شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

با توجه به برنامه هاي دولت براي خروج اقتصاد از رکود که پايه اين برنامه را در بخش مسکن قرار داده است بنظر مي ايد که اگر شاخص گروه ساختمان بتونه مقاومت تاريخي خود را بشکنه قيمت سهام اين گروه ممکنه به 2برابر قيمت فعلي انها رشد کند.
    دولت بدون حرکت در بخش ساختمان موفق نخواهد بود.
    درخواست ديروز وزير ساختمان و بانک مرکزي از رييس جمهور در خصوص فعال کردن بخش ساختمان بسيار جالبه و الارم تقاضا در بخش ساختماني بورس ميتونه باشه.

.................................................. .................................................. .................................................. ........................................
    فروش توليدات سهام ساختماني بورس مثل پديده مشهد را در ذهن تداعي ميکنه گرچه پديده شانديز ديگري در بورس توهمي بيش نيست.
    اگر طبق نظر استاد درخشاني وساخت با بيش از 4400تومان دارايي ميتونه قيمتهاي شانديزي را ببينه پس چرا ما نبايد حداقل 20درصد از پرتفوي را در اين بخش بدون ريسک با پي به اي زير 4سرمايه گذاري کنيم.

............................................
    سهامداري کنيم.

نظر

• ali30
      عضو فعال
      • Aug 2013
      • 1940

در اصل توسط amir222120 پست شده است View Post
      سلام عزیز
      من اصلا به ایشون که به نظر بنده یکی از اساتید بزرگ هستند و تحلیلشون کاری ندارم
      اولا نظر بنده این است که تحلیل کاملا درست و دقیق و عالی است و شما اشتباهی کردین و نوشتین موج شماری اشتباهه در حالی که موج شماری درسته ولی با ذهنیات و تفکرات شما هم خوانی ندارد پس ننویسید موج شماری اشتباهه چون بدبختو زیر سوال میبرین ولی میتونستین بگین که این سناریو با سناریوی در ذهن من هم خوانی ندارد
      ولی ببخشید اینو میگم بنده 1000000000% مخالف نظر شما هستم و به نظر بنده دلایل شما کاملا سطحی و بچه گانست.ببخشید ریزش شاخص مگه حتما حتما حتما حتما
      ریزش شاخص نیاز به خبر فاند دارد؟؟؟؟؟نمیگم نداره ولی ما در دوران آقای خاتمی هم خبر های خوبی داشتیم اوضاع مملکت هم خیلی بهتر بود اما شاخص ریزش داشت عزیز
      از طرف دیگه بنده شما رو به تایم هفتگی ارجاع میدم از سال 2002 تا 7 ماه پیش به قول این استاد شاخص در کل صعودی بوده/موجی عجیب و بزرگ ساخته و از آنجایی که من و شما و همه تحلیلگران میدانیم هر ترندی اصلاحی دارد نمیتوان انتظار داشت یک همچین صعودی که حدودا 10-12 سال طول کشیده با 6-7 ماه اصلاح بشه
      بنده اتفاقا محکم و قاطع میگم ما یک ریزش دیگه به همین اندازه 6-7 ماه گذشته دارییم
      حتی اگر بهترین خبرها هم در راه باشد هیچ احدی هیچ احدی نمیتونه روند بازار رو تغییر بده
      مگرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر اینکه سقف قبلی که 7 ماه پیش ایجاد شد شکسته شود که بنده با این فشار فروش احتمالشو زیر 10 درصد میدونم
      مگه در آمریکا که اوون ریزش عجیب شاخص s&p اتفاق افتاد خبرهای بدی در راه بود؟؟؟نه...................... ولی بازار را خودشو پیش گرفت
      شما دقیق و با اطمینان میگین
      نمیتونه موج سی بسازه ولی بنده به شما میگویم امثال شما 7 ماه پیش خیلی میگفتند و خیلی هدف های 100/110/120 هزاری برای شاخص در میاوردند ولی چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      حالا کجاند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      من به شما توصیه هایی دارم
      1.اولا هیچ موقع هیچ موقع با این قاطعیت از بازار حرف نزنید بازار هیچ احدی نمیتواند دقیق پیش بینی کند همان قدری که احتمال درست بودن حرفا و تحلیل شما هست (50%) همون قدر هم احتمال درست بودن تحلیل این بنده خدا هست (50%)-----

2.هیچ موع به دلایلی که ساخته ذهنتون هست و فقط بریا توجیه ماندن در این بازار است و هیچ سندیتی ندارد نخواهید روند بازار رو تغییر بدهید اصلا فرض بر اینکه همه اوون شرایط اعم از مذاکرات نرخ سود بانکی و ........اوکی بشه شما چقدر احتمال میدین سقف قبلی شکسته بشه؟؟؟؟اگر میگین زیاد به نظرم دارین اغراق میکنید من خودم احتمالشو زیر 50% میدونم
      3.بازم میگم شما برین تایم فریم هفتگیو ببینید من از همه الیوت کاران و همه کسایی که با آقای ماینر سر و کاری دارند درخواست میکنم که این موج صعودی پر قدرت را ببینند و بگن آیا این موجی که 12 سال با هر صعود یا نزولش در کل صعود داشته میتونه تو 6 ماه و حدود 23.6 و 38.2 درصد اصلاح کنه؟؟؟؟؟
      5.من نمیدونم شما چجوری میگین همه سهم هاا در موج 4 اصلاحی هستند یعنی موج 4 اصلاحی این قدرت را داره که سهم هارو بین 40 تا 80 درصد کاهش قیمت بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته بر طبق قوانین شما شاید ///اصلا آیا موج 4 میتونه 50-60 درصد سهم هارو به کف قیمتی خودشون برسونه؟؟؟؟؟اصلا آیا موج 4 میتونه تو موج 2 نفوذ کنه که اکثر سهم هاا کردند؟؟؟؟؟
      6.به نظرم یه ذره دارین بازارو به نفع خودتون تحلیل میکنید من اگه جای شما بودم از بالا و با دیدی بی طرفانه به قضیه نگاه میکردم
      امیدواررم ناراحت نشده باشید از من
      بنده منتظر همان موج ریزشی که شما آن را غیر ممکن میدانید هستم و فقط منتظرم این اصلاح بیاد بالا و تمامی سرمایه ام را از این بازار خارج کنم
      قضاوت با دوستان
      با تشکر
      بنده از شما بابت تحلیل و نقد بسیار زیبای شما متشکرم........................زمان قاضی خوبی است ...........ارادتمند علی میرزایی
      تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• ali30
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 1940

سلام به همه دوستان عزیز.............منتقدین عزیز و موافقین محترم..............شاخص کل تایم مونتلی را با کل دیتای بورسی خودش رو میزارم.برای موج شماری از نوسانگر الوتی که همان مکدی خودمون هست استفاده شده......ضمنا مربع آبی در موج شماری در نظر گرفته نشده..........به دلیل اینکه عداد موج 3 چیزی به اندازه300 هزاری به بالا باید بشه که دور از ذهن میباشد.................موج شمار زرد مونتلی-موج شماری سفید صورتی ویکلی- موج شماری آبی دیلی

نظر

• ali30
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 1940

شاخص تایم ویکلی

نظر

• ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

با سلام با شرایط کنونی بازار هیچ توان حرکت روبه جلو ندارد ولی عقب گرد چرا !! اگر دولت واقعا دید خود را در مورد تدوین بوجه سال 94 تغییر ندهد و دست به حمایت واقعی از تولید نزند و بخواهد مثل سال 93 بوجه را تنظیم کند بازار در آخر آذر ماه سال کنونی چندان ریزشی انجام دهد که قابل تصور هیچ کس نباشد
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ali30
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 1940

شاخص تایم فرم ویکلی نمای نزدیکتر.................دوستان بزودی منتظر رشد شاخص باشید.................موجشماری تایم دیلی و4 ساعته بعد میزارم......................فقط خرید ونگهداری..............بزرگترین اشتباه بعضی از دوستان اینکه این اصلاح موج4تایم ویکلی را به حساب موج4 اصلی وبزرگ تایم مونتلی گذاشتن............................وهرچی بگم فکرای دیگر میکنند..توی آدان هم یک آقای همینطور هستن......................عزیزان تازه کار فقط نگداری سهام وخرید دوباره وچند باره در این مقطع از زمان جایز است وبس..............انشاءالله برای خروج هم اطلاع رسانی خواهد شد..ارداتمند علی میرزایی

نظر

• گیلان
                عضو فعال
                • Jul 2011
                • 2178

شاخص فلزات اساسی مجموعه ایی از صنایع مهم و مادر میباشد و شاید نتواند معیار مناسبی برای هر صنعت و معدن و فراورده های تولیدی از معادن باشد, اما به نظر بنده میتواند یک دید کلی بدهد .
                به لحاظ تکنیکال کلاسیک به زیر(کف) کانال صعودی بلند مدت خویش نفوذ کرده است (مشکی رنگ) و همچنین حمایت خط روند داخلی(قرمز رنگ) را نیز از دست داده است , به نظر بنده تا زمانی که بر این دو مقاومت غلبه نکرده در بهترین حالت شاخص در محیطی رنج نوسانی خواهد بود
                حمایت 34150 و حمایت بسیار مهم پیوت ماژور در سطح 32100 میباشد (خط افقی آبی رنگ)
                نمودار لگاریتمی در تایم فریم هفتگی

آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2014/08/19, 09:43.
                هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• گیلان
                  عضو فعال
                  • Jul 2011
                  • 2178

سطح بین 10900 تا 11000 حمایت شاخص خودرو میباشد و امید میرود حمایت شود,
                  اگر هم حمایت بشود تا زمانی که شاخص داخل مثلث قرار دارد انتظار صعود و نزول شارپ از شاخص نمیرود .

هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                    گروه ساختمان
                    گروه کاني غير فلزي
                    گروه ابزار پزشکي و اندازه گيري و اپتيکي يعني اکنتور
                    ...........................................
                    شاخص اين 3گروه در مدار رشد.چون مقاومت شاخصشون شکسته است.
                    احتمالا بعدش نوبت گروه نيروگاه و گروه بابا برقي خواهد شد.
                    شاخص گروه کاني غير فلزي و ابزار پزشکي و اندازه گيري ....در حال شکستن مقاومتت تاريخي قرار دارند.
                    ...............................
                    کهمدا هم افتاد تو روند صعود.

نظر

• linux_linda
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 3356

فردا ناجی شاخص وارد می شود : مپنا معظم له

نظر

• PETROLEUM
                        Banned
                        • May 2014
                        • 853

جناب آقای صالح آبادی ، شما باید به اتهام گزارشهای غیرواقعی و عددسازی شاخص ، باید برکنار شوید
                        به استناد همین شاخص خودساخته ، به مقامات مسئول گزارش می دهید :: و واقعیت بورس را با عدد سازی لاپوشانی می کنید
                        با دومیلیارد تومان ، شاخص امروز را 100 واحد بالا بردید
                        کل ارزش معاملات "کخاک" هم 330 میلیون تومان بوده است

نظر

• shahin
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 2206

در اصل توسط PETROLEUM پست شده است View Post
                          جناب آقای صالح آبادی ، شما باید به اتهام گزارشهای غیرواقعی و عددسازی شاخص ، باید برکنار شوید
                          به استناد همین شاخص خودساخته ، به مقامات مسئول گزارش می دهید :: و واقعیت بورس را با عدد سازی لاپوشانی می کنید
                          با دومیلیارد تومان ، شاخص امروز را 100 واحد بالا بردید
                          کل ارزش معاملات "کخاک" هم 330 میلیون تومان بوده است
                          موارد مندرج در ذیل نیز باید به لیست قانون شکنی های ایشان اضافه شود:

1- حمایت بی قائده و قانون از گروه های معدنی و فلزی پتروشیمی های گازی و پالایشی ها - که اغلب متعلق به گروه های خاص می باشند.
                          رشد سرسام آور پترو پالایشیها ی وابسته به خوراک ارزان و رانت در چند سال گذشته در نتیجه رشد شدید و ایجاد حباب در شاخص و به خطر افتادن کل بورس

2- بستن سهام شرکتهای پترو پالایشی فوق الذکر در دی ماه 92 درست در زمانی که برنامه ریزش شاخص را اجرا می کردند . مصون ماندن این شرکتهای حمایتی باعث ضربه مضاعف به سایر شرکتهای با ارزش بازار گردید

3- کمک به رشد سر سام آور شرکتهای خام فروش و حراج کنندگان سرمایه های ملی و در عوض به قعر کشیدن و ورشکست کردن شرکتهای تکنولوژی محو ر و دانش بنیان که اغلب مصرف کننده مواد اولیه بوده و در واقع ستونهای اصلی صنعت در کشورهای پیشرو محسوب می شوند

البته این مورد آخری شاید زیاد به بورس مربوط نباشه

نظر

• ali30
                            عضو فعال
                            • Aug 2013
                            • 1940

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                            سلام به همه دوستان عزیز.............منتقدین عزیز و موافقین محترم..............شاخص کل تایم مونتلی را با کل دیتای بورسی خودش رو میزارم.برای موج شماری از نوسانگر الوتی که همان مکدی خودمون هست استفاده شده......ضمنا مربع آبی در موج شماری در نظر گرفته نشده..........به دلیل اینکه عداد موج 3 چیزی به اندازه300 هزاری به بالا باید بشه که دور از ذهن میباشد.................موج شمار زرد مونتلی-موج شماری سفید صورتی ویکلی- موج شماری آبی دیلی
                            منظور مستطیل قرمز بود/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• PETROLEUM
                              Banned
                              • May 2014
                              • 853

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
                              موارد مندرج در ذیل نیز باید به لیست قانون شکنی های ایشان اضافه شود:
                              البته آمارهای داده شده هم دقیق و میلیمتری هستند ! مو لای درز این عدد و رقمها نمیره !

آخرین ویرایش توسط PETROLEUM؛ 2014/08/19, 12:52.

نظر

• omidvar
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 796

با سلام خدمت اساتید شاخص ساز
                                با توجه به احترام فوق العاده ای که برای شما قایل هستم توجه شما را به این نکته معطوف مینمایم که ایا نمیشود فرض کرد که این موج اصلاحی 4 از 3بزرگ میباشد وتقریبا به پایان اهداف خود رسیده وبزودی شاهد تشکیل موج 5 از 3 بزرگ خواهیم بود شاید خیلی زود باشد برای تشکیل موج 4 بزرگ انهم در دولت تدبیرو امید با اینهمه ادعا که در رابطه با اقتصاد دارد اصلا این دولت با قول رفع مشکلات اقتصادی پا به عرصه میدان نهاده تا ان حد که قول صد روزه داده بودند وبا چنگ ودندان در حال تلاش برای محقق نمودن ادعاهایشان هستند واولین جایی که این مهم خود را نشان میدهد بورس است( ابروی دولت وحکومت ومجلس )البت جدیدا تحلیل گران که تحلیل زمانی را اموخته اند با ابزار زمان شاخص را تحلیل میکنند وهیچ درصد خطایی هم برای ان در نظر نمیگیرند ودر این رابطه کاملا مبتدی به نظر میرسند بنده هم در این رابطه ادعایی ندارم ولی این را باید بدانیم که اینجا ایران است بورس ما نوپاست وسال مفید ما 200 روز از 365 روز میباشد پس با نبوغ ذاتی وخلاقیتهای شخصی وهزاران ایتم مهم وواقع بینانه دیگربه تحلیل شاخص بپردازیم که این بسیار مشکل میباشد در هرصورت بنده اعتفاد ندارم که این موج 4 اصلی باشد قضاوت را به اهل فن میسپارم ودر پایان از سروران گرام خواهشمندم کمی با احتیاط تر اظهار نظر بفر مایند تا خدای ناخوسته با زندگی سهامدارن بازی نشود معین ومزین باشید
                                شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

در حال کار...
                                X