شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد 66
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2938

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
    شاید موج5در راه است
    صف های خرید بدون عرضه حرف های زیادی برای گفتن داره

بدرود تابعد
    احتمال بسیار زیاد وارد موج 5 شده ایم که می تواند طولی به اندازه طول موج 3 اصلی داشته باشد .

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35711

این روزهافرصت خریداست
      توافق هسته ای قطعی است وپول های پارک شده درحال ورود به بازار
      قیمت دلار هم کاهشی شده

امیدوارم سهامداری کرده باشید
      موج پرقدرتی درراه است
      دلار کاهشی بشه شک نکنید که پترو پالایشی ها منفی می شوند !

به نظر من برگشت نظر مجلس و دولت در زمینه نرخ خوراک و بهره مالکانه معادن و ... که هنوز البته قطعی نشده و در حد حرف و قول بوده خودش نشانه ای برای باز گذاشتن راه عدم توافق در مذاکرات هست.

چرا که در صورت عدم توافق در مذاکرات، دولت برای جلوگیری از رفتن پولها به بازار ارز برای جلوگیری از رشد شتابنده دلار مجبوره نقدینگی رو با فشار هدایت کنه به سمت بورس.

پولهای پارک شده در بازار کاملا هماهنگ با دولت و با دستور پارک شدن و به خاطر بنده و شما و شرایط بازار و فشار مجلس و .... اینها از پارک خارج نمی شوند. با دستور پارک شدن با دستور هم از پارک خارج می شوند.

البته به قول آقای بهزادی بازار سبز است و دوستان استفاده کنند از بازار سبز اما به نظرم سبز شدن بازار را نباید به هر چیزی تعبیر کنیم. ارزش معاملات حتی هنوز عادی شدن شرایط بورس رو هم نشون نمیده چه برسه به اینکه بگیم پولهای پارک شده داره میاد در بازار!!!

نظر

• nowjin
        عضو جدید
        • Apr 2014
        • 18

شاید موج5در راه است
        صف های خرید بدون عرضه حرف های زیادی برای گفتن داره

بدرود تابعد
        البته یکی از حرفا این میتونه باشه: فعلن صف ها را نمیدیم، اینجوری یه چند روز بازار مثبته تا وزیر بره مجلس...بعدش تصمیم خواهیم گرفت!!!

نظر

• mtabib
          عضو عادی
          • May 2013
          • 70

سلام
          یک مطلب در باب روانشناسی بازار
          بنده هر از گاهی سری به بورس منطقه ای میزنم با افراد مختلفی صحبت میکنم ما حصل این صحبتها چیزی است که عرض میکنم

ذهن اغلب معامله گران تک ورودی - تک خروجی است
          مثلا ورودی ذهن شخص p/e است نتیجه خرید سهام با p/e پایین
          ورودی ذهن جو بازار و متابعت از دیگران ، به عقیده وی توده اشتباه نمیکند چون سهم قبلی که با p/e پایین خرید او را خسته کرده است
          ورودی ذهن بررسی جریان خروج و ورود نقدینگی چون دفعه پیش در مثبت کامل سهم خود را نفروخت و الان افسوس میخورد
          ورودی ذهن رعایت حد ضرر : اگر دفعه قبل حد ضرر را رعایت کرده بود الان ضرر کمتری کرده بود
          وی اینبار سهمی را میخرد سهم که به حد ضرر خویش رسید میفروشد اینبار سهم پس از چند روز افت مکرر یکباره در صفهای خرید قفل میشود و ...

قبول یک مطلب و پایبندی به آن بدون امتحان
          تحلیل تکنیکال به درد بازار ایران نمیخورد
          فلان سهم سفته بازی است

نداشتن مدیریت مالی
          خرید یکباره سهام ، خروج یکباره
          تک سهم شدن
          نداشتن نقدینگی در سبد

در عوض سهامداران خبره ذهنی با چند ورودی و قدرت تحلیل بالا ، مدیریت مالی عالی ، صبر زیاد دارند و با استفاده از چند ابزار مختلف و آزمودن راستی آنها و صرف وقت کافی برای یادگیری تحلیل خود را انجام میدهند

آخرین ویرایش توسط mtabib؛ 2014/07/05, 10:40.
          تحلیلها و برداشتهای اینجانب بدون اشتباه نیست

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
            کندل امروز من رو یاد پارسال انداخت که هر روز صبح که کامپیوتر رو روشن می کردیم مطمین بودیم امروز هم کاسبیم و اگر شاخص در همان دقایق اول نیم درصد بالا نمیرفت آه و ناله می کردیم.... چه روزهایی بود هرچی میخریدی میرفت بالا بدون اینکه تحلیلی پشت موضوع باشه....
            دقيقا همينطوره
            فارس داره باز ميشه
            احتمالا مثبت باز بشه با صف خريد سنگين.
            اگر هفته پيش بود با صف فروش باز ميشد.

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35711

کندل امروز من رو یاد پارسال انداخت که هر روز صبح که کامپیوتر رو روشن می کردیم مطمین بودیم امروز هم کاسبیم و اگر شاخص در همان دقایق اول نیم درصد بالا نمیرفت آه و ناله می کردیم.... چه روزهایی بود هرچی میخریدی میرفت بالا بدون اینکه تحلیلی پشت موضوع باشه....
              جناب بهزادی آیا این بلایی که سر بازار اومد نتیجه همون رشدهای بی تحلیلی که اشاره کردید نبود؟ اون موقع من خودم بارها گفتم اگه قراره با اومدن دولت جدید راه توافق با غرب باز بشه و دلار بیاد پایین بازهم دلیل نمیشه سهام همه شرکتها با هم بالا بره، بالاخره برخی منتفع می شوند و برخی هم متضرر ! اما حرف خیلی از دوستان اون موقع این بود :

فقط بخرید ! کاری هم به سود و ضرر و eps و p/e نداشته باشید........ بعد از اون رفتارها، متاسفانه بازار به جایی رسید که سهم با p/e کمتر از 3 را هم می ترسد بخرد
              آخرین ویرایش توسط negarminavi؛ 2014/07/05, 10:44.

نظر

• بهزاد بهزادی
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 494

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                دقيقا همينطوره
                فارس داره باز ميشه
                احتمالا مثبت باز بشه با صف خريد سنگين.
                اگر هفته پيش بود با صف فروش باز ميشد.
                شده خود صالح آبادی یا طیب نیا ترید آخر رو بزنه امروز شاخص و میبره بالای 1 درصد.... مهمه که تو خبر بگن شاخص بورس تهران امروز بالای 1 درصد رشد کرد‍!

کاشکی شرف داشتند و میگفتن که با این حال از اول سال تا حالا همچنان 10 درصد ریزش کرده...

نظر

• بهزاد بهزادی
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 494

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                  جناب بهزادی آیا این بلایی که سر بازار اومد نتیجه همون رشدهای بی تحلیلی که اشاره کردید نبود؟ اون موقع من خودم بارها گفتم اگه قراره با اومدن دولت جدید راه توافق با غرب باز بشه و دلار بیاد پایین بازهم دلیل نمیشه سهام همه شرکتها با هم بالا بره، بالاخره برخی منتفع می شوند و برخی هم متضرر ! اما حرف خیلی از دوستان اون موقع این بود : فقط بخرید ! کاری هم به سود و ضرر و eps و p/e نداشته باشید........ بعد از اون رفتارها، متاسفانه بازار به جایی رسید که سهم با p/e کمتر از 3 را هم می ترسد بخرد
                  نگار جان منی که در سال پیش فقط با سهام بنیادی در بازار بودم نهایتا 120 درصد سود کردم.... دوستی داشتم که به من میگفت بهزاد این سهام شرکت آفتابه سازی رو بخر فلان قدر سود می کنه .... اما به شخصه جرات این کار رو نداشتم چون وقتی میرفتی تو کدال نمی تونستی تحلیل کنی آفتابه کیلویی چند!!!

در هر حال منی که اصولی در بازار بودم 120 درصد و ایشانی که غیر اصولی در بازار بود 440 درصد سود کرد!

اگر بورس ما مریض نبود این اتفاقات نباید در اون بیفتد...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• kaman
                    عضو عادی
                    • Aug 2012
                    • 143

خوب با بازگشایی فارس یعنی برو برا 75500

نظر

• mtabib
                      عضو عادی
                      • May 2013
                      • 70

حقیقی ها در نماد فارس در حال خالی کردن هستند
                      تحلیلها و برداشتهای اینجانب بدون اشتباه نیست

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

با سلام اگر همین طوری پیش برویم فردا وارد مرز 83 هزار واحد خواهیم شد چه کار نامه درخشانی برای حضور وزیر و ریس بورس به مجلس !! خواهد بود
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• PETROLEUM
                          Banned
                          • May 2014
                          • 853

این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست : باید این دفعه تا آخر یک درس حسابی به اینا داد ::حقشه همین شاگرد اول بره همون دانشگاه تدریس کنه وقتی عرضه برکناری غده های سرطانی سازمان رو نداره :: دیدید چجوری فارس رو بازگشایی کردن ؟؟ تا عدد شاخص رو با جک هیدرولیکی بالا ببرند !!! درست در هفته ای که وزیر داره استیضاح میشه

نظر

• ابوذر
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 614

شده خود صالح آبادی یا طیب نیا ترید آخر رو بزنه امروز شاخص و میبره بالای 1 درصد.... مهمه که تو خبر بگن شاخص بورس تهران امروز بالای 1 درصد رشد کرد‍!

کاشکی شرف داشتند و میگفتن که با این حال از اول سال تا حالا همچنان 10 درصد ریزش کرده...
                            اوج کثافت کاری ودستکاری شاخص در هر دو بار که شاخص افت شدید داشته فارس را بسته اند ودقیقا در زمان مثبت بازار باز کرده اند وجالبتر اینکه مثبت هم باز میشود وشاخص قلابی را بالای هزار هم میبرند وامروز دیگر صدا وسیما خود کشی میکند مردک طیب نیا هم در مجلس با کمال پر رویی میگوید بازار حباب داشت حالا خالی شده وبرگشته کدام حباب فارس حباب است نه سهام با p/e با زار هر دفعه این گردن کلفت بورس بازار را به گند میزند وخودش فرار میکند.

نظر

• بابک پناهی
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 3208

72800 رو فکر میکنید فردا میبینه؟ اگر دید و پس فردا ردش کرد که هیچ و گرنه دوباره افت داریم

برای بازار فردا شاید عرضه ی صفهای خرید رو شاهد باشیم

نظر

• arminfar
                                عضو فعال
                                • Mar 2014
                                • 479

اگه اینطور پیش بره که باز باید فردا فارس رو ببندند !!
                                احتمالا ابهام در گزارشات !!!
                                یا اینکه ابهام در نحوه معاملات !!
                                ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

در حال کار...
                                X