شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شبندر
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 3598

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط hamedsh پست شده است View Post
    37000 ؟ مگه جنگ عراق تو ایران راه بیافته ببینم تو دمت به حکومت وصله یا تخیل می بافی
    اگر قراره تیر و طایفت جنگ راه بندازن بگو ما هم بدونیم
    من توي اين بازار فروشنده هستم كافيه يك ماه ديگه فقط بفروشم هيچ طرحي نميتونه در برابر روند بنده مقاومت كنه البته دوستانم هم تمايل به فروش دارند اما ما نمي خواهيم ناگهاني به حقيقي ها ضرر وارد بشه به همين خاطر 5ماه پيش گفتم كه حقيقي ها دست نگهدارند
    به نظر شما با 20ميليارد سهم نمي تونيم؟
    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• بابک پناهی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 3208

بعضی آدم ها چون نمیتونند از راه مثبت معروف بشن میان مثلا هولوکاستو انکار میکنند یا اینکه ادعا میکنند که فلان کشور رو از روی نقشه حذف خواهند کرد

این طور افراد چون ناتوانند و نمیتونند از راه مثبت معروف بشن از راه شیطانی و جو منفی دنبال شهرت برای خودشونن!

احمدی نژاد و این لیلاز هم اینطورین

نظر

• rajabnejad
        عضو فعال
        • Jan 2012
        • 4331

براستی فروشندگان چه زمان خسته می شوند؟
        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• ebiman
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 2071

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی:
          وزیر اقتصاد به جهت پاسخگویی به سوالات نمایندگان در خصوص اتفاقات پیش آمده در بورس اعلام وصول و در هفته آینده دکتر طیب نیا به خانه ملت احضار خواهد شد. در شرایط فعلی که اغلب سرمایه گذاران بورس را مردم عادی تشکیل داده اند باید موضوع بررسی کاهش قیمت سهام شرکت ها و کم شدن سرمایه مردم در اولویت قرار گیرد.
          برای کمک به بازار سرمایه و جلوگیری از ریزش قابل توجه قیمت سهام شرکت های بورسی مجلس نمی تواند طرح ارایه کند چراکه این موضوع مغایر با اصل 75 قانون اساسی است و رسیدگی به آن نیاز به مصوبه دولت دارد.
          سید ناصر موسوی لارگانی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز با بیان مطالب فوق اظهار داشت: از وزیر اقتصاد در خصوص افت اخیر شاخص های بورس و کاهش قیمت سهام شرکت ها چندی پیش در مجلس شورای اسلامی سوال شد و از طیب نیا در خصوص نوع عملکرد و اقدامات وزارت اقتصاد برای بازار سرمایه و سرمایه گذاران فعال در این بازار پاسخ خواسته شد اما متأسفانه در برخی مواقع شاهد ملاحظه کاری های برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در برخورد با دولت می باشیم که این سبب به وجود آمدن برخی مسائل در کسب نتیجه نهایی می شود.

وی افزود: طی جلسه ای که با وزیر اقتصاد در کمیسیون اقتصادی مجلس داشتیم ایشان صحبت هایی از ورود نقدینگی و تزریق پول به بورس به جهت حمایت از آن و برخی اقدامات دیگر به میان آوردند که این سخنان برای کمیسیون اقتصادی مجلس قانع کننده نبود.

موسوی خاطر نشان کرد: ظرف یکی دو سال گذشته از روند رو به رشد شاخص های بورس و افزایش قیمت سهام شرکت ها مشخص بود که یک روز این بازار با نوسانات منفی و افت شاخص ها مواجه خواهد شد زیرا در مدتی که بورس ما رو به ترقی و پیشرفت بود بورس کشورهای حاشیه خلیج فارس در حال سقوط بود و در همان مقطع می شد وجود حباب در بورس را پیش بینی کرد، اما من معتقدم که هم اکنون شاهد تشکیل حباب منفی در بازار سرمایه می باشیم و وزارت اقتصاد نباید نسبت به این موضوع بی تفاوت باشد لذا مسئولین امر همچون دکتر طیب نیا و دکتر صالح آبادی باید برای رفع مشکلات پیش آمده موجود در بازار سرمایه برنامه ریزی کنند.

از همین رو طی هفته جاری در صحن علنی مجلس حضور وزیر اقتصاد به جهت پاسخگویی به سوالات نمایندگان در خصوص اتفاقات پیش آمده در بورس اعلام وصول و در هفته آینده دکتر طیب نیا به خانه ملت احضار خواهد شد.

نماینده مردم فلاورجان در خانه ملت در پایان یادآور شد: در شرایط فعلی که اغلب سرمایه گذاران بورس را مردم عادی تشکیل داده اند باید موضوع بررسی کاهش قیمت سهام شرکت ها و کم شدن سرمایه مردم در اولویت قرار گیرد.
          سلام

نظر

• ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

با سلام این همه آشغال بازی دولت تدبیر وامید نگه داشتن کار نامه خوب برای اواخر سال 94 الی 95 برای رشد شاخص کل می باشد که نشان دهد رشد اقتصادی بسیار خوبی در کار نامه مدیریت بنده دیده می شود و حمتا شاخص در یک سال مانده به پایان ریاست دولت دروغ بسیار خوب عمل می کند ولی باید این روزها یادمان نروند و به این دولت رای ندهیم !!!
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ashkan zandi
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1136

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
              من توي اين بازار فروشنده هستم كافيه يك ماه ديگه فقط بفروشم هيچ طرحي نميتونه در برابر روند بنده مقاومت كنه البته دوستانم هم تمايل به فروش دارند اما ما نمي خواهيم ناگهاني به حقيقي ها ضرر وارد بشه به همين خاطر 5ماه پيش گفتم كه حقيقي ها دست نگهدارند
              به نظر شما با 20ميليارد سهم نمي تونيم؟
              شبندر خود حامد کرزای هم چنین تو فاز نمیرفت که جنساش تو رو میبره
              کمتر بزن تا روبه راهتر بشی خیالات خوبه اما به اندازش

نظر

• شاهین محلوجی
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 2050

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                سلام

به جهت تکنیکال رو 70500 حمایت مهمی داریم.... امیدوارم عمل کنه و این یکی هم مانند سایر مقاومت های پیشین پودر نشه...

ارادتمند- بهزاد

بهزاد جان فکر کنم متاسفانه و احتمالا بایست منتظر شاخص حوالی 65000 واحد باشیم .
                73000 واحد حمایت معتبری بود که از دست رفت ریتریس 0.250 حمایت معتبر بعدی 65000 واحد ریتریس 0.375 دو پیوت ماژور موج قبل ...
                جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• *وطن*
                  عضو عادی
                  • Mar 2012
                  • 37

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                  بعضی آدم ها چون نمیتونند از راه مثبت معروف بشن میان مثلا هولوکاستو انکار میکنند یا اینکه ادعا میکنند که فلان کشور رو از روی نقشه حذف خواهند کرد

این طور افراد چون ناتوانند و نمیتونند از راه مثبت معروف بشن از راه شیطانی و جو منفی دنبال شهرت برای خودشونن!

احمدی نژاد و این لیلاز هم اینطورین

نظر

• peyman_zdfy
                    Banned
                    • Feb 2013
                    • 247

دوست عزیز مطمئن باش روحانی برای دوره بعد رای نمیاره، مگر با تقلب
                    در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                    با سلام این همه آشغال بازی دولت تدبیر وامید نگه داشتن کار نامه خوب برای اواخر سال 94 الی 95 برای رشد شاخص کل می باشد که نشان دهد رشد اقتصادی بسیار خوبی در کار نامه مدیریت بنده دیده می شود و حمتا شاخص در یک سال مانده به پایان ریاست دولت دروغ بسیار خوب عمل می کند ولی باید این روزها یادمان نروند و به این دولت رای ندهیم !!!

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                      بهزاد جان فکر کنم متاسفانه و احتمالا بایست منتظر شاخص حوالی 65000 واحد باشیم .
                      73000 واحد حمایت معتبری بود که از دست رفت ریتریس 0.250 حمایت معتبر بعدی 65000 واحد ریتریس 0.375 دو پیوت ماژور موج قبل ...
                      با سلام آقای محلوجی شاید بزرگ ترین ریرش شاخص کل را فارس رقم بزند یعنی با همین وضعیت شاخص کل اصلاح کند تا مرز 68 هزار واحد و با باز گشای فارس بالای 3 هزار واحد کار تمام شود و خیال همه راحت !!!
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• شبندر
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 3598

در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
                        براستی فروشندگان چه زمان خسته می شوند؟
                        من از 5ماه پيش دارم سودهايم را سيو مي كنم و تا دوسال هم سهامم تموم نميشه بنابراين من هرگز در فروش خسته نمي شم
                        دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• بهزاد بهزادی
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 494

خدایی بد بازی خوردیم از دست این مارمولک صفت ها...

هیچ خبری از حمایت از هیچ مدل نیست...

آقای روحانی عزیز بهت رای دادیم که دروغگویی برچیده بشه نه اینکه کلاهبرداری هم به دروغگویی های قبلی اضافه بشه...

این کشور را چه می شود! ماندن جایز نیست...

نظر

• لولی بربط زن
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1862

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                            من از 5ماه پيش دارم سودهايم را سيو مي كنم و تا دوسال هم سهامم تموم نميشه بنابراين من هرگز در فروش خسته نمي شم
                            با توجه به پستهای قبلی شما، بنده حساب کردم دیدم که شما طی این 5 ماه 1 درصد سهمتان را فروختید. پس 495 ماه دیگر می ماند و یا بعبارتی 41 سال. بابا وارن بافت :D
                            ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• zorba
                              ستاره دار(3)
                              • Aug 2013
                              • 3951

دوستان دقت کردن هر وقت بازار قراره اوضاش خراب بشه فارسو میبندن؟!
                              خب لااقل اگر میخواستین این وضع زود تر تموم بشه و حداقل تناسبی(چه تناسبی؟!) بین افت شاخص، افت قیمت سهام و افزایش فشار خون سهامداران ایجاد بشه، این حضرت آقای "فارس" رو نمیبستین و یا زود باز میکردین!
                              زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• AkB@R
                                عضو عادی
                                • Dec 2013
                                • 264

روحانی متاسفیم

از ته دل خوشحالم که بهت رای ندادم
                                اشخاص پيرامون شما ٩٥٪ موفقيت يا شكست شما را در زندگي رقم مي زنند، دقت كنيد با عقاب پرواز مي كنيد يا اردك

نظر

در حال کار...
                                X