شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس بازجوان
    عضو عادی
    • Aug 2013
    • 46

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
    شاخص تمايل شديدي به افت عظيم دارد زيرا در دوسال گذشته بسياري پولهاي كلاني وارد بورس كردند و حرفه ايها اين پولها را جمع كردند و حالا همونهايي كه با پولهاي كلان وارد شدند و جا مانده اند با پولهاي خرد دارند شاخص را نگه مي دارند بزودي اين مقاومت شكسته خواهد شد و شاخص بدليل ثبات اقتصادي و رفتن پولهاي كلان به سمت سرمايه گذاري هاي سرمايه اي ،افت بزرگي خواهد كرد به طوري كه به نظر بنده تا 50 درصد افت محتمل است يعني در حدود 40000واحد.
    ای کلک اخباررانتی داری به ماهم بگو!!!!!!!!!!/:.yead.:/

نظر

• گیلان
      عضو فعال
      • Jul 2011
      • 2178

شاخص گروه لاستیک به سطح مقاومت کلاسیک خود رسیده است , البته در نمودار خطی از مقاومت خویش عبور کرده است(قرمز رنگ)
      نمودار در تایم فریم هفتگی

هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• daryadel120
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 578

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
        با این حرفت که گفتی تکنیکال باید ساده باشه واقعا موافقم....جناب دریادل نظر شما رو برگشت شاخص چه عددی هست وبه نظر شما کی وارد موج 5 میشویم....یه تحلیل ساده و مختصر بزارید..
        وقتی که دو تا کندل هفتگی بالاتر از 75000 کلوز خورد ...

قیمت و زمان را گفتم ... به همین سادگی ... ;;)
        برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• علی علیزاده
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1159

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
          وقتی که دو تا کندل هفتگی بالاتر از 75000 کلوز خورد ...

قیمت و زمان را گفتم ... به همین سادگی ... ;;)
          تا چی عددی ریزش داریم؟من نظرم رو 72500 هس شما چه عددی؟
          یا غنی....

نظر

• omidvar
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 796

سلام به سهامداران صبور
            راستش چند روزیه بدجور نمودار شاخص کل فکرمو مشغول کرده نه اینکه خدای ناکرده بخوام ادعای داشته باشم نه بنده خودمو خیلی ریز تر از این حرفا میدونم ولی هرچی میخوام اظهار نظر نکنم نمیشه واقعیتش اینه که بنده مدتیه شمارش موجهارو جور دیگه میبینم وکلا بگم تا حالا کمتر کسی تونسته با یقین شاخص وکلا نمودار موج شماری سهام رو پیش بینی کنه معمولا وقتی که موجها تشکیل وساخته میشن هرکسی به فراخور تخصص وسابقه اش یه اظهار نظری میکنه واینکونه موج شماری بعد از تشکیل موج بدرد عمه بتول میخوره اگه کسی ادعای تخصص تکنیکالی داره باید یه موجی رو پیش بینی کنه وبعد هم پیش بینیش درست از اب در بیاد مخلص کلام اینکه میخوام خدمت دوستان گلم عرض کنم اینکه همه تو شماره موج فعلی شاخص موندن ویه سری میگن موج چهار بزرگه ویه سری هم میگن چهار از سه بزرگه وبرای هرکدوم هم یه اهدافی رو در نظر گرفتن که هیچکدوم هم یه جورایی درست به نظر نمیرسه وسوال بنده اینه که اساتید فن بررسی بفرمایند که ایا این موج ریزشی فعلی میتونه موج دو بزرگ باشه که احتمالش هم زیاده که باشه واگه باشه وحدودا پایانش هم باشه باید برای شروع موج سه بزرگ اماده شویم وبزودی باکمی صبرو شکیبایی نظاره گر چندین برابر شدن سرمایه خود باشیم ویکی ازدلایل مدعای بنده اینکه در این یکی دو سال اخیرقیمت همه اقلام ودحوم ودثور چندین برابر شده ولی ارزش سهام بورسی قریب به اتفاق تا یک سوم نزول کرده واین اختلاف ارزش چگونه جبران خواهد شد الا با شروع یک موج منطقی بزرگ بنام موج سههههههههههههه/:.grlim:./بقیه مدعاهای خودرا در اینده به مرور زمان خواهم گفت
            آخرین ویرایش توسط omidvar؛ 2014/08/29, 17:18.
            شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• علی علیزاده
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1159

در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
              سلام به سهامداران صبور
              راستش چند روزیه بدجور نمودار شاخص کل فکرمو مشغول کرده نه اینکه خدای ناکرده بخوام ادعای تکنیکالی داشته باشم نه بنده خودمو خیلی ریز تر از این حرفا میدونم ولی هرچی میخوام اظهار نظر نکنم نمیشه واقعیتش اینه که بنده مدتیه شمارش موجهارو جور دیگه میبینم وکلا بگم تا حالا کمتر کسی تونسته با یقین شاخص وکلا نمودار موج شماری سهام رو پیشبینی کنه معمولا وقتی که موجها تشکیل وساخته شد هرکسی به فراخور تخصص وسابقش یه اظهار نظری میکنه واینکونه موج شماری بعد از تشکیل موج بدرد عمه بتول میخوره اگه کسی ادعای تخصص تکنیکالی داره باید یه موجی رو پیشبینی کنه وبعد هم پیشبینیش درست از اب در بیاد مخلص کلام اینکه میخوام خدمت دوستان گلم عرض کنم اینکه همه تو شماره موج فعلی شاخص موندن یه سری میگن چهار بزرگه یه سری میگن چهار از سه بزرگه وبرای هرکدوم هم یه اهدافی رو در نظر گرفتن که هیچکدوم هم درست به نظر نمیرسه هالا پیدا کنید پرتغال فروش رو
              دوس عزیز فک کنم خودتم نفمیدی چی نوشتی....مطمیننا داخل موج 5 نیسیم همینو بگم فقط
              یا غنی....

نظر

• omidvar
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 796

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
                دوس عزیز فک کنم خودتم نفمیدی چی نوشتی....مطمیننا داخل موج 5 نیسیم همینو بگم فقط
                جناب علیزاده یکم زود قضاوت کردین بنده در حال ویرایش مطلب بودم ودر رابطه با موج نزولی فعلی صحبت داشتم کجای نوشته های بنده از موج 5 صحبتی بمیان امده ؟/:.nono.:/خواهش دارم مطلب جدید ویرایش شده را مطالعه بفرمایید
                شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• علی علیزاده
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1159

در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
                  جناب علیزاده یکم زود قضاوت کردین بنده در حال ویرایش مطلب بودم ودر رابطه با موج نزولی فعلی صحبت داشتم کجای نوشته های بنده از موج 5 صحبتی بمیان امده ؟/:.nono.:/خواهش دارم مطلب جدید ویرایش شده را مطالعه بفرمایید
                  منم نگفتم شما گفتین موج 5 هس...اخه شما یه مطلبی نوشتی اخرش بجای نتیجه گیری نوشتی پیدا کنید پرتغال فروش را:-/:-/
                  یا غنی....

نظر

• m.rahmani
                    عضو عادی
                    • Aug 2013
                    • 181

بالاخره بعد از مدتها شبکه پنج در اخبار اعلام کرد "قیمتهای سهام در کف قیمتی طلائی خود قرار گرفته اند و روزهای آینده نوید روزهای پررونقی را می دهد" خوب احتمالا خرید حقوقی ها در حال اتمام و آغاز شناسائی سود آنها تا اواخر آذرماه طول خواهد کشید... بهترین زمان ورود نهایتا تا آخر این هفته خواهد بود... جا نمانید

نظر

• arminfar
                      عضو فعال
                      • Mar 2014
                      • 479

با درود

مشخص نمودن پایان اصلاحی که در آن قرار داریم ، عجله کردن و تارگت دادن کار دشواریست ، موج 4 یکی از پیچیده ترین ساختارها را دارد ، ضمن اینکه به نظر این حقیر نیمی از زمان این اصلاح سپری شده .
                      با این حال هفته جاری میتواند هفته مثبت شاخص باشد .

«برای جناب بهزادی عزیز آرزوی بهترینها را دارم»

ارادتمند
                      آرمین فروهر
                      ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• علی نظامی
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 1033

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
                        بازار تا 18 ماه دیگه رکودی نزولی هست و موج های اصلاحی صعودی هم صرفا فرصتی برای نوسانگیری.

اگر توافق انجام بشه آثار اقتصادیش از اوایل سال 95 ظاهر میشه که همزمانی اون با آخرین سال دولت اول روحانی ( سیکل سنتی رونق بازارها در آخرین سال دولت) میتونه شاخص رو از سقف قبلی عبور بده

با تشکر
                        وقتی یه عده به توافق دلخوش کرده بودن این پستو گذاشتیم و چقدر بد وبیراه گفتن. الانم میگم تو خرید خیلی دقت کنید دوستان. مخصوصا برای کوتاه مدت.

هر بازار منفی فرصت خرید نیست.....

نظر

• daryadel120
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 578

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
                          وقتی یه عده به توافق دلخوش کرده بودن این پستو گذاشتیم و چقدر بد وبیراه گفتن. الانم میگم تو خرید خیلی دقت کنید دوستان. مخصوصا برای کوتاه مدت.

هر بازار منفی فرصت خرید نیست.....
                          اگر جنگ نشود زیر 70 هزار به تاریخ پیوسته است ... و این بار به نظر من در منفی های پیش رو تا کاهش فشار فروش در کل بازار، باید سهم خرید
                          برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• علی نظامی
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 1033

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
                            اگر جنگ نشود زیر 70 هزار به تاریخ پیوسته است ... و این بار به نظر من در منفی های پیش رو تا کاهش فشار فروش در کل بازار، باید سهم خرید
                            به هر حال به نظر من از اینجا یا باید بازار برگرده بالا یا بیشتر بریزه. باید دید بهونه واسه صعود بیشتره یا نزول

البته دخالت های اقایون در کنترل شاخص هم فاکتور مهمیه ولی ما چون علم غیب نداریم نمیتونیم روش حساب کنیم:)

نظر

• azarpad
                              عضو عادی
                              • Jun 2013
                              • 232

از تير ماه مشخص بود توافق منتفي هست منتها عده اي خوشبين باور نميكردند . امروز هم كه امريكا رسما تحريم ها را دوباره شروع كرد . باز هم عده اي باور نميكنند .

بازار بورس روز هاي منفي بيشتري را خواهد داشت .

نظر

• daryadel120
                                عضو فعال
                                • Apr 2012
                                • 578

در اصل توسط azarpad پست شده است View Post
                                از تير ماه مشخص بود توافق منتفي هست منتها عده اي خوشبين باور نميكردند . امروز هم كه امريكا رسما تحريم ها را دوباره شروع كرد . باز هم عده اي باور نميكنند .

بازار بورس روز هاي منفي بيشتري را خواهد داشت .

من از تحریم خوشم نمیاد اما.....
                                انگار یادتون رفته که بازار ما رو تحریم آورد بالا

نظر

در حال کار...
                                X