مرکزی سالیانه شاخص در حوالی 69000 واحد هست که می تونه یک منطقه فوق العاده قوی برای جلو گیری از ریزش بیشتر باشه و مادامی که بالای این پیوت هست می تونیم به صعود شاخص امیدوار باشیم.
                            البته فقط من در محضر استادم درس پس می دهم و باید دید نظر ایشون چی هست.
                            دوستدار شما - امیر ملکی

يادمان باشد
                            اينجا هستيم تا با نظرات همديگر آشنا شويم​ و خودمان بهترين تصميم را بگيريم

آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2014/06/24, 06:35.
                            تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• 20reza
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 310

سلام
                              یه سوال : چگونه میتوان اطلاعات یک گروه خاص را بر اساس پارامترهای خاص در سایت تی اس ای دید .
                              مثلا میخواهم اطلاعات گروه بانکی را در یک جدول اکسل با هم مقایسه کنم
                              صعودی بر اساس ارزش بازار یا نزولی بر اساس قیمت هر سهم
                              ممنون
                              این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
                              لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .

نظر

• نجاT...
                                عضو فعال
                                • Dec 2013
                                • 2639

این روزها در آرامش قبل از طوفان قرار داریم
                                امیدوارم روزهای طوفانی و مثبت بورس هم به زودی از راه برسه
                                یادمه یه بار دکتر جلیلی وقتی سر میز مذاکره نشسته بود،بعد از مذاکرات یه خبر اومد بیرون که حامل این پیام بود: احتمال کاهش تحریم ها وجود داره!!
                                از فردای اون روز بازار به مدت 9 روز رشد بی سابقه ای کرد!
                                الان ایران و آمریکا هر روز می نشینند و مذاکره می کنن و 90% هم به توافق می رسند اما بازار آنقدر ترسیده که فقط نیمه خالی لیوان رو می بینه!
                                بازار به این فکر نمیکنه که ایران اروانیوم های غنی شده خودش رو به کمترین حد در طول تاریخ رسونده و به تمامی تعهداتش هم عمل کرده و طرف مقابل هم خیلی از تحریم ها رو اعمال نکرد
                                و پول های بلوکه شده هم آزاد کرد
                                و هیچ کدوم هم دوس ندارن جو به حالت عذاب آور قبل برگرده!
                                همه علائم از وجود یه توافق جامع و کامل و محکم و سودمند خبر میدن.
                                این توافق حاصل اراده ی سیاسی رهبر ایران و کشورهای غربی و آمریکاست.

تجربه ی تاریخی نشون داده که اکثر مذاکراتی که پشت درهای بسته و در سکوت خبری اتفاق میافتند به موفقیت می رسند.
                                ...
                                انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

در حال کار...
                                X