شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نوام چامسکی
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 3369

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
    برای اینکه دوستی ها خدشه دار نشه بحثو اینجا تموم میکنم
    من کوچک شما و همه عزیزان هستم

غرض اینکه

با احساسات نمیشه کار کرد

شاید همین رسانه ای شدن باعث افت بیشتر بشه

اقای پناهی

و بازار و قفل کنه

ولی اگر روند طبیعه طی بشه شاید بهتر باشه

دولت به این موضوع فکر کرده

و توانش تا همین بیمه کردن بودن و راهکارش تا همین جا بوده

قصدم دفاع نیست از کسی

قصدم واقع بینی و تسلط بر خود

و یافتن بهترین راه کار باشه

بنظرم دوستان مسلط تر که تو این فروم هم کم نیستن

دوستلان کمتر تجربه دار رو کمک بر اصلاح سبد بکن بهتر باشه تا اینکه شروع به

اینکه رسانه ای کردن باشیم

اینو میدونم

شاید ایندفعه عملی هم انجام بشه

باعث ضرر یکسری دیگر از دوستان میشه چون

باید بازار راه خودشو پیدا کنه

اگر من و شما سرمایه کمتری داریم و قصد خروج داریم این حمایت موقت باعث ماندگاری بیشتر و در نهایت با دوتا معامله

و عوض کردن سبد بیشتر بریم تو ضرر

امیدوارم شاخص بگرده و انتظارات ما هم معقول باشه و دس یافتنی

در کل این جور کارها

حربه ای میشه برای اونا که بیشتر به دولت فشار بیارن

و امتیازات بیشتر از رسانه ای شدن این موضوع بگیرن

شادی سراسر وجودتان

ارادتمند و خاک پای همه بچه های گل

نوآم چامسکی
    آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2014/06/30, 23:02.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• mjtb
      عضو فعال
      • Dec 2013
      • 527

دوستان عزیز؛
      من تصور نمیکنم این حرکت تماس گرفتن با نمایندگان مجلس گرهی از کار باز کنه به چند دلیل:
      اول اینکه اینها نماینده من و شما نیستن. اینها وکیل الدوله دولت سابق هستن و منافع اون جناح براشون در اولویته.
      دوم اینکه به خاطر بیارید زمانی که بحث نرخ خوراک پتروشیمی ها تو مجلس بود، همین نماینده ها گفتن تو بورس پول حروم دارن در میارن. یعنی همین سرمایه ای که ما ازشون میخوایم خواهش کنیم برش گردونن به ما رو اینها حروم میدونن. دقیقاً تو همون جلسات عنوان شد که چرا بیت المالی که متعلق به کارمند و کارگر و روستایی و غیره و غیره هست رو باید ازشون بگیریم بریزیم تو جیب یه عده سرمایه دار!!
      سوم اینکه این مجلس جاییه که وزیر کشور رو سر ساپورت بازخواست میکنه، وقتی وزیر میگه بحث اعتیاد خیلی مهمتره نمایندگان قانع نمیشن!! یک موضوع کاملاً ملی و حیاتی برای حال و آینده کشور رو فدای یه بحث بی ارزش اعتقادی یه عده معدود میکنن، انتظار بیجاییه که فک کنیم اگر به این موضوع ترتیب اثر بدن برای من و شما باشه.

ما داریم غرورمون رو زیر پا میذاریم. 5 سال پیش با سیب زمینی و سهام عدالت رأی جمع میکردن. ما بهمون بر میخورد و میگفتیم چرا مردم رأیشون رو میفروشن. حالا هم خودمون همین کار رو داریم میکنیم، اما به قیمت بالاتر. ما داریم ثابت میکنیم که هر کسی یه قیمتی داره، قیمتمون رو که بپردازن زیر علمشون سینه میزنیم.

من با این گفته دوستمون نوام چامسکی کاملاً موافقم که این بازار برای ریسک کردنه. ریسک یه طرفش سود خوب و قابل توجهه و یه طرفش ضرر. من که پولم رو تو بازار نگه داشتم از خودم پرسیدم چرا این کار رو کردم؟ اگه پول بیشتری وارد کردم به چه دلیل بوده؟ چه سیگنالی گرفته بودم؟ تو این 6 ماه که روند نزولی بوده و هر روز بدتر از دیروز، فرصت خروج نبوده که با ضرر کمتر خارج شم؟ بازار که یه کله نریخته پایین!
      ضمناً روزی که وارد بازار میشدیم نمیدونستیم شاخص دستکاری شده س؟ نمیدونستیم صنایع از رمق افتادن؟ نمیدونستیم نقدینگی به اندازه بودجه یک سال گم شده و هیچ کس نمیدونه کجاست؟ نمیدونستیم کسایی که این نقدینگی در اختیارشونه اگر به فکر کشور و ملت بودن، این نقدینگی رو قایم نمیکردن و به خزانه تحویل میدادن؟

اما باز هم جاش نیست که همدیگه رو تنها بذاریم و باید در کنار همدیگه باشیم. باید از همه کسایی که این حرکت رو شروع کردن و دارن ادامه ش میدن تشکر کنیم و نذاریم که با بی تفاوتی ما این حرکت جمعی بی نتیجه بمونه. بخصوص باید همراه کسایی باشیم که سرمایه خردشون رو آوردن به هزار امید و آرزو. ولیکن باید از این روزها درس بگیریم که اگه از همه جوانب کاری اطلاع نداریم، انجامش ندیم. تجربه بدترین معلمه، چون اول امتحان میگیره بعد یاد میده!

در آخر؛
      مقاله ای نوشته بود آقای رنانی که لینکش رو گذاشته بودم قبلاً. نکته مهمی توش داشت این بود که رأی آقای روحانی نه جناحیه نه اعتقادی که مردم پاش واستن. رأی آقای روحانی سرمنشأش مطالباتیه که مردم دارن. تو فاکتورهای کلان اقتصادی عملکرد دولت خیلی هم خوب بوده. اینکه میپرسیم "مهار تورم به چه قیمتی؟" سؤال منطقی هست اما خودمون به عنوان فعالان بازار مالی چه ایده ای داریم؟ چه راهکاری براش متصور هستیم؟ برای مردمی که مثل ما دغدغه افت شاخص ندارن، همین که رشد قیمتها کند شده یه نعمت بزرگه. هزینه ش رو هم ما میپردازیم که به نظرم کاملاً عادلانه س. چون با شروع رشد اقتصادی و روند صعودی بورس این ما هستیم که سود میکنیم، کارمند و کارگر کماکان حقوق مصوبشون رو میگیرن. قیمت دلار تقریباً ثابته و نوسانات جزئی داره که برای تجار یه امتیاز مثبت محسوب میشه. اینها موضوعاتی هستن که کل جامعه رو تحت تأثیر قرار میدن و نسبت به بورس مطمئناً ارجح هستن.
      از طرف دیگه، ناکام گذاشتن دولت تو برطرف کردن مطالبات مردم باعث ریزش آرا و رأی نیاوردنش تو دوره بعد میشه و این کاریه که به هیچ وجه از هیچ تلاشی براش فروگذار نمیکنن.

علی ای حال، من نوعی که به آقای روحانی رأی دادم برای این بود که طی یک یا دو دوره دولت، وضعمون بهتر بشه. چون اعتقاد نداشتم و ندارم شرایطی که چندسال اخیر داشتیم، حتی تو هشت سال رفع و رجوع بشه. من به آقای روحانی رأی دادم تا سنگ بناها رو صاف بچینه که تا ثریا این دیوار کج بالا نره. اما متأسفانه با یه غوره سردیمون میکنه با یه مویز گرمیمون.

امیدوارم این روزها سریعتر تموم شه و هر کسی متضرر شده بتونه ضرر رو جبران کنه. اما فراموش نکنیم، مطالبه اصلی ما باید بازار شفاف باشه. باید بازاری باشه که حقوقی گردن کلفت نه تنها ما حقیقی های بیچاره و بی نوا، که سازمان و دولت رو بازی نده. باید شرکتها ملزم به ارائه اطلاعات موثق به سهامدارهای خرد باشن. باید بازار از حالت یک طرفه خارج بشه. خواسته فعلی مثل یه ماهیه، این بایدها مثل ماهیگیری!
      آخرین ویرایش توسط mjtb؛ 2014/06/30, 22:55.

نظر

• Ahmad16
        عضو عادی
        • Dec 2013
        • 223

سلام دوستان

این یکی دو روزه دارم پستهای دوستان رو در مورد شماره تلفنهای فلان نماینده های مجلس و لینک اعتراض به سیاستهای اقتصادی دولت و ... رو که می بینم ، هم خوشحال میشم که بالاخره دوستان کمی پیگیر شدن و هم ناراحت میشم و می دونم کاری از پیش نمی ره !

توکلی که نماینده تهران هست و دکترای اقتصاد داره ، یادمه تو دولت احمدی نژاد ، مگه احمدی نژاد حق داشت یه حرف بزنه که از لحاظ اقتصاد ضعیف بود ؟! اونقدر بهش اعتراض می کرد که ..!

ولی الان هیچ حرفی از این آقا و آقایونی که اون زمان پدر دولت رو در آورده بودن نمی بینم !

نمی خوام بگم کار اقتصادی دولت قبل خوب بود ولی خوبه که همین آقایونی که اون زمان هر روز صداشون بلند بود ، الان هم که سرمایه این مردم نابود شد یه سر و صدایی می کردن !

بالای این بدبخت شدن خیلی از سرمایه گذاران ، هر روز داریم می شنویم که بورس حبابی رفته بالا و باید بیاد پایین !

زورشون فقط به این رسیده ، نمی رن جلوی بازارهای سیاه دلار و طلا و مسکن رو بگیرن ! (البته واضحه که زورشو ندارن ! )

بگذریم ، تا ببینیم چی میشه ..

خنده داره که باز بیاییم از تحلیل تکنیکال شاخص بگیم ولی خب کمی می گم برای خنده ...

اگر فردا هم نزولی باشه تقریبا در 69800-69900 به سطح بالای کانال برخورد می کنه ( که نزدیکای همین محدوده فیبوی 61.8 هم وجود داره )

اگه بر نگرده به نظرم تا 66800 دیگه دست اندازی خاصی نداره !

البته دیگه برای این بازار ، این تحلیلها یه جور جوک به حساب میاد !

میگن تو ایران همه چی بالعکسه ، شنیدید ؟ اینجا هم تحلیل تکنیکال که یکی از معروفترین تحلیلهای جهان به حساب میاد و در بازارهای جهانی ازش استفاده میکنن ، اینجا باید بهش بخندن و مسخرش کنن ، واسه اینه همه چی اینجا بالاعکسه ، جالبه نه ؟

بریم به استقبال فردا و ببینیم که باز چطور سرمایه هامون در حال آب شدنه .. !

شب خوش ..

نظر

• nostradamus
          عضو جدید
          • Apr 2014
          • 9

من هم برای تنی چند از نمایندگان پیامک دادم که صرفا آقای رسایی جواب دادند . پاسخ ایشان نیز همانند پاسخ به دوست قبلی بود که به نوعی گله مند بودند از اینکه شماره ایشان در فضای مجازی منتشر شده است. لیکن در جوابشان، اعلام نمودند که سایت ایشون رو به دوستان خود اعلام کنیم تا مستندات را از طریق این سایت اعلام کنند . ضمنا نوشته اند که هفته آینده پیگیری موضوع از وزیر هستند.

2- با آقای توکلی-نماینده تهران تلفنی صحبت کردم و ایشون با سعه صدر صحبتهای من رو شنیدند و توضیح دادند ( اگرچه من قانع نشدم). ایشون گفتند من نفر دهمی بودم که امروز با ایشون تماس می گرفتم. گفتند روزی که برای خوراک پتروشیمی ها صحبت می کردند ، گفته اند که بورس جای رقابت شرکتها است و توضیحاتی از این قبیل. به ایشون گفتم که ما دار و ندار خود را تحت تبلیغات این دولت وارد این بازار کردیم. که گفتند قبول دارند که دولت ضعیف عمل کرده.
          گفتند دو روز است که دستور بررسی موضوع را داده اند.
          پیش بینی ایشون ادامه افت بازار بود،. گفتم ما چه کنیم که سرمایه خود را بر باد داده ایم؟ گفتند انشالله این روند متوقف می یابد( در وافع امید ایشان توقف این روند نزولی بود) و اعلام نمودند که بعید است قیمتها بار دیگر اوج گیرد. در واقع می گفتند دعا کنید ضررتان بیشتر نشود!!!!!.

به ایشون عرض کردم مجلس چه اقدامی انجام می دهد؟ ایشون گفتند من باید به گونه صحبت کنم که اقدامات و سخنرانیها و یا سوال ما از وزیر باعث بدتر شدن موضوع نشود و کار را خرابتر نکند. .خلاصه صحبت من و جناب توکلی بدین شرح بود.

3- چند روز پیش عرض کردم که بسیار بعید است که حتی با توافق احتمالی تا پایان تیرماه، بازار به روند قبلی برگردد.این دو سه روزه، اطمینان یافتم که به این زودی و در کوتاه مدت خواب شاخص 90000 تائی را باید دید. عنایت بفرمائید که حتی اگر حمایتی صورت گیرد، حتی با فرض توافق هسته ای در پایان تیر ماه، و .......، بازار به قدری در این 6 ماه ضربه روحی خورده و فرسایشی و خسته کننده شده است و به قدری بخصوص در این 3 روز اعصاب خرد کن شده است که بسیاری افراد ( چه بسا تک تک ماها) به محض رشد احتمالی 10-20 درصدی قیمتها، اقدام به فروش سهام خود و خروج با ضرری کمتر از این روزها شوند.بازار این روزها بلائی به سر سهامداران آورد که خاطره تلخ آن به این زودی و در کوتاه مدت محو نخواهد شد و باعث فراری دادن بسیاری از سهامداران تازه وارد ( سهامدارانی که طی یکسال گذشته به بازار وارد شدند) خواهد شد.

نظر

• Diamond_di2014
            Banned
            • Aug 2025
            • 365

بهتر نیست یه برنامه برای تجمع جلوی مجلس یا بورس اعلام کرد؟

نظر

• irany2
              عضو عادی
              • Dec 2010
              • 150

این کارا فایده نداره....تا تجمع نکنیم وچندتا شیشه وکامپیوتر تالار راخورد نکنیم ایناگوش نمیدند...نهایت کاری نمیتونند بکنند...ماروزی هرکدومامون 10تا کامیوتر از م داره میسوزه....فقط زور جواب میده...مثل سگ میترسند...از اصفهان اگه کسی میاد من پایه ام جلوی تالار...پیام خصوصی بده هماهنگ شیم

نظر

• rajabnejad
                عضو فعال
                • Jan 2012
                • 4331

دوستان ؛من به چند تا از شماره هایی که اس ام اس داده بودم یکی از اونها که حجت الاسلام حمید رسایی بود جواب اس ام اس منو این جوری داد.

سلام
                هفته آینده پیگیر موضوع از وزیر هستم .قراردادن شماره من در فضای مجازی وتماس با بنده مشکلی رو حل نمی کند ولطفا" (www.rasaee) را به دوستان دیگر معرفی کنید تا اطلاعات ونکات مهم خودشان را آنجا ثبت کنند تا جمع بندی ودر وقت لازم استفاده کنم

شما هم لطفا" برید به سایت ایشون ونظراتتون رو اونجا بگید مطمعن باشید بی تاثیر نیست.شاید ضررهامون به این زودی جبران نشه ولی لااقل جلوی ریزش بیشتر شاخص گرفته میشه

با تشکر
                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• Diamond_di2014
                  Banned
                  • Aug 2025
                  • 365

بهتر نیست یه برنامه برای تجمع جلوی مجلس یا بورس اعلام کرد؟

نظر

• نوام چامسکی
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 3369

در اصل توسط nostradamus پست شده است View Post
                    من هم برای تنی چند از نمایندگان پیامک دادم که صرفا آقای رسایی جواب دادند . پاسخ ایشان نیز همانند پاسخ به دوست قبلی بود که به نوعی گله مند بودند از اینکه شماره ایشان در فضای مجازی منتشر شده است. لیکن در جوابشان، اعلام نمودند که سایت ایشون رو به دوستان خود اعلام کنیم تا مستندات را از طریق این سایت اعلام کنند . ضمنا نوشته اند که هفته آینده پیگیری موضوع از وزیر هستند.

2- با آقای توکلی-نماینده تهران تلفنی صحبت کردم و ایشون با سعه صدر صحبتهای من رو شنیدند و توضیح دادند ( اگرچه من قانع نشدم). ایشون گفتند من نفر دهمی بودم که امروز با ایشون تماس می گرفتم. گفتند روزی که برای خوراک پتروشیمی ها صحبت می کردند ، گفته اند که بورس جای رقابت شرکتها است و توضیحاتی از این قبیل. به ایشون گفتم که ما دار و ندار خود را تحت تبلیغات این دولت وارد این بازار کردیم. که گفتند قبول دارند که دولت ضعیف عمل کرده.
                    گفتند دو روز است که دستور بررسی موضوع را داده اند.
                    پیش بینی ایشون ادامه افت بازار بود،. گفتم ما چه کنیم که سرمایه خود را بر باد داده ایم؟ گفتند انشالله این روند متوقف می یابد( در وافع امید ایشان توقف این روند نزولی بود) و اعلام نمودند که بعید است قیمتها بار دیگر اوج گیرد. در واقع می گفتند دعا کنید ضررتان بیشتر نشود!!!!!.

به ایشون عرض کردم مجلس چه اقدامی انجام می دهد؟ ایشون گفتند من باید به گونه صحبت کنم که اقدامات و سخنرانیها و یا سوال ما از وزیر باعث بدتر شدن موضوع نشود و کار را خرابتر نکند. .خلاصه صحبت من و جناب توکلی بدین شرح بود.

3- چند روز پیش عرض کردم که بسیار بعید است که حتی با توافق احتمالی تا پایان تیرماه، بازار به روند قبلی برگردد.این دو سه روزه، اطمینان یافتم که به این زودی و در کوتاه مدت خواب شاخص 90000 تائی را باید دید. عنایت بفرمائید که حتی اگر حمایتی صورت گیرد، حتی با فرض توافق هسته ای در پایان تیر ماه، و .......، بازار به قدری در این 6 ماه ضربه روحی خورده و فرسایشی و خسته کننده شده است و به قدری بخصوص در این 3 روز اعصاب خرد کن شده است که بسیاری افراد ( چه بسا تک تک ماها) به محض رشد احتمالی 10-20 درصدی قیمتها، اقدام به فروش سهام خود و خروج با ضرری کمتر از این روزها شوند.بازار این روزها بلائی به سر سهامداران آورد که خاطره تلخ آن به این زودی و در کوتاه مدت محو نخواهد شد و باعث فراری دادن بسیاری از سهامداران تازه وارد ( سهامدارانی که طی یکسال گذشته به بازار وارد شدند) خواهد شد.
                    مگه من چیزی غیر از این چند خط گفتم

این رسانه ای شدن

اون کسی که سرمایه کم داره

میاندازه تو دامنه سرمایه دار

و اجازه خروج به هر دو نمیده

هر کسی از ما ناراحت و موجب ناراحتیش شدم

عذر میخوام

انشالله

تو خروج هم دارای استراتژی باشیم

حالا که تو ورود نداشتیم

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• شاهین محلوجی
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 2050

بنده خدا دكتر كنى هم هر روز يك تحليل ميگذارند !

(( ادامه روند شاخص93/4/8
                      با تحقق پیش‌بینی انجام شده آقای دکتر امیرعباس کنی استاددانشگاه و رئیس هیات مدیره کارگزاری راهبرد مبنی بر ادامه سیر نزولی شاخص،
                      خط حمایتی عنوان شده بر روی عدد 71867 واحد شکسته شد و متاسفانه این خط حمایتی نتوانست از روند نزولی شاخص جلوگیری نماید.
                      با توجه به شکسته شدن خط حمایت 71867 واحدی و ادامه سیر نزولی شاخص، خط حمایت بعدی بر روی عدد 68122 و 67653 واحد می‌باشد
                      و اگر این خطوط نتوانند .حمایتی قوی را برای شاخص داشته باشند، موج سوم سیر نزولی شاخص تا عدد57000 واحدادامه خواهد یافت))

حمايت ٦٥٠٠٠ واحد قبول دارم ولى ريتريس 0.500 و ٥٧٠٠٠ واحد كمى بد بينانه است چرا كه قيمت سهام با اين نزول كه نه سقوط فعلى به چند خواهند رسيد !

ياللعجب از بورس ايران ...
                      جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

شاخص اگه بخواد 57هزار بشه راحت 50 درصد از سهامهای بازار قیمتشون میره زیر قیمت اسمی
                        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• PETROLEUM
                          Banned
                          • May 2014
                          • 853

کسی نگفت موقع مثبت شدن بورس از این ... ها گله کنیم :: از همان موقع هم روند اشتباه بود :: از پاییز به بعد چرا باد کردن سهمها رو ؟؟ چرا همون موقع صفهای خرید رو نمی دادند ؟؟ چرا وقتی رشد اقتصادی منفی بود شاخص مثبت بود ؟؟؟؟ چرا شبندر رو باد کردن تا 1800 ؟ چرا مپنا و فارس رو باد کردن ؟ چرا خودرویی های آشغال رو باد کردن ؟؟؟
                          همون موقع هم حتی اگر من سود کرده ام ، اعتقادم اینه که توی پاییز باید متعادل می کردن بازار رو :: حالا از اینور افتادن و به غلط کردن افتادن :: چرا ؟ چون روش اجرایی این سازمان مافیایی ، باعث شد اعتماد از بازار بره ::

قبول کنید که بازار بورس ما تنها چیزی که در آن نقشی ندارد ، عرضه و تقاضای واقعی هست !! چون فقط براساس اراده بازیگران اصلی یعنی همان 50 نفر بالا پایین می شود !!
                          تردیدی نیست که هدف اصلی از باد کردن سهمها توی پاییز ، فقط فروختن سهم های مافیای بورس در پیک قیمت بود ! بعدش هم این مرتیکه شاخص آبادی رو جلو انداختن که دوباره مصاحبه کنه و تشویق برای خرید سهام توسط مردم ولی در اصل برای انداختن سهم مافیایی ها در پیک قیمت !!
                          اینقدر پررو بودن که قبل از گزارشهای نه ماهه می رفت این پیتزا فروش مصاحبه می کرد و علنا" می گفت که توی گزارش شرکتها دست می بریم !! البته غیر مستقیم گفت ::
                          آخرین ویرایش توسط PETROLEUM؛ 2014/07/01, 01:00.

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11257

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                            باسلام خدمت دوستان
                            از فردا بازار بهتری خواهیم داشت
                            بازگشایی فارس نیز احتمالا حدود1500واحد ازشاخص خواهد کاست
                            وتقریبا اصلاح بازار را میتوان پایان یافته نامید
                            دوستانی که خرید می کنند بادید6ماهه وتاپایان سال خرید داشته باشید
                            اغلب بازار پتانسیل رشد بسیار خوبی را خواهد داشد
                            فقط درانتخاب سهم های پرپتانسیل دقت داشته باشید
                            قیمت دلار نیز امروز به زیر3100تومان کاهش یافته است

این روزها خاطره انگیزترین روزها برای خریداران دراین قیمت ها خواهد بود
                            فروشنده نباشید که افسوس این قیمت ها را خواهید خورد

بدرود
                            از روند بازار نترسید وخریدهای پله ای خود را شروع کنید

شب خوش

نظر

• حجازی
                              عضو عادی
                              • Dec 2011
                              • 169

در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
                              دوستان ؛من به چند تا از شماره هایی که اس ام اس داده بودم یکی از اونها که حجت الاسلام حمید رسایی بود جواب اس ام اس منو این جوری داد.

سلام
                              هفته آینده پیگیر موضوع از وزیر هستم .قراردادن شماره من در فضای مجازی وتماس با بنده مشکلی رو حل نمی کند ولطفا" (www.rasaee) را به دوستان دیگر معرفی کنید تا اطلاعات ونکات مهم خودشان را آنجا ثبت کنند تا جمع بندی ودر وقت لازم استفاده کنم

شما هم لطفا" برید به سایت ایشون ونظراتتون رو اونجا بگید مطمعن باشید بی تاثیر نیست.شاید ضررهامون به این زودی جبران نشه ولی لااقل جلوی ریزش بیشتر شاخص گرفته میشه

با تشکر
                              اگه کل سرمایه من صفر هم بشه هرگز به بدبختایی مثل رسایی و .... التماس نمیکنم

نظر

• مات
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 5650

این بازاری که من میبینم با توافق هم جواب نمیده
                                فقط و فقط باید وزیر دروغگو استعفا بده یا استیضاح بشه
                                الان بهترین موقعیت هست
                                باید فشار اورد تا نماینده های مجلس این مردک دروغگو رو از کار بر کنار کنند
                                این بابا هیچ اعتقادی نه به بورس داره نه از اقتصاد چیزی می فهمه
                                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X