شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farzad1000
    عضو عادی
    • Apr 2014
    • 35

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط علی بابا پست شده است View Post

همین 1.5 میلیون سهامدار حداقل 5 میلیون می شوند با خانواده هاشون و حداقل حداقل 5 میلیون دیگه گوش به حرف این قشر می هند و یک جامعه اماری 10 میلیونی است
    و
    شک در این جمله ام ندارم که رای روحانی از خانواده بورسی بود. و باید از انها پرسید که احمدی نزاد با اون کارنامه خوب بورسیش، رد شد و روحانی اگر نجنید چه خواهد شد؟!
    فکر کنم حدود 80 درصد سهامداران حرفه ای از آنلاین استفاده می کنند و شاید 80 درصد این تعداد عرضه های اولیه را از دست نمی دهند یعنی حدود 64 درصد ودر عرضه اولیه شسپا که تعداد 1200 سهم برای آنلاینها قابل خرید بود صف تشکیل شده در دو روز حدود 80 میلیون بود یعنی حدود 66 هزار نفر که به نظر 100 هزار نفر بیشتر سهامدار حرفه ای نیستند .
    دوستان اگه نظری دیگری دارند منو تصحیح کنن.

نظر

• ابوذر
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 614

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
      7 میلیون سهامدار داریم اما اینم بگین که از این 7 میلیون، 6 میلیون 700 هزار نفرش سهام عدالتی هستن که نه قابلیت خرید و فروش دارند نه اصلاً میدونن بورس و سهم چیه !!!
      در اصل ما 300 هزار سهامدار داریم و در ضمن ریزش بازار به علت حبابش بود و البته این ریزش خوب بود ، باعث شد تا حد زیادی نقدینگی سرگردان که موج مخرب داره از بین بره و تورم کاهش پیدا کنه . شما هم رضایت بدین به خاطر بهبود وضع اقتصادی کشورتون کمی ضرر بدین ، نمیشه که همیشه سود کرد /:.winksmiley02.:/ قیمت ها هم حدوداً 10 % در سهام بنیادی و حدود 50% در سهام سفته بازی برای اصلاح جا دارند .
      پیروز باشید /:.winksmiley02.:/
      سهام عدالت به 50 میلیون نفر داده شده است اطلاعات غلط نده . به تمام کارمندان وخانواده هایشان تا متولدین قبل از 86 (چون خود من فرزندم در اواخر 86 بدنیا امد سهام عدالت بهش ندادن ولی به خودم وهمسرم اولش 500هزار بود که موقع دادن یک کاغذ کوچک معلوم شد نفری 1 میلیون شده )تمام بسیجیهای فعال. تمام روحانی ها وآخوند ها . روستاییان .قالی بافان کمیته امداد بهزیستی و... داده شده است. شاید تا اوایل سال گذشته کدهای فعال زیر 500هزار بود ولی الان کدهای فعال بالای 2الی 3میلیون است که اگر نبود ان حجم شدید پول از اوایل تابستان (پیروزی روحانی)وارد بازار نمیشد وخود من سهامی داشتم بسیار خوب ودارای سود بالا ولی فکر نمیکردم که سهم های درپیت و ورشکسته ای مثل کمباین سازی تا 10 برابر رشد کند من خودم قصد خرید چندتا سهم مثل ان را داشتم وپیش خود میگفتم در بهترین حال بعد یک سال 2 برابرشود .ولی قدرت پول سال گذشته اگر دوباره وارد بورس شود قیمتهای فعلی جوکی بیش نیست در برابر قیمتهای واقعی انها سال 85 یا 86 باما 8000 تومان شده بود .درسته افزایش سرمایه داده ولی با افزایش سرمایه اون هم حساب بکنیم به قیمتهای ان زمان نمیرسد (قیمت سهام روی سال 85 -86 فراور 7000 تومان .-کروی 1300 تومان -بافق 4000تومان ) قیمت دلار ان زمان 900تومان بود الان چند است قیمت روی درسته ان زمان به 2880 دلار رسید ولی الان هم روی 2300 دلار است .

نظر

• علی علیزاده
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1159

با سلام به همه دوستان عزیز....بنده میخوام تجربه چندین ساله بورسی خودمو در اختیار دوستان بزارم امیدوارم که دوستان رعایت کنن تا متضرر نشن....
        1-از رو دست هیچ کس خرید و فروش نکنید....
        2- به حرفهای هیچکس گوش ندهید که اکثر حرفا دم از امیدواری میزنن چون 90درصدش الکیه و فقط باعث ضرر بیشتر میشه....
        3-به خوتون اعتماد کنین و اگر تحلیلی میکنید خودتون بهش پایبند باشید و نکاتشو رعایت کنید حتی اگه اماتور هستید....
        4-مهمترین موردی که هس و به نظرم خیلی خیلی خیلی مهم هس تا ضرر سنگین نکنیین حد ضرر 10 درصدی هس....اگه بازار نزولی شد شما همراه با بازار نزول نکنید و سریع حد ضرر رعایت کنید و بفروشید تا بره و بیخود امید به خودتون ندید که حالا فردا درس میشه یا پس فردا درس میشه چون فقط امید الکی هس که به خودتون میدید....در اصل باید بتونید ضررو بپذیرید و جلو بیشتر شدنشو بگیرید...
        دوستان فک کنن اگه فقط توی ای چند ماه حد ضررو رعایت میکردن میتونسن چقد سود کنن چون بازار چندین بار موج صعودی به خودش دید و باز شروع به اصلاح کرد...من خودم یه دوستی دارم که حدود چندین سال هس به صورت فوق العاده حرفه ای(نوسانگیری) داره کار میکنه و داخل همین چندین ماه بازار نزولی نه تنها که ضرر نکرده بلکه حدود 40 درصد سود کرده و خودش میگه فقط بخاطر رعایت حد ضرر هس....پس دوستان خواهش میکنم ازتون حد ضررو همیشه رعایت کنید تا متضرر نشید بیش از اندازه....با ارزوی سلامتی و پرسودی برای همه سهامداران عزیز....
        یا غنی....

نظر

• آرش و نوید
          ستاره دار(16)
          • Oct 2011
          • 778

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
          با سلام به همه دوستان عزیز....بنده میخوام تجربه چندین ساله بورسی خودمو در اختیار دوستان بزارم امیدوارم که دوستان رعایت کنن تا متضرر نشن....
          1-از رو دست هیچ کس خرید و فروش نکنید....
          2- به حرفهای هیچکس گوش ندهید که اکثر حرفا دم از امیدواری میزنن چون 90درصدش الکیه و فقط باعث ضرر بیشتر میشه....
          3-به خوتون اعتماد کنین و اگر تحلیلی میکنید خودتون بهش پایبند باشید و نکاتشو رعایت کنید حتی اگه اماتور هستید....
          4-مهمترین موردی که هس و به نظرم خیلی خیلی خیلی مهم هس تا ضرر سنگین نکنیین حد ضرر 10 درصدی هس....اگه بازار نزولی شد شما همراه با بازار نزول نکنید و سریع حد ضرر رعایت کنید و بفروشید تا بره و بیخود امید به خودتون ندید که حالا فردا درس میشه یا پس فردا درس میشه چون فقط امید الکی هس که به خودتون میدید....در اصل باید بتونید ضررو بپذیرید و جلو بیشتر شدنشو بگیرید...
          دوستان فک کنن اگه فقط توی ای چند ماه حد ضررو رعایت میکردن میتونسن چقد سود کنن چون بازار چندین بار موج صعودی به خودش دید و باز شروع به اصلاح کرد...من خودم یه دوستی دارم که حدود چندین سال هس به صورت فوق العاده حرفه ای(نوسانگیری) داره کار میکنه و داخل همین چندین ماه بازار نزولی نه تنها که ضرر نکرده بلکه حدود 40 درصد سود کرده و خودش میگه فقط بخاطر رعایت حد ضرر هس....پس دوستان خواهش میکنم ازتون حد ضررو همیشه رعایت کنید تا متضرر نشید بیش از اندازه....با ارزوی سلامتی و پرسودی برای همه سهامداران عزیز....
          با سلام
          مطمین باشین دوستتون بلوف میزنه. شک نکنین

اکثر سهمها کف شکوندن، بزرگترین تکنیکال کارها هم تو کفها وارد شدن و حد ضررشونو کف قبلی گذاشتن و این قضیه نه برای یک یا دو سهم بلکه برای نود در صد بازار اتفاق افتاد

و باشکسته شدن کف و فعال شدن حدضرر مجبور به خروج شدن.

بازار روند نزولی شدیدی داشت و دارد و هر بار کف قبلی را خراب میکنه

وصایای شما محترم و قابل احترام ، ولی راجع به دوستتون بدون شک بهتون میگم که نمیتونسته در این بازار چهل در صد سود کنه

نوسان گیرها با کل سرمایه نوسان نمیگیرن و با درصدی اینکارو انجام میدهند چون کافیه یکبار نوسان ایشان را بگیرد و.......

نوسانگیرها به سودهای یکرقمی و روزانه قانع هستند. یک حساب سرانگشتی از درصد سرمایه و سودهای جزیی ثابت میکنه که کسی نمیتونسته در این بازار چهل درصد سود خالص از اصل سرمایه و فقط با نوسانهای روزانه بگیرد.

همه این کارها به شرطیه که شما در همه تریدهاتون اول روند وارد و با سود خارج بشین که این قضیه احتمالش پنجاه پنجاه در حالت خوشبینانه است.
          دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند

نظر

• ali30
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 1940

سلام دوستان صبح همگی بخیر وشادی
            ضمن تسلیت رحلت بانوی بزرگ اسلام خدیجه کبری به همه شما عزیزان و آرزوی قبولی عبادات شما دوستان
            واما بعد...........................
            دوستان پیشاپیش توافق قرن را به همه ملت ایران وشما دوستان هم سنگر تبریک عرض میکنم................
            در ادامه تحلیل شاخص کل............................پایان اصلاح قیمتی وزمانی شاخص کل کاملا مشخص بود و هست.....
            وهمچنین شروع موج5 بزرگ که احتمال دارد این موج بصورت بسط یافته باشد.................هدف قیمتی این موج میتواند100000-125000-140000-145000 هزار و همچنین هدف زمانی این صعود شیرین که درابتدای آن قرار داریم میتواند 9 ماه-12ماه-18ماه آینده باشد................................بنظرم نهایتا تابرج10 سال94 شاخص همراه با نوسان صعودی باشد..................توصیه به دوستان عزیز فقط خرید ونگهداری سهام به دید میان مدت حداکثر تا 1/5 ساله
            شاد وپیروز باشید.علی میرزایی93/4/17

بازار بورس همراه ریسکهای بیشماری است کسی که به این بازار وارد میشود باید پی سودهای زیاد وهمچنین ضررهای زیاد(نوسانات منفی)را به خود بمالد.
            آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2014/07/08, 03:36.
            تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• bahary
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 2510

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
              اون خندشو نگاه نکنید

روباهیه واسه خودش

حرف این دیگه اعتباری نداره یعنی خودش خودشو بی اعتبار کرده
              بابک جان درست میگی که نباید به این حرفها و لبخند ها دلخوش کرد ولی همه چیز داد می زنه که وضعیت در حال تغییرات اساسیه و باید عوش بشه.به لحاظ مسائل ژئوپولیتکی در حال اتفاق در منطقه مسئولین بد جوری کک افتاده تو تمبانشان و اگر خودشونا جمع و جور نکنند ضربات مهلک و نابودکننده ای را باید متحمل شوند.مصاحبه دکتر عادلی را هم که دیروز منتشر شد بخوانی بد نیست بنظر واقع بینانه است.

نظر

• کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

با صحبتهاي اقاي وزير فقط بخريد مواظب باشيد جا نمونيد.شما نخريد ديگران مي خرند.
                امروز عرضه ها خيلي کم خواهد شد و بيشتر گروهها به صف خريد خواهند کشيد.
                مقاومتها يکي بعد از ديگري خواهد شکست.

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                  گروه پتروشيمي مثل پترول و تاپيکو شکربن شاراک و پارسان و.....هم صف خريد شده.
                  اينبار وزير نميتونه دروغ گفته باشه.بايد خريد.

نظر

• شاهین محلوجی
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 2050

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                    بازار امروز برگشت و فارس هم خوب جمع شد زین پس احتمالا در روند صعودی شاخص قرار گرفتیم ..

فقط مواظب به اصطلاح استادانی! که در روند صعودی پیداشون میشه باشید که با پیشنهاد این افراد ضررهاتون اضافه تر خواهد شد !
                    اینبار سهامداری جواب خواهد داد تا قبل از اینکه بقیه بیدار بشن از بازار استفاده کنید ...
                    جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• کيانوش
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 6613

رفقا مواظب سهامهاتون باشيد مفت نفروشيد شاخص تو روند صعودي افتاد چون اقاي وزير قراره تلافي کنه.
                      همه گروهها روندي صعودي دارند.
                      شاخص گروه خودرو هم مقاومت را شکوند و اينبار ايران خودرو ميره بالاي 300تومان و.......
                      همه موفق باشيم.

نظر

• amir_321
                        عضو عادی
                        • Nov 2013
                        • 185

فعلا که شاخص گویا قصد شکستن اولین مقاومتش رو داره ان شاءالله

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

رفقا مبارک باشه.
                          حالا تصور کنيد تا شنبه از مذاکرات يک خبر خوب هم بياد.
                          .................................................. .......
                          تغيير عقيده وزير در مورد عدم حباب بازار سرمايه و ارزنده بودن سهامها +مثبت بودن مذاکرات=حرکت صعودي شارپ و افزايش 3پي به اي به بازار

نظر

• haghighat123
                            عضو عادی
                            • Mar 2012
                            • 77

سلام آقا کیانوش.
                            به نظر شما حرکت امروز بازار نشان از شروع یک صعود خوب است یا به دلیل اینکه وزیر داره میره مجلس بازار رو دستوری سبز کردن؟

نظر

• amir_321
                              عضو عادی
                              • Nov 2013
                              • 185

در اصل توسط haghighat123 پست شده است View Post
                              سلام آقا کیانوش.
                              به نظر شما حرکت امروز بازار نشان از شروع یک صعود خوب است یا به دلیل اینکه وزیر داره میره مجلس بازار رو دستوری سبز کردن؟
                              یکی از دلایل سبز بودن همین یک مورد هم هست ولی ایندفعه وزیر کلا میشه گفت هیچ راه برگشتی واسه خودش نگذاشت چرا که اکثر اعتراضات برای دعوت دولت و وزیر اقتصاد در اوج بازار بود
                              و الان وزیر باز هم در ( کف ) دعوت به سرمایه گذاری کرد
                              نتیجتا اگر ایندفعه هم بخوان حمایت نکنن اعتبارشون کلا از بین میره

نظر

• haghighat123
                                عضو عادی
                                • Mar 2012
                                • 77

درسته اعتبارشون از بین میره...
                                ولی به نظر من میشه از یه دیدگاه دیگه هم به موضوع نگاه کرد که من خیلی از این اتفاق میترسم : اگر وزیر در مجلس با یه اخطار جدی و خطرناک ( به قول خودشون کارت زرد) مواجه نشه و نمایندگان خیلی راحت قانع بشن. این احتمال تا کید میکنم احتمال وجود داره که وزیر بعد از برگشت از مجلس با خودش بگه : تمام قدرت سهامداران همین مجلس بود که نتونستن با من کاری کنند ، پس دیگه هیچ خطری وجود نداره و با قدرت به برنامه هاش ادامه میده و هرجور بخواد بورس رو میچرخونه...

نظر

در حال کار...
                                X