شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک پناهی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 3208

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
    سلام

یکی از مسخره ترین و احمقانه ترین تحلیل های خودم رو می خواهم اینجا بگذارم... اگر از کلاستر موج 5 تا اونن مربع بره بنده کل بچه های فروم رو دعوت می کنم شاندیز!!!

یادتونن نره تو این بازاره مکاره هیچ تحلیل تکنیکالی جواب نمیده...

ارادتمند- بهزاد

بنده هم موافق این شمارشم که حداکثر افتشم 68500 میبینم

نظر

• بهزاد بهزادی
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 494

در اصل توسط وارن بافت پست شده است View Post
      اين يك فساد سازمان يافته است كه سازمان، دولت، صدا و سيما، مجلس و ... همگي هماهنگ شده عمل مي كنند. مثلاً مگر تعيين قيمت نفت سبك و سنگين براي شبندر چقدر كار مي برد كه 6 ماهه دارن بازي در ميارن؟!
      اين خانه از پاي بست ويران است...
      برای خودم متاسفم که با وجود خروج مناسب در سال قبل، امسال در دام افتادم...

ضرر سبدم نزدیک به 4 درصد شد.... در هر حال ته قضیه اینه که همه سرکار هستیم و مذاکرات هم جواب نمیده و ضرر بیشتر میشه به مرز استاپ اوت میرسه... ( هنوز 6 درصدی بر اساس پلان با اون نقطه فاصله دارم)...

کلا این بورس چه برگرده چه برنگرده من حداکثر چندماه آینده رو با اون خواهم بود و بعد برای همیشه از چنین بازار پرفسادی کنار میکشم... وقتی در بازارهای موازی و شفاف تر که هم 24 ساعته هستند و هم دوطرفه میشه اونها رو معامله کرد ( مانند کالاهی جهانی، فلزات گرانبها، اف ایکس، سهام داوجونز و ...) میشه راحت تر کسب سود کنید و بازی هم از کسی نمیخورید آدم باید مرض داشته باشه بیاد تو این بازار ( خودم رو عرض می کنم)

با فرض ضرری 10 درصدی در روزهای آتی، مسلما در بازارهای موازی این ضرر رو 3 ماهه جبران می کنم...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• ابوذر
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 614

در اصل توسط memr پست شده است View Post
        دوستان نگران نباشید اگه شاخص کلی بورس رو از سال 91 به بعد نگاه کنید در نمودار متوجه یک روند عادی میشوید تا چند روز دیگه بورس صعود داره تا 95 هزار طی 12 ماه آینده از ما گفتن بود اینقدر عجول نباشید این اتفاقا همه از قبل پیش بینی شده بود همه تحلیل گرا میدونستن شاخص اینشکلی خواهد شد صبر پیشه کنید.... صحر بدجور نزدیک است....
        تو این بازار گوسفندی فعلا شب سیه وجود دارد و این دولت با این سیاست ضد تورمی اجازه نون خوردن راحت را به هییچ کس نمیدهد فرق ما با اونی که تو بازار آزاد است اینه که اون از سرمایش هر روز آب نمیشه ولی فروش ودرامدش پایین آمده ولی نه مثل من که فقط در این چند روز تیر ماه 10%سرمایه ام پرید .

نظر

• afshar
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 1039

سلام

یکی از مسخره ترین و احمقانه ترین تحلیل های خودم رو می خواهم اینجا بگذارم... اگر از کلاستر موج 5 تا اونن مربع بره بنده کل بچه های فروم رو دعوت می کنم شاندیز!!!

یادتونن نره تو این بازاره مکاره هیچ تحلیل تکنیکالی جواب نمیده...

ارادتمند- بهزاد
          سلام خدمت تمامی عزیزان
          بازار وضعیتش طوریه که کف و حمایت حالیش نیست و متاسفانه همه چی و میشکنه و میریزه.
          جناب بهزادی من به شخصه تمامی مطالب تون رو دنبال میکنم و امیدوارم بتونم بهره لازم رو ببرم .
          دوستان باید کم لطفی نکنن چرا که هر شخصی که اینجا مطلب میزنه با دیدگاه خودش هست چه بر صعود چه بر نزول .در صورت تمایل مطلب رو میخونم اگه با تصورات من و تحلیل هام مطابق بود سعی میکنم استفاده کنم اگر نه از کنارش رد میشم.
          امیدوارم این وضعیت موجب ناراحتی دوستان از اساتید حاضر دراین تالار نشه که واقعا وجود تک تکشون نعمت بزرگیه. با تشکر از جناب بهزادی و تمامی عزیزان خیر خواه .
          اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• ابوذر
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 614

در اصل توسط hector پست شده است View Post
            درود
            شماره 111 بدون کد
            خوب یک کارشناس که نداره،کلی کارشناس داره
            حالا ما وظیفه خودمون رو انجام میدیم،حداقل تلاش خودمون رو می کنیم،ولی با من محترمانه صحبت کرد
            حتی گفت دوباره باهاتون تماس میگیرم و حتما به مقامات بالا اطلاع میدم
            با سلام وتشکر از شما من هم زنگ زدم وسریعا هم جواب دادن وهمین صحبت ها که در این 6 ماه فقط ریزش داشته وحداقل 40 تا 60 درصد قیمت سهام افت کرده وچرا دروغ گفتن و هیچ حمایتی نیست وچرا دروغ گفتن وسهام خودشان را در بالاترین قیمت به مردم فروختن وحداقل دولت قبل سال 84 دروغ نگفت اولش گفت بورس قمار است وخیال همه را راحت کرد . کارشناسش گفت شکایت شما فرستاده شده وشماره ملی من را هم گرفت برای پیگیری .بقیه هم منتظر دیگران نباشند .این حداقل کاری است که همه میتوانند انجام دهند .

نظر

• نجاT...
              عضو فعال
              • Dec 2013
              • 2638

ضرر سبدم نزدیک به 4 درصد شد.... در هر حال ته قضیه اینه که همه سرکار هستیم و مذاکرات هم جواب نمیده و ضرر بیشتر میشه به مرز استاپ اوت میرسه... ( هنوز 6 درصدی بر اساس پلان با اون نقطه فاصله دارم)...

کلا این بورس چه برگرده چه برنگرده من حداکثر چندماه آینده رو با اون خواهم بود و بعد برای همیشه از چنین بازار پرفسادی کنار میکشم... وقتی در بازارهای موازی و شفاف تر که هم 24 ساعته هستند و هم دوطرفه میشه اونها رو معامله کرد ( مانند کالاهی جهانی، فلزات گرانبها، اف ایکس، سهام داوجونز و ...) میشه راحت تر کسب سود کنید و بازی هم از کسی نمیخورید آدم باید مرض داشته باشه بیاد تو این بازار ( خودم رو عرض می کنم)

با فرض ضرری 10 درصدی در روزهای آتی، مسلما در بازارهای موازی این ضرر رو 3 ماهه جبران می کنم...

ارادتمند- بهزاد
              بهزاد گرامی لطفا با سند و مدرک مطلب بنویسید
              با جملات هیجانی باعث هراس دیگران نشوید
              نمیگم حرفتون نادرسته اما تو این بازاری که یک دقیقه بعدش قابل پیش بینی نیست شما چطور ته قضیه رو به این راحتی بیان میکنید؟!!!
              یه کم آروم باش دوست من.
              همه ما تو زیانیم
              بعضی ها کمتر بعضی ها بیشتر
              اگه شما مطمئن بودید که ته قضیه همه سر کاریم و مذاکراتم بی نتیجه هس پس چرا هیچی نقد نیستی؟
              انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• نوام چامسکی
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 3369

متولی بازار سرمایه پس از تجربه اوراق اختیار فروش تبعی در سال 90 یکبار دیگر و همزمان با تشدید رکود فرسایشی بازار سهام شانس خود را با انتشار گسترده این اوراق برای جلوگیری از خروج اعتماد از بازار امتحان می کند.
                به گزارش اکوبورس بنابر تعاریف موجود اوراق اختیار فروش تبعی ﻣﻌﺎﻣﻠﻪاي اﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﺮ اﺳﺎس آن، اﺧﺘﻴﺎر ﻓﺮوش ﺗﻌﺪاد ﻣﺸﺨﺼﻲ از ﺳﻬﻢ ﭘﺎﻳﻪ ﺑﻪ "ﻗﻴﻤﺖ اﻋﻤﺎل" ﺗﻌﻴﻴﻦ ﺷﺪه در "اﻃﻼﻋﻴﻪ ﻋﺮﺿﻪ" در ﺗﺎرﻳﺦ اﻋﻤﺎل ﺑﻪ ﺧﺮﻳﺪار آن داده ﻣﻲ ﺷﻮد.قیمت اعمال نیز ﻗﻴﻤﺘﻲ اﺳﺖ ﻛﻪ "ﻋﺮﺿﻪ ﻛﻨﻨﺪه" ﺗﻌﻬﺪ ﻣﻲﻛﻨﺪ ﺳﻬﺎم ﭘﺎﻳﻪ "اوراق اﺧﺘﻴﺎر ﻓﺮوش ﺗﺒﻌﻲ" را ﺑﺮ اﺳﺎس ﺷﺮاﻳﻂ دﺳﺘﻮراﻟﻌﻤﻞ در ﺗﺎرﻳﺦ اﻋﻤﺎل ﺑﺎ آن ﻗﻴﻤﺖ ﺗﺴﻮﻳﻪ ﻧﻤﺎﻳﺪ.ﺗﺎرﻳﺦ اﻋﻤﺎل هم ﺗﺎرﻳﺨﻲ اﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﺮاي اﻋﻤﺎل "اوراق اﺧﺘﻴﺎر ﻓﺮوش ﺗﺒﻌﻲ" در اﻃﻼﻋﻴﻪ ﻋﺮﺿﻪ ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻣﻲﺷﻮد.
                حال برای آشنا شدن با اوراق اختیار فروش تبعی سهام نگاهی می اندازیم به اظهاران مدیر نظارت بر بورس ها و بازارهای سازمان بورس که در تشریح جزئیات طرح بیمه سهام گفته است: "سهامداران با خرید اوراق اختیار فروش تبعی سهامی که در اختیار دارند، اطمینان خواهد داشت که 6 ماه بعد، درصورت تمایل می توانند سهام خود را به میزان حداقل 10 درصد بالاتر از قیمت فعلی بفروشند، به این ترتیب حداقل بازده سالانه سهام مربوطه 20 درصد روزشمار خواهد بود، ضمن اینکه درصورتی که قیمت سهام در شش ماه آینده از قیمت درنظر گرفته شده در اوراق تبعی بیشتر باشد، سهامدار الزامی به فروش سهم به قیمت مندرج در اوراق اختیار تبعی نخواهد داشت و با فروش سهام به قیمت روز بازار، بازدهی بالاتر کسب خواهد کرد."
                بنابراین مطابق با این ادعا اگر سهمی به قیمت 600 تومان امروز در بازار بسته شد با 10 درصد بالاتر یعنی 660 تومان در شش ماه بعد به فروشنده اوراق خواهند فروخت.
                اما نگاهی به دستورالعمل اوراق اختیار فروش تبعی سهام نشان می دهد که چنین چیزی واقعیت ندارد چراکه درصورت درخواست اعمال سود ناشی از خرید اوراق اختیار فروش تبعی سهام ،ناشر تنها ما به تفاوت حاصل از قیمت اعمال یا همان قیمت تسویه را با قیمت پایانی سهم در روز سررسید پرداخت خواهد کرد لذا الزامی برای خرید سهم به قیمت روز از خریدار اوراق ندارد.
                بر اساس دستورالعمل موجود اﻧﺘﻘﺎل ﺳﻬﻢ ﺑﻪ ﻗﻴﻤﺖ اﻋﻤﺎل، از دارﻧﺪه "اوراق اﺧﺘﻴﺎر ﻓﺮوش ﺗﺒﻌﻲ"ﺑﻪ ﻋﺮﺿﻪ ﻛﻨﻨﺪه صورت می پذیرد (یعنی ناشر بجای سود به خریدار اوراق در سررسید سهم می دهد) و یا با ﭘﺮداﺧﺖ ﻣﺎﺑﻪاﻟﺘﻔﺎوت ﻗﻴﻤﺖ اﻋﻤﺎل و ﻗﻴﻤﺖ ﭘﺎﻳﺎﻧﻲ ﺳﻬﻢ ﭘﺎﻳﻪ ﺑﻪ دارﻧﺪه "اوراق اﺧﺘﻴﺎر ﻓﺮوش ﺗﺒﻌﻲ"ﺑﻪ ﺻﻮرت ﻧﻘﺪي ﻳﺎ از ﻃﺮﻳﻖ واﮔﺬاري ﺳﻬﻢ ﭘﺎﻳﻪ از ﻋﺮﺿﻪ ﻛﻨﻨﺪه ﺑﻪ دارﻧﺪه "اوراق اﺧﺘﻴﺎر ﻓﺮوش ﺗﺒﻌﻲ" در سررسید تسویه می کند.
                بنابراین تا این جای کار مشخص شد که دارنده اوراق اختیار فروش تبعی تنها به مابه التفاوت قیمت اعمال و قیمت پایانی سهم پایه پس از گذشت مدت شش ماه دسترسی خواهد داشت و تصور آنکه" 6 ماه بعد، درصورت تمایل می توانند سهام خود را به میزان حداقل 10 درصد بالاتر از قیمت فعلی بفروشند" با دستورالعمل موجود در تناقض است.
                از طرفی اگر در موعد تسویه و یا یک روز پس از آن نماد معاملاتی سهم مورد اعمال با صف فروش و فشار عرضه کنندگان سهام مواجه باشد سهامدار امیدوار به کسب سود با تحمل پی در پی دو روز منفی و احتساب کارمزد کارگزار هر چه که در این شش ماه رشته کرده در یک چشم به هم زدن پنبه شده خواهد دید.
                نکته جالب توجه دیگر این اوراق مدت زمان در نظر گرفته شده برای تسویه دوره اعمال می باشد.مطابق با بند 2 ماده 10 دستورالعمل ، درﺻﻮرﺗﻲ ﻛﻪ ﻗﻴﻤﺖ ﭘﺎﻳﺎﻧﻲ ﺳﻬﻢ ﭘﺎﻳﻪ در روز اﻋﻤﺎل از ﻗﻴﻤﺖ اﻋﻤﺎل ﻛﻤﺘﺮ ﺑﺎﺷﺪ، اﻋﻤﺎل "اوراق اﺧﺘﻴﺎر ﻓﺮوش ﺗﺒﻌﻲ" ﻣﻨﻮط ﺑﻪ اراﺋﻪ درﺧﻮاﺳﺖ اﻋﻤﺎل از ﺳﻮي ﺳﻬﺎﻣﺪار و از ﻃﺮﻳﻖ ﻛﺎرﮔﺰار وي ﺑﻪ ﺑﻮرس ﺣﺪاﻛﺜﺮ ﺗﺎ ﺳﺎﻋﺖ 13 روز اﻋﻤﺎل ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد.یعنی اگر تا ساعت یک بعداز ظهر درخواست اعمال از سوی سهامدار به بورس ارایه نگردد بیمه سهم با وجود سپری شدن زمان به یکباره تبخیر می شود.
                سهامداری که اکنون برای رصد بازار از سایت شرکت مدیریت فناوری بورس(TSETMC) به دلیل ابتکارهای خلق الساعه هر هفته به زحمت می افتد و حوصله رصد کردن مستمر بازار در روزهای پر افت و خیز بازار را ندارد معلوم نیست چگونه باید حواس جمع موعد سررسید اوراق تبعی باشد.
                در همین ماده 10 همچنین به صراحت اشاره می کند نحوه اعمال سود در تاریخ سررسید اوراق تبعی به جزء پرداخت مابه التفاوت قیمت اعمال و قیمت پایانی سهم از طریق انتقال سهم ﺑﻪ ﻗﻴﻤﺖ اﻋﻤﺎل، از دارﻧﺪه "اوراق اﺧﺘﻴﺎر ﻓﺮوش ﺗﺒﻌﻲ"ﺑﻪ ﻋﺮﺿﻪ ﻛﻨﻨﺪه خواهد بود. به عبارتی خریدار سهامی را نخواهد خرید بلکه یا ما به التفاوت آنرا پرداخت می کند و یا سهم جدید را دارنده اوراق به نسبت سود کسب شده دوباره می فروشد.
                حال باید از متولی بازار سرمایه پرسید در روزهایی که حقوقی های بازار چشمان خود را به افق های دور و نزدیک بازار بسته اند با چه منطق و دیدگاهی حاضر می شوند که در شش ماه آینده به سهام موجود در سبد دارایی های خود را با کسب بازدهی 10 درصدی خوش کنند؟
                آیا خریدار این اوراق با تنزیل بهره مرکب شش ماهه و یکساله بهتر نیست بجای اوراق اختیار فروش تبعی به سمت اوراق مشارکت روی آورد که معاف از مالیات و با سررسید هر سه ماه یکبار است؟
                آیا متولیان بازار ناخودآگاه در حال کوچ دادن صاحبان نقدینگی به سمت بازارهای رقیب از جمله اوراق مشارکت هستند؟
                موضوع هرچه که هست تنها یک معنی را می تواند داشته باشد و آن اینکه وقتی اعتماد از بازار بیرون زد همه دستاوردهای دیروز و امروز دست اندرکاران و دلسوزان بازار محو می شود و باید بار دیگر سالیان دیگری را برای کشاندن اعتماد به بازار صرف کرد.
                بازار سرمایه بازاری زنده و هوشمند است که در برابر همه کنش ها از خود دیر یا زود واکنش نشان می دهد.از تزریق خیالی 5000 میلیارد تومانی که 90 درصد آن باد هوا بود تا صندوق های بازار گردانی مصنوعی و محدودیت سقف سفارش فروش سهام.پس بگذارید بازار سرمایه بدون دخالت در عرضه و تقاضا راه خود را تا هر جا که می خواهد،پیدا کند.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• 1385
                  عضو جدید
                  • Sep 2013
                  • 1

چطور میشود در عرض۲۴ساعت تغییر عقیده داد به فرض که تکنیکال بازار خراب باشد اما ایا فاند سهام طبق گفته خودتان برایتان مهم بود در عرض ۲۴ساعت کن فیکون شد وقتی شما که ادعای سواد بورسی دارین انقدر زود تغییر موضع میدهید پس از اماتورها بعید نیست در صفها بنشینند اگر هم خبری دارین که مارا هم در جریان بگذارید

نظر

• H.samimi
                    عضو فعال
                    • Jan 2014
                    • 2092

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                    درود
                    الان زنگ زدم دفتر ریاست جمهوری (111)
                    با کارشناسش محترمانه کلی حرف زدیم
                    بهش میگم اوضاع بازار اینطوریه،دروغ گفتید به مردم
                    میگه شما اولین نفر هستید که زنگ میزنید و شاکی هستید!مردم ما همه دولت رو درک میکنن!
                    گفتم آدرس دو تا فروم رو میدم برید ببینید مردم پشتتون چی میگن.و چقدر ناراحتند
                    گفتم من خودم به این دولت رای دادم خیلی ها رو هم متقاعد کردم به این دولت رای بده
                    مشکل ریزش بازار نیست مشکل دروغی که گفتید این نیست دولت راستگویان
                    خلاصه گفت اطلاع میدم،دوستان هم زنگ بزنن فکر نکنن فقط یک نفر ناراضی
                    منم زنگ زدم یه خانومی گوشی و برداشت اولش گفت به ما مربوط نمیشه یه شماره دیگه بهم داد 0216133 بعدش من گفتم ما به دعوت بالاترین مقام کشور به بورس دعوت شدیم و الان سرمایمون از نصف هم کمتر شده خلاصه گفت از کجا تماس میگیری گفتم از شیراز جالب بود گفت شما بورس شیراز و خریدی یا بورس تهران منم دیدم یارو خیلی از مساله پرته براش توضیح دادم بعدشم اسم و فامیلم و سوال کرد و گفت پیگیری میکنم بعدشم به چند تا از همکاران گفتم زنگ بزنید اوناهم زنگ زدن

نظر

• بهزاد بهزادی
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 494

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                      بهزاد گرامی لطفا با سند و مدرک مطلب بنویسید
                      با جملات هیجانی باعث هراس دیگران نشوید
                      نمیگم حرفتون نادرسته اما تو این بازاری که یک دقیقه بعدش قابل پیش بینی نیست شما چطور ته قضیه رو به این راحتی بیان میکنید؟!!!
                      یه کم آروم باش دوست من.
                      همه ما تو زیانیم
                      بعضی ها کمتر بعضی ها بیشتر
                      من گفتم بدترین حالت ممکن این هست... نگفتم که اعتقاد به نتیجه ندادن مذاکرات دارم!!!! اتفاقا برعکس هست نظرم وگرنه همین امروز نقد می شدم نه اینکه سهامدار باشم همچنان... به نظرم بد خوندی جمله من رو....

قربانت- بهزاد

نظر

• نجاT...
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 2638

من گفتم بدترین حالت ممکن این هست... نگفتم که اعتقاد به نتیجه ندادن مذاکرات دارم!!!! اتفاقا برعکس هست نظرم وگرنه همین امروز نقد می شدم نه اینکه سهامدار باشم همچنان... به نظرم بد خوندی جمله من رو....

قربانت- بهزاد
                        درود بهزاد عزیز
                        یا شما درست منظورتون رو درست بیان نکردید یا من درست متوجه نشدم
                        موفق باشید
                        و ممنونم بابت زحماتی که میکشید
                        انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• CANDLE
                          عضو جدید
                          • Jul 2013
                          • 3

ارادتمند- بهزاد
                          با سلام و عرض ادب
                          زمانی صدا و سیما انحصاری بود و الان اکثریت بیننده شبکه های جهانی
                          زمانی مخابرات انحصاریبود و الان با وایبر و لاین و ... اکثریت در تماسهای خارج حداقل بیخیال مخابرات هستند .
                          اینترنت فیلتر شده فعلا با فیلتر شکن به زودی با ماهواره های جهانی
                          باشد تا به زودی اکثریت سرمایه گذاری جهانی را هم به بازار پر فساد سرمایه داخلی ترجیح دهیم .

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11250

به نظر من باید بگذارند تا بازار به وسیله حقیقی ها برگردد نه حقوقی ها
                            نطقه برگشت بازار معلوم نیست
                            رقم های مختلفی شنیده می شود از70500گرفته تا65965!!!
                            البته مسلما هیچ کس نمیتونه کف اصلی بازار را مشخص کنه ولیکن به نظرمن ان هایی که این روزها
                            بادید میان مدت بخرند سود خوبی خواهند کرد
                            بازاری که به این راحتی حمایتی های خودش را ازدست میده به راحتی پس میگیره

توافق هسته ای همه چیزرا حل خواهد کرد

بدرود

نظر

• mehdigraz
                              عضو عادی
                              • Apr 2013
                              • 22

با سلام
                              من فکر می کنم بورس ایران شده محل تسویه حسابهای سیاسی و نقطه استارتش الان هم نبوده ودر دوره تغییر ریاست جمهوری بارها این اتفاق افتاده .بورس در واقع محل طعمه گذاری و دام گذاری سیاسی شده است و در کشوری که مردمش فقط در زمان انتخابات اهمیت پیدا می کنند وبعد از اون تا انتخابات بعدی به فراموشی سپرده می شوند انتظار بیشتری نباید داشت وامان از این انسان فراموشکار که بارها زمانه به ماپند واندرز می دهد وبارها از یک سوراخ چندین بار گزیده می شویم لعنت بر طمع ولعنت بر ترس و لعنت بر نادانی وفراموشکاری

ارادتمند- بهزاد

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11250

ارادتمند- بهزاد
                                بهزاد جان بازارهای موازی نیزخبری نیست همگی درخواب هستند
                                درضمن درصورت عدم توافق هسته ای که بنده زیر1درصد میدونم بااین فشارفروش ضرر10درصدی خیلی خوشبینانه خواهد بود!
                                نمیدانم اگر توافق نشود با این فشار فروش این روزها ان وقت بازار چجوری میشه؟؟؟!!!

در کل به نظر بنده اواخر موج4هستیم که پایانش خیلی نزدیک است
                                وبزودی موج5اغاز خواهد شد

بدرود تابعد

نظر

در حال کار...
                                X