کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شاخص این گروه یه موج اصلاحی پیچیده رو در قالب یه triple zigzag به انتها رسونده و در ابتدای یه ترند صعودی قرار داره که اقلا قیمت رو به سقف قبلی(288) خواهد رسوند (در بازه ی حدودا یکساله):
توجه به این چنگال هم مفید خواهد بود:
برخورد قیمت به خط میانی چنگال و یا شکست خط بالای چنگال نقاط ورود ایده آلی رو میسازه
جناب mohsen64 با عرض تبريك سال نو خدمت شما كمال تشكر را دارم از شما بابت وقتي كه ميگذاريد نهايت استفاده را از نمودارهايتان ميبرم
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
اگه مثل قبل و مثل همه کشورها شاخص قیمت داشتیم مشخص بود که متو.سط همه 20درصد زیان کردند در بورس
اما امدند سود مجامع هم در شاخص محاسبه کردند تا بازدهی ان مثبت شود!! حالا اینا بکنار از انطرف بخاطر این امار غلط تقریبن برای همه معامله گران بورس که کلی استرس و زیان رو تحمل کردند پیامک انصراف از یارانه را دادند!!! حالا از دوطرف سرخ میشویم تا یاد بگیریم که باید درخواست شاخص واقعی رو داشته باشیم
ع- خاکسار قیری نویسنده کتاب تحلیل تکنیکال معامله گری حرفه ای در بازار سرمایه و کتاب در موقعیت یا سلام سرکار
تحلیلهای اینجانب سیگنال خرید یا فروش نیست و مبنای معاملات شما نباید باشد
موج ((B)) پیچیده تر از اون بود که تصور میکردم ولی حالا دیگه یه Triple Three شکل داده و به تارگت صعود هم رسیده
انتظار دارم تا حدود 45 روز دیگه شاخص این گروه نزولی باشه و به هدف موج ((C)) که 669 برآوردش میکنم برسه:
به نظرم شاخص خودرو در حرکت نزولی خودش که از یکسال پیش شروعش کرد در امواج اصلاحی از نوع Triple Zigzag قرار داره
و داره به انتهای اصلاح خودش نزدیک میشه (میشه موج (B) رو با توجه به تلاقی قیمت با خط روند نزولی کامل شده در نظر گرفت) :
اهداف نزول رو 582 و 540 برآورد میکنم
Ending Diagonal بودن موج motive قبلی و تمایل قیمت به برگشت به سطحی که این امواج ازش شروع شدن احتمال پایان یافتن اصلاح در 540 رو بالا میبره:
و از سویی دیگر در نظر گرفتن اعتبار این چنگال(کم احتمال بودن شکست خط پایینی چنگال) و خط روند نزولی احتمال پایان یافتن اصلاح در 582 رو..
توو این چند وقت اخیر سهمها و شاخص های زیادی رو بررسی کردم و هرچند نه همشون ولی اکثرشونو نزولی دیدم
و با این دیدگاه دست به گریبان بودم که آیا نزول اکثریت بازار با صعود شاخص جمع پذیره؟؟
جواب من نه هست!
موجشماری شاخص رو در حرکت صعودیش از 3 سال پیش تا حالا اینطور میبینم:
درین شکل برقراری نسبتهای فیبوناچی بین طول امواج مشهوده:
و در نهایت موجشماری زیر موجهای موج (4) (که البته هنوز تمام نشده ) رو اینطور میبینم:
به نظرم حرکت صعودی 4 ماه اخیر یه حرکت اصلاحی در موج (4) بوده و به پایان خودش رسیده
انتظار دارم موج (4) اقلا تا آگوست طول بکشه(هرچند درین بین انتظار اصلاح قیمتی زیادی رو ندارم)(محتملترین هدف رو 24110 میدونم)
اگه شاخص بمانند گذشته بررسي شود الان بازار يك اصلاح نامريي كرده كه ما نميبينيم شايد اگه شاخص قبلي بود الان دور و بر ١١٠٠٠ واحد بايد باشه ايا كسي ميتونه اون نمودار و بزاره و بررسي كنه
شاخص امروز خیلی بی سرو صدا از خط مقاومتی 26680 عبور کرد و تا 26757 رشد کرد.
پیش بینی میشه که شنبه بازاری مثبت تا حوالی 26830 که مصادف است با سقف rsi داشته باشیم. پس از آن از یکشنبه بازار منفی برای پولبک شاخص روی حمایت جهت صعود بعدی که از 3 یا 4 شنبه تثبیت انجام میشود.
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر