شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • فری زبل
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 860

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post

با سلام خواهیم دید نزدیک به انتخابات چطور به دست پای خواهند افتاد این دولت راستگو !!! وباید مثل خودشان رفتار کرد از پشت به این دولت خنجر باید زد !!
    مغزسیاسی این مردم از مورچه کوچکتره
    و از الان آواتارهای روحانی آمادست
    این مردم با این نادانی هربلایی سرش بیاد حقشه
    /:.ph34r-smiley.:/

نظر

• مخبرالدوله
      عضو فعال
      • May 2012
      • 5228

در اصل توسط ائلشن پست شده است View Post
      بازار از پی پولی شدید رنج می برد

و حقوقی ها نیز با فروشهای خود اندک پول موجود در بازار را جذب می کنند.
      بارها اشاره کردم...
      تیم اقتصادی دولت بیش از 6 ماه از کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه!!!! جلوتره....
      یه عده که متوجه نمیشن از کجا دارن میخورن هی فحاشی میکنن!!!
      برای کاهش رکود دو مولفه تثبیت نرخ ارز و سود بانک بسیار مهم است....

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
        بارها اشاره کردم...

با سلام نکنه آقای مخبر این دولت می خواهند این دو مولفه را در یک سال مانده به آخر ریاست جمهوری انجام دهد که همه را قافل گیر کند بعد بگو من بودم و دولت من که این کار بزرگ را انجام داد !!
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• مخبرالدوله
          عضو فعال
          • May 2012
          • 5228

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
          با سلام نکنه آقای مخبر این دولت می خواهند این دو مولفه را در یک سال مانده به آخر ریاست جمهوری انجام دهد که همه را قافل گیر کند بعد بگو من بودم و دولت من که این کار بزرگ را انجام داد !!
          اکبری جان
          تقلای بیخود نکن.....
          بورس خوب میشه ...منتهی تورم باید بیاد پایین.....ضمنا پولهای به یغما رفته هم باید برگرده!!!

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• warrior
            عضو عادی
            • Dec 2013
            • 138

فقط خوبی این بازار اینه که جلوشو نمیگیرن قشنگ منفیاشو میخوره...
            [COLOR=#008000][B] جانها فدای مردم نیکو نهاد باد[/B][/COLOR]

نظر

• ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

اکبری جان
              تقلای بیخود نکن.....
              بورس خوب میشه ...منتهی تورم باید بیاد پایین.....ضمنا پولهای به یغما رفته هم باید برگرده!!!
              باشه ما منتظر می مانیم تنها چیز زیاد ما صبره و این جمله شما یادم می ماند با تشکر
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• فری زبل
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 860

دیروز برنامه مناظره هم جالب بود ضیایی نامی با 31 سال سن خیلی ناز نماینده دولت چگینی رو شست و خوشم اومد از مردم که میفهمن و همه بهش رای دادن
                یکساله هیچ برنامه ای واسه مسکن ندادن بعد اومدن طرح وام 80 میلیونی دادن که به قول مردم عادی طرف تو نون شبش مونده بعد بیاد ماهیی 2 میلیون قسط بده به اینا یا همون صندوقی که به قول همین ضیایی فقط جنبه نمایش داره با 15 میلیارد پذیره نویسی که فقط 10 میلیاردش پول زمینه و 5 میلیاردش تا فونداسیونم نمیرسه
                این دولت تنها چیزی که میدونه اینه که پول مردم رو بلوک کنه تورم کم بشه که اونم نن جون کروبیم میدونی
                یه حرف جالبی نماینده مجلس میزد از سبد خانوار که 32 درصدش هزینه خونست و 9 درصد هزینه حمل و نقل و 24 درصد هزینه خوراک و فقط 5 درصد هزینه بهداشت و درمان اونوقت دولت دنبال کم کردن هزینه درمان خانواره
                شما تا ته این دولت رو بخونین

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35711

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                  کاهش جهانی قیمت نفت و فرآورده های نفتی و به دنبال ان قیمت جهانی محصولات از جمله سنگ اهن ، مس و ... دو نقش بسیار مهم بر بازار ایران دارد

1. با توجه به کاهش قیمت نفت فشار کسری بودجه بر دولت بیشتر خواهد شد .کاهش درامد های دولت باعث میشود که ان انتظار حمایتی و مصرفی که از دولت در صنایع مختلف انتظار داریم رخ ندهد.بعنوان مثال کاهش اختصاص پول برای طرح های عمرانی

2. کاهش قیمت نفت و فراورده هی نفتی و قیمت های جهانی باعث کاهش درامد های مستقیم بنگاه ها خواهد شد.

صنایعی بورسی که سریع تحت تاثیر قیمت های جهانی قرار میگیرند مس ، روی و پتروشیمی هستند
                  صنایعی که با تاخیر تحت تاثیر قرار میگیرند سنگ اهن و فولاد

قیمت سنگ اهن به کمترین میزان خود در چند سال گذشته رسیده است ... هر چند تا این سطح تاثیری بر شرکت های بزرگ بورسی ندارد . اما ادامه این کاهش بدون شک بر قیمت محصولات فولاد مبارکه و فولاد خوزستان اثر خواهد گذاشت و از این طریق قیمت فروش محصولات شرکت های سنگ اهنی تعدیل خواهند شد .

کاهش قیمت جهانی مس و عدم توانایی فروش محصولات توسط ملی مس این شرکت را به استقبال یک تعدیل منفی سنگین هدایت کرده است .
                  کاهش قیمت نفت به نظر من طرح آمریکا هست برای فشار بیشتر به ایران.

اونها وقتی دیدن که ایران در عرصه سیاسی بین المللی با چرخش ظاهری می خواد امتیازاتی برای خودش بگیره، فهمیدن که افزایش فشار بر ایران با تصویب تحریمهای بیشتر یا کاهش سهمیه مجاز خرید نفت از ایران برای کشورهای دیگه ممکنه هزینه های زیادتری در افکار عمومی برای اونها داشته باشه، همین کار رو از طریق کاهش قیمت نفت و با هزینه به مراتب کمتری انجام میدن.

جالبه که زنگنه هم معتقد هست نفت گران برای ما سم هست و قیمت نفت باید کاهش پیدا کنه !

نظر

• ائلشن
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 993

بارها اشاره کردم...

چند ماه هست که میگن سود روز شمار باید 10 درصد بشه ولی هیچ اقدام عملی نمی کنن با اینکه کلا مربوط به سیستم داخلی می باشد حالا اگه مذاکرات به نتیجه نرسه چطوری میخان نرخ ارزو تثبیت کنن؟

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                      کاهش قیمت نفت به نظر من طرح آمریکا هست برای فشار بیشتر به ایران.

اونها وقتی دیدن که ایران در عرصه سیاسی بین المللی با چرخش ظاهری می خواد امتیازاتی برای خودش بگیره، فهمیدن که افزایش فشار بر ایران با تصویب تحریمهای بیشتر یا کاهش سهمیه مجاز خرید نفت از ایران برای کشورهای دیگه ممکنه هزینه های زیادتری در افکار عمومی برای اونها داشته باشه، همین کار رو از طریق کاهش قیمت نفت و با هزینه به مراتب کمتری انجام میدن.

جالبه که زنگنه هم معتقد هست نفت گران برای ما سم هست و قیمت نفت باید کاهش پیدا کنه !

به نظرم دولت باید خودش را آماده کند.. باید ساختار درامدی و هزینه ای خود را تغییر دهد ...
                      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35711

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                        به نظرم دولت باید خودش را آماده کند.. باید ساختار درامدی و هزینه ای خود را تغییر دهد ...
                        احتمالا اولین راهکار اینها برای جبران کاهش قیمت نفت، افزایش قیمت دلار خواهد بود !

چرا که آقایون تامین ارز کشور توسط صادرات بخش خصوصی رو رانت میدونن !

نظر

• ابوذر
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 614

در اصل توسط فری زبل پست شده است View Post
                          دیروز برنامه مناظره هم جالب بود ضیایی نامی با 31 سال سن خیلی ناز نماینده دولت چگینی رو شست و خوشم اومد از مردم که میفهمن و همه بهش رای دادن
                          یکساله هیچ برنامه ای واسه مسکن ندادن بعد اومدن طرح وام 80 میلیونی دادن که به قول مردم عادی طرف تو نون شبش مونده بعد بیاد ماهیی 2 میلیون قسط بده به اینا یا همون صندوقی که به قول همین ضیایی فقط جنبه نمایش داره با 15 میلیارد پذیره نویسی که فقط 10 میلیاردش پول زمینه و 5 میلیاردش تا فونداسیونم نمیرسه
                          این دولت تنها چیزی که میدونه اینه که پول مردم رو بلوک کنه تورم کم بشه که اونم نن جون کروبیم میدونی
                          یه حرف جالبی نماینده مجلس میزد از سبد خانوار که 32 درصدش هزینه خونست و 9 درصد هزینه حمل و نقل و 24 درصد هزینه خوراک و فقط 5 درصد هزینه بهداشت و درمان اونوقت دولت دنبال کم کردن هزینه درمان خانواره
                          شما تا ته این دولت رو بخونین
                          خدای ناکرده یه اتفاقی برات بیافته اون موقع میفهمی هزینه درمان کل زندگیت را به فنا میده تو بیمارستانهای دولتی وحتی خصوصی علنا دکتر تا حق حسابش رو که چند میلیونی میشه نگیره برگه معرفی به بیمارستان بهت نمیده که پذیرشت کنن .حتی بیماران تصادفی هم که مثلا رایگان هستن اگر مورد حاد باشه دکتر به بهانه سخت بودن عمل از گیر عمل در میره تا بوسیله رابطش یا خودش بهت حالی کنه تا حق حساب رو نگیره عمل خبری نیست تو شهرستانها هم که دکتر خوب کم است من خودم به طور اینها خوردم هیچی حز پول حالیشون نیست نامه طول درمان به من ندادن ومن چون ان موقع پول نداشتم بهش بدم مجبور شدم با عصا وهزار مصیبت برگردم سرکارم .بیمه هم که ساخته شده که پول هزینه درمان را یه جوری بپیچونه ونده !!خدا نصیب کسی بیماری ومریضی سخت نکنه که به خاک سیاه میشینه .یکی از دوستان خودم خانمش اورزانسی برده بودن بیمارستان مثلا خیریه (خصوصی)قانون میگه پزشک اورزانس باید سریعا عمل کنه ولی هر جور بوده از زیر زبان اون بیرون کشیدن که خلاصه یک دفعه پیش فلان پزشک رفته گفتن این شماره حسابشه پول رو به حسابش میریزی تا خودش بیاد خانمت را سریع عمل کنه (دوسال پیش) تازه این خانم دکتر باباش از مراجع تقلید است و واقعا هم پدرش ادم حسابی است ولی دختر تا حق حساب میلیونی خودش رو جدا از مریض نگیره عمل نمیکنه .حالا شما حساب کنید بقیه را

نظر

• تاران
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 958

نگران منفی بازار نباشید
                            تا نقطه حمایتی چیزی نمونده
                            71000 تا 71500
                            این هفته به احتمال زیاد کار تمومه و البته باید منتظر واکنش بازار بود
                            در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                            شاخص کل و موینگ ها
                            یه نمودار از شاخص کل در تایم هفتگی از دیدگاه موینگها
                            از وقتی که در تاریخ 2014/3/9 (تقریبا 5 ماه پیش ) شاخص رفته زیر موینگ 20 ( خط سیاه) دیگه نتوسته بالای اون بیاد یعنی وارد روند صعودی درتایم هفتکی بشه..موینگ 20 مانند سدی تا حالا سه بار از اون زمان مانع رشد شاخص شده...آخریش همین یک ماه پیش زمانی که شاخص میخواست بیاد بالای 75000 ..نشد که نشد..
                            حالا به موینگ 55 دقت کنید (خط منحنی قرمز رنگ) زمانی که همه احتمال شاخص 64000 رو میدادند تو سطح 70000 شاخص رو نگه داشت..
                            اما الان
                            بعد از گذر ناموفق از موینگ 20 و سطح 75000 شاخص میل به موینگ 55 داره میکنه..
                            منتها ایندفعه حمایت قدر و مستحکم شاخص با توجه به روند حرکتی بازار رو میشه 71500 در نظر گرفت..یعنی کف 1500 تا بالا اومده..اگه روند شاخص مثل یک ماه اخیر باشه..یعنی حالت ساید و صعود و نزول کمتر از 300 واحد..میشه انتظار داشت حداکثر 4 هفته دیگه شاخص به حالت ساید حرکت بکنه و برسه به حمایت 71500..البته روند نزول تند تر بشه حتی تو یه هفته هم میشه به اون حمایت رسید..چیزی نمونده..همش 2000 واحد!!!
                            اما
                            طبق بررسی قبلی سطح 73500 یک سطح حمایتی نسبتا خوب برای شاخص هست که تو دور روز گذشنه خودشو نشون داده..ببینم مهندسان شاخص ساز جه میکنن..
                            [/URL][/IMG]

نظر

• فری زبل
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 860

در اصل توسط ابوذر پست شده است View Post
                              خدای ناکرده یه اتفاقی برات بیافته اون موقع میفهمی هزینه درمان کل زندگیت را به فنا میده تو بیمارستانهای دولتی وحتی خصوصی علنا دکتر تا حق حسابش رو که چند میلیونی میشه نگیره برگه معرفی به بیمارستان بهت نمیده که پذیرشت کنن .حتی بیماران تصادفی هم که مثلا رایگان هستن اگر مورد حاد باشه دکتر به بهانه سخت بودن عمل از گیر عمل در میره تا بوسیله رابطش یا خودش بهت حالی کنه تا حق حساب رو نگیره عمل خبری نیست تو شهرستانها هم که دکتر خوب کم است من خودم به طور اینها خوردم هیچی حز پول حالیشون نیست نامه طول درمان به من ندادن ومن چون ان موقع پول نداشتم بهش بدم مجبور شدم با عصا وهزار مصیبت برگردم سرکارم .بیمه هم که ساخته شده که پول هزینه درمان را یه جوری بپیچونه ونده !!خدا نصیب کسی بیماری ومریضی سخت نکنه که به خاک سیاه میشینه .یکی از دوستان خودم خانمش اورزانسی برده بودن بیمارستان مثلا خیریه (خصوصی)قانون میگه پزشک اورزانس باید سریعا عمل کنه ولی هر جور بوده از زیر زبان اون بیرون کشیدن که خلاصه یک دفعه پیش فلان پزشک رفته گفتن این شماره حسابشه پول رو به حسابش میریزی تا خودش بیاد خانمت را سریع عمل کنه (دوسال پیش) تازه این خانم دکتر باباش از مراجع تقلید است و واقعا هم پدرش ادم حسابی است ولی دختر تا حق حساب میلیونی خودش رو جدا از مریض نگیره عمل نمیکنه .حالا شما حساب کنید بقیه را
                              بحث سراین نیست که اون کار کارخوبی نبوده
                              بحث سراینه که شما تو دورو اطراف خودتون یه نگاه بکنین ببینین چند نفر مشکل بیماری و تصادفات دارن و چندنفر مشکل هزینه مسکن و بخاطر مسکن چقدر زندگیا از هم پاشیده میشه وتبعات اون
                              بحث سراولویته
                              اینکه بعد 1 سال سکوت خبری وزیرمسکن بیاد یه طرح بده 80 میلیون وام وگیریم کاملا درست اجرا بشه و طرح نهایتا 130000 تا رو درسال میتونه پوشش بده (بودجه اختصاص یافته بابت وام )یا طرح سلامت

نظر

• شبندر
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 3598

تازماني كه شاخص افت واقعي را تجربه نكند ابهام در بورس به فرار سرمايه تبديل خواهد شد مثل من و دوستانم كه تصميم گرفتيم بيش از 20000ميليارد تومان خارج كنيم دولت چند سال بايد تلاش كنه تا اين پول وارد بشه بنابراين اجازه بدهيد شاخص روند طبيعي داشته باشه والا بورس تهران نخواهد توانست عرضه اندامي در برابر بورس هاي ديگر بكند.
                                به نظر كارشناسهايم شاخص طبق پيش بيني ها اعداد 60000 و سپس 40000را بايد ببيند
                                دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

در حال کار...
                                X